- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lenry
félisten
nálam Ryzen 5 3600, 32GB RAM, RAM diszkről Arch Linux + LibreOffice kombó tényleg elmolyolt vele legalább 1 percet.
most kipróbáltam a notimon is (T480-as ThinkPad, i5-8250, 16GB RAM, szintén RAM diszkbe töltve), Arch Linux + LibO - 51 másodperc.
lehet, hogy a LibO-nak sok ez?
mod: jah, valószínűleg a LibreOffice lesz a kevés, mert az asztali gépemen (i7-4770, 32GB RAM, Win11, Office 2021), 13 másodperc volt, úgy, hogy a gép még csomó mindent akkor töltött be (csak ezért kapcsoltam be )
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Tim82
félisten
Nekem Win 7 alatt nem rémlik, de épp elég régen használtam Win 7-et ahhoz, hogy ne legyenek róla friss emlékeim. Win 11 Home alatt saját notin valamilyen fura oknál fogva még mindig Képmetsző van gyárilag.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
koby11h
őstag
Próbáltam én úgy is, copy-paste is és kézzel beírva is, de csak szívtam vele Ahogy az évet pl. 1978. beírtam már dobott is vissza 2012.-ra.
Ez az egérrel ugrálós működik, de hogy miért kell ez a tízesével ugrálás és miért nem egy sima lista 1901-től... És főleg miért állíthatok be születési időpontnak jövőbeni dátumot???
Még egy GoComics is simán megugorja ezt a szintet!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
opr
nagyúr
Np, annyira nem nagy a damage, csak hirtelen felhuzott, de azota lenyugodtam. Linkekkel: Igy mar tokeletes.
ui.: Amugy ha megdoglok se ertem, miert nem lehet minden topikban aktiv a spoiler gomb. Ez nyilvan nem a Te hibad, valami okbol a PH! csapat dontott igy, csak egyszeruen nem fer a fejembe, miert nem lehet ott mindenhol.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Fasza, hogy mar itt is esznel kell lenni, ha nem akarom, hogy el legyen spoilerezve a jatek...
Mondhatni kossz b+, ezt meg pont nem talaltam meg. Csaladdal egyutt jatsszuk, ez igy mar egy olyan pillanat lesz, amikor az asszony meg a gyerek rohog, en meg csak "lattam mar" modban ulok ott...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
wintikek
tag
Tudom, az istenért se alatt azt kell érteni, hogy ez a kombináció is ki lett próbálva + azzal kezdtem amit Lenry írt, de win10 alatt ugye csak akkor van erre lehetőség ha bejön a kis "betekintő ablak" és arra jobbklikkel az ember. Ez akkor úgy nézett ki, hogy az ember rávitte a java-s ikonra az egeret és semmi nem jött fel.
-
Nem értik a Micro-t sem. Izéhez keres töltőt. Microusb, figyu, akármi, amit bele tudsz dugni, arról tölteni fog.
És nem foglalkozik az egésszel, hiába van ott körülötte még pár mikró végű kábel, átjön kérniHogy a C tök másképp néz ki, attól meg tök lefagynak.
Az Apple-s userek legalább addig eljutnak, hogy az Apple töltő (A Lightning szót kevesen ismerik )[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Lenry
félisten
az az ősrégi Chrome hajlamos tikosításos hibákkal megtagadni egyes weboldalakat, gondolom nem ismer valami mostanában használatos protokollt.
lejárt az XP root certificate-je, és már nem frissítik, így nem tudja eldönteni, hogy kinek mit higgyen el.
nemrég Win7-en futottam bele ugyanebbe, egy letiltom-a-Windows-Updatet-minekaz típusú gépen. szerencsére ott még fel tudsz olyan upgradet rakni, amiben van egy érvényes tanúsítvány[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data