Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
senior tag
válasz Diabolis #9958 üzenetére
Nálam már elfogytak ezek az ismerősök/barátok. Akik maradtak, vagy megfogadják a tanácsot, ha kérdeznek, vagy nem kérnek segítséget, de utána összeszorított szájjal tűrnek, ha rosszat vettek. Na meg most már az ilyen típusú rokonok is fogynak szépen.
No money, no honey.
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #9963 üzenetére
Én két hete mondtam, hogy ha nem jó amit én javasoltam akkor nézzen ki valamit és megmondom mire elég.
Volt nagy meglepetés... de hát a 180 ezres laptop nem jó játékra? Hát nem.
Gondolkozz már, még a gép amit a címek alapján összeraktunk monitor nélkül az is volt vagy 230e JMF és abban még mindig gond, hogy amit a fia kinézett kártyát, 1660Super valami azt nem is találtunk csak rablás árban.
De hát álomvilágban élnek."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
solena
tag
válasz Diabolis #10060 üzenetére
"Imádom", mikor betéved egy ilyen a boltba, mindenen is húzza a száját, elmondja, hogy ő ezt online olcsóbban megvenné, meg ezt olvasta meg azt. És mindezt negyven perc alatt, közben legyek kedves-aranyos, és ne röhögjem pofán, hogy álmodj királyfi... Ja, és a hab a tortán, ha azzal kezdi, hogy "biztos nem ért hozzá" (mármint én...), és "a férje/párja nincs bent?". Egy ilyen session után tüzet tudnék köpni. Még jó, hogy mostanában bent van főni (mert hétszentség, hogy akkor nem én vagyok az eladótérben), mert a december amúgyis nyűgös (vágom azt a bizonyos virtuális centit), és egy ilyen azért be tudja tenni a kaput.
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz Diabolis #10179 üzenetére
Jaja, azért fogalmaztam én is feltételes módban.
Nekünk egy 25éves fapados masina van, imádtuk, mert elnyűhetetlen, (Daewoo Racer, gyakorlatilag Kadett klón) de amióta vettünk egy "új" kocsit, a kényelem győzött.Hálószívásra:
tegnap anyóséknál voltunk, vettünk nekik egy új routert karácsonyra. 5Mbites netjük van, 2 éve nyüsöljük őket, hogy váltsanak Digire, mert gyorsabb is és közben olcsóbb is, de nem. (pedig invitel, azaz most már "házon belül" lenne a digi) makacsok.
Mindegy, vettünk nekik routert, hajtva őket, hogy az új nethez jó lesz.
Belövök mindent, tök ugyanazok a beállítások, hogy ne kelljen a klienseken semmit se állítani. Laptop kábelen csatlakozik, csatlakoznak maguktól a mobilok, látom a router felületén megjelenni az eszközöket, stb. Másik szobában van egy desktop gép wifi kártyával (win8.1), és mivel ez a "fő" gépük, ez a legfontosabb. Persze nem csatlakozik, nem azonosított hálózat. Miazanyám?
Nyilvánosként lőtte be magának, és néha egy pillanatra mintha lett volna valami, de valamiért mindig "korlátozott"ként mutatta a kapcsolatot, és nem volt net. A szokásos körök. restart, driver újrarak, ismert hálózatokat kipucoltam, stb. semmi.
Levettem a jelszót is, hátha a kártya nem bírja a WEP2-t, de csak nem akarja.
Após mondja, hagyjam, rakjam vissza a régi routert (linksys wrt54gl), ne foglalkozzak vele.(oké, a régi is elég ehhez a fos nethez, de nem ezért hoztunk újat) Nekem aztán mondhatja, bennem volt már az ideg, hogy mi a szar.
Oké, visszaraktam a régit, azzal megy.
Kajáltunk közben, de csak nem hagyott nyugodni, megpróbálom még egyszer. Visszadugtam az új routert, megy.
a jóbüdös, mitől. Mindegy, örülünk Vincent.
Visszarakom az SSID jelszót, megint nem megy. 'nyád. restart, router restart. Most meg megy jelszóval is, ahogy elsőre kellett volna. "Ki érti ezt, én nem". -
-
-
BiP
nagyúr
válasz Diabolis #10701 üzenetére
mire mi sorra kerülünk (a sor végén, egyéb kategória), meglesz a fél év, no para
Nem akarom elvinni a topikot, szóval utolsó komment: mérlegelni kell. Az oltás kockázatait kell az egyik serpenyőbe tenni, a másikba meg az oltás elmaradásának kockázatait. És mindenki el tudja dönteni.
(mondjuk ez is egy olyan téma, hogy a közösségi érdek magasabb szintű, és emiatt legalább nyomatni és ösztönözni kéne a kisebb kockázattal járó megoldást - jelen esetben az oltás - de ebben is elég tesze-tosza és kusza a kommunikáció, meg listázás, nem csoda, ha sok ember bizonytalan. A krumplival megvezethető réteget meg vagy jó irányba terelni, vagy fixen dönteni helyettük, önálló átgondolt döntésre képtelenek - ahogy itt a topikban már többször felmerült.)[ Szerkesztve ]
-
-
Lenry
félisten
válasz Diabolis #10770 üzenetére
- de tartsam közben nyomva azt a gombot, miközben írom. és amúgy hová kell írni?
- csak kezdd el gépelni, hogy ...
- de.. de hova? kattintsak bele?
- nem kell semmi ilyet, csak egyszerűen nyomkodd a betűket
tökre nem történt ez még meg velem.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
-
-
-
nagyúr
válasz Diabolis #10987 üzenetére
A másik amin elvérzik rendszerint, az a CPU hűtő/ház páros.
És ehhez még bonuszként befigyelhet a CPU hűtő/VGA/alaplap variáció.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
bambano
titán
válasz Diabolis #10987 üzenetére
elvérezhet még memória-magasság --- procihűtő alacsonyság területen, és amit mostanában sikerült megtapasztalni: nvme ssd hűtő nem fér el a videokártya díszburkolata miatt.
mondjuk nem volt még olyan videokártya a kezemben, ami a sniccernek ellenállt volna...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
GEIL
addikt
válasz Diabolis #11110 üzenetére
Ez nálunk is hasonló....de 2 külön kártya van és 2 külön bankszámla.....de egyeztetünk és összesítünk.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
Moleman
addikt
válasz Diabolis #11114 üzenetére
Ilyen időszakom nekem is volt, vagyis hónapokig/évekig nem kaját vettem, hanem félretettem, aztán vettem sok hangszert, lézeres szemműtétet, nagymotort, kanapét, tévét, nagyondrága asztali gépet, autót... Hálistennek az autó volt az utolsó, azóta eladtam pár hangszert és a motort is, most már tényleg megtakarítás a megtakarítás.
Az asszonnyal az elején voltak viták, hogy hogy képzelem, hogy megmondom, mennyit kell megtakarítania, annyit képtelenség. Aztán mikor pár havonta összenézzük az excel tábláinkat, mindig kiderül, hogy minimális különbséggel ugyanott vagyunk.
-
-
Pötyi
őstag
válasz Diabolis #11114 üzenetére
Nálunk a lánnyal két privát számla van, de felosztottuk, hogy ki mit fizet a sajátjából.
Enyém a víz, gáz, villany, közös költség, kábeltévé+internet, tankolás.
Ővé a kaja, meg a gyerekruhák, pelenka. Néha még ebédpénzt is ad.
Mondanom se kell, hogy minden hét végén szanálja ki a hűtőből a bontatlan, lejárt kajákat, mert mindig túlvásárol. Súlyosan túlvásárol. Nekem meg a szívem szakad meg, mert én azt tanultam, hogy kaját nem dobunk ki - bár mondjuk én alapból jóval kevesebbet vennék.
QNX is cool!
-
-
-
-
Moleman
addikt
válasz Diabolis #11399 üzenetére
Nekem a zenehallgatás része tűnik hihetetlennek, bár láttam, melóhelyen is minden második embernek futott a háttérben, pedig tilos volt.
De a spotify ugyanez, amennyit hallottam belőle, nem éri el azt a minőséget, amit elvárnék a zenétől, pedig nincsenek nagy igényeim, 192kbps mp3-mal már kibékülök. Papíron többet tud, de hazugság, egyszer próbáltunk a kocsiban spotify-t hallgatni az asszony telefonjáról (fizetős spotify, jó telefon), de olyan rosszul szólt, hogy 10 mp után visszadugtam a jó öreg Sandisk mp3 lejátszót. Lehet, hogy pont az az egy 3doorsdown album volt fent szar minőségben, de akkor ne hazudják azt, hogy előfizetéssel konstans 320-as mp3-at kapsz. -
válasz Diabolis #11436 üzenetére
Hát, ezt illegálban mi is csináltuk, mert az a jelszóadatbázis persze borzalmas volt, meg ha valami megállt, akkor nem volt idő szórakozni vele (És nem azt a txt-t küldtük el a support átadásakor, mint amikor mi kaptunk így szervereket... )
@Pötyi : "szart sem ér az a support, ami nem tud odamenni a nyomtatóhoz," -> a helpdesknek az nem is volt dolga soha, az a local. A HD azóta is Indiában van a legtöbb helyen, de néhol még a fejlesztés is, stb.
"Hát nem olvasta a fórumok, beszámolók lesújtó véleményét az indiaiakról?"
Nem, és nem is érdekli. Az érdekli, hogy feleannyiból megvan, hogy a usernek nem jó, azt meg magasról ***** (Majd csodálkozik, hogy a user beviszi a vírusos pendrive-ot, széthackeli a gépet, stb., mert nem segít neki senki + nem ellenőrzi senki - ugye a local support is pár ember kell csak több ezer userre, és erre még büszkék is )@E.Kaufmann : Nem, ráadásul az Electroboom-os manus nem amerikai?
A "put my screwdriver everywhere" az egy másik manus[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Diabolis #11442 üzenetére
Nem mindenhol. Ahol én eddig local voltam, mindenhol volt több-kevesebb dolog, ami különbség volt a jogkörökben. Meg a HD alapvetően azért van, hogy amit meg tud oldani, az ne menjen a localra. Ez az elmélet...
Mondjuk a datacenter local support azért más, mert ott szerveradminoknak kéne kéréseket feladni a DC-ben levő technikusoknak. Na ez szokott addig fajulni, hogy a Vogon bürokrácia semmi hozzá, pedig arról lenne szó, hogy mondjuk meg kéne nézni, kicsúszott-e egy kábel, vagy pl. bemenni BIOS-ba, és megnézni a management IP-t..."soha nem lehet őket megtalálni."
Mondjuk nem is kell, mert a HD-kéne hívni... De mondjuk mit akarnak, ha kevés a local, akkor jóhogy nem érnek rá semmire@BiP : Általában ez van
@E.Kaufmann : Hatalmas arc
@Top Cat : LOLLLL
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Top cat
addikt
válasz Diabolis #11568 üzenetére
Ha már tudunk nosztalgiázni, az nem jelent jót.
Amúgy észrevetted, hogy aláírássá váltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest