- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #19268 üzenetére
Én semmit nem adok usernek!
Szól mi kell, odamegyek megnézem a régit, ha nem egyértelműen jó, akkor az újat beüzemelem, a régit elhozom és tesztelem.Azért, mert: Szia! Tönkrement az egerem, adnál másikat? Persze! Adtam. Két nap múlva egy másik is, következő héten harmadik. Utána kiderült, hogy elvitték haza az otthoni géphez!!!
Lópikulát, otthonra vegyél, én is úgy szoktam!Azóta: a régit add le, és megnézem alkatrész leltárban ez volt-e nálad. Elég ritkán megy tönkre periféria vegy alkatrész azóta.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
fatpingvin
addikt
válasz Diabolis #19263 üzenetére
őszintén szólva én annyira nem szeretnék olyan helyen dolgozni ahol az ilyeneket rábízzák egy olyan júzerre akinek erre nincs a cégen belül meghatározott szerepköre.
a poweruser/buddy system tök jól tud működni ha normálisan meg van csinálva és tényleg hozzáértés alapján lesz valaki official poweruserA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
-
válasz Diabolis #19207 üzenetére
"Az 10 percbe telt, hogy kiderítsük melyik jelszavát hagyta el..."
Ja, neked még feltűnik, hogy ilyen egyszerű dolgokra nem tudnak válaszolni? Rám ír, hogy nem tud bejelentkezni a *** és *** -ba jelszócsere után. Mondom OK, a ****** kollega tud segíteni, mert ő tud belenyúlni, de amúgy milyen jelszóval lépsz be oda, ugyanaz, mint a Windowsba?
Semmi.
Még 2x odaírom, akkor válaszol, hogy nem ugyanaz.
Mintha nem látnák, amit ír az ember"Aki annyira hülye, hogy már le akarod baszni, az a finoman cizellált anyjábaelküldést sem fogja fel. "
Az a jó benne Különben ha ügyes vagy, akkor érzi, hogy valami olyat mondtál, ami rá negatív, csak nem tudja bizonyítani
Meg aztán nem csak tuskó hülyéket kell elküldeni, hanem művelt idiótákat is.@koby11h : Mit kell vajon mondani neki, hogy soha többet ne szóljon hozzád?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
solena
tag
válasz Diabolis #19190 üzenetére
Nálunk inkább csak sejti a szomszéd, hogy mi van itthon, mert fegyvernek házon és pályán kívül a fegyvertáskában a helye
Hát, eddig három helyen lehetett velem úgy összefutni, hogy nálam volt az eagle: rendszeresen a deserten, cirka másfél hete mekegrádon, meg októberben a félegyházi makettkiállításon az airsoftos részlegen
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #18994 üzenetére
Péntek?
BLEKFRÁJDÉJAZALZÁTÓÓÓÓL!
Ja nem emag, de a tököm telel van már vele. Körülöttem mindenki sír, hogy bármit rakott kosárba, az elfogyott.
Mé, mit hitté??? Hogy majd odaadják neked? Aszitted!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
bambano
titán
válasz Diabolis #18932 üzenetére
"A szexet még megoldom egyedül": úgy balkézről...?
a főzés azon a szinten nem nagy kunszt, hogy ne halj éhen. a főzés akkor lesz kunszt, ha cél, hogy a kaja úgy nézzen ki, mint a fotón a receptben. egyébként azt kell csinálni, hogy kimész a konyhába főzni, majd meglátja utána a romokat, hamar el fog tiltani tőleEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Diabolis #18932 üzenetére
Nem atomfizika a mosás, én meg evolúciós szemlélettel mosok , ami túléli a közös mosást, az a ruha marad, a kényesebbet meg már igazán mossa az asszony. Napi ruháim bírják a napi mosó-szárító programot, aminek még dedikált gombja is van
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #18771 üzenetére
Tehát letisztázva :
1. Vectra
2. Asszony + gyerek + M2 SSD ... "És még a felmondásom is vissza kellene vonnom".nos, ezekután már lehet, hogy az egyes felé hajlanék, de azt mindenképp megmondanám asszonynak, hogy szar lesz a tömött buszon gyerekkel szenvedni...
ha tényleg megoldást akarsz : meghirdeted a Vectrát a kínálat legtetjén, őszintén leírod az összes hibáját és a múltját, esetleg picit még rontasz is a helyzeten. Odaírod h alku kizárva. Esetleg egy olyan telefonszámmal amit nem is mindig veszel fel. A legrosszabb ami történhet, hogy igen magas áron elviszik.
haverom így árulta 1 évig a veteránját és végül el sem kellett adja. - igaz azóta már nincs meg neki az a barátnő, de az már saját döntés volt...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
bambano
titán
válasz Diabolis #18845 üzenetére
én már 270k-t toltam a saját vectrámba
többi hszre:
- és iszonyat magasról tojok rá, hogy mennyit fogyaszt.
- mondjuk újabban az insignia 8 alatt is eljár autópályán tempomat 140-nel, azon már én is csodálkozom... elmegyek a szüleimhez és7.8-as átlag. valószínűleg elromlott.
- nálunk apám nem dévút (szomszédé' vút) vett anyámnak, hanem 1.1-es trabit. na az vidám kis autó volt, nagyjából minden akkori autónak elkente a szája szélét. annyi vörös fejű audistát, mint abból, soha nem láttam azóta se.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Top cat
addikt
válasz Diabolis #18814 üzenetére
Emlékeztem rá, hogy ezt írtad. Nem volt nehéz visszakeresni.
Ja, hogy még megvan a G astra is. Akkor van miből engedni. De ezek szerint meggyőzhető az asszon.
Ilyen anyósból jöhet 3 is.
-
-
Top cat
addikt
Egy év alatt sokat változtál.
-
Silverboy
aktív tag
válasz Diabolis #18791 üzenetére
KH oldalról meg pont rákérdeztem erre, ha közel 15 napon belül (felmondidőnemszámít) megtörténik az új felvétel akkor kvázi egybe számolják próbaidő után (~3 hónap).
Lényeg ne legyél tartósan munkanélküli 15+ nap. Csak FYI. , De kérdezz rá, hogyan számítják esetleg telefonon. Általában kiadják "így butítva". Mi - Hogyan számolódik el.
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
-
"És még a felmondásom is vissza kellene vonnom...."
WTF? S nem lenne jobb helyed...? Vagy az miért nem jó neki?Illetve : ÁNYK-nak most milyen hasfájása van? Van egy userem, akinek eddig ment, most pedig nem jelenik meg a Java ablak Tehát látom a tálcán az ablakot, de váltani rá nem lehet
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
Hogy is volt a Taxiban? A halál vagy a szégyen?
Mondjuk helyváltáskor én sem éreztem nagyon az asszony támogatását, pedig volt köze a váltáshoz. Nem okozója volt, de aki okozta, jól kicseszett mindkettőnkkel, és még ő (az okozó) sértődött meg, hogy felmondtam, nem is állt velem szóba azóta, pedig a lábam nyomát csókolgathatná, hogy nem borítottam rájuk az asztalt és próbáltam mindent rendezetten átadni az utódnak, és még két év után is zargathat az utódom, szerencsére ritkán, de mégis jobb, ha engem kérdez, minthogy valamit nagyon elb...na.
De még most is azt mondják a rokonaim, hálás lehetek az illetőnek. Még ha igaz is az első X évre, de azért nem olyankor hozzunk valakit kellemetlen helyzetbe, amikor ő hozott minket.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #18739 üzenetére
Erről jut eszembe : Vasárnap éjfélkor lejárt Tivadar újabb saját maga által húzott határa... Aztán ma délelőtt majdnem összefutottam vele (az utca túloldalán ment, és meg konkrétan nagyon siettem a buszhoz, szerencsére már ha futni nem is de egyre gyorsabban menni tudok) de szerintem fölösleges is lett volna átviharozni hozzá, hogy nem mellesleg lejárt a határidő amit szabott, mert úgyis terhes lett a kanári meg mittudomén, azért nem tud fizetni...
Após project félretéve, Zoltán jó ideje pihen (lassan majd gépet akar venni megint, előre félek), jóskapisták sincsenek most...bár ez bármikor változhat, sok történetem kezdődött úgy, hogy épp békésen ültem a gépem mellett (fekete-fehár noir hangulatot és zenét kérek ) és épp békésen neteztem (igen, noir képivilág!) és egyszercsak megszólalt a telefon vagy a csengő, és megjelent egy új megbízó, én pedig nem is sejtettem, hogy milyen kaland következik...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #18747 üzenetére
Volt egy haverom, aki ha elhangzott, hogy b@z'meg akkor mindig látványosan felugrott és azt mondta: Melyiket? Csak mutass rá és intézem!
Még mindig nagy nőcsábász, elvált már talán kétszer és most is 20 évvel fiatalabb nője van."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
fatpingvin
addikt
válasz Diabolis #18680 üzenetére
nekem a gép bekapcsolása alapból annyi idő hogy közben van időm feltenni a teavizet forrni betölt a Mellanox Ethernet vezérlő firmware-e, az Adaptec SCSI vezérlő BIOS-a (ez elmolyol vagy egy percig) a JMicron IDE/SATA HBA is végignézi az optikai meghajtókat amik rajta vannak hogy van-e bennük boot disk, az AMCC SATA RAID vezérlő újrainicializálja a tükröt, a Pericom PCI-e switch is valamiért lassít... a GRUB is vár ugye 5 másodpercet ha valami extra boot paraméter kéne, onnantól már gyors, csak a RAID tömb és az sftp mount szokott kicsit lassulni. és máris a text console loginnél vagyok
(párom amikor először kapcsolta be magától azt hitte hogy valami baja van a gépnek hogy ennyi szöveget ír ki mielőtt eljut a bejelentkezésig)A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
BiP
nagyúr
válasz Diabolis #18681 üzenetére
Másodikra lehet, szóltál előre.
Azt hittem, több eszük van. Ha elsőre észrevetted, miért gondolja, hogy másodikra ügyes lesz?Az pedig, hogy azt hiszed nincs mit titkolnod... Én is azt hittem egyszer. Emiatt egy hétig aludtam az Astrában.
Van a történetnek publikus része?Anno kapcsolatunk elején volt nekem is egy eldugott, titkosított könyvtáram, aztán rajöttem, hogy minek?!
Igazából nincs titkolnivalóm. Poresz alig van a gépen, csak a szűkösebb napokra, hátha. De az is olyan, hogy ha az asszony belenéz, csak kedvet kap. (Volt már, hogy history alapján lebukott, hogy belekukkantott. Elvicxeltük, nekem még be is jött a dolog )
Pénzügyeink közösek, mi egyéb titkolnivalóm lenne?
Ha belém akar kötni az asszony, nem kell neki hozzá semmilyen titkolt felfedezés, megoldja anélkül
Szerk:ja, de. A hardverköltések a gépre. Na, az titkos[ Szerkesztve ]
-
válasz Diabolis #18623 üzenetére
Privát böngészde.
@fatpingvin : Ahogy nyomogatta
Nekünk nincs ilyen. Én nem nyúlok az ő gépéhez, mert az steril kb., ő meg simán levelezik az enyémen, néha belépve hagyja, nekem meg ott az offline kliens a gépemen. Felőlem azt nézeget, amit akar, úgyis tud mindent.
-
fatpingvin
addikt
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #18424 üzenetére
Én is ezt tapasztalom.
Mellérakva azt, hogy a Voda első lépése volt, hogy tök ugyanazt a netet és csomagot 3800ft-ról 5800ft-ra emelte.
és ehhez jött az, hogy az elmúlt 10 hónapban több kiesés volt, mint előtte UPCvel az elmúlt 8 évben összesen.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
bambano
titán
válasz Diabolis #18472 üzenetére
"De másnap én mondhatom el, hogy ki mit csinált": annak nem sok teteje van, hogy elmondhatod, hogy az it főnök megdugta a nagymellű hr-es csajt ahelyett, hogy megdugtad volna
De adtál egy príma ötletet a pokoli operátornak: ezentúl rázárom a renitens júzerre az ajtót kösz.
Nekem az a szerencsém, hogy a rokonság nem túl messze lakik. úgyhogy én elmegyek családi összejövetelekre, de amikor úgy látom, hogy vége van, akkor pedál to metál és jövök haza, mint akit kerget a nato légierő. Az én egyik elvem az, hogy akkortól vagy felnőtt férfi, ha van egy saját ágyad, amiben alszol, és van egy saját budid, ahova bebombázod a perem alá a barnamedvét. És a klasszikus mondás szerint akkor vagy férfi, ha a piperecuccod elfér egy szappantartón
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #18472 üzenetére
Nálam is volt hasonló. Partner cégnél új HR-es lett - amolyan hangulatfelelős beosztásban - így el is kezdett kedvesen ismerkedni, de leállítottam, hogy Én nem ennél a cégnél dolgozom, kár magát strapálnia!
Kis meglepődés volt az arcán... aztán később rájött, hogy ha felvesz valakit, akkor az nekem munka, ha elküld valakit akkor az nekem munka, ha áthelyez valakit, akkor az nekem munka. Ha csak megnyitja a levelezőt, az nekem már munka...
És ugye azt szeretjük aki a fizetést adja és nem azt aki a munkát"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz Diabolis #18280 üzenetére
Mi a cél? Monitorkimenet türközése, vagy twitch facecam-es gameplay, vagy csak a hátadbaállítva egy kamera?
Én ebbe az irányba nézelődnék: OBS + RTSP Kliensnek elvileg kb. bármi jó, VLC, MPC-HC is.
Diabéteszért felelősséget nem vállalok!
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #18183 üzenetére
Na, ezen a bemegyek és kiveszem én dolgokon én is feltudom húzni magam. Mikor valaki a távollétemben kiszolgálja magát, aztán a sz*rnak, kárnak meg nincs utána gazdája.
Öcsémnek volt egy időben hatalmas szokása, hogy a távollétemben benyomta a gépemet és elvolt rajta, elállítgatott mindent (winamp playlist, youtubon olyan videókat likeolt amiket én sosem tennék) stb.
Erre amellett h bezséltem a fejével, az volt a válaszom, hogy azóta a Windowsom minden indításkor jelszót kér, és úgy ahogy ott a gépt, h kidobatom magamat a jelszókérő képernyőre.
Azóta nincs semmi elállítvaInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BiP
nagyúr
Ilyenkor elcsodálkozom azért, hogy emberek melyik bolygón élnek?!
Vagy hogy nem verték meg őket eddig az ilyen mentalitásért?#18190 hcl : De azt hova teszed? Ha kiteszed az ajtóra, akkor elkapkodják, "mer' ingyen van". Ha meg az irodádban kiteszed egy pultra, akkor megint ott vagy, hogy be kell engedni az irodádba.
#18195 koby11h : Ez is zmeg. Nem ám visszaadom a monitort, köszi, hogy kölcsönvettem, és bocs. Hanem még Te oldd meg az ideges y problémáját, mert x baszik visszaadni, és megvárni, amíg megoldod az övét.
[ Szerkesztve ]
-
Amúgy tényleg jobb ilyesmiből tartani olyan készletet, amit elvihetnek a userek, ha kell. Neked is jobb, ha nem hívnak fel a hülyeségük miatt
"cserébe viszont nem tudom, hogy pl a wacom rajztáblán hogy viselkedik a pingvinek között,"
Pont javítottam pár éve Bamboo-t, teljesen jól ment (KDE-n is van pl. külön beállítóablak rajzeszköznek).A capture kártya is jó eséllyel megy, ha Win alatt működik abban a hardverben. Valószínűleg neked az Adobe miatt kell Windows, mert azok nem nagyon fejlesztenek Linuxra (de OSX-re simán )
Virtuálgépen amúgy ki tudodnád próbálni a Wacom-ot, ha valami durva alaplapod van, ami tud PCI Passthrough-t, akkor még a HDMI kártyát isDe mindegy is, azért ez nem átlagos felhasználás, meg win only programok.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Diabolis #18172 üzenetére
Amit linkelt qnadam azon szerintem nincs postáskód. Nálunk, és szüleimnél is ilyen van Fváron, ha jól tudom, kulcsa van a postásnak a lépcsőház(ak)hoz.
Bár ennél a fajtánál meg lehet csinálni, hogy gombnyomásra nyisson, a lépcsőházban működő kisbolthoz így lehetett bejutni régebben. De a postás nem ezt a featuret használja.Szülőknél most lesz lecserélve kódosra, amihez jár a kis rfid-s fityegő is, na az már postáskódos lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #17866 üzenetére
Vagy mert ez a topic témája?
Ha a ma milyen autót láttam ami érdekes topic lenne, akkor azok képeivel lenne tele.
Ha ma milyen procit tuningoltam, akokr azza llenne tele
Kabáthoz a gombot, topichoz a hozzászólást.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
this is life
Ármester
válasz Diabolis #17866 üzenetére
Tanulságként , hogy miként ne szerelj , businesselj . Őrök mementóként bemutatva ,Tivadar és Zoli által a kerülendő szituációs gyakorlat . De lehet ,hogy valahol F.E.K...nél van az igazság .
Egy biztos , hogy ez a topic a történetei és nélküle már rég belesüllyedt volna az unalmas hétköznapok megszokott posványába .
Már várom , hogy bekapcsolják apósa gépét ami system boot failure , Operating System not found or missing /please insert a disk üzenettel indul .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Diabolis #17862 üzenetére
Én is elkezdtem magam szerelgetni az öreglányt, a hűtő részét átmostam, termosztátot cseréltem, már csak a régi folyadékot kellene leadni, de az AKSD leégett, hétvégén fogadná az ügyfeleket, csak pont az egyetlen hétvégén, amikor be is mentünk, technikai okok miatt zárva volt . Hol lehet még hűtőfolyadékot leadni Debrecen környékén?
-
válasz Diabolis #17721 üzenetére
@qnadam : Jó, de ha azért fotózok, mert az egy olyan valami lesz, amit publikálni is akarok, akkor oda nem lesz elég a telefon, ha meg nem, akkor meg majdnem mindegy a képminőség, amíg látszik, mi van rajta.
Btw számomra tényleg tökmindegy a telefon képe, mert aminek jónak kell lennie, az fényképezőgéppel.
@bambano : "Az azt kapod, amit látsz elv ugyanolyan hibás a szövegszerkesztőknél, mint a nőknél" (Az igazi programozó )
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
válasz Diabolis #17711 üzenetére
így kell. én már civilben is helyeztem kilátásba feljelentést miután megtudtam hogy egy általam igencsak nem kívánt helyről kaptam telefonhívást, szerencsére ott is volt elég buta a hívó hogy elárulta honnan van meg a számom.
abban a beszélgetésben is elindult egy "de hát..."-tal kezdődő mondat de nem hagytam végigmondani. nem érdekel mit gondolsz vagy mit tartasz normálisnak, az én számomat ha még egyszer kiadod akkor a folytatást a bíróságon fogjuk tárgyalni, a magánjellegű adatkezelésre vonatkozó ügyvéd által jegyzett felszólítást pedig a héten megkapod csak gondoltam előtte felhívlak hogy ne érjen váratlanul.
érdekes módon nem terjedt tovább innen a számom.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
-
válasz Diabolis #17422 üzenetére
Céges szabályzatot is tudják?
Szoktam mondani, hogy ne akarja tudni a jelszavam senki, mert akkor mondom, mi lesz a mai meló...
Amúgy mi sem vagyunk adminok, csak van hozzáférésünk ahhoz a felülethez, ami admin jelszavakat generál a gépekre.Mutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
válasz Diabolis #17422 üzenetére
Most miért félted a feleséged?
Az egyémet is dugja mindenki évek óta....Ilyenkor le kell tiltani a usert a p*csába. Jogosulatlan használat, logokban biztos visszakövethető, hogy 2 külön helyről volt belépve. SOX megszegés, fraud alert, bármit rá lehet húzni, ha nagyon nyavajogna.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #16841 üzenetére
nem ügy :
Fogom és kiírom DVD-re
(nem tudom milyen fileok, de nem feltétlenül a darabolás a megoldás)
A mai napig működő DVD-m rendkívül gyors és hibátlan munkát végez Pár havonta egyszer tesztelem, nem véletlenül van a gépbenInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
BiP
nagyúr
válasz Diabolis #16843 üzenetére
Majd ha ők leolvassák 10 perc alatt az egészet, akkor Te felírod nekik szívesen 10perc alatt
Jó fejek. Reggel nem jutott volna eszükbe. Amúgy ma, a pendrive-ok korában ekkora adatmennyiségnél DVD-vel vesződni már-már egyfajta perverzió.
Ha meg ügyfélnél akarta hagyni, azért akart DVD-t, a 8 lemez árából már majdnem kijön egy ekkora pendrive. 2-3ezer forint. Ennyit csak benyel a project büdzséje.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...