Hirdetés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Diabolis #17711 üzenetére
így kell. én már civilben is helyeztem kilátásba feljelentést miután megtudtam hogy egy általam igencsak nem kívánt helyről kaptam telefonhívást, szerencsére ott is volt elég buta a hívó hogy elárulta honnan van meg a számom.
abban a beszélgetésben is elindult egy "de hát..."-tal kezdődő mondat de nem hagytam végigmondani. nem érdekel mit gondolsz vagy mit tartasz normálisnak, az én számomat ha még egyszer kiadod akkor a folytatást a bíróságon fogjuk tárgyalni, a magánjellegű adatkezelésre vonatkozó ügyvéd által jegyzett felszólítást pedig a héten megkapod csak gondoltam előtte felhívlak hogy ne érjen váratlanul.
érdekes módon nem terjedt tovább innen a számom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Autóhifi
- ZIDOO médialejátszók
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest