- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Diabolis #18172 üzenetére
Amit linkelt qnadam azon szerintem nincs postáskód. Nálunk, és szüleimnél is ilyen van Fváron, ha jól tudom, kulcsa van a postásnak a lépcsőház(ak)hoz.
Bár ennél a fajtánál meg lehet csinálni, hogy gombnyomásra nyisson, a lépcsőházban működő kisbolthoz így lehetett bejutni régebben. De a postás nem ezt a featuret használja.Szülőknél most lesz lecserélve kódosra, amihez jár a kis rfid-s fityegő is, na az már postáskódos lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest