Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Hasonló nálunk is. A sztenderd 120 literes kukát ki is cseréltük 60literesre, mert nem kell nagyobb, ez sem telik meg egy hét alatt. A 3havi díj így 5400-ról 4800-ra csökkent
De úgy vagyok vele, hogy mivel 3 féle szelektívet visznek havonta, és zöldhulladékot is visznek, nem panaszkodom. (amikor 7éve költöztünk, akkor a sima kommunális hulladék volt csak, semmi szelektív, a havidíj mégsem nőtt azóta).
Szóval nincs okom panaszra, pedig látom, hogy csak 600Ft-tal fizetek kevesebbet (havi 200), mint azok az utcabeliek, akinek ömlik ki a 120-as kukájából a cucc. -
Na ez az
Mondjuk ez nálunk is volt, hogy a kernel frissítését igazolni kellett a security felé, de nem lehetett újraindítani a szervert, mert sosem engedték a userek. Jobb híján a support rendszeresen a rpm -qa|grep kernel kimenetét küldte
A (meglepő módon távol-keleti) szeku kollegák meg elfogadták. -
-
-
-
koby11h
őstag
Nem, a legjobb dolog a szerver szoba kiadása hűsölni vágyó ledér hajlamú hölgyeknek...
Én bérletet mondtam vagy 15 éve - akkor még csak vezetői irodákban volt klíma - és rendszeresen bejöttek a csajok "beszélgetni" ha ott pakoltam/dolgoztam.
Mikor rájöttem, hogy a klímák a lényeg akkor közöltem a csinosabbjával, hogy bérlet megoldható, mint a szoliba, levetkőzni is csak annyira kell... -
KROK640
nagyúr
"a bent töltött 8 órája továbbra is a kávé-sztori-ebéd-kávé-sztori vonalon mozog"
Egyszer dolgozta megy irodaházban, ahol kb mindenki ezt csinálta. Igen, én is. A napi 8 órában kb 30 percnyi érdemi munkát végeztem (na ezt sem egyben), ugyanakkor komplett könyveket olvastam ki munkaidőben, vígan trécseltem kávészünet címén akár 1 órát is a közösségi helységben holott nem is kávézom, de ahogy elnéztem mások is hasonlóan csinálták, vagy épp gyönyörködtem a kilátásban az irodából (sajna már nincs meg a fényképem de tényleg jó kilátás volt - ööö vagy ha meg is van, nem is a kettővel hanem a hárommal ezelőtti winyómon kell keressem), esetleg akkori asszonnyal trécseltem telefonon.
De most jut eszembe h nem csak 2010-ben, de egy másik irodaházban hasonló volt 2005/2006ban is. Ott a mindössze 4 órás munkaidőben képesek voltunk 1.5-2 órányi "szünetet" tartani, miközben a fizetés természetesen olyan volt mintha végig dolgoztunk volna. (uh, de visszasírom azokat az időket) -
-
koby11h
őstag
Én egyszer ilyen kérésre behoztam egy azóta már eladott MAG monitort
Beraktam a 24" IPS monitora mellé egy HDMI->D-sub átalakítóval, szépen beállítottam 1. 1920x1200, második 1024x768.
Az első kérdése az volt, hogy Ez mi? mondom monitor, kértél, és találtam egyet.
Ez nem monitor. Mondom, de, youtube-on zenét hallgatsz és néha ránézel a klippre, pont elég.
Itt elvörösödött, majd közölte, hogy mindjárt kib@ssza az ablakon. Mondtam Neki, hogy le is csapom, mert, hogy a sajátom. De miért nem cégest adtam. Hát mondom azért, mert Tőlem kértél és nem az IT vezetőtől!!! És mivel megsértődtem haza is vittem.
Azóta kért az IT-tól is, nem kapott, mert nem tudta megindokolni miért kell az Neki -
KROK640
nagyúr
Az egyik cégnél akihez szoktam járni, recepciós.
"miss numlock"nak hívom, anno ő volt aki azt hitte, hogy elromlott a billentyűzete mert véletlenül kinyomta a numlockot és nem írt számokat... neki van "puskára" angol de full magyarul leírt mondatok így pl "ken áj help jú?"
Volt olyan h rossz szöveget olvasott fel rossz embernek xD mert persze azt nem igazán tudja, hogy mi mit jelent?
Kérdeztem tőle, hogy tanult angolt? mondta h volt igen, de ő mindig a körmöshöz járt helyette mert sokkal izgalmasabb volt, hogy a körmös mit hoz ki a kezéből, mint az az uncsi angol. Bántóan üresfejű szegénykém, ráadásul mostmár kezd abba a korba beérni (30+) hogy a külseje nem fogja eltartani, és akkor kemény évek várhatnak rá... -
KROK640
nagyúr
Van akinek nem is kell.
Öcsém is ilyen (de az imént tárgyalt illető is). Elvan éppen annyiból amennyiből megvan, aztán a jövőkép meg az, hogy holnap is csapatjuk a játékot, meg holnap is nézzük a kedvenc sorozatunkat, meg jujj hol kéne lehúzni gyorsan egy hónapot, hogy feltudjuk mutatni és járjon az a 22800 továbbra is?
és amikor mondom neki h csináljunk önéletrajzot, akkor jajj az fölösleges. Mondjuk miről is? 2011-ben kijött az iskolából és frissen végezve egy 10 éves karrierszünetbe kezdett?
Aztán meg jön h nekem bezzeg könnyű állást találni, mert egy csomó helyen dolgoztam, több különböző országban dolgoztam, csomó mindenhez értek. Hát igen, mert nem 10 éves karrierszünettel kezdtem az életet. -
KROK640
nagyúr
"fater hatodik éve él Németországban, munkanélküli segélyen." De ezt hogy?
Ok, mondjuk nyilván én ha kimegyek külföldre, akkor fix munkára megyek ki, ami amíg nincs, addig el sem indulok. (jó, kivéve Ciprus, pontosabban ott is fixnek kamuzott munkára mentem ki, aztán kint derült ki, hogy vetítés volt az egész, de akkor azt mondtam, hogy 24 órán belül kell munkahelynek lennie. 2 órán belül volt. )
De eszembe se jutna egy olyan országban, ahol nincs min 1 év munkaviszonyom munkanélküli segélyért folyamodni, mert 1. mire fel??? 2. ha nem dolgozok megyek haza... De ezekszerint én gondolkodok rosszul.
Azt meg kb el sem tudom képzelni, hogy német bejelentett korábbi melóhely és bejelenetett lakcím nélkül (mert gondolom ezek nem nagyon vannak neki) hogy kaphat valaki egy fillért is? Ráadásul mindezt évekig..."három munkahelyet intézett neki, sehol nem maradt meg. az utolsó egy asztalosüzem volt (fater amúgy asztalosmester), valami két hét után egyszercsak nem ment be melózni, és pár nap után írt egy emailt a főnökének, hogy ő most megbetegedett... nyilván kirúgták" - Sajnos ilyen embert én is ismerek. Ő már kb 8-10 helyen lejátszotta, hogy 2-3 hétig bejár melózni, aztán elmegy táppénzre, azt pörgeti ameddig csak lehet, aztán kirúgják. Akkor megy 2-3 hónap lézengés, kölcsönkéregetés, ígérgetés, aztán mikor már nagyon szorul a hurok, akkor leakasztva megint valamennyi meló.
-
Jelen helyzetben nekem sincs több... :S
@GEIL : Anyám puffogott ezen, hogy elmennek külföldre dolgozni, azt' ott tud egy sz@r munkásszállón lakni és dolgozni 12 órát, itthon meg nem tud
...nem érti, hogy ha jobb kilátás külföldön rossz körülmények között marha sokat gürizni, mint itthon fürizni sokat kevésbé rossz körülmények között, akkor ezzel az országgal van valami súlyos gond
-
GEIL
addikt
Ha 0 % a full igénytelenül és életcél nélküli élet és a 100 % az ambíciózus és sok sok melóval nagy tervekkel átszőtt élet, akkor valahol aranyközépúton volna a normális.
Ha lenne végre egy saját hitelmentes 3 szobás (erkélyes) panelom vagy albérletet sem kéne fizetnem semmit, hát nem vágynék külföldi fizetésre sem és 10-12 órát se hajtanék.A "jólét" és nyugis élet az értékrendemben ott kezdődik, ha fizu előtt 1 nappal is mehetünk egy 30 ezer Ft-os nagy bevásárlásra és egy hűtőt helyben kp-ra ki tudunk úgy fizetni hogy "nem fáj".....de persze mellette rezsi meg minden számla kifizetve....2 autó a parkolóban fullra tankolva és szervizelve.....és akár heti 1x egy étterem vagy kajarendelés / fagyizás vagy bármi ilyen kiruccanás belefér számolgatás nélkül.
Erőn és heti 40 órán felül nem kívánok egy fűszálat sem keresztbe tenni.....nem azért élünk hogy széthajtsuk magunkat...erre figyelni kell...mert eljutunk oda hogy sérv vagy szívgondok és 40-45 évesen trottyon vagyunk( és durva volna még utána 20 évet lenyomni.),....és semmi élvezet és nyugalom nincsen.
-
-
BiP
nagyúr
Ja, hogy itt konkrétan ez történt. Azt hittem, ez a szüleidtől független eset.
Háát, ez nagyon szomorú. Kezességet sem szabad vállalni soha, de más helyett hitelt felvenni meg egyenesen ostobaság.Radio11: szembeszomszédék hasonló miatt költöztek ide 1,5 éve. (70 feletti házaspár). A fia bebukta a vállalkozását vagy mi, és ugrott a nagy 3 szintes családi ház, és megvették ezt a 1szoba + konyhás kisházat.
Egész életét végigdolgozta, felépítette a nagy házat, aztán élete végét meg egy lukban kell leélnie a fia miatt. -
Anyám ezt majdnem házra játszotta volna. A vevő úgy akarta, hogy majd fizeti havonta. Aha, tuti fizette volna
"És ha egyszer valahogy a NAVnál tudják érvényesíteni, "
Mire? Volt egy szerződése valakinek, bemutattad a halotti anyakönyvit, az illető nem él, nem vezették ki. Innentől kezdve neked közöd nincs az egészhez. Teljesen jogellenes bármit követelni.Amit írsz, az gáz, de tök más eset.
-
-
Höhö, volt olyan eset, amikor így oldottuk meg az ügyfél gondját
Le akart menteni egy videót, és csak úgy lehetett, hogy wordbe az oldalt, elmenteni html-ként, és ott jobb katt rajta
Nem Youtube volt, és pont a SD-s kollega mellett dumáltam valakivel, akihez bejött ez a hívó@Syl : Ja, nekem is S3 volt csak 1998-ban, de a Tridentet se sokkal korábban cseréltem le.
-
istvankeresz
aktív tag
Hasonlót én is tapasztaltam egy könyvelőirodában.
Hölgyike megkereste az aktuális jogszabályt neten, kinyomtatta az egész weboldalt, fekete filccel "törölte" azokat a részeket, ami nem volt releváns, majd visszaszkennelte. Természetesen úgy, hogy a feketével kihúzott sorok is benne voltak. Majd ez a pdf ment tovább email-ben.
Kérdeztem, hogy ezt mindig így kinyomtatja? Mondta: igen.
Megmutattam neki a csodát, hogy csak jelölje ki azt a részt a weboldalról amit szeretne továbbküldeni, másol, beilleszt egy új emailben és "küldés" gomb. De ha fontos a pdf, akkor üres word, beilleszt, mentés másként pdf és azt küldi.
Érdekes, hogy nem zavarta egyáltalán, hogy egy olyan pdf-t küld, amiben egy csomó fekete sor volt.
Mennyi felesleges nyomtatástól kímélhette volna meg magát.
-
-
KROK640
nagyúr
"a leírtak alapján ezzel a fickóval vagy üzletelsz vagy jóban vagy. a kettő jól láthatóan szigorúan kizárja egymást." - ebben van valami.
Egyébként biztosra veszem, hogy az én malmom elől hajtotta a vizet az is, hogy tönkretette a gépet. Nyilvánvalóan rohadtul nincs kedve kifizetni azóta. Már rég visszavettem volna, de hát így ugye nem megyek vele semmire... -
-
KROK640
nagyúr
Pár éve volt egy tüzem a házban
Többek között a fűnyírünak is annyi lett, azóta nincs.
Ellenben Tivadar házakhoz jár füvet nyírni. Nem egy nagy történret, jattal együtt 500ft-os tétel (ezért is nem vettem másikat) nyírta már le párszor ebben nincs harag. (Sőt, fát is vágott már nálam, hibátlanul, jó árban!)
Amit szerintem ő sem ért meg : Nem akarok vele haragban lenni. Ez csak üzlet. De amúgy, nem kívánok neki rosszat, nem utálom, vagy nem akarnék vele összeveszni.
-
BiP
nagyúr
Tartsuk magunkat az elvhez, hogy a Haswell sem elég már a netezéshez
De amúgy valóban belassultak az igények. Régebben gyorsabban évültek el a hardverek. Ma egy olyan világban, ahol egy mobil, tablet vagy laptop teljesítménye elegendő, ott egy régebbi destop is jobban megállja a helyét az átlag feladatokra. -
Igaz, akkor alulbecsültem
@bambano : Ja, amióta az IBM megnyitotta a Power achitektúrát, vannak ilyen emberi léptékű cuccok is. Bár előtte is voltak, a 825-ös p7 (asszem, vagy p8) is ilyen 1-2u magas kivitel volt, mondjuk az volt a belépő, de az teljesítményben még egy jobb x86 szintje. Csak árban meg fogyasztásban van nagy gáz
-
E.Kaufmann
veterán
ŐŐ, én úgy tudom, hogy egy ideig a G és az S között az volt a különbség, hogy a grafikus vezérlőkhöz szánt RAM chippeknek más a csatolófelülete, mint amiket a DIMM modulokra tettek, de úgy a DDR4 környékén már más különbségek is lettek és szétvállt a számozás, de valami okosabb javítson ki.
-
opr
nagyúr
Kb 2p kereséssel feljött ez [link] .
Nyilván nem a legjobb ajánlat, meg lehetne jobb helyen is, de ha 2p alatt találok ilyet, ennyiért, alku nélkül, akkor ha nem 2p alatt akarok valamit, lesz ennél sokkal, de sokkal jobb is. És 70k euro az 24 MHUF, lassan ugyanekkora panelt se kapsz ennyiért normális helyen. Bár ha őszinte akarok lenni, ez inkább a magyar ingatlanpiac valósághoz való viszonyát jellemzi, mint bármi mást. -
KROK640
nagyúr
így van, sok éve kuva drága már, kb mióta elmúlt a SZOT/Céges üdülős időszak.
Mint fentebb írtam nekünk is azért volt, mert haveréknak volt ott egy háza (ami sajnos el lett adva ami miatt 2008ban nem volt Balcsi, 2009-ben totál másképp jutottam le, 2010-ben meg a gatyám ráment, és megszűntettem az egészet. 2013-ban pedig úgy jutottam le oda, hogy dolgoztam a Balatonparton - ejj tudnék mesélni).
De amúgy tényleg, és full heringparty van, 2013-ban pl lángost/hamburgert árultam a balatonparton. Reggel nyitásra, 5-6 ember 20 ezressel a kezében állt sorba (nekem meg volt otthagyva 13000ft váltó - köszi főnök!) egész nap alig volt nyugtom, és én is azt láttam, hogy tök mindegy hogy 550ft egy szál cső főtt kukorica, megveszi, mert van pénz lóvéra. Sír, hogy drága, de azért ott van, mert "nehogymárne" ... Aztán a tartozásokra meg sz*rik hónap számra, meg mindene is hitelből van.Sokan sírnak itt is, hogy jajj nincs pénz, aztán 4 millióért felújjítódik a ház (konkrét példa), az autó újabbra és nagyobbra cserélődik, csak fel kerülnek facebookra a Balatoni/Horvát országi nyaralós képek... Aztán mikor azt mondod neki egy gépösszerakásra és teljes telepítésre, amin egész délután dolgozol, hogy 5000ft, akkor halálra vált tekintettel néz rád, hogy ez amúgy rengeteg pénz, és mégis hogy gondolod, hogy te ennyit kész, mikor neki nincs is ennyi?
-
-
KROK640
nagyúr
Elmesélem (megint) legalább itt is itt marad :
2017 vagy 2018 karácsony első napja (dec 25) reggel előző naptól kajakómás fejjel, elégedetten kapcsolom be a gépet, hogy az év hátralévő részében nincs más dolgom mint kockulni, akkor kelek és fekszek, amikor akarok, van időm végre játszani... Amikor váratlanul megdöglött a monitorom!Nem volt egy vasam sem, világos volt hogy január 15 előtt aligha lesz pénzem ilyesmire, meg hogy 10 napig otthon fogok ülni és játszani sem tudok...
Na ekkor felhívtam Tivadart , hogy hogy jártam, mire mondta, hogy maradjak, nemsoká érkezik. Negyed óra múlva (igen, dec 25én reggel 9 körül) autóval házhoz szállítva nekem egy akkori szemmel teljesen korrekt, sőt upgrade (ASUS VW195D) monitor, hogy ő ezt már amúgyis el akarta adni, mert fölöslegbe van neki. Közöltem vele, hogy mindez szuper, DE : nekem momentán nincs egy vasam sem, és januárban sem hiányzik a kiadás annyira. Ennek ellenére otthagyta nekem mégis, később aztán februárban rendeztem. További adalék, egy bő évvel később teljes áron visszavásárolta tőlem, mikor nagyobbra váltottam. Szóval azért voltak korrekt húzásai.
Na, ez az a tette amit nem nagyon tudtam neki elfelejteni... eleddig.
Tavaly a RAMmal úgy érzem megháláltam, most is jófej akartam lenni, de látom ez most nemegészen úgy sikerül, ahogy szerettem volna -
KROK640
nagyúr
Nekem is van egy ilyen procim, igaz "kicsit" feljebb is megy mint a tied nitrogénnel
de léggel is bőven hozta azt amit írtál. Ezeket bitang jól lehetett tuningolni.
Red Alert 2-vel meg óvatosan, mert ha túl gyors procit raksz mellé, akkor a játék sokkal gyorsabban fog futni. volt olyan, hogy mire 2-3ik épületet leraktam a gép lerohant egy fullos sereggel olyan gyorsan ment a játék. (Amennyire tudom gamespeed minimálsira vétele (nagyban) segít a problémán) -
Top cat
addikt
Nagyon nem mindegy, milyen szögből nézed a TN-t.
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
Ezt így spec amit kiemeltél csak itt írtam le, de az azt megelőző részt, miszerint ne gondolja már, hogy egy gazdasági totálkáros alaplapot visszaakarok venni, illetve h akkor se pénzem sem lapom nincs? nem lesz ilyen scenario.
Apró érdekesség, hogy az egyik haverja is hallotta, aki kerek szemekkel lesett, és látszott, hogy új neki ez a történet. Szerintem ő is hatni fog rá... valamerre.A TVjével nem sokra mennék, elég nagy de telis tele van pixelhibával
meg mióta frissítette a szoftver egy rakás sz@r. Ha azt elhoznám, csak tovább nőne a tartozása
-
-
bambano
titán
az egyik kérdés, hogy mi az, ami nekem megfelel és mi az, ami a hatóságnak, illetve hogy van-e a két halmaznak metszete.
az 5-ös fúrószár szerintem nem elég, azt el lehet olvasni utána.
a másik probléma, hogy dokumentálni kellene, tehát nem csak az a kérdés, hogy eltüntetted-e a diszket, hanem az is, hogy van-e róla hitelt érdemlő dokument. ettől van az, hogy aki ilyet csinál, az mocskos drága.probléma még, hogy az adat részletei visszanyerhetők akkor is, ha fizikailag tortúráztad a diszket.
és ami a legnagyobb probléma, hogy akkor tudod megsemmisíteni az adatot, ha tudod, hogy mi az. tehát 36 kiló diszket egyesével fel fogok dugni egy 2007-es gépre, bebootoltatom, csinálok valami leltárt a rajta levő adatokról, születik döntés, és utána lehet ledúrni. az önmagában sérti a lustaságomat, hogy 36 kilónyi diszket feldugjak egy gépre, bekapcsoljam, programfut, kikapcsoljam, stb. heteket fog igénybe venni.
két megoldás tűnik jónak:
1. felülírni a teljes diszket. ma már minden forrás egyetért abban, hogy elég egyszer. De abban is egyetértenek, hogy mindent felül kell írni, a reallokált szektoroktól kezdve a tartalékig, stb. stb.
2. van kovács ismerős. szerintem kibérelem a műhelyét és behajigálom a diszkeket a kohóba. ha vörös izzásban elfolytak a tányérok, az már megsemmisített adataz ssd ebből a szempontból jobb, az sokkal hamarabb porlad.
egyébként árulnak olyan programot, ami rendes cert-tel ellátva igazolja, hogy ledúrta az adatot. letöltöd a programot, utána veszel hozzá licenszet, minden ledúrt diszkre külön, kicsivel 10k alatt bruttóban/diszk.
a kedves mama ősi foglalkozást űzhetett... -
KROK640
nagyúr
Az még egy ma is teljesen jó CPU, 4 mag, 8 szál, 3400-3600MHZ órajel, 8MB cache. Ha a turbo-t nem vesszük egy I7 7700-as szint (az alapon annyi mint ez turbóval vagyis 3600MHZ, de magas az alapja 3400MHZ). Ha kevésnek éreznéd, akkor lassan a 10400Fel is félni kezdenék
#12968 hobizoli : nekem is be van kötve a drive, a házban elfért, néha használom is, hagy legyen csak ott
-
KROK640
nagyúr
Ott azért okosan csinálták, mert nem egy programba raktak bele mindent, hanem program csomagot telepítesz, és pl a CD borítótervező egy teljesen külön exe volt mint a burner, amivel ténylegesen írtál. így szerintem rendben volt.
Sokkal jobban idegesít mikor telepítek valami programot, és akkor figyelni kell az installnál nagyon mert a program mellé még telepítené az XY vírusírtót meg ZXY system cleanert, meg még valamelyik böngészőt is (ami rögtön alapértelmezettre is állítja magát). És akkor már sem olyan meglepő, hogy egy 10MB-os programnak 100Mbos installja van ... már ha egyáltalán nem online telepít.
(A legjobb az volt amikor egyszer egy S939-es alaplapnak a LAN drivere online telepítő volt, ahhoz hogy a hálókártyát felismerje ls telepítse, folyamatos netkapcsolat kellett... Marha okos
nem kis feladat volt emiatt azon a gépen a rendszer újrarakás)
-
-
Tim82
félisten
Én is meglévő, réginek számító és eleve használtan vett (vagy kb. roncsként, de megjavított) gépeket bővítgetek inkább (napi használatban Sandy Bridge-től Broadwell-ig, de még Core 2 Duo-s noti is van itthon), miközben mint az közismert, hogy a netezésre már egy Haswell sem elég.
Igaz, akkor is ezt tenném elvből, ha nem lenne pandémia és annak piacra gyakorolt hatása. Meg hát kell, hogy legyen az embernek hobbija...
Most lesz egy részben "új" gép összerakva, kínai X99-es alaplap, E5-2620 v3 Xeon proci, 64 GB RAM, RX460 4 GB, M.2 NVME SSD - budget játékgép lesz, nem nekem, nekem jó az Ivy Bridge alapú brand SFF desktop is, nem tudom magamnak megindokolni, hogy annál jobbat erre a célra vegyek. (Az is fel lesz bővítve a lehetőségekhez képest.)
-
bambano
titán
úgy jártam, hogy volt egy, a maga idejében kafa kis gépem itthoni desktopnak. Mostanában többször jártam vele úgy, hogy szaggatott rajta a videó meg ilyenek, és elkezdtem nyomozni, hogy miért. Kiderült, hogy 1-es pcie buszon volt a videokártya, a sata vezérlő, stb. Egyszerűen nem fért át elég adat az architektúrán. Ezért cseréltem, és úgy döntöttem, hogy a legújabb lesz mindenből, kerül, amibe kerül.
A mostani desktopom tényleg kizsírozott szakadékban a villám. A kerül amibe részét a dolognak ne firtassuk, mert három hónap után is tikkelek miatta
-
Top cat
addikt
Úgy értem, hogy ennek a lemeznek a végét kiegyenesítették.
De hogy ettől hogy került lejjebb az alaplap?
Talán lenyomták a gépháztetővel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
- Rózsaszín HP Elitebook 830 G5 /i5-7300U/16 GB DDR4/ 256 GB SSD/FHD 13,3"
- Lenovo Thinkpad E470 /i5-7200U/8GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS 14,1"
- Dell Latitude E5450 /i3-5010U/8GB DDR3/128GB SSD/FHD IPS 14,1"
- HP Elitedesk 705 G4 MT AMD Ryzen3 2200G AM4/8GB RAM/256GB SSD/W11Home
- Acer Swift 3 Ultrabook Intel Core i5 8/256
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest