Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy múltú LAN parti-sorozatot indított az egyik középiskolai osztálytársam (mármint akkor még nem volt nagy múltú, de azóta eltelt 18 év, és épp a héten tartja az ötvenedik LAN-t), szóval kiscsíra korunkban busszal meg vonattal cuccoltuk be a koleszba a hardvert, meg aztán környékbeli szülőkkel vitettük ki magunkat a helyszínül szolgáló tanyára a préri közepére.
az egyik haver otthon két vasúti átszállással odébb lakott, és voltam olyan jó fej, hogy hazamentem vele, és segítettem elcuccolni a 17"-es CRT-jét kézben, de inkább az, mint hogy a gépét hoztam volna, ami egy full plexi gépházban volt, szóval kurvára nehéz volt, és egy csúnyább ránézés is sérülést tudott rajta okozni
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest