- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nagy múltú LAN parti-sorozatot indított az egyik középiskolai osztálytársam (mármint akkor még nem volt nagy múltú, de azóta eltelt 18 év, és épp a héten tartja az ötvenedik LAN-t), szóval kiscsíra korunkban busszal meg vonattal cuccoltuk be a koleszba a hardvert, meg aztán környékbeli szülőkkel vitettük ki magunkat a helyszínül szolgáló tanyára a préri közepére.
az egyik haver otthon két vasúti átszállással odébb lakott, és voltam olyan jó fej, hogy hazamentem vele, és segítettem elcuccolni a 17"-es CRT-jét kézben, de inkább az, mint hogy a gépét hoztam volna, ami egy full plexi gépházban volt, szóval kurvára nehéz volt, és egy csúnyább ránézés is sérülést tudott rajta okozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest