- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Mondjuk az informatikusnak is hasonló a véleménye a döntéshozókról
Én úgy éreztem, mikor léptem, hogy pont akkor hagytak cserben, amikor naggyon nem kéne, másokat olyankor inkább jobban segítenek, mint kitolnának vele. És nem is igazán pénzkérdés volt, csupán vezetői döntés, pláne olyan vezetőé, aki elvileg nyugdíjba is vonult akkor már egy ideje. Azért én megpróbáltam az utódomat keresni, valamint amit lehetett és kellett még rendbe tenni, lepapírozni, mert azért csak megszerettem a helyet, meg a környezetet, ha csak úgy otthagyom, lényegében a saját addigi munkámat köpöm le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest