- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacas0513
lelkes újonc
válasz
Skynet258 #4993 üzenetére
Tényleg jó összefoglaló az óráról.
Kár, hogy a Telegram csoport már nem elérhető.Tud valaki még valamilyen oldalt ahol óraszámlap kuponokat lehet beszerezni?
Monkey's Dream oldalt ismerem csak.
#4966 Gabesz87:
Az eddigi frissítések után nem kellett újratelepíteni a EKG/vérnyomás appokat.
Nekem csak telefoncserénél kellett újratelepítenem. -
-
cotag
senior tag
válasz
Skynet258 #4431 üzenetére
Megtettem...
Messenger is ki van pipálva jöjjön értesítés de semmi, nem jön át órára az üzenet.
Viber üzenet átjön, de nem rezeg csak a kis pötty van ott...
Esetleg ha volt valaki, aki Huawei telefonon életre bírta kelteni és volt ilyen gondja, megírhatná mit kell csinálni vele -
Schuler888
senior tag
válasz
Skynet258 #3720 üzenetére
Basszus... pont ez volt az elso, hogy mi lehet az oka, hogy vkinek hibatlan, vkinek meg nem megy.. de igy hogy mar tuti, lehet en is ujraROMolom a kicsiket. Bar meg utananezek hogy csc valtassal hatha megjon a legeloszor linkelt romra ami 4.0.0.8as volt es tamogatta az ekg-t, mert jelen pillanatban semmi frissitest nem talal..
-
-
Schuler888
senior tag
-
lafaty80
addikt
válasz
Skynet258 #3225 üzenetére
Inkább az lesz majd a kérdés, amíg valak ki nem próbálja az új tizen-en a telepítgetést, hogy felmegy-e arra is könnyen és működni fog-e a mostani vérnyomás, ekg funkció.
Ha már csak 4.0.0.7-nél nagyobb verzió lesz csak a "követelmény", akkor mindegyik funckió telepítése egy kalap/nehézség. (remélhetőleg)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Skynet258 #3242 üzenetére
valóban igen, eléggé érdekes a megjelenése, de hasznos volt, lásd fentebbi hsz-t
mükööööödiiiiik, nagyon köszönök neked is mindentamúgy nagyon érdekes volt, már mérgembe letöröltem mindent majd újra feltettem mert a kisördöggel nem bírtam magamban
és utána sima, nem rendszergazdakénti indítással egyszer lefutott, nem tudom mi volt az oka, nem is érdekel, lényeg hogy sikerült -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Skynet258 #3233 üzenetére
igen az megvolt, benne is van, a kis vagy nagy betű gondolom nem számít...
hát ami a képen van az tényleg nem rendszergazdai mód...
no megpróbálom a leírod alapján újra
tényleg köszönöm hogy időt szentelsz nekem
az a baj hogy a rendszergazdai parancssor, ide dob de:
C:\windows\system32...és nem tudom hogy tudok visszalépni
bocsi hogy ilyen béna vagyok -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Skynet258 #3223 üzenetére
uhhh isten vagy Mester
köszönöm
hazaérek meg is fogom próbálni.
annyi kérdésem lenne ha ezt megcsinálom, akkor is jönnek majd a frissítések meg a jövőbeni újdonságok majd az órára, vagy meg kell tanulnom visszarakni esetleg a gyári "cuccot" hogy minden működjön mint eddig? -
hito
nagyúr
-
Schuler888
senior tag
válasz
Skynet258 #3121 üzenetére
igen, en se jutottam masra, az osszes eszembe juto dolgot felsoroltam, a firmware cseren kivul
Apropo firmware csere. A samsung healthbe bekerult az ekg panel, habar annyit tud, hogy atiranyit a monitorba. Ellenben az uj verzio ota a developer modhoz meg kell adni 2 adatot, hogy kulso szoftver, jelen esetben a monitor egyuttmukodjon vele. Igy hat toroltem es leszedtem egy korabbi shealthet, ami vigan szinkronizalja a monitor vernyomas adatait, a kozvetlen link meg a monitor ecg adataihoz meg nagyon nelkulozheto dolog.. -
bigdigit
addikt
válasz
Skynet258 #2766 üzenetére
Na ma sikerült felraknom és minden működik.Mondjuk az ekg-nak nagyon nem mindegy hogyan áll a kézen az óra de ez látszik is az óra kijelzőjén mérés közben meg el is dobja magát idővel.Én a pulzust meg a vérnyomást is kézfej és csukló között szoktam mérni mert alapból is ott hordom az órát.Eleve így is kalibrálom be.Viszont ekg csak csukló alatt akar működni rendesen így mindig át kell szíjjaznom.
Egyenlőre nem talált szimptómát. -
Lac-coo
őstag
válasz
Skynet258 #2751 üzenetére
Én a lenti egyszerű app-os cuccokat raktam fel, van minden, az EKg nem működik, valszeg mert csak 4.0.0.7 -em van. Ezt esetleg jó lenne 40008-ra cserélni, illetv ha kell visszaállítani gyári magyar szoftveresr ha úgy hozza sors ...
A wifis kérdést nem értem ... Mibe van wifi?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Skynet258 #2507 üzenetére
Áhám. értem. Mint a bohózatban. Innen is onnan is mondanak valamit és a végén teljesen más az átadott üzenet az utolsó tagnak. Szóval nekem is csak foszlányok maradtak meg, Azt tudom, hogy a magyar bankok hogyan állnak hozzá. A szolgáltatóm is lepattintot, hogy nem tudják bererül-e az ajánlatikba. (R&Go, nem ott van az eddigi, használd azt.). Kösz, az itinert, most már kevésbé vagyok megzavarodva, mint a vasorrú bába a mágneses térben! A fő csapás már megvan!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Skynet258 #2505 üzenetére
Engem is érdekel!
Warch Active2 telelepíteném a samsung payt. Asszem használod is és működik teló nélkül is. Ehezz kell a curve sim, hogy régiót lehessen váltani, ha jól tudom. EU, nem eng. S10+ ra.
Szóval ehhez kellene a segítség. Gondoltam, hátha van valakinek beragadt fel nem használt stock, amitől szabadulni szeretne. Beállnék a mókolók közé. Ennyi dióhéljjban. Vagy rossz az irány?! Még nem olvastam vissza a topikot a menethez. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Skynet258 #2470 üzenetére
Muszáj volt váltanom a kis Ticwatchról, mert a P40 Pro-n nem hivatalos GMS van, és állandóan sírt az óra miatta...
De ez az óra. Fantasztikus. Imádom. Gyors, mindent IS tud. Sokkal jobb, mint egy WearOS-es társa.
Beaktiváltam az e-SIM-et, az igazi 'teszt' holnap lesz majd, munka közben.
Szerintem nagyon jóba leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest