- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4678 üzenetére
On nyert
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kakuk.tamas #4650 üzenetére
Többen is vannak itt a topikban akik így használják, minden flottul megy, de majd ők ezt megerősítik
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4499 üzenetére
Ugybiz!
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4476 üzenetére
Igy lehet menne csak keri a health app frissiteset
-
róland
veterán
válasz
kakuk.tamas #4473 üzenetére
Hozzáadtalak az ismerőseimhez SH alkalmazásban.
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4473 üzenetére
Ervenytelen qr kod probalkozzon ujra :/
-
róland
veterán
válasz
kakuk.tamas #4469 üzenetére
De, megy LTE változaton is az EKG. (Nekem is LTE-s van, működik.)
guifater#4463: Ki kell tapasztalni, hogy hogyan érzékel megfelelően. Nem csak a gomb érzékelőjénél lehet gond, hanem a hátlapi 2 érzékelőnek is megfelelő érintkezés kell. (Ha a három érzékelőből valamelyik nem érintkezik megfelelően, akkor nem fog rendesen mérni.
-
radar
tag
válasz
kakuk.tamas #4459 üzenetére
Köszönöm az infót.
USA (XAR) légió jobb a Brazil (ZTO) régiótól vagy felesleges lecserélnem? -
radar
tag
válasz
kakuk.tamas #4457 üzenetére
Nem Samsung a telefonom. Jól értem, hogy csak Samsung tekefonokon jelenik meg az órán a vérnyomás és az ekg?
Tehát akkor nekem kell telepítenem az órára? -
Ateszpapa
addikt
válasz
kakuk.tamas #4263 üzenetére
De megy, most csináltam meg.
-
modd3r
őstag
válasz
Dehogynem.
-
Nus
tag
válasz
Nekem működik R835F-en. EKG és vérnyomás is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #4206 üzenetére
Ideje volt,mar telepitem en is
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4130 üzenetére
Már vagy ezer éve nem használtam az facer+ appot. A régi számlapok nagyrésze folyamasosan kifagy, újra tölt, vagy csak black screen. A régi reg.user fiókomba nem lehet belépni. Igaz url-ként megtaláltam a felhasználói linkemet. A régi emaillel simán tudtam újra regelni, nem jelezte, hogy foglalt. Support még nem válaszolt. Egy kalap fos az egész.
Neked nem fagyogat?! Új tizennel, friss update app.
A vicc, hogy a régebbi account-ba vannak a megvett&free és azóta az oldalukon törölt számlapok (copyright miatt). Most ugyan lementettem az órán egy esetleges visszaállítás végett. Kérdés elegendő lesz-e?!
Létezik, hogy törlik hosszabb inaktivitás esetén az accot.?! Vagy szerver váltás volt. A vicc, hogy a jelenlegi felhasználóimmal be tudom követni a régit. :-0Bocs, a sok flame-ért a topiklakóktól, de hátha másoknál is sz@raxik az app. Teló&óra restart volt, többször is.
-
bbendre
őstag
válasz
kakuk.tamas #4095 üzenetére
Fel nap?
Ott valami nagyon nincsen rendben.
factory reset-el kezd el szerintem. -
HSanyi
tag
válasz
kakuk.tamas #4065 üzenetére
Az SH és a Wearable akksi kontroll kikapcsolva és mást nem.
Értesítések jönnek, telefonálni tudok rajta.
Most amit eddig nem használtam, az üzenet küldés azt szeretném beüzemelni, de eddig nem használtam, lehet nem erőltetem. :-) -
testify
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #4055 üzenetére
Az a baj, hogy az aktiválásig el sem jutok. Bár most felcsillant a remény.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3837 üzenetére
amúgy ilyeneket én is tapasztalok, bringázok, izzadok, ver a szívem mint az állat és azt írja az óra hogy 86 a pulzusom
majd egyszer csak felugrik 160-ra
kicsit fura az tény, de néha lehet halok lennék a mért eredmények alapján -
El Gringo
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3702 üzenetére
én most nézegetem az órát, hogy kéne egy, és napok óta olvasgatom a hozzászólásokat, és már nem tudom, mi van
milyen órán mi működik, mire jön hivatalos majd frissítés, akkor mi fog működni, mivel kell régiót váltani, mivel nem kell régiót váltani, hanem elég egy-két progit fölrakni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3704 üzenetére
Okes főnök
de amúgy komolyan igazad
Oda fogok figyelni én is majd -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3702 üzenetére
Jogos, én kérek elnézést, kicsit be pörögtem hogy működik és nem is néztem melyik topikba írok
-
benczeb
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #3471 üzenetére
Köszönöm!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3469 üzenetére
Nagyon köszönöm kiprobalom
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kakuk.tamas #3444 üzenetére
Ami fent óralap a facer appban az mind jó Samsunghoz?
-
Skynet258
veterán
válasz
Nyomtam anno Huawei Watch alatt a Facer-t de ezek a kuponos cuccok nekem jobban is tetszenek (van 2-3 készítő tőlük kb. bármi jöhet). De amúgy ha nem lenne kuponozás én is azt használnám.
Gubu0101: Facebook-ot én annyira nem használok, Telegram csoportokban vagyok benne.
ELACielvtárs: ez egész pontosan a Facer alkalmazás. -
válasz
Én nagyon utálom a Facer-es számlapokat. Túl nagyok mert telenyomják mindenféle rejtett vacakkal, idegbajt tudok kapni a 3 koppintásos menürendszerétől, időnként üzeneteket dobál fel nekem meg ilyenek. Messziről kerülöm.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Ez melyik alkalmazás pontosan?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3235 üzenetére
-
r0by
addikt
válasz
kakuk.tamas #3138 üzenetére
Nem az e-sim használatához van köze. Hanem feltehetően ahhoz, hogy más a típusszáma. Más hardverileg. Így a frissításek is különválnak.
-
verser233
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3111 üzenetére
szia, pontosan ezt tettem pont az imént, generáltam új kódot, mindjárt ki is próbálom
-
verser233
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3093 üzenetére
Nekem ugyan nem Huawei telefonom van, hanem Xiaomi, és én is tartottam tőle, hogy nem fog jól működni vele, de azt kell mondjam, hogy hibátlan! Amúgy se szívesen vettem volna Samsung mobilt, csak az óra miatt. Szóval szerintem neked sem lesz problémád
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #3093 üzenetére
Az jó,bíztam benne,ha már az app nem bajlódik.Inkább a kapcsolattól tartottam,hogy mennyire stabil,de így ok ha neked hibátlan.
-
válasz
kakuk.tamas #3086 üzenetére
Az enyémnél annyi, hogy vízbe mentem vele. Totál begajdult a kijelzője, összevissza kapcsolgatott mindent, lapozott, stb. Ez ment fél percig, utána reboot loop.
-
Blackjack
újonc
válasz
kakuk.tamas #3086 üzenetére
Szívesen segítenék, de nem tudok. Kb 3 hónapos, napi használatban volt edzés mellett. LTE verzió, nem nyúltam a szoftverhez, csak az óralapokat cserélgettem. Semmi külső alkalmazás. Az elmúlt 3-4 hétben többet állt a nyaralás alatt. Talán azt mondanám még, hogy folyamatos használat mellett is volt olyan érzésem néha, hogy lassan indul vagy többször kell nyomnom a bekapcsoló gombját mire indul.
-
Blackjack
újonc
válasz
kakuk.tamas #3082 üzenetére
Próbálom, köszi! Nem, nem nyúltam bele az órába.
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3055 üzenetére
a peldaban nem egy lathatatlan hiba van, ahol talalgatni kell, hogy mivel van a hiba. Egy konkretan burkolatat elveszto kabelhibarol irt a kollega..
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
kakuk.tamas #3052 üzenetére
Köszi szépen! Ez tényleg sajnálatos, de már az előrelépés az előző okos készülékhez képest (fitbit charge 3), hogy a rezgés intenzitását lehet állítani. Na ott nem lehetett, ezért rezgett az óra mindig mint a bolondgomba, persze ez oda vezetett, hogy a feleségem lekapcsolta az értesítést, így viszont pont azt a célt nem töltötte be az óra, hogy lássa amikor hívják, ha nincs a telefon a közelben... :)
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3051 üzenetére
"Talán azért kell az óra is, mert a szervíznek nem áll rendelkezésre kompatibilis készülék, hogy kipróbálja használat közben."
Ilyen szervizbe en semmit nem adnek be, az nagyon meredek lennede valszeg kulon muszeruk is van pl a qi toltes mertekere is.
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3031 üzenetére
Igen en is ezert rendeltem olyat, amit feljebb beraktam, az szabadon hagyja a gomb elektrodajat
-
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #3006 üzenetére
A BP meg ekg működik. Csak az kellene még :)
-
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #3004 üzenetére
Küldesz linket kérlek? Nem adja be valamiért
-
kmarci25
veterán
válasz
kakuk.tamas #2972 üzenetére
Én is arra vártam már eddig is, hogy hivatalosan megjelenje. Megvenném a 3-ast is akár, ha abban benne lenne, de ott sincs aktiválva.
Pedig az számomra tényleg fontos lenne, ezért is nézem ezt a típust.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2968 üzenetére
LTE
Eddig nagyon tetszik, fura hogy kicsinek tűnik a galaxy watchhoz képest
Vagy a karom vastag -
S@c@
őstag
válasz
kakuk.tamas #2935 üzenetére
30-50 napot ír szállításnak.
-
S@c@
őstag
válasz
kakuk.tamas #2930 üzenetére
Olyat nem tudsz amire nem egy hónapot kell várni, hanem 1-2 hét max? Vagy bárki más?
Alu vagy acél volt? -
válasz
kakuk.tamas #2932 üzenetére
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2930 üzenetére
Ennyit tud a gorilla glass dx+ ?
mivel sikerult?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2884 üzenetére
Igaz, akkor én értelmeztem félre, thx.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2871 üzenetére
Offline-ba is használható, standalone módban. (kell az app az órára)Prémiumként át tudod tolni a zenéket, ami éppenséggel szükséges. Bt fülessel párosítva tökéletes kombo.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2870 üzenetére
Koszi
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2846 üzenetére
Nekem is van a frontierhez ezust fem milagnese szijam, elejen tetszett hogy tokeletesen meretre lehet huzni, de active2hoz mar nem rendeltem be
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2838 üzenetére
eleg "üde" kinezete van
edzeshez jo viselet!
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2835 üzenetére
Kepek nelkul nehez elkepzelni..
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2820 üzenetére
Igen be van ês működik is, csak pl mikor asztalon van a kezem akkor nem emelêssel ébresztem csak manuálisan
-
válasz
kakuk.tamas #2815 üzenetére
Viszont ha ezt felraknám, akkor valóban lőttek az irányításnak... bár nem nagyon használom, mert idegesítően hektikusan működik, olyan félmegoldás, a tekerős lünetta fényévekkel jobb, azzal a hívást is fel lehet venni, lerakni, ezzel nem. Viszont ez a lünetta gyűrű egy plusz védelmet adna a kijelzőnek.
-
válasz
kakuk.tamas #2815 üzenetére
Nem. Ugyanúgy működik a virtuális lünetta.
-
still2
tag
válasz
kakuk.tamas #2785 üzenetére
Köszi! Még egy kérdés. Az Endomondo programot hogy lehet működésre bírni. Az órán csak villog a GPS jel és nem indul el program.
-
kmarci25
veterán
válasz
kakuk.tamas #2783 üzenetére
+subset: köszönöm a válaszokat, még úgyis várok egy kicsit, addig gondolkozom. A Huawei mellett szólna az üzemidő, ellene pedig a fapadosabb, szegényesebb lehetőségek.
-
Lac-coo
őstag
válasz
kakuk.tamas #2749 üzenetére
Annyira nem akarok ,csak tufa vagyok hozzá, és zavar
Meg most lehet elpiszkáltam az álábbi két appal az egészet ( de nem tudom , mondom nem értek hozzá...9 szóval valszg most már muszáj lesz megtanulnom, hogy legalább visszarakjam eredetire, ha majd ne adjisten lesz gyári magyar frissités ...
-
robyg
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2716 üzenetére
Megrendelve köszi.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
kakuk.tamas #2718 üzenetére
Az szerintem csak egy dokkoló amibe belerakod a töltődet.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
kakuk.tamas #2716 üzenetére
Jó drága műanyag.
-
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #2698 üzenetére
Mekkora eltérés szokott lenni Neked , ha összehasonlítod a vérnyomásmérővel?
-
laabom
tag
válasz
kakuk.tamas #2701 üzenetére
Ohh köszi. Akkor így számomra felejtős.
De akkor a Telekomos csajszi miért ír valótlan dolgokat?
-
polonic
félisten
válasz
kakuk.tamas #2691 üzenetére
Nem tudom, ez hogy ment. Mintha az apple-nél először USA-ban jelent meg, aztán jött ide, Európába is.
Egyébként a Withings is meg tudta csinálni. Nem tudom, mit töketlenkedik a Samsung. -
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #2673 üzenetére
köszi. sikerült
-
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #2654 üzenetére
nekem valamiért így sem csatlakozik. Win7 32bit ez baj lehet?
-
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #2654 üzenetére
Holnap kipróbálom. Köszi
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2647 üzenetére
Ja, hogy linket kérsz!
Most sikerült megértenem
Azt hittem, nézzem meg jobban a linket. Fáradt vagyok úgy látom. Skynet258 résen volt helyettem is
-
Skynet258
veterán
válasz
kakuk.tamas #2647 üzenetére
Ugyanazt csinálod mint a vérnyomás mérés felrakásnál csak kicseréled a telepítendő file nevet a parancssornál.
-
NiceCube
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #2627 üzenetére
Igen, ezt elfejetettem mondani, hogy már beállitottam ( Amúgy azt irja, hogy az órán létrehozott névjegyeket menti az itt megadott gmail fiókba, nem forditva a nyüves )... és mégse
Ahogy a bluetooth problémánál s kilöttem a telefonon az automatikus alkalmazásinditást, hogy ne spóroljon a naftával, mert lehet emiatt van anomália..de nem -
pczinder
tag
válasz
kakuk.tamas #2580 üzenetére
Kösz, Tamás. De vajon az új telefonnal való kapcsolódás után, a mentés visszaállításakor nem a régivel való kapcsolódási adatok állnak vissza?
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2562 üzenetére
Na ez mondjuk érdekes, mert nagy kacérkodok egy P40 Pro-val
Csak az tart vissza, hogy volt Mate 30 Pro-m és nagyon megégettem magam vele. Felment ugyan a GMS, de katasztrófa volt a működése, nem lehetett vele együttélni, így leszedtem és eladtam.
Kicsit írnál a P40 Pro kompatibilitásáról? Vérnyomásmérőt feltetted? Még azt sem tudom, hogy SHealth működik-e nem Samu készülékeken
-
Csocsesz75
őstag
válasz
kakuk.tamas #2541 üzenetére
Akor azért meg külön köszönet.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
kakuk.tamas #2539 üzenetére
Ja, használod te is azt ? Nagyon jó köszönöm.
-
szepi23
tag
válasz
kakuk.tamas #2524 üzenetére
A "Galaxy Wearable" mellett a "Samsung Accessory Service"-t és a "Watch Active 2 plugin"-t is akku szempontjából védetté kell tenni.
Így nekem minden tökéletes p20 pro-n és megy a távoli kapcsolat is mindig. -
Ateszpapa
addikt
válasz
kakuk.tamas #2522 üzenetére
Tudtam, hogy láttalak már más topikokból.
Az volna a kérdésem, hogy Neked újra csatlakozik az órához a telefon automatikusan?
Sajna nekem legtöbbször nem akarja, csak ha megnyitom a Gear appot és a csatlakozásra nyomok.Erre van valami gyógymód?
Az akksi beállításoknál kikapcsoltam az automata kezelést. -
Ateszpapa
addikt
válasz
kakuk.tamas #2517 üzenetére
Ezt mivel csináltad?
-
polonic
félisten
válasz
kakuk.tamas #2501 üzenetére
Úgy tűnik. Váltottál régiókódot?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2500 üzenetére
Ja, értem. Gondoltam, hátha valakinek maradt valami egyéb rendelt kínai. Azok is nevesek?!
-
Rotor82
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #2492 üzenetére
Kb 1 hete írja mindig ki.
Azelőtt soha nem jelent meg.
Akkor lehet, hogy ez valami frissítésnek a "hozadéka" -
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #2481 üzenetére
Totál siker! Bekalibrálva. Hasonló értékeket mér, mint a vérnyomásmérő. Jó lesz ez.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2484 üzenetére
Regg'!
Sajna hivatalosan még nincs, csak mókolással. Curve simmel aktiválva/telepítve. Keress rá itt a topikban.Imho, nem is lesz. Itt meg a bankok és a régiót sz@rja le, mint a wearos-t
Nap'!
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2481 üzenetére
Örülök, hogy bejött
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2479 üzenetére
Pedig kell a restart
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2474 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom. BT kikapcsol, WiFi állandóra az órán, restart az órának és szerinte menni fog. Nem kellett nálam semmilyen IP cimet állítgatni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kakuk.tamas #2474 üzenetére
Restart a PC-nek...
-
Skynet258
veterán
válasz
kakuk.tamas #2471 üzenetére
Wear OS-t a Google elég rendesen leszarja, meg is látszik...
-
Skynet258
veterán
válasz
kakuk.tamas #2469 üzenetére
Üdv itt is.
Be fog válni, jó kis óra ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged