- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagycoge
csendes tag
-
-
prehistoric
csendes tag
válasz
Ateszpapa #6676 üzenetére
KÖKI szervíz tőlem nem kért számlát garanciális ügyintézéshez. Ha legális forrásból van a Samsung terméked, akkor a rendszerben látszódik, hogy melyik nagykerből, mikor és melyik kiskerbe került, ott pedig a kitöltött garancialevélen rajta van a vásárlás dátuma. Nem hiszem, hogy kérni fognak számlát.
-
f.lorand
senior tag
válasz
Ateszpapa #6083 üzenetére
Fotók: nagyon kedves, köszönöm
Strava: végül úgy oldottam meg, hogy nem a Strava appot használom, hanem a Samsungban rögzítem az edzéseket, de beállítottam, hogy azonnal szinkronizálja le. Így nem közvetlenül, de közvetetten minden adat jól bekerül. Végülis ez nekem megfelelő.
-
Dello79
aktív tag
válasz
Ateszpapa #5082 üzenetére
Akkor te szerencsés vagy, az enyém a számítógépet is alig ismeri
70 éves.. bár 2 éve voltam azóta lehet már nem ő van, de szerintem ezt csak kardiológus tudja érdemben értékelni..ő meg hivatalból is ( sajnos ) lenézi szerintem az ilyen "kütyüket" ami nem orvosi eszköz..
-
Skynet258
veterán
válasz
Ateszpapa #3302 üzenetére
LTE verziót nem tudom sajna, a simába is csak úgy belefutottam XDA nyálazás közben... Néztem anno a lementést is, semmi infó, hogy lehet dump-ot készíteni. Gondolom van rá valami parancssor de az nem a barátom.
bod101: van egy pakkom összerakva, majd felrakom valahova, bár aki már megcsinálta lehet tud linkelni (én még nem cseréltem CSC-t csak fejben van meg a dolog menete).
-
HSanyi
tag
válasz
Ateszpapa #2741 üzenetére
Hát még azért a fizika az fizika.
baani59 helyesen írta, a víz nem szigetel, hanem elég jelentősen nyeli el a hullámokat, habár a deciméteres tartomány azért nem olyan vészes.
Az óra, ha nem mozgatom, kb. 25-30cm-s mélységben is fogja stabilan a jelet.
Viszont kis csalással, az úszást gyaloglásként indítottam, nagy pontosságot bekapcsolva, nem foglalkozva az elem merülésével és egyből lett gpx rögzítés, habár elég gyatra.Szóval tud rögzíteni mellúszás során is, nem gond a pár centi víz.
Ennek ellenére igen komoly probléma, hogy nyílt vízi úszás esetén, bekapcsolt gps-nél karcsapást sem nem számol, az úszás nemet sem ismeri fel.
Viszont átállítva "medencei úszásra már jobb a helyzet, de úgy sem tökéletes.
A beállítható max táv csak 200 m és mivel nem egyenesen úsztam, a hosszok számolása is félrement, mert igazából egyszer úsztam át ezzel a rögzítéssel a fenti térképen szereplő tórészt.Az óra sok dologra jó, de ez a valószínűleg kevesek által használt sport követés KUKA!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged