- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Gedeon31 #6757 üzenetére
Magasságmérő barométer
G-Keyboard Pro (ez fizetős) magyarul lehet diktálni elég nagy pontossággal, jó cucc.
és kézmosó app -
SpongyaBob
veterán
válasz
bbendre #6343 üzenetére
Így van, de ez logikus is, lefelé nem mér mivel lejöttél és nem fel. Sőt ha csak 2,5 métert mész felfelé tehát nem egy teljes emeletet és visszajössz de legközelebb meg mész pár lépcsőfokot, nem jegyzi meg mivel félbehagytad. Semmisnek tekinti. Csak a teljes emeltet számolja (kb. 3 m függőleges irányban egy emelet neki.) és lifttel sem lehet átverni, próbáltam
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #6321 üzenetére
Csak nem adod fel
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #6280 üzenetére
Senki nem mosdatja, főleg, hogy most készülék váltani almára
Ez most nem jött be
Én kiszálltam ebből a hülyeségből tőlem mindenki azt bizonygat magának amit csak akar
-
SpongyaBob
veterán
válasz
coolinggg #6268 üzenetére
Mit no komment? Linkeld már be légy szíves akkor erről a Samsung hivatalos tájékoztatását hogy minden telefonnal működni fog az EKG?! Annak idején úgy reklámozták, hogy hamarosan (az már egy másik kérdés, hogy gusztustalanul sokat kellett várni rá) elérhetővé teszik egy frissítéssel.
de azt nem, hogy milyen készülékekkel lesz kompatibilis.
Szerintem ilyet nem nyilatkozott a Samsung, de természetesen a tévedés jogát fenntartom. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #6264 üzenetére
Nem akarok belemenni gyártói vitába, de hol volt ez leírva, nyilatkozva, hogy az EKG kompatibilis lesz minden készülékkel? Úgy értékesítették annak idején, hogy tudja az EKG-t és majd frissítéssel megérkezik. Igen ez igaz. Jó sokat kellett rá várni ez is igaz.. azonban sem megerősítve sem pedig cáfolva nem volt ez idő alatt, hogy milyen készülékekkel fog működni az a funkció. Vagy rosszul tudom?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Schuler888 #6255 üzenetére
Nem tudom.. csak tippelek hogy nincsenek
-
SpongyaBob
veterán
Volt itt olyan akinek egyébként a hivatlos frissítéssel lett működőképes az EKG. Előtte a mókolt verzió ugyanúgy nem ment. Ez azért lenne fontos, mert akkor a korlátozások után én sem viszem rögtön szervizbe... nem érzékeli az ujjam hiába rakom rá, nem indul el a mérés. A gari azonban májusban meg lejár.
-
SpongyaBob
veterán
Tölthető a Samsung Health Monitor!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
HoldfenyLuna #5555 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Aki iPhone-nal használja az active 2-t BT-n, meg tudná mondani, hogy a hívást fel lehet venni az órán és beszélni vagy ez csak Samsunggal működik?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
torrente777 #5422 üzenetére
Amikor használtam a vérnyomás mérést akkor az én tapasztalataim alapján rendkívül pontos volt. Igaz nekem nem felkaros van, hanem oszcillometrikus (csuklóra kell tenni), ezzel is kalibráltam be és nagyon minimális volt az eltérés. Csak a / értékben volt minimális különbség. A pulzus pl. mindig egyezett! Szerintem nagyon pontosan méri a pulzust az óra.
Azt is figyelembe kell venni, hogy az óra viszonylag szorosan legyen a csuklón, mert ellenkező esetben ha lötyög akkor nagyon pontatlan lesz. Ez egyébként igaz az alváskövetésre is. -
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
Én inkább felkavarom még egy kicsit jobban az állóvizet, várjuk a Samsung Payt (is), már ha igaz a CIB bank ősz közepén tett kijelentése a facebook-on
(Ezúton is köszönet István89 fórumtársnak aki felhívta erre a figyelmem.) Azt tudjuk, hogy a GPay jön a második negyedévben a CIB-nél, ha párhuzamosan hoznák a Samsung Pay-t is...
Bár sokaknak ez is tök fölös funkció mint a vérnyomásmérés, de azért szeretem ezt én eldönteni mit használok avagy mit nem, mert ha hivatalos akkor csak döntés kérdése. -
SpongyaBob
veterán
A leírás pedig működőképes (volt) Én is megcsináltam és azóta is minden rendben van, az óra működik, frissít, semmilyen hátrány nem érzékelhető.
Azonban ez a lírás csak active2-re érvényes és csak a 4.x.x szoftverhez. Ha jól tudom 5-ös főverzióra már nem tehető fel. Továbbá ha mégis sikerül, az új Curve kártyákat már nem lehet hozzáadni a Pay-hez (a régiek még működnek pl. nekem is). Szóval hiábavaló. A legjobb megoldás az lenne ha direktbe lehetne hozzáadni a saját kártyánkat... -
SpongyaBob
veterán
válasz
adamklark #5206 üzenetére
Én is így emlékszem, hátha szerencsénk lesz, bár én BTU-n vagyok
Frissítés szempontból egyébként ez nem előny, egyszerre szokta megkapni a magyar és az angol régió.
Ellenben pl.az USA-ban (és Koreában) január közepén is volt egy elég erős frissítés. Nagy valószínűséggel ezek benne lesznek most már nekünk is - a vérnyomás és az EKG-n kívül -
-
SpongyaBob
veterán
Akkor ma frissítés?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kakuk.tamas #4650 üzenetére
Többen is vannak itt a topikban akik így használják, minden flottul megy, de majd ők ezt megerősítik
-
SpongyaBob
veterán
Tölthetőek a watch 3 gyári számlapok GWA2-re
Rá kell keresni egy Samsungos appra vagy számlapra a strore-ban "továbbiak ettől az eladótól" és így le lehet tölteni fel fogja dobni. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Gabesz87 #4510 üzenetére
Hidd el kell a 44mm-es és azt is hidd el, hogy nálam nem vékonyabb a csuklód. Nekem, úgy mint ahogy az összes többi órán itt is az utolsó előtti lyukba kell beakasztani a szíjat
44mm-es van és baromi jól néz ki, egyáltalán nem nagy. Nekem is BT-s két nap lazán meg van, de akár a három is.
Itt írtam a használati szokásomról. Sportolásra én nem használom.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Portász #4448 üzenetére
Csak Samsung Pay működik az órával, más nem is nagyon fog, viszont magyar bankkártyát nem fogad el (még), kell egy közvetítő pl. Curve kártya amit elfogad és ez alá lehet tenni a magyar kártyát.
Sajnos azonban újabban már a Curve sem adható a Samsung Pay-hez
A régebben kiadott kártyák még továbbra is működnek.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Maxximus #4438 üzenetére
Én nem látok ebben problémát.
Nem az Apple Watch-ból kell kiindulni ami nem hajlandó működni iPhone-on kívül semmivel...
Simán el tudom képzelni, hogy fentebb a kolléga szimplán a dizájn miatt döntött a GWA2 mellett.Mondjuk az sem mellékes, hogy fele annyiba kerül mint mondjuk egy AW5.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Tailorzsolt #4436 üzenetére
A Samsung Pay-nek az órán nincs köze a telefonhoz, szóval ettől függetlenül akár működhet is. (Egy megfelelő régióval)
Egyébként ez örvendetes amiket leírtál
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #4408 üzenetére
Sejtettem, hogy saját lesz. Jöhet, köszönöm
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #4401 üzenetére
A számlap nevét kérném
-
SpongyaBob
veterán
Mától, de még a kereskedelmi bankok nem csatlakoztak.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
adamklark #4369 üzenetére
Igen szánalmas, viszont mindkettőre van megoldás (aki nagyon akarja).
Tavaly május előtt az AW mire is volt alkalmas? Csak egy nagyon drága karkötő volt úgy kb. 4 évig az is... Se Apple Pay, se EKG (most sem érhető el mindegyik watchra) se alvásfigyelő stb.
Egyébként hiába váltanék AW-ra nincs minden banknál még mindig itthon Pay. Ugyanúgy Curve kártya kellene mint most itt a Samsung Pay-nél. -
SpongyaBob
veterán
+1 Miskolcra
...és ugyanúgy nem történik semmi mikor az ujjam a gombon van... Rossz a gombban lévő szenzor ezért el sem tudja indítani a mérést.
Úgy látszik ez valami városi betegség
-
SpongyaBob
veterán
Természetesen szoktunk. Ez amolyan magyaroknak való dolog amúgy is
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #3844 üzenetére
Én úgy tudom, hogy alkalmas (lenne) SpO2 mérésre - még a korábbi watch-ok is azok - de valami felhasználói hiszti miatt kivették ezt a funkciót.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #3813 üzenetére
Ennek sajnos semmi köze a hüvelykujjhoz. Tehetem én azt akárhova.
Egyébként pl. itt írnak róla.
Most meg kell várnom amíg hivatalosan itthon is elérhető az EKG, utána irány a szerviz.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Schuler888 #3790 üzenetére
Hát épp ez az, hogy a rajzolásig sem jutok el. Kéri, hogy tegyem rá az ujjam. És ennyi. Bármeddig is hagyom rajta, nem törtenik semmi. A szenzor az óra alján folyamtosan világít, de mivel nem érzékeli az ujjam, nem indul el a mérés.
-
SpongyaBob
veterán
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nálam hardveres gond lesz. Nem hagyott nyugodni a dolog ezért utána olvastam.
Elég sokan küzdenek ezzel... Az USA-ban is ahol hivatalos a dolog.
Azt írják, túl sokáig volt inaktív állapotban az érzékelő a gombban és ezért egyszerűen elromlik.Ettől féltem
Az oké, hogy az óra garos, de most hogy viszem be? Minden más kifogástalanul működik, és mivel itthon még nincs is EKG, elhajtanak...
Na ebből még lesznek problémák máshol is. -
SpongyaBob
veterán
Hát én hiába nedvesítek, nem akar beindulni
Tény, hogy nedvesen jobb mint a szárazon
de akkor sem megy
-
SpongyaBob
veterán
(#3720) Skynet258
Erre én is gondoltam, hogy sokaknak ezért nem működik, de nekem a telefonom is Samsung
Végülis mindegy, csak érdekes. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Csocsesz75 #3708 üzenetére
Pay csak régióváltással működik. Utána ugyanúgy működik az óra, frissít stb. Olyan régió kell ahol hivatalosan is van SPay. És utána nem kell letölteni semmit, hanem már alapból rajta lesz az órán.
Nekem ez működik valakinek az EKG és van akinek mindkettő
-
SpongyaBob
veterán
Korai volt az örömöm. Az EKG nem indul el, de vérnyomásmérés hibátlanul lefut, bekalibráltam. Azonban hiába teszem rá az ujjam a gombra nem indul el a mérés EKG-nál.
Pedig Health-be is szépen bekerült az EKG info.Gondolom egyedül leszek ezzel a problémával
(#3667) sazo
Nekem nem megy
Pontosabban nem indul el, olyan mintha nem érzékelné az ujjam. Azasszonyét se, mondom add ide az ujjad szóval nem az enyémmel van a gond
-
SpongyaBob
veterán
válasz
polonic #3592 üzenetére
Amúgy már értem, hogy miért van eltérő verzió az appoknál pl. ha böngészőből nézem meg a store-t vagy ha telóról a Galaxy Store-t. Az órán lévő szoftver függvénye. Most, hogy megkaptam a legújabb szoftot le is frissült minden. Amíg a régi januári volt (BTA1) addig nem voltak elérhetőek az újabb appok.
Egyébként biztos a 5.5.0.1-et kaptad meg?
(#3594) Lacas9685
Csak bizonyos időközönként keres frissítést automatikusan, nem pedig egyfolytában
-
SpongyaBob
veterán
Egyébként frissült egy halom app, köztük az Alti-barometer is.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Csocsesz75 #3571 üzenetére
Nem tudom
de valamiben csak különbözik.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Csocsesz75 #3567 üzenetére
Akkor UK és Ausztria ugyanazt kapta. Csak azért kérdem, mert a német és az USA más: CTH8
(#3566)S@c@
Ez nem a régió, csak szoftszám.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Csocsesz75 #3563 üzenetére
Neked mi az utolsó négy karaktere a szoftvernek? Nekem CTI4.
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Schuler888 #3517 üzenetére
Kompletten lecserélte a romot ahogy én
(#3513) GuruZone
Nekem BTA1-re még frissült szépen, mert a ROM amit felraktam az egy korábbi volt. Szintén Pay miatt váltottam, UK régióra.
Azóta semmi, de nem is jött még hivatalosan. Szerintem nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch7 Cellular 45mm
- Huawei watch GT5
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest