Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz SpongyaBob #1756 üzenetére
Nekem is vékony csuklóm van, és 44-est vettem, nem fura... ha teheted próbáld fel valahol (MM, Samsung) mert lehet neked is beválna.
-
HSanyi
tag
válasz SpongyaBob #1756 üzenetére
Tényleg érdemes felpróbálni, mert a 44mm-s nem túl nagy, vékony kézen sem tragikus.
Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #1833 üzenetére
Gratulálunk, leld sok örömöd benne és használd egészséggel. Ha már lesznek tapasztalatok, légyszi írd meg, hogy hogy tetszik
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #1842 üzenetére
A feleségem is így van vele, neki 40 mm-es arany színű van. Tényleg nagyon szép tárgy
Nem tud betelni vele.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #1844 üzenetére
Nem adódik össze, amíg az óra a karodon van. a telefon nem méri a lépéseket.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #1846 üzenetére
Le fogja vonni, csak kicsit később szerintem.
-
Skynet258
veterán
Csak egy jó tanács: több ezret sporolhatsz a számlapokkal, egyik Telegram csoportban a készítők osztják a kuponokat. Amit vettél Matveyan, tőle is rengeteg kupon kerül be állandóan (amit vettél szerintem az is volt már ott). [link]
-
HSanyi
tag
Igen, érdemes a telegram csoportot nézegetni.
Ezt a számlapot használom én is, kuponnal, de mivel igen olcsók a számlapok, a nem kuponos vásárlás sem dönt romba.
A legfőbb érv, hogy ingyen próbálhatod ki kuponnal.
Sok számlap jól mutat, de egyébként annyira zsúfolt, hogy alig olvasható.Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
Skynet258
veterán
válasz SpongyaBob #1895 üzenetére
Samsung Health: Beállítások ---> Adatokra vonatkozó engedélyek.
Samsung Health Monitor: Menü ---> Data Permission.
-
baani59
aktív tag
válasz SpongyaBob #1897 üzenetére
Az órára és a telefonra is telepíteni kell a megfelelő alkalmazást.
Skynet258 oldalán találsz hozzá leírást.Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #1912 üzenetére
Mármint mit sikerült feltenni?
(#1914) SpongyaBo A feleségem épp most kérdezte, hogy hogyan kell megcsinálni, hogy mérjen vérnyomást. Ezek szerint han jól sejtem nem egyszerű?
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #1918 üzenetére
Úgy lesz :) a feleségem úgysem hagy addig békén. 😬🤣🤣🤣
Az én galaxy watch készülékemen sajnálom, hogy nem működik.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #1970 üzenetére
R820XXU1BTD3
Elvileg már április 14. óta elérhető. Aztán mégsem.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz SpongyaBob #1972 üzenetére
A linken láthatod mit nyújt...
"Stabilabb és megbízhatóbb rendszer"
-
Skynet258
veterán
válasz SpongyaBob #1974 üzenetére
Hát mert vélhetően valóban ennyi. Gondolhatod ha lenne egyéb komolyabb változás azt büszkén írnák ők is...
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #1984 üzenetére
Nem a méréssel van gond. Hanem az auto szüneteltetés nem igazán akar működni. A bicajozásnál még oké, de túránál kb semennyire.
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #2014 üzenetére
Így van. Telefonhoz nem kell hozzányúlni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz SpongyaBob #2017 üzenetére
Addig a részig simán eljutok hogy megadom az utolsó parancsot, de az órán nem elindul a régiókód választó Ötletem sincs miért... Egyszerűen nem csinál semmit.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
guifater
tag
válasz SpongyaBob #2046 üzenetére
Itt a fórumon, feljebb. Ezért kérdeztem. Sajnos szívbeteg és COPD-s vagyok, ezért ezekre az adatokra + EKG, szükségem lenne.
guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2067 üzenetére
Szerintem nem.
-
guifater
tag
válasz SpongyaBob #2078 üzenetére
Való igaz mind, amit írtatok. Tudom, hogy a Health méri, de pont ezzel van a bajom, hogy az is a stressz mérésével együtt teszi és utána nem rögzíti. Korábban , ha jól tudom a telefonban a S. Health 6.4.047-6040047 számú verziója külön, külön mérte és rögzítette, de frissítette magát, és az állandó frissítést nem tudom kikapcsolni. Tehát csak együtt van a stresszel. Azt meg én nem igen használom.
Diokhan!
Előre is köszönöm, hogy szíved ügyévé tetted a problémámat. Hálás vagyok érte.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2082 üzenetére
Ez a sima galaxy watch esetében, ami nekem is van, valóban így van. De az Active2 esetében mér nem, és a Samsung [hivatalos oldalán] már csak igazat írnak nem?
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2086 üzenetére
Pontosan. Alu változatból nincs LTE.
-
SpongyaBob
veterán
válasz SpongyaBob #2120 üzenetére
Na, Siker! Samsung Pay fent. Rájöttem, a Windows defender volt a hibás, bekavart, így kilőttem. Szenvedni kell érte, de megéri
...és milyen érdekes, hogy a legújabb frissítés BTU-ra már tölthető…
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
worxland
addikt
válasz SpongyaBob #2131 üzenetére
A fekete (sötétkék) sem kopik. Amúgy szintén alura szavazok, az acél felára nevetséges.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Yogibear974
senior tag
válasz SpongyaBob #2133 üzenetére
Órán: Beállítások->Általános->Bemenet->kiválasztod
Üdv: -=Yogibear=-
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #2140 üzenetére
Nekem is ez marad, kb mindig.
Tetszik, hogy a mutató folyik, mint az automata órámnál. Basszus, azt is nagyon szeretem. De azóta, mióta ez az okosóra meg van, azóta a tokjában pihen. Pedig nem kéne.
Két órával hülyén néznék ki? -
Luser2000
addikt
válasz SpongyaBob #2144 üzenetére
Neked LTE-s verziód van?
Illetve:
a dolog úgy is működik, ha nincs kapcsolatban a telefonnal?[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Yogibear974
senior tag
válasz SpongyaBob #2150 üzenetére
Szerintem, ha tud áttölteni telórol netkapcsolat esetén tokeneket akkor nem kell az lte. Telefonos nfc fizetésnél sem szükséges a net, amíg van felhasználható token a tranzakcióhoz. Lehet offline.
Újrakapcslódásnál frissíti, legalább is szerintem.Üdv: -=Yogibear=-
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2172 üzenetére
Mindennel vannak gondok, semmi nem tökéletes. A fiam sok éve használ egy series 0 apple watchot és soha semmi baja nem volt. Olyan persze nincs, hogy valami nem romlik el, minden el tud romlani, de a tech világ az ilyen. Én is apple fanboy vagyok egyébként, de inkább úgy mondanám, hogy tech fanboy, és nem védeni akarom az apple watchot, de ha már mondjuk a sokak által áhított samsung pay kerül szóba szinte nap mint nap, az pont az a dolog, ami minden további gond nélkül megy az almás órán, csak ugyebár máshogy hívják.
Mindkettőnek van pro és kontra, szeretjük a samsungot is és az apple-t is, mindet másért. Nem vagyunk okosóra rasszistákAzt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
PACSA75
őstag
válasz SpongyaBob #2179 üzenetére
Ha egyébként őszinték akarunk lenni az egyetlen igazi konkurenciája az AW-nak az active 2
Ott a pont, de azért a Huawei Watch GT2 sem egy hulladék 😃.
-
guifater
tag
válasz SpongyaBob #2133 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy letöltötted-e az órára a G-kyboard Pro alkalmazást, vagy a telefonodra tetted fel?
Én próbáltam a Galaxy store-n keresztül, de nem találta az óra.
Ird már le te hogyan csináltad.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
guifater
tag
válasz SpongyaBob #2194 üzenetére
Ez így első hangzásban egyszerűnek tűnik. Én azonban az S8 telomon, hiába írom be a Galaxy Store keresőjébe a G-Kyboard Pro alkalmazást nem találja. Ugyancsak nem találja az óra keresője sem. Tudnál segíteni?
-
guifater
tag
válasz SpongyaBob #2200 üzenetére
Köszönöm. A használatát gyakorolni kell.
-
Luser2000
addikt
válasz SpongyaBob #2216 üzenetére
Szia!
Ez nagyon jó hír, csak arra nem emlékszem, hogy neked LTE-s verzió van-e.
Félek tőle, hogy ha belenyúlnék a rendszerbe a fizetés felhekkelése miatt, akkor nem tudnám használni Telekom eSIM-el.Belevághatok?
-
Luser2000
addikt
válasz SpongyaBob #2228 üzenetére
Találtam leírást az LTE verzió régiókódjának megváltoztatására. Még nem szántam el magam rá, mérlegelem, hogy nem túl kockázatos-e.
-
Bossi
őstag
válasz SpongyaBob #2244 üzenetére
Igen azt tudom, hogy ébreszt külön is az óra, de elvileg kellene működnie annak, hogy amit az órán beállítok ébresztési időt, azt az óra átveszi és ébreszt...
-
Luser2000
addikt
válasz SpongyaBob #2247 üzenetére
Nincs Curve kártyám. Ha elszánom magam a CSC váltásra, akkor ez az első akadály, ami le kell küzdeni majd (az akkori helyzetnek megfelelően).
[ Szerkesztve ]
-
szerzol
senior tag
válasz SpongyaBob #2253 üzenetére
Gondoltam erre is, de akkor nem lesz vérnyomásmérés, mert amúgy még mindíg bitang jó telefon.
-
trance89
őstag
válasz SpongyaBob #2266 üzenetére
Elég nagyban függ a használattól de általában nekem is simán kijön a 3-4 nap
Napi 80-100 értesítés, éjszaka az éjjeliszekrényen pihen (nem szoktam éjszakai módba kapcsolni) és legfőképpen nem animált, minimalisztikus wf-eket használok, ez ami leginkább megdobja az üzemidőt. Pl MD/AWF erősen ajánlott, kis méretűek és nagyon jól optimalizáltak.
Matteo fb oldalán jelenleg is van kuponozva jópár kiváló wf, pár napja ezt használom, brutál jó, nagyon átlátható és 1 teljes nap alatt nem evett meg csak 20%-ot vele az óra! Emellett az MD221/222/223 még amik a személyes kedvencek[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #2285 üzenetére
Nekem nem dobott fel kérdést, csak írja, hogy mára nincsenek alvás adatok.
Igen, a szundítást érzékeli. Viszont azt is, ha leülök filmezni és nem nagyon mozgok, képest azt is alvásnak tekintetni.
Én azt a következtetést vonom le ezekből, hogy az alvásfigyelő funkció lófütyit ér. -
HSanyi
tag
válasz SpongyaBob #2320 üzenetére
Ennek örülök, nem is volt más célom, mint poénkodni, reméltem nem tolom túl a dolgot.....
-
mSchumi87
senior tag
válasz SpongyaBob #2384 üzenetére
Koszi tetszik
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Yogibear974
senior tag
válasz SpongyaBob #2390 üzenetére
Direkt úgy fotóztam súrló fényben, hogy látszódjon. A jelölt rész a méllyebb, de még az sem látszódik normál viselés közben szabad szemmel. Hiába, ha szárazon végighúzod egy puha ronggyal króm felületet, vagy polírozottat, már tiszta karc lesz utána. Ez van.
Üdv: -=Yogibear=-
-
hito
nagyúr
válasz SpongyaBob #2419 üzenetére
Magyar ember találékony, lényeg, hogy ne kerüljön pénzbe
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
HSanyi
tag
válasz SpongyaBob #2419 üzenetére
Én sem gyűjtöttem, hanem tegnap reggel így ébredtem.
Este tiszta volt, reggelre az álommanók beletettek valamit.
Ez már párszor megvolt, de a reggeli mosdásból kis vizet elhasználva mindig megoldódott a dolog, most nem.
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2425 üzenetére
Gondolom van egy összeghatár, ami felett megerősítést kér. Teljesen normális jelenség.
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #2463 üzenetére
Nem mondanám, hogy lötyög. De nem is szoros.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz SpongyaBob #2475 üzenetére
Nem segített. Fáradt vagyok, majd holnap bele vetem magam a routerbe jobban.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #2496 üzenetére
Nekem is csak BTA1 van. Ez szánalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel Watch 3 45mm Band L - Obsidian, bontatlan, új
- Apple Watch 9 45mm Használt/2025.02.20.Apple mar./Akku 100%/p3740
- Apple Watch 9 45mm Újszerű/2024.Nov.29. Apple Gar./Akku 98/p3723
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE Gen 2, 44mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest