Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2585) BandiHUN válasza fer (#2584) üzenetére


BandiHUN
veterán

Inkább más a kapacitása,feszültsége az akksiknak...nem véletlenül van ám piaca az állítható akksinak is,az igazi ínyencek ezzel is játszanak!Lényegében ez is olyan,mint a hifiszerkó,talán még az is változtatná az ízt,hogy van-e rajta a fólia :D ( Igaz,TES? :P)
A zsugorcső nem jó(műszerész vagyok,van mindenféle...),az jóval vastagabb,plusz ha kivágod,ott nem is úgy zsugorodik,de szépen kivágni sem lehet igazán...én szépen vágok maszkokat,és fújós fekete spré :DDD még lehet a bud emblémát is átteszem vagy ilyesmi.
Végülis a tartály maga szerintem nem megy tönkre olyan könnyen,ha besz@rik a kazán,rátolom egy újét,a szálat meg könnyű cserélni,ha van anyag.
Jó cucc ez,egyszerű holmi,mint a bot,de mégis egész jól össze van rakva,eléggé "bolondbiztos"...persze igénytől függ,mert kicsi az 1milis tartály egy kemény füstölőnek,a füst sincs akkora nagy és erős szerintem,mint egy külön kazánnál...de kicsi,kecses,masszív.
Igazi "hordós" patron szerintem,ami mindig bevethető.Persze gondolom,aki ráérez,az meg úgyis vesz különlegesebb holmikat,dipet az otthoni zártkörű "élvezkedéshez",de a napi robotban remek társ,és vállalható társaságban,e-bagósok között is.

Tes,no milyen az RY4?Látom írtad odaát,hogy kóstolás...talán azt láttam még magamnak is,ami nem gyümiízű,rendeltem is,de kérdeztem Lacát,hozzám még nem jutott el,így lemondható/pótolható a rendelés.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.