Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
beksbeer
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap éjjel egy haverommal matekoztunk kicsit, ő még analógos, de nagyon beizgattam (főleg az eGO-val)!
Ő kék pal mallt szív, ami 0,6 mg nikotin szálanként meg sok kátrány, katyvasz. Az egy doboznál 06*20= 12mg. (a 19 szálas dobozoktól, ami átverés analógban is, tekintsünk el) Na az pont az az érték, ami egy közepes e-ciginél adott is. (Az e-cigi liquid gyártói nagy valószínűséggel 1 ml-re számolják az értékeket, a milligrammokat (ez belátható, ha a változó adagokat: 5 ml, 10ml, 20ml, 50ml......tekintjük, mert hogy találnák el, másképpen..all1).
Na most, ha én rendelek egy 12 mg-os 10 ml-es levest, akkor ez azt jelenti, hogy ez kb. 10 doboz, azaz egy karton. Tehát, nyugodt szivolázással 30 ml lötyi egy hónapra elég, ami nem drága, ámde vegyük figyelembe, hogy egyéb rákkeltő anyagok hiányában, lehet, hogy a torokérzés nem olyan intenzív, hát vagy erősebbet rendelünk, vagy a szánkban lóg huzamosabb ideig a vasdeck. (Ami sokaknak szemet szúrhat, az az, hogy "nem olyan erős". De, olyan erős, csak nem kapod meg az izzó kátrány maró hatását a torkodban, meg a bódító gázokat. Megjegyzem, nem baj, ha az nincs is. Nincs mellékíz, nincs köpködős, megszabadulós inger. Viszont van aránytól, kazántól, típustól, etc. függő különös ízvilág! )
Akár így is számolva, nem sodrós, hanem hagyományos cigi esetén mik a költség vonzatok, ha az egyszeri beruházástól eltekintünk, vagy, ha belevesszük? Tételezzük fel, hogy kb. fél évig minden oké, mert vagy tisztogatjuk nagyon lelkiismeretesen a kazánt, vagy cserélhető a szett miatt. És tételezzük fel, hogy 30 ml minimum, de 60 ml is lehet, mindenhogy elég a cigi okozta havi orgazmushoz.
3 (v.6)*10ml ára, vs. 30*600, vagy afeletti HUF
eliquid.hu esetében:
3/6*991= 2973/5964HUF..... mi ez a havi 18 rugóhoz képest?Fél évig megéri az egyszeri beruházást is tekintve, vagy mikor is térül meg?
Ha egy hónapba belevesszük egy szett árát pl 15.000-es átlagáron (510/eGO), akkor, 30ml lötyi esetén pénzünknél vagyunk, 60 ml esetén pedig a következő hónap ötödik napján érjük el ezt.....Ugye, hogy megéri az új ízvilág és TH érzés?
Hamar át lehet szokni!
Az analógot add az analógos haverodnak, mert az már nem kell ezek után, meg sem éri!!Remélem hasznos dolgot írtam.
Kösz a figyelmet!#...AC/DC...# eGO-C vv
-
turho
addikt
válasz beksbeer #2151 üzenetére
Remek írás, köszi, én is így számoltam. Kiszámoltam tömős cigire az analógiát. nekünk az asszonnyal havi 40 csomag Sláger megy el, 9 doboz hüvely mellé. durván 27 k. Ez kiad napi 3 doboz cigit, esetleg 3.5 dobozt. Ebből én 2 dobozzal leteszek/nap.
Költségünk 26-27 ezer ft. Ez durván jobb e-liquidből is 250 ml. Még ha erősebben is e-szivornyázok, és esetleg a nejem is, akkor is nehogymá' ne jöjjünk ki ketten havi 100-120 ml-ből. (erős nikotinnal).
Azaz, én reménykedem hogy lefelezem még a tömős cigi költségét is. Pedig 19 szál kijön 280 forintból.....remélem jól agyalok.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
tomy_cz
senior tag
válasz beksbeer #2151 üzenetére
Rájöttem, hogy hülye voltam, nem néztem kellőképpen utána...
A számítások alapján én durván napi 3 doboz kék ciginek megfelelő lötyit szipákoltam kb egy-másfél héten keresztül. (Korábban napi 1 doboz analóg ment el)
18mg-os lötyiből napi ~2ml-t.És csodálkozok, hogy fáj a fejem... tegnap előszedtem egy kis maradék gyengus levest, azt szívtam és már sokkal kevésbé fájt a fejem ma. Gondolom kell egy kis idő amíg kiürül a "felesleg" a szervezetből. Nemde?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
turho
addikt
válasz tomy_cz #2154 üzenetére
1-2 nap alatt elmúlik a primer haása, de a nikotin a szervezetből végleeg soknap alatt ürül ki. Még időben elkaptad, rosszabbul is járhat aki kockáztat. Ha valaki sokat szipákol akkor kis/0 nikotintartalmúval tolja. Úgysem befolyásolja a TH és ízhatást, a nikotin egy észrevehetetlen összetevő.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
proly01
őstag
Én a 24mg os "marlboro" fantázia nevűt szívom.
3nap alatt elszívtam belőle 5ml et az akkor sok vagy kevés
De nekem nem fáj semmim.....Pr:)ly....
-
fer
őstag
Én 2 hete váltottam 18-ról, 11-re, az eddig megmaradt 18-as levek mellé rendeltem 6-sat, és keverem őket! előzőleg kíváncsiságból rendeltem egy 24-est is, de sosem került rá sor, hogy kipróbáljam, ezért ezt 0-al kellett kevernem! Amíg a 18-ast szívtam, időnként észrevettem, hogy szaporábban ver a szívem, de amióta 11-re váltottam, megszűnt!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
turho
addikt
válasz proly01 #2159 üzenetére
Orvosilag van aki toleránsabb a nikotinnal szemben, illetve akár még a testsúlytól és anyagcserétől is függ. Tulajdonképpen nem ez a veszélyes mennyiség, de láttam más fórumokon hogy van aki 5-10 ml-t is elszopogat 1-1 nap. Addig ez nem gond amíg 0-6 mg-ossal teszi.
Én meg azon "parázok" hogy megfelelő löttyöt kapjak amiben tényleg megvan a megfelelő nikotin,mert amúgy le nem teszem ezt a fertelmes mennyiségű Sláger dohányt sose. Ha nikotinéhes maradok az elején, könnyen vissza-visszatérek a hagyományoshoz, de nem szeretnék sokszor ezzel élni.
A nejem is szimpatizál az e-cigivel, támogatja. Nála attól tartok csak hogy nagy lesz neki az 1100-as EGO. De sajna nem nagyon van köztes alternatíva. Az 510-es után szinte az EGO-k következnek, nincsen igazán köztes méret ami elterjedt....Mondjuk valami cigiforma 510-szerű de 400-600 mAh-s akkuval stabil 1-2 doboz cigarettányi liquid-tartállyal.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
cila1
aktív tag
Én világoskék szofit szívtam és megvettem a közepes(11)liqvidet.Kevésnek bizonyult mert nagyon kívántam a cigit meg hiányzott a "cigis" íz.Aztán vettem tobaco 18-ast és azt vettem észre hogy így jó.Most meg már keverem a 11-es vanilliásat a 18-as tobacoval és már az is elég.Igaz még reggel 6-kor illetve este 8-kor még elszívok egy -egy cigit.Én nagyon örülök ennek is mert nekem 1doboz elment naponta.Próbáltam azt is már hogy reggel 6-os cigit kihagytam és csak este 8-kor nyomtam egyet.Simán kibírtam.Aztán lehet,hogy a közeljövőbe elhagyom szép lassan az analogot.Persze embere válogatja.Nekem így megy a dolog.Örülök neki,hogy reggelente nem kell a kútnál cigit venni
-
proly01
őstag
Ha ez jelent valami infót számodra nekem 510 esem van. 3 aksim van 2 280 as és 1 180 as a 180 as az jelentéktelen az tényleg 1-2 óra és off.Viszont a 280 as nekem kibír simán 7-8órát és mint látod majdnem folyamatosan szívom
Miközben az egyik lemerül töltöm és szívom a másikat addigra simán feltöltődik mire a másik lemerül és ha melóba megyek akkor feltöltöm este mind 2 őt és reggel 4 kor kelek kb olyan este 9-10 re merül le mind 2.Az ugye 18 óra.Szóval szerintem nyugodtan kezdhet a nejed egy 510 esel és egy 24mg os löttyel.
Az EO-n 12.200 a készlet díszdobozban 2 db 280 as aksival meg a lötty mondjuk 900 az 13.100 ból meg van oldva.
Szerintem neked egy 24mg os "davidoff" névre keresztelt liquid jó lehetne mert én vettem egyet de azóta is a fiókban van mert 4 et beleszívok és már szédülök olyat "üt".
Igaz van egy ilyen markáns kis mellékíze de erősnek erős az biztos.....Pr:)ly....
-
Lousha
csendes tag
Nagyon nem így van. A nikotin nélküli lötyiknek (nagyon kevés kivétellel, ahol valami adalék pótolja) gyakorlatilag nincs TH-juk, és az ízük is egész más. Én pl. sosem voltam nikotinfüggő (nem lelkierő miatt, egyszerűen adottság, nem vagyok függőségre hajlamos), napi két doboz cigis koromban is simán elvoltam egy hónapig is cigi nélkül, ha úgy alakult, mindenféle fizikális elvonási tünet nélkül. Mindig is "szerelemből" cigiztem. De az e-cigivel hibába akartam 0-s lötyiket szívni, azokkal nem volt semmi élmény a füstben. Ha van benne nikotin, jóval testesebb, ütősebb, finomabb. (Azért most is szívogatok 0-st is, pl. csokisból, ilyesmiből, de nem ez a jellemző.)
Egyébként a nikotin felezési ideje 2 óra, szóval állati gyorsan kiürül a szervezetből. Csak épp egyrészt függőséget okoz, tehát "kéri" az újabb bevitelt, másrészt amíg "rendesen" cigizik az ember, addig messze nem csak nikotint szív, és pl. a kátrány az már egész más tészta kiürülés szempontjából.
Valamint amikor számolgattok, azt is érdemes figyelembe venni, hogy egész más módon juttatod be a "szeredet" e-cigivel, mint cigivel. Tudtommal erre még túl sok vizsgált nincs, de sokunk tapasztalata azt mutatja, hogy sokkal kevesebb nikotin szívódik fel "vaporizálva", mint ha cigizünk. A cigisdobozokon és a lötyisüvegeken feltüntetett érték azt jelzi, mennyi nikotin van a termékben. De azt nem mondja meg, mennyi fog ebből felszívódni. A cigiből sem szívódik fel az összes benne lévő nikotin.
E-cigi mellett viszont volt, aki 24-es lötyit szipogva megmérette laborban a nikotinszintjét, és olyan eredmények jöttek ki, mint egy partidohányos plázacicánál. Valamint nem egy fórumozó van, aki bikább kazánokból akár közel 10 ml-t is elfüstöl egy nap 11-18-24 mg-os lötyikből, és ők is életben vannak még Ez is eléggé arra utal, hogy közel sem jut be annyi nikotin a lötyikből, mint amennyi benne van.Mindez persze nem jelenti, hogy ne kellene óvatosnak lenni, meg ne lenne pozitív cél a nikotin csökkentése. Csak érdemes ezeket is tudni. Akinek meg panaszt okoz (pl. fejfájást) a sok nikotin, annak értelemszerűen érdemes vagy a mennyiséget, vagy a nikotinszintet csökkenteni. Valóban bejátszik a személyes érzékenység is.
http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf
-
turho
addikt
OK, én arra gondoltam hogy a nikotin teljes kiürülése 2-4 nap egyéntől függően, természetesen jóval hamarabb kezd hiányozni hogy zuhan a szintje.
A tüdő érhálózata, és az egész szájüregi nyálkahártya ugyanúgy felveheti mindkét fajta belégzési móddal a nikotint. Ez nekem nem csak azt igazolja hogy a felszívódás eltér, hanem esetlegesen azt is hogy még mindig nem látom biztosnak, valóban 24 mg nikotin van-e a kínai és egyék 24 mg-osnak mondott löttyökben. Sajnos számomra ez a rendszer egyik gyenge pontja.....és bizony zavar is a dolog. Amiről az ember meggyőződhet házi labor nélkül, az csak az íz és a TH. A nikotintartalmat maximum saccolom....Idézet egy orvosi fórumról:
Ha abbahagyja a dohányzás, a következőket tapasztalja:
- 20 perc múlva: vérnyomás és a pulzus normalizálódik, a vérkeringés javul
- 8 óra múlva: a szénmonoxid szint a vérben csökken, javul a fizikai közérzet
- 48 óra múlva: a vérből a szénmonoxid teljesen eltűnik
- 2-3 nap múlva: kevesebb nyák képződik a garatban, csökkennek a légzési panaszok, köhögés, krákogás
- 5-7 nap múlva: az ízlelés és szaglás javul, a lélegzet frissebb, a fogak tisztábbak, és a személy energikusabbnak érzi magát
- 2-3 hét múlva: a megvonási tünetek megszűnnek, és már több órára is képes megfeledkezni a személy a dohányzás csábításáról
- 2-3 hét múlva: a vérrögképződés kockázata csökken
- 4 hét múlva: a köhögés és a légzési problémák rendeződnek, Kevesebb fáradtság, több energia, nagyobb ellenállóképesség
- 2-3 hónap múlva: a légzésfunkciók öt százalékkal javulnak
- Egy év múlva: a szív-érrendszeri betegségek kockázata felére csökken
- 2-3 év múlva: súlyos tüdőgyulladás, légúti betegség, influenza kockázata a nem magasabb nemdohányosokkal összehasonlítva
- 5 év múlva: a tüdő, garat, nyelőcső és hólyagrák kockázata felére csökken
- 5-10 év múlva: a keringési betegségek és a thrombózis (vérrögképződés) kockázata megegyezik a nemdohányzókéval
- 10 év múlva: a tüdőrák kockázata feleződik, csökken az osteoporozis (csontritkulás) kockázata
- 15-20 év múlva: a tüdő, garat, nyelőcsőrák és hólyagrák kockázata a nemdohányzókéval megegyezik[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Ha van honi kínálatban az EGO és a Joye510 közötti köztes vastagságú e-cigi, és valaki használ, pls. ossza meg velünk.
-
fer
őstag
Elvileg van, tessék: Stingray 360
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
Bocs azt nem is néztem, de egyébként én is vadásztam erre a szettre, még szilveszterkor az egyik helyen akcióban 7K lett volna, de szokás szerint ott sem volt! Sajna ők már nem forgalmazzák!
-
DaviD202
aktív tag
szerintem februártól javulni fog a "nincs raktáron" helyzet
-
kew
senior tag
No, másfél hét tömény olvasgatás, videónézegetés után én is belevágok az ebagózásba Emellett anyumat is meggyőztem, annó egy bonuszbrigádos akció keretében vettem neki egy eldobható greensmoke cigit, ami nagyon bejött neki.
Most rendeltem részére egy fehér Joye 510 készletet az EO-tól, hozzá próbaképp egy pár Bud Sapphire patront a gyáriak mellé.
Esetleg ha lenne jó tippetek, melyik lenne a favorit patron 510-hez, ne tartsátok magatokbanMagamnak egy Ego NG Plus készletet, többen írtátok, hogy kezdőknek ideális. Hozzá még egy integrált XL patront, megnézem azzal is
Liquidet az eliquid.hu-ról rendeltem egy Tobacco Desert Sand, Tobacco Royal és Tobacco Cherry-t.
Remélem tetszeni fog, és nem nyúltam mellé a fenti eszközökkel. A leírások alapján nagyon megfogott ez az egész
-
fer
őstag
Hát akkor másfél hét tömény olvasgatás, és videó nézés után már te is rájöhettél, hogy melyik a favorit az 510-hez.
-
DaviD202
aktív tag
Régebben valaki írta, hogy megpróbálta kikeverni a Djarum special/cherry ízét.
Ha esetleg sikerült az illetőnek akkor megoszthatná a receptet. -
wwenigma
Jómunkásember
Koszonjuk, most pedig keresd meg a topicod mashol.
En még kozel 18e penzt keszulok elkolteni ilyesmire, 2 emberre epitek keszletet. Nem vagyunk hajlandoak lemondani a fustolgesrol, BOCSI.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
turho
addikt
Inni drogozni lehet, lehet azt megcsinálni hogyakár a bkv-n elkapok egy beteg embertől egy nem kívánt vírust, a Parlamentben és egyéb elit van "szivarszoba", de a pórnépet tiltják mindentől ezerrel. Agyár és a luxusautók füstölhetnek a levegőbe, a dohányosnak meg kuss hiába fizet horribilis adót a cigaretta árával. Nekem ez így annyira demokratikus hogy csak na.
Annyira elfogadom mint a kereszteshadjáratot.
Mikor érik már fel egyes emberek ésszel hogy soktíz, sokszáz a másikra káros dolgot be lehetne tiltani, nem csak kiragadni bizonyos dolgokat. Mint pl. a dohányosokat. Akiknek jó része az etikettet is ismeri.
Ilyen fórumon marhára nem leszel népszerű ha beböffented a kéretlen véleményedet. Persze ha semmilyen szenvedélybetegségnek nem hódolsz, és semmi módon semmivel nem ártasz a környezetednek, akkor ritka kivétel lehetsz. De ezesetben is a "leszokás" topicban kellene inkább az észt osztani meg minősítgetni a tagtársakat. A magához való esze ittis megvan mindenkinek, annyit belőled is kinézek.
Nyomatékosan jelzem, nem szeretnék se politizálni, se ilyen eszmefuttatásokat olvasni eben a topicban, a durva beszólós propagandának is megvan a maga fóruma, valószínűleg.[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Ez engem is kezd zavarni, akármi megtetszik vagy nincs vagy csak rendelésre...
A pozitívuma viszont az, hogy eszerint jó dolgokat nézek, mert ami jó az jobban fogy.Emberek, ha betárazok mondjuk 100 ml lötyit, és 5-6 hét alat fogy eel, ugye ezeknek van azért bizonyoseltartási ideje? Nem romlanak meg 1-2 hónap alatt? Tudom hogya VG alap romlékonyabb, de az pl. kibírhat2 hónapot hűtőben? Honnan tudni, hogyha veszek löttyöt, hogy az mikori gyártás, tehát mennyire veszek frisset?
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
A lejárati időt fel szokták tüntetni, legalább is az enyémen rajta van! Hűtőben 24 hónap!
-
zone
őstag
Kéretlen vélemény? Ennyi erővel a tied is az lehet, mert én sem tettem fel kérdést.
Én nem tiltani akarom, hanem figyelmeztetni, hogy X-ről mekkora hülyeség Y-ra átszokni. Ha tényleg meglenne a "magához való esze" az embereknek, akkor a lehető leghamarabb leszoknának a cigiről.
Én 13 év után (napi 1 doboz) tettem le a cigit, ennek 5 napja és bár ez kevésnek tűnhet, de tudom, hogy nem fogok többet rágyújtani, mert semmi értelme. Hülyeség, hogy megnyugtat, vagy segít koncentrálni. Teljesen mindegy, hogy a nikotint tapasszal, rágóval, e-cigivel vagy sima cigivel viszed be, mert ez igazából drogfüggőség. Ha nem lenne az ember nikotinfüggő, akkor szívhatna akár falevelet is.
Azt nem értem, hogy miért nem hagytam abba hamarabb és most így, nemdohányzóként a többieket nem értem, hogy miért szívják.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
turho
addikt
Én az elektromos cigaretta topicban az elektromos cigarettáról beszélgetek, nem nyomom a propagandát. Ezt leszámítva elolvastuk a véleményedet, köszönjük. Zömmel felnőtt (meglett) emberek vagyunk, azt is elolvastuk mi a topic címe és eszerint beszélgetünk. Ide nem kell semmilyen greenpeace meg atyai korholás, ennyi a lényeg. Örülök ha neked sikerült leszokni. Mért ne örüljek. A fórum "lakói" is ebbe az irányba indultak el, természetesen, de nincs szükség efféle figyelmeztetésekre, 100-ból 99.5 ember aki dohányzik tisztában van a káros mivoltával. Majd benézek a "leszokás" topicba ha aktuális lesz.
e.vid, fer: ok, akkor nem olyan romlandóak ezek
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
(#2179) turho
Ezzel én is így vagyok.
(#2176) zone
Nem tudom hogy találtál ide.Erősen troll gyanús vagy töki!Ez egy dohányzó topik
(#2182) zone
Marhaságokat írsz de gratulálok a leszokásodhoz.De ahogy írtad 5 nap még sovány ahhoz hogy kijelentsd:Én nem dohányzok!
13év dohányzás után tudhatnád.
(#2183) turho
+1[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
wwenigma
Jómunkásember
Remek. A következő trollkodós benyögés után megyek a modkerbe.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bigga
aktív tag
Olvasgatom a topikot, és elég érdekesnek találom ezt a E-cigi dolgot, lehet teszek egy próbát vele én is - bár én nem is dohányzom komolyan (!)... Élvezeti dohányosnak hívnám magam vagy kocadohányosnak, csak az ízéért, a feelingért szívok néha egy-egy szálat, de ha nem gyújtok rá egy huzamosabb ideig, akkor se zavar az életemben, nem leszek feszült stb.
De nem ítélkezek, mint egyesek, főleg, hogy nem olyan könnyű leszokni a cigiről ha valaki erős dohányos, kb. a heroinhoz hasonlítják némi túlzással a függőséget amit okoz... Ám szerintem a dohányzásra elsősorban a mai világ viszi rá az embert, mert minden pörög, rengeteg a stressz és a probléma stb.. és kell egy kis élvezet..." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
wwenigma
Jómunkásember
Meg az az 5 perc szunet neha, amikor vegig lehet gondolni a dolgokat egy cigi közben. Na ezert marad a Zelektromos.
-
bluyoo
nagyúr
Teljesen egyetértek veled.Legalább 15 éve fújom a füstöt és be kell valljam szeretek dohányozni.Sok ok van arra hogy belevágok az e cigizésbe.Többek között lassan sehol nem lehet rágyújtani amivel bizonyos szintig egyet is értek.Sajnos ezt a szintet átlépték de a a törvény az torvény
Élettársam nem dohányzik ha nem muszáj nem mérgezem (ezért nem értettem zone értelmes 2156-os hozzászólását).
Ráadásul olcsóbb ha minden igaz.És még sorolhatnám.
(#2187) wwenigma
+1[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bigga
aktív tag
Persze, rengeteg jó oldala van e-ciginek, és mivel rengeteg láncdohányos írja neten, hogy ki lehet vele váltani a drágább sima cigit, más bizonyíték nem is kell. Viszont a törvényről más a véleményem, mert van pár szórakozóhely Szolnokon ahol jól jön ez a rendelet, mert a füsttől már levegőt se lehetett kapni, de ez a bírságolós dolog elég pénzlehúzás szagúnak tűnik nekem.
Ami még egy bevételi forrás a kormányunknak és még egy "adó" amit az átlagemberre lehet hárítani... de ebbe ne menjünk bele. Szerintem úgyis tudod miről beszélek." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
fer
őstag
Te csak szeretnél leszokni (mint sok más dohányzó ember), ez abból is látszik, hogy rátaláltál erre a topikra, és azt csak úgy tehetted, ha rákerestél az elektromos cigire! Ha meg valójában nem gyújtottál rá 5 napja (amit kétlek), akkor az elvonási tüneteid hatására ideges vagy és másokat cseszegetsz oktalanul! 13 év dohányzás után senki ne jelentse ki, hogy 5 nap szünet után nem fog többet rágyújtani, mert ez kamu, te TAHÓÓÓ!
-
Wendelke
senior tag
Most beszéltem egy ismerőssel, aki rendszeresen jár hétvégén szórakozni, főleg olyan helyekre, ahol nagy tömeg+tánc van. Azt mondta, hogy a cigarettázás betiltásával ugye nincs füst, viszont helyette büdös van.
Értette ez alatt azt, hogy a cigarettafüst eddig "jótékonyan" eltakarta az emberi test kellemetlen kipárolgásait."Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
fer
őstag
Ilyennel próbálkozott már valaki? Nem tűnik gagyinak, csak kicsit drága!
www.innokin.com[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
Képzeld el, hogy a bal oldalt lévő boxban a frissült topikok között láttam meg ezt. Valójában nem gyújtottam rá öt napja, de egyáltalán nem vagyok ideges, mert már elnyomtam az utolsó szál cigimet. Az pedig marha nagy csesztetés, hogy azt mondom, hogy lehetne több esze is valakinek, hogy X helyett Y módon nyomja magába a nikotint. Ha te élvezed, csináld, de szerintem kamuzol és tahó vagy.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
wwenigma
Jómunkásember
Inkabb ird ki magadból a logouton az elmult 5 napot, de ne itt. Abszolute gratis off amit tolsz.
-
fer
őstag
Ha meg nem dohányzol semmilyen formában, mert azt állítod, hogy sikerült leszoknod (épp ezért nem is értem, hogy akkor mit keresel itt), inkább örülj magadnak, és ne csesztess másokat, hanem húzz a pi***ba, és nézd inkább az ATV-t, az való neked!
-
bigga
aktív tag
válasz Wendelke #2192 üzenetére
Na látod ezt kipárolgós dolgot el tudom képzelni, akkor már inkább a füst...
Viszont lehet, hogy ezzel a rendelettel fellendül a dezodorok és a parfümök iránt a kereslet, főleg a hétvégéken, a bulizók körében - remélem így lesz...
(#2193) turho - hát igen, kicsit megkönnyíti a dolgokat, és nem te vagy az első aki így csinálja..." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Dani82
senior tag
Sziasztok!
Szeretnek valamilyen e-cigit vasarolni. Igazibol addig mar eljutottam, hogy hetkoznaponta sosem gyujtok ra, nem is hianyzik egyaltalan, eszembe se jut.
Viszont amikor elmegyek buliba, iszom stb, akkor jol esik 2-3-4-5 szál
Ezeket szeretnem teljesen leredukalni 0-ra, mert sportolok es nem akarok mar dohanyozni.
Tudnatok olyan e cigit ajanlani, ami nem a gagyi kategoria, de nem is legdragabb, nikotin nelkuli sima esetleg mentolos patronnal?Koszi elore is!
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest