Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2751) fer válasza Wendelke (#2749) üzenetére


fer
őstag

A Bud mellé szinte kötelező az üvegszál rendelés! Anélkül kellemetlen élmények érhetik az embert! Egyébként a sodort üvegszál rosszabbul vezeti a folyadékot, mint az egyenes! Ez pusztán geometria! Gondolj bele, a sodort szálak között több utat kell megtennie, mint az egyenesen, lefelé irányuló szálak között! Legrövidebb út az egyenes!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#2752) Wendelke válasza fer (#2751) üzenetére


Wendelke
senior tag

Ennyire még nem mélyültem el a dolgokban, de nekem úgy tűnik, hogy ez is sodrott.

És mintha Blackiex mester is ezt mondta volna valamelyik oktató videójában. De ha tévednék, akkor elnézést.

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#2753) BandiHUN válasza Wendelke (#2749) üzenetére


BandiHUN
veterán

Jaja,a BUD ilyen,DE látni,hogy működik-e megfelelően,ez nagy előnye.Mertha folyat,akkor nagyobbak a buborékok(liquidfüggő,a tiszta PG-t véletlenül SEM szabad továbbszívni izzítás után,sőt eleve gyengén,mert hajlamos túletetni),a másik,ami nem jó a BUD-ban,hogy töltéskor a gumidugó miatt ha nem épp frissen szárított,akkor menthetetlenül telenyomja a kazánt lötyivel,mert ugye alapból is lötyis,és erre még egy jó cseppnyit kitol a szálon át,sima fizika,a gumidugó miatt.Épp emiatt érdemes papírzsepivel,levett kazánnal tölteni,majd dugó be,plusz felitat a zsepivel,és a kövi töltésig semmi gond.Hacsak nem szívja az ember rosszul,vagy mint én most,palásttal,ha szűk a palást,mert akkor ha nincs levegő,lényegében zárt térben a lötyire szív rá az ember,és annál több megy plszban,minél nagyobb a légbuborék.
Vagyis aki palásttal használja,nekem is tapasztalatom,észreveheti,hogy a bud egyre jobban ürül,ahogy fogy.Palást nélkül természetesen jó.Nomeg példányfüggő,most olyan párosom jött,amik matricástól bele se mentek volna a palástba,az előző széria picit kisebb,más eltérés nincs.
Egyébént az eliquid-os szál csavart,duplán kell a BUD-ba természetesen,és szerintem jobb lesz,mint a benne levő 3 vékonyabb fonat,legalábbis 50-50es lötyiig egyáltalán nem rossz,ha kicsit keveset enged,mert a budnak sajna nem nagyon van fémszövet-tartaléka,minimális,vagyis szárazon 2 slukk és már meg is égett,viszont alapból a híg lötyit túleteti,emiatt lágy az íz,alig van TH,és füst is.
Szóval annyira nem ínyencpatron,hanem napi igásló,de annak viszont remek,irtó könnyű szétkapni,tisztítani,nem túl drága,és ami talán hátrány picit,de előny is,a szál 3 ohm körüli,vagyis nem valami bika,de cserébe nagyon jól is bírja,tartósnak tűnik.Legalábbis az én 1 hetesem kimosva,kiégetve mint újkorában.Kivétel,hogy a szálat egy kis baleset miatt leengedtem a lefolyón :DDD DE pótolva.
Egyébként remekül megy a dupla eliquid szál hurkom,cucc betöltve,feltöltött az akksi,alig látom a monitort :D Végülis csak egy potya vágást spóroltam le,plusz a hurok miatt(mármint a tartályban,lefelé ugyanúgy néz ki,mint a gyári) feszül a tüskében és nem esik szét.Egyébként sajna az is jellemző,hogy ha az ember szétkapogatja,figyelni kell a szálra,mert könnyen visszatolja a fűtőszál,csipesszel kintebb érdemes húzni,majd betolja a helyére,de inkább,minthogy megégesse az ember rögtön,mert nem lóg ki eléggé.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2754) turho válasza BandiHUN (#2744) üzenetére


turho
addikt

Majd meglesz...látod beszoptam várás van :S
Megkóstoltam a 4 lötyidet, tényleg nem OK. Írtam az EO-nak mint jogutódod. Mert íztelenek (ami van az se jó egészen) és így már maximum alaplé lehetne belőlük, de nem tudni az összetételt...
Tetszik a kép, leírnád miket rendeltél és melyik milyen? Eliquid bújtatott reklám. :) különösen az érdekelne milyen erősek az ízekés a TH, tételenként :R

Eladó dolgaim, Masszív, minőségi Cannondale XL E-BIKE extrákkal, beszámítás elképzelhető.

(#2755) BandiHUN válasza turho (#2754) üzenetére


BandiHUN
veterán

Hát puszi az ecigionline-ak,akkor mossál ki az ecigifórumon is,hogy nem én vagyok a pöcs.ÉS azt érezted volna,amilyen 1 hete volt...amit érzel rajtuk most alapszagot,na azt szorozd meg százzal,és nem viccelek,olyan erős vegyszerszag,hogy a lecsavart kupakú tartálytól! megfájdult a fejem.Mint a furán ha emlékszel még,csak más szaggal.
Egyébként megkóstoltam a Zsóka cigijéből a dark keverékedet,ha az az a hardcore...nevetni fogsz,de az ecigionline-os Desert Ship-em is erősebb,fincsi a cuccod,de az tényleg nem valami erős...
Egyébként az EO mellett szól az a palack,amit azótais pöfékelek,a most rendelt Desert Ship...lerakhatatlan.Pedig ottvan nálad is egy.Nyoma sincs annak,ami a 4 lötyinél tapasztalt,finom,lehelletnyit édeskés...és nem bírom letenni se :DSzóval így jártam,ne írjuk le őket,legalább 30 milit rendelek ebből még,Laca ide vagy oda,remek "dohánypótló" íz!
Mondjuk az ecigiforum-on jelenleetne az ecigionline,mint más gyártók...pont az ilyen ügy miatt.Mások lötyijeit is kitárgyalják..én nem akarom az imázsukat rombolni,remekül megjött minden rendelésem,tejesen remek webshop,csak ez egy kis baleset és kész.
Tes,megjöttek a szálak és a drótok is,holnap feladom!

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2756) Kígyó válasza fer (#2746) üzenetére


Kígyó
senior tag

Hat az ugy volt. hogy.. :D Uvegszal volt termeszetesen, elirtam, bocsi! :))
Szoval a lenyeg hogy nem kapok sehol sem uvegszalat, tehat szetkaptam a vision keramiat, ami kb egy kalap x*rt nem er, es vagtam abbol egy darabot. De mar mindkettot kimostam, szetszedtem tobbszor es nem akar mukodni rendesen. Nem hasznaltam 2 hetet sem oket, es ahogy olvasom birnia kene legalabb egy honapot, de inkabb tobbet. Szoval most lerendeltem egy uj t2-t, plusz egy pakk bud-ot tesztelni, de azert jo lenne ha nem lenne kuka a 2 szinte uj tank.

(#2757) turho válasza BandiHUN (#2755) üzenetére


turho
addikt

OK, köszi! Figyu, majd elhasználom alaplének ezeket meg. Lesz aromám nemsoká :)
Lacától ha rendelsz dupla ízt is lehet választani.
A löttyömmel ugyanaz a helyzet mint velem. Nem mindegy milyen az ízérző képesség és van-e nátha.
Amit Zsókaszív most, az hosszabban izzítva futja ki magát, egyből felesabadul a TH. Amit neked küldtem az dettó. BUD-ban nem tudom kifutja-e magát. Lagymatagon szívva nem tűnik annyira erősnek, de jobban ráizzítva csípős-karcos lesz. ::P
Köszönöm a szálakat, holnap nekifutok újra a kórháznak, de majd megvár itthon :)
Cleraromizer tesztelted már? Azt teszteld a lötyimmel :)
OceanPipe milyen? Mesélj majd az ízekről még én is kergetem a dohánypótló ízt.
USA Mix édes, RY4 a jobbik befutó.

Eladó dolgaim, Masszív, minőségi Cannondale XL E-BIKE extrákkal, beszámítás elképzelhető.

(#2758) e.vid válasza Wendelke (#2745) üzenetére


e.vid
senior tag

Nem vagyok jó az ízek meghatározásában. :)

RY4, van mindkét helyről és szeretem mindkettőt. Az EO-s (VG) talán karcosabb, a Helm (füstb. 2x íz) lágyabb, egy picit édeskés. Ez az egyik lötty Lacától, ami már frissen is bejön nekem, mint ahogy a Desert Sand is, de napról napra jobbak lesznek. A T. Ultimate frissen nem ízlett (asszony le is nyúlta :) ), de pár napja megkóstoltam és elmegy kategória lett számomra.
Amit szeretek még az EO-tól: USA Mix és a T5.
De ez mind nagyon egyén függő, szerintem...

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#2759) turho válasza e.vid (#2758) üzenetére


turho
addikt

EO-s ParMal is nagyon jó, hasonlít emezekhez, talán mogyorósabb? De karakteres és finom.
Legközelebb én is Lacázok 200ml. RY4 :D dupla íz, füstbajnok.

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim, Masszív, minőségi Cannondale XL E-BIKE extrákkal, beszámítás elképzelhető.

(#2760) e.vid válasza turho (#2759) üzenetére


e.vid
senior tag

Mogyorót a Helm-től :)
Ha bejön egy íz, akkor már minél nagyobb kiszerelésben érdemes rendelni.

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#2761) turho válasza e.vid (#2760) üzenetére


turho
addikt

gesztenyét a gesztenyés bácsitól, retket a retkes nénitől :DDD

Akku voltmod kapcsolásokkal foglalkozik valamelyikőtök?
EGO-ra kellene olcsón építeni DC-DC feszemelő cuccot...mert az a HappyVaperes közdarab igen drága, egy fél Lavatube :S

Eladó dolgaim, Masszív, minőségi Cannondale XL E-BIKE extrákkal, beszámítás elképzelhető.

(#2762) Wendelke válasza BandiHUN (#2753) üzenetére


Wendelke
senior tag

Hali!

A Bud-dal kapcsolatban kettő tapasztalatra tettem szert, amit talán hasznosíthatsz. :)

Ha megtöltöd és hagysz egy légbuborékot a dugó alatt, akkor csak tedd a dugót a helyére, de ne dugd be :D hanem fordíts fejre, így a légbuborék az üvegszálhoz kerül, ha ekkor nyomod be.......a dugót, csak a levegő megy a kazán felé. Ezzel párszor megszenvedtem én is.

A takarópalást műanyag ablakát kiszedve jól szelel a Bud, ha nem zavar ez a kis esztétikai hiba.

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#2763) Wendelke válasza e.vid (#2758) üzenetére


Wendelke
senior tag

Szia!

Köszi az RY4-el kapcsolatban valami hasonlót érzek én is. Az EO-s karcosabb, jobban hasonlít az analógra. Én Lacától most egyensúly, 18-s 2x-s ízesítésű RY4-et rendeltem, de szerintem a következő majd inkább ízbajnok lesz.

Rá kellett jönnöm, hogy nekem a PG-s többletű cuccok jobban bejönnek.

Addig is amíg a korábbi lötyik megvannak, addig a Laca félék pihennek a hűtőben, hadd érlelődjenek. Kíváncsi leszek rájuk pár nap múlva.

Érdekes, mert a friss Laca lötyiknek (RY4, T.Royal, Desert Sand) egy érdekes, számomra meghatározhatatlan vegyszeres ízét, és szagát is éreztem. Ami azért a kóstolgatás közben egyre inkább csökkent.

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#2764) wwenigma válasza Wendelke (#2763) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Sajnos en ugy vettem észre, 70/30 VG többletet kell majd hasznalnom ha jot akarok. Jok ezek az összehasonlitasok amiket irtok, csak igy tovabb.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2765) Wendelke válasza wwenigma (#2764) üzenetére


Wendelke
senior tag

"Sajnos en ugy vettem észre, 70/30 VG többletet kell majd hasznalnom ha jot akarok"

A PG többlet nálad problémás? Érzékeny vagy rá, vagy más miatt jobb a VG többlet?

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#2766) wwenigma válasza Wendelke (#2765) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem allergia, nem fogínyvérzek meg ilyenek, lehet csak most meg vagyok fazva vagy torkom cseszekszik, de HeavenGift/FlueCredTobaccco 18mg PG lötyi taccsra ver tüdőileg, 50/50-es mar jobb. Tesztelnem kell még majd a cuccokat.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2767) Wendelke válasza wwenigma (#2766) üzenetére


Wendelke
senior tag

Aha!

Remélem, hogy nem, de kicsit gyanús számomra, hogy én is kicsit taknyosabb vagyok a megszokottnál, de ilyesmire mintha panaszkodtak volna mások is az e-cigi használata során.

Nem szeretnék én sem visszatérni az analóghoz már. :N

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#2768) premete válasza Wendelke (#2767) üzenetére


premete
veterán

Ez előfordulhat, a hagyományos cigaretta arc melléküregeinek gyulladáscsökkentő hatását az e-cigi nem tudja pótolni, talán több nikotin segít. ha nem, akkor marad az üregek lekaparása, ehhez viszont a felső állkapocsból a 2x3 hátsó fogat el kell távolítani.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#2769) Wendelke válasza premete (#2768) üzenetére


Wendelke
senior tag

Ajajaj!

Te is jókkal biztatsz!

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#2770) DaviD202 válasza premete (#2768) üzenetére


DaviD202
aktív tag

tudnál egy linket adni h ezt hol olvastad?

(#2771) wwenigma válasza premete (#2768) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Most szoktattál vissza a cigire kb 8 embert. ^^

Egyebkent HC-s rendelesem az orszagban van vegre, tegnap délben jott ki vámról. :) (6.-a feladas, 10.-e peking-reptér, 15.-e BP.) Mar kezdtem nezni ecigi.shop.hu-t, most akcioznak 510 maxi szettet es nemsokara lesz halmi/helix/stardust/visionego/mittomen. ki kene jo nevet talalni ra. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2772) nyogo83


nyogo83
senior tag

E-cigaretta robbant föl egy férfi szájában
Kiváncsi lennék hogy milyen márkájú akksi lehetett :F

(#2773) nyogo83 válasza nyogo83 (#2772) üzenetére


nyogo83
senior tag

Nos, még mielőtt itthon is lenyomná a média a teljes agymosó storyt, ugy mint amerikában, sikerült külföldi fórumon egy kis infót szerezni az esetről.

Az akksi ami felrobbant, mint egy rakéta, úgy ütötte ki a fogait és szakitott le a nyelvéből egy darabot. A hirekben mindenhol sima ecigikről, akksikról mutogatnak képet, amitől okkal beparáztak páran már kint is és utánajártak a dolognak.

Eredeti post:

"I just spoke to the Chief at North Bay Fire District in Niceville. The incident happened 2/13/12. The battery that failed was unrecognizable but they found several 3.0v (Cr123a) lithium ion batteries and a recharger so it strongly appears the man was using a MOD. For new people: Usually a tube like a flashlight that holds 2 of these batteries to create a more powerful ecigarette."

Magyarul a fickó moddolt akksit használt, semmi köze a gyári szabályozott, elektronikát tartalmazó akksikhoz.

(#2774) fer válasza nyogo83 (#2773) üzenetére


fer
őstag

Ilyen aksirobbanós dologról már én is hallottam anno, még a nokiák idejéből, de ott töltés közben robbant, és a gyár elismerte, hogy hibás darabokról van szó, de olyanról még nem, hogy használat közben, max akkor fordulhat elő, ha rövidre záródik, és nincs védelem ez ellen! De én úgy tudom, hogy az ecigi akkui mind védettek a rövidre zárás, túlterhelés ellen! Tehát normális ecigi akkuja használat közben nem robbanhat fel, ilyen csak akkor fordulhat elő, és csak is töltés közben, ha meghibásodott a töltő, és esetleg túltöltené az akkut, más esetben nem!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#2775) turho válasza fer (#2774) üzenetére


turho
addikt

Igen, bár a hivatalos modokban is vannak a nagyob akkukból (18350, 18650...) nem védett verziók. De hát egy kanál vízben is meg lehet fulladni.....
Legjobbakat mindenkinek, indulok kórházba, remélem pár nap és megint itt lehetek. :R

Eladó dolgaim, Masszív, minőségi Cannondale XL E-BIKE extrákkal, beszámítás elképzelhető.

(#2776) wwenigma válasza turho (#2775) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Gyógyulást-jobbulást!

Közben gyors helyzetjelentés. Megjött az Joyetech 510 akkum, meg a Kangerek, ez valami durva. Gyakorlatilag 2ohmos LR cartomizerek, megtöltöttem majd izzitottam.... fűűű. óvatosan gyerekek, le kellett ülnöm , valami brutal cucc. :D

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2777) BandiHUN válasza wwenigma (#2776) üzenetére


BandiHUN
veterán

Grat!510 akksit én is akarok,de annyira pang a piac,hogy mostmár kivárom a következő szállítmányokat,újdonságot,még hirdetve sem igazán jött össze az ecigifórumon.Ez utóbbi bagós témára jobb ám,mint itt a béka segge alá eldugott topikot lesni,hogy 100évente valami felvilágosultabb rákeres és ír esetleg...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2778) wwenigma válasza BandiHUN (#2777) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Én nagyon tudom ajanlani a HC-t, 10 nap alatt ittvolt, ilyen atombiztos csomagolast még nem láttam. Bár most ott is ki van fogyva a kanger. :D Akku viszont van, abbol veszek még ha helyben nem lesz (sanszos hogy nem mert ahogy olvastam átáll a nagyobb manual akkura amirol nincs infom, Joyetetch-é vagy sem...)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2779) Pocok256


Pocok256
veterán

Sziasztok ezt a két terméket próbálom már régóta beszerezni valaki tudna adni egy linket ahol nincs készlethiány és meg is lehet venni :/
akksi
Helix

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#2780) Xero válasza wwenigma (#2776) üzenetére


Xero
nagyúr

Én mondtam, hogy jó cucc. ;)

(#2781) Kígyó válasza Kígyó (#2756) üzenetére


Kígyó
senior tag

Na senki semmit? Kicsit aggaszt a tema, mert akarmit csinalok veluk, nem az igazi. Most tesztelem a Bud-ot, eddig tetszik, pozitivabb az elso benyomas, mint a t2nel volt. Meglatjuk mi lesz kesobb. Holnap erkezik meg elvileg egy dual coil 510, egy ego b Nr tank, es egy ego plusz akksi, szoval tesztelek egesz hetvegen.Van hozza 9 fele folyadekom.. :D
Mindesetre jo lenne kitalalni mi a helyzet ezekkel a t2 tankokkal, mert ugye nem voltak occsok..

(#2782) BandiHUN válasza Kígyó (#2781) üzenetére


BandiHUN
veterán

Én segítenék...de ilyet nem használok,egy ego tank a kazánom van csak,de egyeőre az is csak kimosva és kiégetve a gyári lötty miatt.
Szerintem neked is ezt kéne,kifőzni,majd szépen kiégetni,akkor eltűnik a kosz és az égett íz.
Egyébként emiatt jó a Bud Sapphire,mert aránylag olcsó,egy kazán ára fut bőven egy duplát,és ráadásul teljesen a tank kazánt másolja,csak kicsiben,és elég jó minőségű "bolondbiztos" patron,van is négy...Mondjuk ennél csak a Helix/HALmizer a jobb,de nehéz őket szerezni.Szerencsére engem olcsón "megszánt" egy ecigifórumos a pár utolsó darabjából,de azótais az van alapesetben az akksin,a legjobb integrált patron.Csakhát beszerezni....
BUD legalább még van.Igazán jöhetne a shopokba az áru végre,mindjárt elmegy a február is,valahogy arról volt szó,hogy kap mindenki árut hóelején,de az eliquid.hu lötyijein kívül nem tudok egy webshopot se,ahová jött volna áru vagy folyadék.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2783) nagynorbi


nagynorbi
aktív tag

Ha valakinek kellene kazánfelújításhoz fémszövet, akkor keressen meg privátban!

(#2784) Kígyó válasza BandiHUN (#2782) üzenetére


Kígyó
senior tag

Hali!
Eloszor is koszi a reakciot, mar kezdtem magam hulyen erezni, hogy magammal beszelgetek itt par napja! :D
"Szerintem neked is ezt kéne,kifőzni,majd szépen kiégetni,akkor eltűnik a kosz és az égett íz." A mosason ezt ertettem. Szoval ez mar megvolt tobbszor. Most arra gondolok, hogy talan az uvegszal nem az igazi, amit a vision-bol szedtem ki, vagy hogy az alufolia nem az igazi, mert ugye femszovetem nincs. Esetleg a folyadekok is lehetnek tul suruk, amiket probaltam. Bar elotte mukodott azokkal is. Bar a jutubos videokban eleg egyszerunek tunt minden, nem gondoltam h ennyit szopok majd vele. Most egyebkent toltottem egy budba es egy uj t2 tankba hasonlo folyadekot(18mg egyensuly), csak kulonbozo izut, es a bud sokkal jobban muzsikal. Ezen azert csodalkozom, foleg h a tank Lr. Most meg probalok femszovetet es mas uvegszalat szerezni, es tesztelem majd azokkal, es az uj folyadekokkal. Meglatom mi lesz.
Helix/HALmizer-rel tudsz dobni egy linket? Gugli csak forumokat dobott ki nekem. Meglesnem.
EO-ba erkezett cucc egyebkent, csak nem minden. Ezert rendeltem most amiket irtam. Lassan szamitok a postasra. Kivancsi leszek.
udv,
Kigyo

(#2785) tomy_cz válasza wwenigma (#2778) üzenetére


tomy_cz
senior tag

Az enyém még mindig nem ért ide a HC-ról :N Januárb 23.-án rendeltem, igaz akkor volt leállás náluk, de tegnap ránéztem, és elvileg már vámkezelték. Szóval lassan ideér, ha mindenki úgy akarja. :)
A Kangert nekem is Xero anánlotta, kíváncsian várom a teljesítőképességét. :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz

(#2786) Wendelke


Wendelke
senior tag

Tegnap írtam én is az E-C.hu-n Norbinak, de sajnos nem tudta megmondani, hogy mikor jön hozzá árú. Azt is megírta, hogy nála is lesz majd Hal-mizer, alias Helix.

Az EO fórumán is csak azt írták, hogy a közeljövőben várják a készletet. :(

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#2787) Kígyó válasza Kígyó (#2781) üzenetére


Kígyó
senior tag

Ehh, megjott a cucc. Most nezem veletlen sima b porlasztot rendeltem tank helyett. Szerencsere a patront is elb*sztam, igy legalabb passzol. :D Tesztelem is mindjart.

(#2788) fer válasza Kígyó (#2787) üzenetére


fer
őstag

Először furcsálltam is, hogy honnét rendelsz te B tank porlasztót, mivel sehol nem lehetett itthon kapni, én is vadásztam rá! Honnét rendelted?

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#2789) proly01


proly01
őstag

Valaki rendelt már esetlegesen az ecigi online ról XXL es integrált patront?
Mert az légyszi írja már meg nekem a tapasztalatát róla.Mert nekem elég ergya a patron 2 szer töltöttem meg kín szenvedés volt mire kifogyott(kb 1 hét) mire ki tudtam szívni üresre mert annyira nehezen jött belőle a cucc és azóta is olyan most harmadszora töltöttem meg és nem tudom egyszerűen szívni.Annyira nehezen jön ki a cucc belőle hogy iszonyú és folyat is rendesen ha 10 cseppet töltök bele akkor is ha 5 öt akkor is de ha 30 at amivel tele van akkor meg végképp szerintem a háromnegyede kifolyik belőle.
Nektek is ilyen? :Y :R

....Pr:)ly....

(#2790) Kergeboci


Kergeboci
tag

No, új BUD, új játék. Előző hamar megégett, nem volt sok TH. Most rendeltet kapásból szétszedtem. Megigazítottam a levezető szállat (méretre húztam, megpiszkáltam jobban folyjon). Lötyi bele erősebb nikotinos.

Könnyen kezelhető, brutál ízt, jó TH-t elegendő füst mennyiséget kaptam. Jövő héten rendelek hozzá üvegszállat, és szerintem a továbbiakban, már csak a lötyit kell vennem, porlasztót, patront nem :)

T2 meg amolyan drip helyet eszköznek, otthonra marad.

Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

(#2791) Kergeboci válasza Kergeboci (#2790) üzenetére


Kergeboci
tag

lötyi: Laca féle fekete ribizlis. Finom, de túl édes, amolyan desszertnek való. Összekeverve viszont dessert shippel.. mennyei. Egyszerre édes-kesernyés és karakteres, karcos. ilyent íz kombinációt.. behalok. :)

Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

(#2792) fer


fer
őstag

A DCT-ről kinek mi a véleménye, tapasztalata?

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#2793) BandiHUN válasza fer (#2792) üzenetére


BandiHUN
veterán

http://www.youtube.com/watch?v=fulePIWDB_8&feature=player_embedded :B

Kergeboci:honnanvettédesertshipet??? :D Azt kajtatok most mindenfelé,mármint az ecigionline.com-os,Joye változatot,18 milisben...
Alig várom,hogy árut kapjanak,6mg-os van csak,de beszopiztam belőle eddig másfél milit HALmizerből,sajna eszi...Viszont jobb is,kiadósabb is BUD-ból,csak ma gondoltam egyet,első éles egésznapos bevetés a HAL-nak :)
De ezek után,már elzavartak a p...ba az analógos kollégák,akkora füstöt nyomtam+meghörögtettem a cuccal egy 2 doboz barna szofis kollégát(aki nem mellesleg rögtön amint levegőhöz jutott,rögtön kérte a megfelelő webcímeket rendelni magának és a lányának,+2 fő :) )
Viszont a HALmizer át fog térni itthoni élvezkedésre,mert nem tudok erősebb desert shipet,2 hét múlva jön csak az ecigionline-be,úgy mondták,ugyanilyen gyengét meg nem akarok,bár finom,de csak pazarlom,nem kéne megutálni.Budból meg megvan 1 nap úgy 1 tartállyal,hogy még marad is,jól bánik az anyaggal az új szállal by eliquid.hu,és torokhatás is akad.
HALmizer is ad torkost,de az a baj,hogy az sok lötyivel éri el(mivel benne áll a szál),így ára is van,plusz sokkal töményebb ízt is ad,ami nem mindig jó.A BUD meg kevesebb anyagot gőzöl el,jobb hatásfokkal,sima szívás,1 slukk használata mellett nekem MEGVERI a Halmizer/Helixet!Persze a HALmizer az elve miatt minden vad eljárást kibír,lehet tolni neki akksitiltásig úgy,hogy az ember ki se látszódik szinte a füstFELHŐBŐL,analóggal még hasonlót se lehet szemkigúvadva se :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2794) Kergeboci válasza BandiHUN (#2793) üzenetére


Kergeboci
tag

ecigionlin.comról :) de nem most, még volt belőle 18-as a hütőmben :)
Ha 2 hétig nem jön új akkor viszont óvatosabban bánok vele :I

Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

(#2795) BandiHUN válasza Kergeboci (#2794) üzenetére


BandiHUN
veterán

Nagyon jó anyag...Laca megigérte,hogy megsürgeti...Fene se érti a bótok' összefonódásait,de hátha igazat írt.evaporról meg kapok 40ml 4 ízt tesztelni ingyért :)
Biztos mert nagy a pofám,szeretek csacsogni,tesztet kell csinálnom belőle.
Megláttyuk :DDD
Megszántak biztos,mert ennyire nem tudok camel/desert ship-et szerezni,pedig azzal "üzemelek" :D

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2796) Kígyó válasza fer (#2788) üzenetére


Kígyó
senior tag

EOrol rendeltem. Mar neztem en is, hogy nincs. Keso volt mar, es egyebkent is nehez mar kovetni h mi mi. Annyi hasonlo cucc van apro kulonbsegekkel. De ezzel nem lenne baj, a tank rsz-t mar ugyis ismerem valamennyire a t2-rol. Ez meg valami, amit meg nem probaltam. A gond az, hogy ez nekem kicsivel a rakat x*r alatt helyezkedik el. 18mg-os egyensuly Desert Sand-et csopogtettem bele, amig felitta. Th teljesen 0, nem tudok akkorat slukkolni, hogy erezzek valamit. Iz sem az szazas szerintem, de arrol nem tudok erdemben nyilatkozni, mert meg nem kostoltam masban. A fust az ugy-ahogy meg oke lenne. Szoval a kerdes az, hogy ez most tenyleg ilyen, vagy esetleg a beuzemelessel vagy a folyadekkal lehet a baj?
Este tesztelem a dual coil 2,5ml-es 510-es integraltat, remelem az nem egy penzkidobas volt..

Update: az uj t2 az ego plus akksival mintha bikabb lenne.

[ Szerkesztve ]

(#2797) Kafa.


Kafa.
csendes tag

Hali,van 1 feleslegessé vált: Raven led+kupak+varivolt 900mAh+420mAh usb töltőm+U.S.A. liquid,Real One 10ml-ha valakit érdekel,darabonként szereztem be más-más üzletekből mire összeállt a szett,Kb 1ml-t füstöltem el vele összesen,az usa l.-böl 8 slukk hiányzik..

(#2798) fer


fer
őstag

Most töltöttem fel egy 200mA-es töltővel egy 650-es aksit 5óra 15perc kellett neki!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#2799) Kígyó válasza fer (#2798) üzenetére


Kígyó
senior tag

Hehe, az szep lesz akkor nekem, mert a 900-ashoz nem vettem toltot.. :Y

(#2800) BandiHUN válasza Kígyó (#2799) üzenetére


BandiHUN
veterán

akkor a fogad szívod :D
Bár másodakksiként azért csak megoldod..
Gondolj bele,nekem meg gyári hibás volt a töltőm,amit az eGo szetthez kaptam,vagy inkább fogalmazzunk úgy,tűrésen belül,de rosszul működött benne alkatrész,ÉS emiatt 70mA-el töltött...és nem volt másik akksi :DDD Hadd ne mondjam,milyen volt fél órát várni pár slukknyi töltésre... :W DE legalább ösztökélt megjavítani,és ráadásul hiába a garancia,ha a boltban,ahonnan van,nincs már töltő...Szóval maradt a nyomozgatás,mi baja lehet.Olyan 3 órát sz...tam el azzal a kis,egyszerű nyamvadt áramkörrel :DDD
Pedig a szakmám,és abban is dolgozom :)
DE meg is fogadtam,töltőt nem veszek mégegyet...most alkudozok egy alig használt joye 520 280-as dupla akksipakkért+ töltőért,hogy édesanyámnak is legyen ebagó(BUD-dal,természetesen :) ),és akkor nekem is lesz egy bulis,nyilvánosabb,amúgy meg tartalék készségem töltés idejére.Ennyi.Szerencsére egy 900-as akksi elég 3-4 napig is nekem,ha nem nagyon drippelgetek+tisztogatok,a kazánégetés eléggé sokat igényel...simán elmegy 100-200slukknyi töltés pár perc alatt egyetlen patronra,de a driphez is csak sima öblítéskor is elég sok kell,kóstolgat az ember 1-2 órát és ki is merült az akksi.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.