- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
noorbertt #278 üzenetére
nem az a baj, az eddigi 50 cuccból ez az első, amivel parájuk van, hanem, hogy idióták, mert bizonyitani kell, hogy egy rossz vga-nak mennyi az értéke,pláne ha ajándék volt (egy ismerősé meghalt, és elküldte nekem ámerikából) mert olyan nincs, hogy nincs értéke, meg különben is, és persze a qrva levelet küldözgetik, amivel csak megy a idő - mikor 1 hét után rákérdeztem, hogy wtf, irták, hogy még ez meg az a baj,de ha nem kérdezek rá sose tudom meg - ahelyett, hogy irnának egy mailt, illetve van 14nap őrzési idő, most már ott tartok, hogy számolni kell a napokat, és vhogy csinálni kell vmit, mert visszaküldik, vagy megtartják..... a szar vga-t, noooormáááális, itthon a bürokrácia egy vicces jelenség
na, elég a off-ból, rendeljen mindenki csapszeget japánbó'
-
LÁZ
addikt
válasz
noorbertt #276 üzenetére
az függ a pengehossztól, hogy mennyi centitől számit szúróeszköznek, de beregelsz ide, és a fórumban rákérdezel, fognak válaszolni, illetve ha vmi parájuk van bármivel, akkor küldenek egy csinos levelet kb 5-6 munkanap után(ennyit tuti ülnek rajta), hogy 'csináljá má vmit, mert nem tudjuk mi legyen' .
Illetve a vamkezeles@posta.hu-ra esetleg irhatsz, hogy ilyen cuccot rendelnél, mi a stájsz, aztán vagy válaszolnak, vagy nem...
-
LÁZ
addikt
válasz
noorbertt #274 üzenetére
rohangálnod nem kell, csak ha nem kérdezel rá, maguktól nem szólnak ha para van, én már 2,5 hete sz@p@k egy hibás vga-val, amiről nem birják eldönteni, hogy mennyit érhet, hiába küldtem el nekik mindent, de ha eu-n belül rendeled, akkor az vám és áfamentes, ha eu-n kivülről pl ámerika, akkor meg kb 12k az értékhatár, a fölött lehet vámmentes, de a áfát ki kell fizetni adott esetben.
Persze minden attól függ, hogy éppen ki van a vámon, gondol egyet megnézi e vagy nem, akkor is, ha ezt a max 12k-t iratod rá a feladóval, bár ha kicsi a csomag általában nem foglalkoznak vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest