Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nah, végre sikerült újra magamévá tenni az accomat

-
mgTerminator
veterán
Na most újra lehet próbálkozni. Nem tudod véletlenül hogy kell beírni a telefonszámot a 3 mezőbe?
-
mgTerminator
veterán
És ha szépen megkérnélek te írnál nekik egy levelet?
Egyébként egy termék nem volt jó, és semleges visszajelzést adtam, ő meg írt levelet hogy adjak pozitívat, én meg leírtam neki hogy mire adjak neki pozitívat mikor leküldte nekem a rossz terméket, nem ellenőrizte le, és akkor visszaírt hogyha visszautalja akkor adok pozitívat, én meg írtam hogy igen... Erre az incidensre rá 2 nappal kaptam a mailt hogy blokkoltak. Szerintem csak ő lehetett, na de most 1.5$-ért köcsögölni... -
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy kaptam egy levelet az eBaytől hogy valaki használta a fiókomat és ezért letiltották, és kérjek új jelszót. Új jelszót viszont nem sikerült kérni, nem tudtam a biztonsági kérdésre a választ és a telefonszámot se tudtam hogy kell beírni a 3 mezőbe, aztán most már bármit írok be, azt írja ki hogy nem tudom azonosítani magam. Már körbenéztem az eBayen hogyan tudnám még azonosítani magam, de nem jutottam előrébb, valakinek van valami 5lete?
-
mgTerminator
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Akkor van esély hogy én is viszakapom a pénzem? Dec 24.én vettem, ekkor egyből ki is fizettem.
-
mgTerminator
veterán
A cikkben is pont egy 32gigás microsd van, amivel én már 2x szoptam be... Először 4500at fizettem érte, most meg 3600-at, persze kártya még most sincs... De szerencsére kaptam hongkongból egy iphone adatkábelt, még jó hogy utálom az applet és még csak hasonlót se néztem, nem hogy vettem volna...
A kérdésem a következő: A 2. memóriakártyám rendeléséről megvannak az emailek, de a kártya adatlapját törölte pár napra rá, tehát nem tudok negatívot adni neki. Azért mertem tőle rendelni mert 430 adásvétel volt és 100%-os. Na most ilyenkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest