Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
normál esetben az eco a sima küldés, a standard a követőszámos - de ha nem írja le egyértelműen az eladó hogy hogyan küldi, akkor inkább kérdezz rá
gödi ismerős panaszolta pl, hogy cirka semmi nem érkezik meg hozzá ha nem ajánlott - valószínűleg lehet(ett) arrafelé egy szarka a rendszerben. nekem érdre minden megjött eddig... (több tucat csomagom jött már eco-val kínából)
-
LÁZ
addikt
itt vannak az MO-ra vonatkozó postaktsg-ek, és változatok, az economy - standard között csak a kézbesitési napok számában van különbség, a priority az elsőbbési ugye, de a lényeg, hogy az eladónak irni kell, hogy adjon csomagkövetést hozzá - tracking - , igy nyomon tudod követni itt , bárhonnan is küldjék.
szerk. de ami nemzetközi küldemény, ahhoz jár a nyomkövetés, legalábbis én igy tudom, az árak meg mérettől függenek, szal a legolcsóbb a Priority Mail® International Small Flat Rate Box - 17 usd - . Tehát minél kisebb dobozban küldik el, annál kevesebb a ktsg.
-
afterburner_
őstag
velem egy éve közölte a postás, hogy a legtöbb külföldi trackinget nem tudják a postán leolvasni, tehát ha elrakja akkor nem tudom nyomon követni hol is veszett el, finoman fogalmazva...
. így érdemes kis plusz pénzt adni a postásnak hogy jobban álljanak a kézbesítéshez..
mellesleg magyarországra egyre kevesebb seller küld olcsó postával, vagy egyáltalán jó ha küld, mert vagy "elveszik", vagy egyszerűen a kedves magyar letagadja és refundoltatja az összeget
-
bul07
nagyúr
Egy kicsit rosszat írtam mert először dispute-ot kell nyitni majd utána jön a case ha nincs megegyezés, ilyenkor a PayPal dönt az esetről és nem lehet felebezni
PayPal / My Account/ resolution center és ott Dispute a TransactionDe mielőtt megindítaná valaki lehetőség szerint az eladót kell rábírni hogy visszafizesse a pénzt, ebay-es levelezéssel
-
bul07
nagyúr
Az eladó fele kell először reklamálni hogy nem jött meg a termék és visszakérni az árát, ezt általában 31nap után kell meglépni, ha 42napnál sincs megegyezés akkor kell case-t nyitni
Mert 45napon túl már nincs pénzvisszatérítés (esetleg még a eladó jóindulatából fakadóan 45napon túl de ezt nem szabad megvárni)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest