Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
Az unióba sajnos sem Szerbia sem én nem vagyok benne, tehát amik az uniora vonatkoznak azok sajnos rám nem. Most már (mivel azért okosítanak engemet más vonalon is) csak annyi érdekelne hogy , a milijomegy féle bank, kártya közül pontosan melyiket (mondjuk nekem az OTP jutott eszembe rögtön) választassam John Do-val, és esetleg a pontos megnevezése kellene még a kártyának is , pl Visa Classic, vagy Mastercard deviza, vagy mittomén.
És nagyon köszönöm az eddigieket is, és köszönöm a szakértőnek is a tanácsot. Van nálam egy virtuális csokija, pitéje vagy virága, amit szeret. Természetesen neked meg már több virtális sört is jóváírtam XD.Köszönöm ember, de télleg

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Iphone XR világoskék szinben
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Retro Pine BAV693A3PS Socket 370 alaplap, + Pentium III 750 MHz CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest