- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
bogingrol #381 üzenetére
már azt hittem baj van
1. körbe kell nézni a nulla forintos bankszlák között, de a dombornyomott kártyát ugye ki kell fizetni, úgy emlékszem, hogy egyszeri, ersténél 4-5k volt, utána már csak a szlavezetés marad mint ktsg, ha van.
2. a postázás kb mind1, a paypal-hoz regisztrálsz egy cimet, ami valós, a saját a legegyszerűbb, és a bankkártyádat-folyószlát rendeled hozzá a paypal acc-hoz, ez a legegyszerűbb, igy egyből jön-megy a pénz, és látod sms-ben is, ha kérted a banknál az értesitőt - sztem must have - . A posta meg úgy van, hogy az ebay-es fiókhoz rendeled hozzá a paypal fiókodat, akkor ott elsődleges cimnek azt fogod látni, amivel a paypalon regisztráltál, DE , a MyEbay - Account - Address résznél annyi és olyan cimet adsz meg, amennyit akarsz - nekem pl van egy ámerikai,angol,és a bp-s cimem, és a biznisz függvényében az az elsődleges, amelyik kell éppen,amerikai és angol ismerősök, de jól jön, ha pl angliából az istenért nem akar mo-ra postázni, vagy a licitáláshoz angol cim kell, de később postázna esetleg. - .
B. lásd 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest