Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz sambenez #167175 üzenetére
Honor band 4-ben színes kijelző, mi band 3-ban még nem, mi band 4be berakták, de közben a honor band 5-be jött az SPO2 mérés, amit a mi band 5-ben pótolnak. Emellett az alvásfigyelés a honor band 4-ben komolyabb volt, amit a mi band 4-re már ugyancsak feltornáztak olyan szintre. A honor band 4 és 5 töltőcsatlakozása praktikusabb, a mi band 5-re már ők is átveszik ezt a megoldást, hogy ne kelljen kiszedegetni (már a négyesnél is elkezdték ezt később gyártani hozzá, hogy ne kelljen a bölcsővel vacakolni)
Szóval a kijelző, az SPO2 mérés, a töltés, az alvásfigyelés olyan finkciók, amikben a mi band egy szériával lemaradva követi a honor band-et.Ne értsd félre, nem szeretnélek meggyőzni arról, hogy a honor band aktuális modellje jobb, mint a mi band-é. Azt tudom, hogy számomra jobb. A fentiek pedig jót tesznek a vásárlóknak. A mi band vált etalonná, a honor úgy tudott versenyt generálni, hogy extra tudásban rálicitált az aktuális mi band-re, ami persze belekényszerítette a mi band-et is abba, hogy fejlesszen a kijelzőn, alvásfigyelésen, érzékelőn, töltésen. Örülnék, ha ez visszafele is hatna, és a honor band fejlődne akkuidőben például. Mi nyerünk bele leginkább, ha egyre jobbak lesznek (vagy inkáb vedzítünk, mert vesszük a sok kacatot )
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
senior tag
válasz sambenez #167290 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogyha ellentétes nem is lesz, azért lesz benne majd valami csavar, hogy nehogy egyszerű legyen a dolog. Bár a NAV meglepően kommunikatív a 10-15 évvel ezelőtti önmagához képest, itt pl. még arról beszélnek hogy ügyfélkapuval majd megoldod magadnak a fizetést. Arra leszek kíváncsi viszont, hogyha a kereskedő akitől a terméket veszed megfizeti elektronikusan az áfát (mint opció ez is lehet), majd ingyen postázza továbbra is, akkor a Magyar Posta mit fog kitalálni/bevezetni.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
hzsolee
őstag
válasz sambenez #167430 üzenetére
Nekem eddig egy ilyen volt, és kihozták. Sőt felhívtam a futárt reggel, hogy mivel nincs otthon senki, dobja csak be a postaládába.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Atomgeszi
veterán
válasz sambenez #167837 üzenetére
Plusz ahogy olvasgatok róla, Kínán kívül nem akar nagyon működni...
Pedig jó lenne valami megbízható csengő kamerát találni, amihez még jövőre is lesz működő app meg szerver.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
macilaci78
nagyúr
válasz sambenez #167853 üzenetére
A hőmérséklet mérésének is vannak kritériumai. Mértem már 48°C-ot augusztusban, igaz, sötétbarnára festett vasolszopon volt szigszagalaggal rögzítve a hőmérő a tűző napon.
Olyasmi rémlik, hogy 2 méter magasan, széltől, nedvességtől és direkt napfénytől védett helyen kell elhelyezni a mérőt. Lehet ilyened a kertedben, vagy elfogadhatod, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat a műszereiből és tapasztalatából kiindulva jó közelítéssel tudja neked megsaccolni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
dugesz77
őstag
válasz sambenez #168075 üzenetére
Nem értem én sem igazán a felvetést. A wifis ugyan úgy ellenellenőrizetlen. Egy Broadlink RM pro-t használok egy Panasonic régebbi split klímához és megy rajta a távoli vezérlés (még több beállítása is van mint a gyári IR távjának):
Láttam ismerősöknél már pár fajta wifis split klímát a saját app-juk sem tud többet, sőt. Ellenőrzésre kb. alkalmatlan bármelyik. Esetleg egy wifis konnektor aljzatba dugva távolról ellenőrizhető,hogy van-e fogyasztás éppen. -
farkas-j
őstag
válasz sambenez #168095 üzenetére
Viszont fajlagosan sokkal olcsóbb az infra jeladó, egy helyiségbe csak egyet kell venni és akárhány eszközt fel lehet rá tanítani ami infrával működik. Az is előnye, hogy nem csak ki-be kapcsolást tud, hanem minden olyan funkciót amit az eredeti infra távszabályzó, hiszen azt tanítjuk meg neki. Nálam 100% megbízhatósággal üzemelt eddig!
Egyébként nem igazán értem a problémádat. Az ORVIBO jeladóm jelét tökéletesen képes venni a klíma. Tökéletes a rálátása, tehát minden kiadott infra parancsot megkap. Az alkalmazásban kapok visszajelzést minden sikeres vagy esetleg sikertelenül kiadott utasításról. Ha a pozitív visszajelzést megkapom, akkor tuti végre lett hajtva a parancs, legalábbis ez a tapasztalatom. Esetleg gonosz koboldok letakarhatják a klíma infravevőjét vagy magát a jeladót. De ugyanezt megtehetik pl. a WiFi router kikapcsolásával.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #168512 üzenetére
Olvasd el légyszíves, hogy kinek és mire válaszoltam. És rögtön érteni fogod a válaszomat.
(Nézd meg a magyar posta nyomkövetést.) na erre ment a válaszom.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
tupacamaru
veterán
-
vince
őstag
válasz sambenez #169581 üzenetére
Ha a gyári töltőt használod, akkor ki, de tele az internet olyan utángyártott töltőkkel, amelyeknél erre nincs szükség, csak felpattintod az órára, anélkül, hogy a karpántból ki kellene venni a kapszulát.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Mr.Csizmás
titán
válasz sambenez #169969 üzenetére
ha ~2-3 képernyőnyit legörgetsz - eléggé eldugva - ottvan a neve, vonalkód, stb.
Technical Details Brand EDUP Product Dimensions12.45 x 9.4 x 2.54 cm; 20 Grams Item model number EP-9635 ManufacturerEDUP"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tillatrilla
senior tag
válasz sambenez #170113 üzenetére
Szia!! Köszi,meg fogom nézni. Bár kapcsolót nem látok rajta,viszont a leírásban meg benne van.
edk-a tvn foglalt a hdmi,de ez a játék annyira analóg,hogy scart csatlakozásnál nem érdemel jobbat Majd télre beújítok valami normálisabb tv játékot,csak ötletem sincs,hogy milyen lenne jó. xbox,és társai kizárva,ahhoz még kicsi.
Üdv: Attila
-
-
törölt tag
válasz sambenez #170354 üzenetére
Senki se mondta hogy olcso, valaszoltam a feltett kerdesre ami a kovetkezo volt:Ha tudsz itthon olyan helyet, ahol van 2500-ért 3000 mAh-s (mért, nem felirat!), azt megköszönöm. Ja es a csokiLG sose futott Liitokala neven,a minoseg miatt kiszort LG-ket atmatricazzak. (se)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sambenez #170359 üzenetére
Liitokalanak magas(abb) a belso ellenallasa,ami ha hirtelen nem akarsz nagy aramot kivenni belole szinte nem oszt nem szoroz.Tolteskor max picit melegebb lesz. Ezert nem ment at a minosege mint LG. Liitokala meg felvasarolja. Nem csak a HG2-ot, a tobbi LG is fellelheto mint Liitokala.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest