Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoltG60
aktív tag
Liitokala Lii - 500 LCD Battery Charger - EU PLUG BLACK
Kupon 16:00-tól : GB11LK
15,99 $ free shippingOnda V10 Pro Tablet PC 4GB + 32GB - BLACK AND GREY
Kupon 16:00-tól : Tab50% OFF4 (30db)
$ 90,72+$2.30 EU ExpressDigital Accessories Storage Pouch Case Travel Organizer Bag - BLACK
Kupon 17:00-tól : 11.11GB013
$ 1,11+$0.02 shippingLumia 950XL
-
vince
őstag
válasz bertokl #98797 üzenetére
Jó ár érte, de már vettem két ilyet, ha lesz újabb S2+, akkor az 8 driveres Biscotti fw-rel lesz
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bertokl
tag
Convoy S2+ LED Flashlight - GRAY
Cree XML2 U2 1B 940Lm 7135 x 6 2 Mode GroupsFlash Sale 8.99$, pontozva 6,34$
-
ktamas76
csendes tag
Ha valaki LiitoKala Lii - 402 töltőt keresne akkor GB17LED kuponnal csak 8.77 USD.
És ha jól látom, sok más cuccra is működik és 12% kedvezményt ad.[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
MicroUSB-Type C adapterre nincs esetleg valakinek kuponja? Vagy esetleg ajánlott beszerzési forrás? Több darab is kellene.
Jobb minőségű érdekelne, nem akarok új kábeleket venni az A1-hez. -
Saccco
nagyúr
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
AtiSnatch
aktív tag
Xiaomi usb fan 1.01$
Kupon: GBTX1101C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
őstag
válasz PainKiller13 #98729 üzenetére
Hivatalosan (már) nincs.
-
maestro87
őstag
válasz Timyyy #98772 üzenetére
Nem volt kamu csak rosszul állították be a kuponokat. Kezdő időpont nélkül aktiválták őket majd később írtak mellé időpontot is, de addigra már elfogytak. Szóval nem lehetett tudni, hogy a laptop azért expired mert már elfogyott, vagy azért mert még nem aktiválódott. Egyébként Fb csoportból sikerült 2 embernek megcsípni a Lenovo tabletet amire a kupon percekig jó volt...
-
petya80
tag
Srácok,
Kínai warehouse, az normális ha fizetés előtt check-out-nál Priority Line / EU express 0$ -t ír ?
Én ennek nyilván örülnék de azért ez több, mint fura.
A termék egy ILIFE V5S PRO robotporszívó V5SPRO kóddal 139 USD a 166 helyett. -
kcsa
veterán
válasz KamuMazsola #98783 üzenetére
Passz, még feladva sincs, így nem tudok továbblépni
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
BlackDevil
aktív tag
Xiaomi Power Bank van most olcsóbban, mint 29.4$? Így már az összeghatárt meghaladja.
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
kcsa
veterán
Ez volt benne:
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
petipetya
nagyúr
válasz 2thletme2day #98481 üzenetére
Működik már? Most nálam is hasonló dolog történt, frissült az app és inaktív lett az izzó. Megoldás:
- app adatainak törlése
- izzó resetelése (5-ször kell fel-le kapcsolni)
Ezeket követően újra hozzáadtam az izzót az appban, és azóta prímán megy minden.A szerverek között az eddigi 2 helyett már már 3 volt: Kína, Szingapúr (ennél maradtam) és USA.
"nincs rá lezsóidő"
-
bul07
nagyúr
Amúgy ez volt benne
Whistle Key Finder Key Tracker Anti-lost with LED Light - BLACK( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Druss
aktív tag
Nekem ezt az USB Flash Disk-et adta.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
kcsa
veterán
-
veterán
-
solor
tag
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Xiaomi WOWSTICK 1fs 19 in 1 Electric Screwdriver Set
kupon: miWOWSTICK
Kupon ár: $20.99
YouTube[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
A kábelcimkéző doboz Kínából ötödáron van, feltéve, ha hajlandó vagy venni ötvenet 1700-2000Ft között mozog egy pakk: LMC-1, LMC-2, LMC-3 néven keresd (ez három méret). Területre a kettes a legnagyobb, így az is a legdrágább... Hogy ez mennyire jó ár, azt nemtom, ismét: érdemes szétnézni másfelé is.
@topicgazda: sikeresen bebugoltattam a (#98761) HSZ-t, kérem törölni... bocsánat érte, mea klumpa köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
Szivargyújtó töltőre nincs most vhol kupon?
Blitzwolf volt, de annak lepattant a feje , lehet összerakom majd azt is. A Tronsmart pedig vhogy nem tölti rendesen a Redmi Note 4-et
-
8
senior tag
Lucky Bag for USB Flash Disk $7.11
Ebben szerintetek mik lehetnek?52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
w.miki
veterán
Xiaomi Notebook Air 13.3 - 8GB + 256GB + GEFORCE MX150 SILVER Windows 10 Chinese
Ár: 389,23$
Kupon: Tab50%OFF2 (12:00-tól, 10 db)
#11.11GBUsb lámpa
Kupon: USBLLCP
Kupon ár:1,11$
#11.11GBLenovo tabletre a kóddal 21:00-tól lehet ismét próbálkozni
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
DJGABI
addikt
nem nagyon volt xiaomi kesztyűre kupon (vagy csak nem figyeltem) mostanában, ugye? [link] ilyen szokásos óccó kínait vettem egyik évben. jó is meg minden, de picit vékony. a csáomis melegebbnek tűnik..
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
mzso
veterán
Helló!
Tud valaki tisztességes fénnyel ébresztő órát?
Még nem próbáltam ilyet. De mivel a csipogó a szívbajt hozza rám a rádiótól rosszul vagyok amikor mindig ugyanazt zenét meg dallamokat nyomják, ha meg saját zenére kelek megutálom a zenét, sokkal rosszabb nem lehet mint ezek a szokványosabb megoldások.
-
bul07
nagyúr
válasz dReFiX #98738 üzenetére
Nekem ez volt benne
10pcs T10 5050 Wedge LED 5 SMD Light - WHITE
Bár nem tudom hogy mindkétszer e
Mert ugye max 2db enged ennyiért venniÉn még azért toltam rá pontot is
Szerk,
Hopp most látom hogy már említve lett(#98751) dReFiX
messenger üzenetbe látszódik
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
w.miki
veterán
String Lights for Patio Micro 50 Warm White Ray LEDs 5M
Kupon: GB11GIFT
Kupon ár:0,99$
#11.11GBXiaomi Bluetooth hangszóró
$6.49 kód: XMXGPCPN[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
válasz spidersoft #98737 üzenetére
Egész pontosan ilyenre gondoltam. [link]
van néhány darab itthon és jópofa, de valami 200 Ft darabja.
.
-
8
senior tag
13" notebook tokhoz/tartóhoz/táskához tudtok esetleg valami jó dealt/kupont most?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugesz77
őstag
válasz chatran #98730 üzenetére
Az F1-ben van akku védelem tehát jó bele a sima cella is + max fényerőn 3A a maximális felvétel. Én akkor a kapacitásra mennék a Pana NCR18650B ajánlanám .
-
Talala
senior tag
válasz Donki Hóte #98744 üzenetére
+1
gondolom korlátozott darabszára vonatkozott -
w.miki
veterán
P8: 30 darab volt.
Lenovo TAB4 8 Plus Tablet PC Fingerprint Recognition - BLACK
Ár: 134,99$
Kupon: Tab50%OFF6 (csak 20 db!)Cube iPlay 10 Tablet PC
Kupon: Tab50%OFF7
Kupon ár:54,60$
#11.11GBBluetooth telefon kesztyű
$9.99 kód: CTSGloves[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
etrop01
tag
Sziasztok!
Erre a lámpára tud valaki kupont? Előre is kösziAz egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
w.miki
veterán
Lenovo P8 Tablet PC
Kupon: Tab50%OFF1
Kupon ár:71,94$
#11.11GBCube iPlay 8 Tablet PC
Kupon: GBTPC38
Kupon ár:49,99$
#11.11GBDeli 6824 1PC Refilling Ink Whiteboard Marker Pen
Flash Sale ár: 0,11$ (10:00-tól)
#11.11GBnálam lejártak
Járműbe építhető GPS nyomkövető
$9.99 kód: MVGBFejlámpa
Kupon: COBLamp
Kupon ár:2,99$
#11.11GBLOZ Cool Mini Racing Car ABS Building Blocks Set
Kupon:GB11.11Toys
Kupon ár:8,85$
#11.11GBUSB-s melegítő kesztyű
Flash Sale!
4,99$
#11.11GB[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
-
spidersoft
senior tag
Olyan típust nem láttam még. Ha megfelel az, hogy etikettre nyomtatsz/írsz, és ráragasztod, akkor 400Ft/100db áron van olyan, amin kicsi táblácska van, vagy 800Ft-ért olyan, ami hasonló, de színes, illetve 1200-ért olyan, aminél a táblácska nem elálló, hanem a kábelre simul (utóbbi hátránya, hogy az etikett is hajlik, lehet, hogy könnyebben ledobja magáról, persze ez nem biztos). Vagy létezik kábelsorszámozó is (ez utóbbi ethernet kábelre való, de van minden méretben, pl. egész kicsi is 1,5mm²-es vezetékre. Ha mindenképp bedugós kell, akkor használható alternatívának tűnik a kulcstartó cimke, bár ez elég méretes, 10-12Ft körül jön ki darabja, de ehhez még hozzá jön a kötöző ára is.
A kábelesre szörcs: cable tie, cable label, cable tag, ugyanezek cable helyett wire-rel. A kulcsos meg értelemszerűen key tag. Nézz szét alin is, a fentiek csak gondolatébresztők, sanszos, hogy van valahol olcsóbban is.
-
#peter
csendes tag
válasz igenvagynem #98720 üzenetére
Nemcsak a posta oldalán irja.
-
Graphics
Jómunkásember
Halló, keresek keréknyomás szenzort, ami esetleg szemrevételezéssel, vagy mobilos applikációval is menne
Van ilyen ebay, és társain?
-
-
PainKiller13
őstag
Tényleg van valami szabály hogy ha az áfa értéke nem éri el a 3ezer forintot akkor elengedik? 10700 forintra jönne ki egy telefon lepontozva, akkor megrendelném sima postával, nem pedig EU Expressel.
-
andrisbandi
őstag
válasz chatran #98721 üzenetére
LG HE4 - 2500MAH
- Ezt ajánlották itt valakinek nemrég.
Ha csak az ár számít, akkor űberelhetetlen.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
twine
veterán
válasz choco01 #98719 üzenetére
Ez passz,, én teljesen általános mérésekre használom,,, gyerek fürdővizének hőmérséklete, autó klíma, drón motor, autó felni, hajnalban a teraszt "meglövöm" vele,,, boronán sütésnél szoktam az olaj hőmérsékletét mérni, ne égjen meg...
Egyszer teszteltem a lázmérővel gyereknél,, akkor jöttem rá mennyire pontos,,, és lázmérő helyett senkinek sem ajánlom, arra jó volt, hogy alvás közben, ne ébresszem fel a csemetét mérés miatt,, csak "meglőttem " és tudtam kell e komolyabb műszer, és beavatkozás, vagy sem...Általában nem vagyok ellene a drágább, és "ettől" nagyobb tudású eszközöknek, de szerintem tök felesleges az a 8 rongyos hőmérő... Bár tesztekkel nem tudom alá támasztani, szerintem 2es 8 rongyos készülék között pontosságban nem lehet nagy különbség... Ahol valóban mérhető az ennél lényegesen drágább kategória...
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Original Xiaomi Dafang Smart 1080P WiFi IP Camera 1/2.7 inch CMOS Sensor 120 Degree FOV 8X Digital Zoom -White
$19.11
Nem tudjátok ez működik nálunk webes eléréssel, vagy kell hozzá még gateway is?[ Szerkesztve ]
-
geri1111
tag
Telefon töltésére keresek megbízható kb 30 cm-es usb kábelt micro usb véggel. Többet vennék, ezért nem mindegy, hogy mennyi legyen az ára. 2-3 típussal már próbálkoztam, de sajnos 1 hónapon belül úgy érzékelték a telók, hogy nincs bedugva, gyenge minőségűek voltak
Ugreen-re gondoltam...esetleg kupont tud hozzá valaki?
Köszi előre is. -
chatran
őstag
Mivel a gearbest 2 dolláros szállítását nincs kedvem kifizetni, Banggod-ról tudnátok ajánlani max 2db jóféle 18650-es akku-t?
-
igenvagynem
csendes tag
-
choco01
addikt
Ház szigetelését akarom megnézni majd bizonyos pontokon..
Néztem én ezt a Mustool® MT6800 -50~800℃ 9000 forintért... de nem tudom hogy megéri-e ilyet venni, nem tudom hogy ténylegesen pontosabb-e.. nincs erről egyértelmű teszt hogy van-e pontosság beli különbség vagy csak a nagyobb méréstartomány miatt drágább..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
#peter
csendes tag
válasz igenvagynem #98716 üzenetére
Amit ebayen kaptam azt néztem a posta oldalán
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Kábel cimkézőt keresek, mégpedig olyat, ahol van egy kis műanyag, bele lehet tenni egy kis papírt, azt pedig gyorskötözővel rászorítani a kábelre. Magyarul sem találom, tudjátok mi a neve (ebayes link is jöhet)?
.
-
twine
veterán
válasz choco01 #98708 üzenetére
Arra tökéletes,,, jó régóta használok ilyet,, nem labor hőmérő, de meglepően pontos az árához képest... Én ráadásul valami nagyon nagyon filléres akcióban vettem anno...
Arra "figyelj", hogy ezzel "tárgyak" hőmérsékletét tudod mérni, nem a levegőt... Persze ez ugye kiküszöbölhető, csak gondoltam jelzem -
#peter
csendes tag
Segitségre lenne szükségem.Még nem történt hasonló.Rendeltem rgy terméket amihez kaptam nyomkövetést.Úgytünt hogy rendesen müködik,a mai napig.A mai nap azt irja hogy kézbesitve van egy tőlem párszáz km-re levő postán.Ilyenkor mit tudok tenni?
-
synar
őstag
CTSmart Pair of Bluetooth Gloves Music / Call / Touch Screen
kupon: CTSGloves
kupon ár: $9.99[ Szerkesztve ]
-
igenvagynem
csendes tag
Hi,
Valaki tud mi band 2-höz kupont?
Napokban láttam egyet, de most nem lelem...
Koszi, -
choco01
addikt
10-15$ ig van jobb vétel a GS320-as infra hőmérőnél?
Arra kell majd hogy a lakásban bizonyos pontok hőmérsékleteit mérjem meg első körben..
Most ugye 6.99$ GB-n kuponnal.. ha van lényegesen jobb akkor dupla ennyit hajlandó vagyok rászánni..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
spidersoft
senior tag
válasz Donki Hóte #98700 üzenetére
Hát, egy agyonnézett VHS-re esetleg valami 320x576 (igen, függőlegesen nagyobb) felbontást tud maga a rendszer PAL esetén, szóval ez még oda is karcsú Viszont régi MCGA játékokhoz állat lehet (annak idején rengeteg ilyen volt, pl. DooM/Duke3d, Sierra kalandok, stb)
Köszönöm az 50db kis mágnest, 235Ft-ot vont le.
A kicsi 50%OFF$1-es elemlámpa meg 222Ft-ot. Ugye át kell állítani a GB oldalát, hogy eleve Forintot számoljon
-
HoTaZo
addikt
válasz AndrewBlase #98699 üzenetére
Köszi az infót!
Az előző linkelésed jó lesz, ha másra nem, de előmelegíteni, szárítani a bakancsot.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest