Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Mostanában jöttek.
egér. Egész jó, van 4 sebességfokozata. Ezekből a 3.-on még tudtam cad-ben rajzolni, ami egész jó. Van egy másik kínaim, az csak a 2. ig, pedig drágább volt, illetve egy gigabyte egerem, az is csak a 2. volt használható. Pont olyan mint a képen, a világítást nem lehet kikapcsolni.Közepes méret.
távirányítós kétkerekű izé. Kislánynak szántam, minden rendben vele, szerintem 6 éves is el tudja irányítani simán. Pörög , kilövi magát úgy 70 cm magasra, remélem bírja majd a strapát, legalább februárig. 3 hónapig jött.
talpbetét Jó kipróbáltam. Használattal is magasított marad a saroknál nem nyomódott szét, jók a benyomások. A legkisebbre kellett vágni hogy beférjen 42-es cipőbe, tartottam tőle hogy az egyel kisebb meg túl kicsi lesz.
karóra, felnőtt méret, a szíj is, meg az óra is, kisebb mint egy oreo keksz, de nagyobb mint egy tallér, pedig gyereknek szánom, nembaj jó lesz.gyerek karóra pepa malacos. Gyerekméret.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Ilyennel valakinek tapasztalata?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ZsoltG60
aktív tag
Maiwo K104 2.5 Inch Usb 3.0 Hard Drive Enclosure Black - BLACK
Kupon 16:00-tól : 11.11GB047
$ 3,11+$0.01shippingOriginal XiaoMi USB Type-C Male to Micro USB Female Connector - BLACK
kupon 17:00-tól XMTCCP2
$ 0,99+$0.01 shippingzanflare VCT - SLB - 056 LED Motion Sensor Yard Light - BLACK
Kupon 15:00-tól GB11VCT
$19.11 free shippingLumia 950XL
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Digitalpimp #99296 üzenetére
Köszönöm szépen. Közben kerestem és ha jól értettem, amit eredetileg kerestem az a Satake volt, az viszont itt nincs, vagy ez ugyanaz a gyártó csak több név alatt? Vagyis pontosabban a fénykép alapján azt a kést nem találtam, amit itt korábban linkeltek.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Digitalpimp
senior tag
válasz CactuS #99280 üzenetére
Válogass kedvedre: [link]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
synar
őstag
válasz tomazin #99278 üzenetére
Original Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner - FIRST-GENERATION WHITE
kupon: XMIVCHK
kupon ár: $269.99
EU Express: $16.63[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Remekelek28 #99292 üzenetére
Villanyszakkört kérjük a megfelelő topikban folytassátok!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Hummin
tag
sipersoft: Köszi a ZT102-es figyelmeztetést. húszon x darabnál még sikerült kettőt behúzni. Héten egyik este elszalasztottam a lehetőséget, pedig 70-80 darabnál láttam az akciót.
Ugyanígy volt akciózva, szóval várható hogy még párszor eljátsszák a közeljövőben. -
Beni2360
félisten
válasz Remekelek28 #99288 üzenetére
Miért csalás, gondoltad, hogy 470 Ft-t kapsz egy powerbankot?
Én meg is rendeltem ez lesz a 3. Bontott laptop akuk megfelelnek bele és az van egy rahedlivel.
Mint írtam a telefonod töltő kábele jó hozzá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJGABI
addikt
válasz Remekelek28 #99288 üzenetére
miért akarod mindenképpen szegény telefon usb portját kitörni? mert ezzel csak azt éred el
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Beni2360
félisten
válasz Remekelek28 #99284 üzenetére
És sima USB to micro usb töltő kábel kell hozzá.
Feltöltődésnél a kicsi lyukba megy a micró vég és a másik a töltőbe.
Ha telefont akkor fordítva.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Szoszo94
őstag
válasz Remekelek28 #99284 üzenetére
Ez csak egy ház, neked kell 18650-es cellákat bele tenned.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
ZsoltG60
aktív tag
Original Xiaomi R01 Mi WiFi Amplifier Chinese Version - BLACK
Kupon 12:00-tól : 11.11GB041
$ 5,11 free shippigreggel 9kor volt kupon a Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 English Versionra is de már elfogyott,
szintén 5.11USD[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
Remekelek28
őstag
válasz tomchy #99283 üzenetére
Tehát amit ebbe a powerbankba csatlakoztatok,a másik végét pedig a telefonba.. Hogy pl kocsiba is feltöltse,. Vannak ilyen extra mini töltők,melyeken nincs kábel,csak el lehet forgatni stb.. 5 cm-nél nem nagyobb az egész.
uhh sorry,most látom a link lemaradt az előbb.
[link][ Szerkesztve ]
-
tomchy
tag
válasz Remekelek28 #99282 üzenetére
milyet?
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Ilyen power bankot megéri venni? elég olcsó,ahhoz,hogy kipróbáljam,de kárt nem csinál a telefonban? Illetve ehhez ilyen nagyon kicsi 2-4 cm-es csatlakozót nem tutdok esetleg? -
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, korábban volt szó jó minőségű japán konyhakésekről és azt hiszem az lett a vége, hogy most nem szállítanak hazánkba. Ez azóta változott? Ha igen, tudná valaki linkelni az eladót? Köszönöm.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
geri1111
tag
Mit ajánlotok? Melyik szállítási móddal kérjem a fentebb belinkelt táskát?
Ezen kicsit fennakadtam...[ Szerkesztve ]
-
Kukkéro
tag
válasz cs.david94 #99169 üzenetére
Blitzwolf-tól bármivel jól jársz!
1 hónapja használok egy BW-C6: [link]
2 ilyen kábellel: [link]Tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #99225 üzenetére
11.11 magyar idő szerint mikor kezdődik?
ezek vajon lesznek ujbol ilyen jo arban?
ez mar volt egyszer 85 dollar kuponal de sajnos utolso percben lecsusztam rola
Cube iPlay 10
[link]ehhez is volt kupon amivel 85 dollar let volna de sajnos ennel ezt a hibat irta
The Code cannot be used for Orders to Romania.
Teclast 98
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
D0zeR
tag
Amplifier kupont tud esetleg valaki küldeni?
-
qqzs
őstag
válasz spidersoft #99233 üzenetére
Nekem van ilyen es omronnal hasonlitva meglepoen tapasztaltam hogy koveti a trendet. Azzaz nem lesz pontos kb ugy mer hogy a szamok megmutatjak higy alacsony normal vagy magas. De sose teved tehat nem csak kiir egy szamot hanem valoban mer valamit ami alapjan becsul. Szoval ha magas volt sose irt alacsonyat stb.en is kivancsisagbol vettem.
Eladó: GTS450
-
nagyúr
válasz andrisbandi #99268 üzenetére
asszem robotporszívóra gondolt
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
andrisbandi
őstag
válasz tomazin #99267 üzenetére
Xiaomi MITU DIY Mobile Phone Control Robot
~90$-ra kupon; MITUGBKarira már most sem biztos, h ideér.
Ettől olcsóbb nem volt még elvileg.[ Módosította: Intruder2k5 ]
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
tomazin
veterán
Szerintetek bevarjam a xiaomi mi robotot a 11.11el vagy vigyem el most annyiert, amennyi?
-
pajszer91
tag
Olcsó, akksis szakállvágóból van ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
válasz geri1111 #99260 üzenetére
Ezt a hármat találtam:
https://www.gearbest.com/duffel-bags/pp_904068.htmlTB3029jx
25.99$
https://www.gearbest.com/duffel-bags/pp_904049.htmlTB3204jx
28.99$
https://www.gearbest.com/backpacks/pp_423939.html
11nov636
23.99$[ Szerkesztve ]
-
geri1111
tag
Tigernu hátizsákra tudna valaki jóféle kódot?
Valami nagyobbra gondoltam gyerkőceimnek sulistáskaként. -
andrisbandi
őstag
válasz V.Stryker #99256 üzenetére
Ez ki tud olyat szedni amit a sűrített levegő nem?
- Mert azzal sokkal egyszerűbb.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok kínából rendelhető ilyen gyurma/zselé izét, amivel pl. a billentyűzetből és ilyen egyéb kényes helyről a koszt ki lehet szedni? Ilyen gyurma szerű izé, bele kell nyomkodni, a kosz beleragad és egybe kijön. Egy idő után kiszárad vagy tele lesz kosszal és akkor ki lehet dobni.
-
-
ZsoltG60
aktív tag
zanflare QP6012SA Infrared Motion Sensor Light Bulb - WHITE
Kupon 19:00tól : GB11ZF
5.99$+$0.03 shippingLumia 950XL
-
BlackDevil
aktív tag
-
bertokl
tag
válasz tboy93 #99242 üzenetére
Ez a kábel appból 1.12, pontozva 0,81$:
SDL Type-C Data Quick Charging Cable - 1M - GRAY
A márkát nem ismerem, de bizalomgerjesztően néz ki:
(Persze, ez sem pont 1$ )[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Pénztárcából mi most a bestbuy? Fekete vagy barna bőr/mübőr kéne, aprópénz tartóval, nem hátrány ha van rajta egy átlátszó rekesz ez.
Nem feltétlenül a legolcsóbbat keresem, mit tudtok ajánlani ami bevált?
-
bertokl
tag
Original Xiaomi Power Bank 2C 20000mAh - WHITE 2277762
Ineedit1103
21.93$ + szállítás:2.41$Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 - SILVER
GBUT1104
12.99$ + szállítás:2.51$Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 - BLACK
Ineedit1104.1
12.99$ + szállítás:2.51$[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Airship-shaped Beer Opener - SILVER
Kupon 19:00-tól : 11.11GB074
$ 0,11 free shippingVIBOTON - S501 2.4GHz QWERTY Keyboard Air Mouse Combo - ENGLISH VERSION BLACK
Kupon : S501CP
$5.11+$0.04 shippingLumia 950XL
-
nagyúr
válasz anonymus89 #99238 üzenetére
Ez jo, csak nem 1$
-
chatran
őstag
válasz windlord #99230 üzenetére
Kötve hiszem, aug eleje óta megvan, azóta frissült már jópárszor az app, de továbbra is kínai az egész.
Downgrade és hack-ig jutottam, amivel gyakorlatilag semmire sem mentem. Nem tud se memkarira, se egyéb tárhelyre rögzíteni. RTSP megy, de otthonról, minek nézzem az otthoni kamera képét?
Felb@sztam magam rajta és 2-3 hónapja csak porosodik. -
smithsys
aktív tag
válasz gagyilovag #99239 üzenetére
Ja... vagy úgy. De nem nekem kell.
-
smithsys
aktív tag
-
-
air
nagyúr
Alin írd be: "heart rate monitor chest strap"!
Nekem Lidl-s van, 6-ért vettem. Aliról sem olcsóbb.(#99233) spidersoft
Nem fog semmiféle pontosságot hozni, mert nem mér semmit.
Kiír valamit, de annak a valósághoz semmi köze. És nem mérésen alapul.
De mindenki abban hisz, amiben akar.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
spidersoft
senior tag
Aki sportol, annak biztosan Nekem jó lenne alkalmilag, napi 2-3x rámérni. Ha +/- 5-8 mmHg pontosságot tud, azzal már elégedett lennék (összevetésképpen: az Omron +/- 3mmHg pontosságot ígér a fújkodós mérőiben). (amúgy csomó kutatás zajlik a vérnyomás noninvazív, optikai becslésére, vannak készülékek, amik jó közelítéssel hoznak eredményt. erről először olyan öt éve olvastam, azóta már akár be is kerülhetett az olcsó eszközökbe is a lehetőség). No de részemről nem offolok tovább, ha megjön, majd összehasonlítom az itthoni kétféle Omronnal.
@(#99231) air: nem mérni, becsülni... no mindegy, kíváncsivá tett a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz spidersoft #99227 üzenetére
Okosórás topikban már leírtam, de akkor itt is öntsünk tisza vizet a pohárba!
Semmilyen óra nem mér vérnyomást fotopletizmográfiás elven.
A vérnyomás mérésének elve kizárja, hogy optikai úton, az érfal összenyomása nélkül vérnyomást lehessen mérni.
Te tényleg elhiszed, hogy egy 10$-os cucc vérnyomást fog mérni neked?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Dr.NX
addikt
válasz spidersoft #99227 üzenetére
Ahogyan előttem is leírták: nem fog vérnyomást mérni. Fizikailag nem képes rá.
Ki fog írni egy számot, de az nem az aktuális vérnyomásod lesz.
Olyan, mintha vennél egy órát, ami kijelzi az időt nagyjából. Hiába van éppen déli harangszó, lehet hogy fél 11-et mutat, utána háromnegyed hármat.
Egyébként sportolás közben van csak igazán értelme mérni.
Én is várom a linket az Ali-s mellkaspántoshoz. Egyelőre egy Sigmát nézegetek, a Polár horror árban van.Elfogadom a sütiket.
-
ben-ga
tag
-
spidersoft
senior tag
válasz andrisbandi #99218 üzenetére
Nem szeretnék sportolás közben méricskélni, igazából nem is szeretném a mibandet lecserélni, de ha ez többé-kevésbé tud vérnyomást mérni 2400Ft-ért, akkor már megéri hordani magammal csak ezért, még akkor is, ha nem a karomon hordom, hanem a táskában pihen, várva, hogy mérhessen vérnyomást App se nagyon érdekel: megméri, kiírja, oszt jóvan. Csak arra próbáltam célozni, hogy az, hogy egy júzernek nem mérte meg, még nem jelenti azt, hogy másnak se méri meg... lehet, hogy mozgás közben próbálta, szőrös karral, amin nem látott át, nem volt megfelelően a helyére szorítva a pánt, vagy bármi. Persze lehet az is, hogy az eszköz alkalmatlan a feladatra, de ezt csak egyféleképp deríthetem ki
-
air
nagyúr
válasz spidersoft #99201 üzenetére
"állítólag képes vérnyomást mérni mindenféle fújkodós mandzsetták nélkül, optikai elven..."
Állítólag. Valójában biztosan nem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
spileraaa
senior tag
11.11 magyar idő szerint mikor kezdődik? igaz engem a román érdekel de a magyar után mar tudom hogy 1 órával később
mar most eleg sok akcio van tabletekre de 11.11 lehet meg ezeknel is nagyobb?
vagy kb olyan lesz mint az ithoni fekete pentek hogy kb az elso 1 percben minden elfogy ami jo arban lenne?
amugy a ketto kozul valamelyik erdekelne
ez mar volt egyszer 85 dollar kuponal de sajnos utolso percben lecsusztam rola
Cube iPlay 10
[link]ehhez is volt kupon amivel 85 dollar let volna de sajnos ennel ezt a hibat irta
The Code cannot be used for Orders to Romania.
Teclast 98
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
BlackDevil
aktív tag
-
UHHH
senior tag
válasz andrisbandi #99218 üzenetére
USA-ból volt valami sports akármi nevű (nem jut eszembe) nagy márka. Óra plusz mellkaspánt, de az is random mért. A NordicTrack futópad is random mért... A banddal elégedett vagyok NYUGALMI állapotban.
-
ztibor
senior tag
válasz spidersoft #99217 üzenetére
Mozgásra vegyél mellkaspántos bt-s cuccot, arra az való. Tapasztalat.
-
andrisbandi
őstag
válasz spidersoft #99217 üzenetére
Sportoláshoz - a sokkal drágábbak, és ugyan ezen elven működők - is alkalmatlanok.
A mibandnak annyi előnye van, h sok jó app van hozzá.A névtelen perecek saját szoftvere sem szokott meggyőző lenni, külső app sosem készül hozzájuk.
Ha a Miband és egy másik olcsó okoskarkötő között kell dönteni; érdemes beütni a nevét a playes szoftveráruház keresőjébe. Ha találni hozzá jó értékelésű appokat, akkor talán érdemes lehet kipróbálni ennyiért.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
spidersoft
senior tag
mb2 van most is rajtam, és ez se mér rendesen pulzust -- legalábbis bárhogy nem. pl. mozgás közben, vagy ha nem ül rendesen a band a bőrön, vagy erős fényben... szóval lehet ez is ugyanúgy user error. részemről egy esélyt adtam neki, szerintem árában tovább lehet tolni, ha mégsem jön be.
-
ace22
tag
válasz tboy93 #99123 üzenetére
Blitzwolf BW-S2 (2 X 2.4A): simán hozza a névleges áramokat csatornánként egyszerre, enyhén melegszik, bírja a gyűrődést.
Go,comma QC 3.0: 1A-ig simán tolt nem QC-s, "sima" fogyasztót, kis melegedéssel, de magasabb fogyasztásúaknál pár másodperc alatt leszabályoz 1A-re. A névleges 5V 3A-t nem tudtam előcsalogatni. QC kompatibilis telefonnal még nem teszteltem.
-
Upo
addikt
válasz Fricibácsi #99212 üzenetére
Regisztráláskor is kapsz, nézd meg hogy érvényesek-e még. My Account - My Coupon
Illetve bal felül a 11.11-re kattintva van egy csomó kategória kupon, hátha találsz.
Személyes véleményem meg az, hogy ezért biztos nem adnék pénzt. Még azt se tudják a kérdésre megmondani hogy milyen proci van benne, de a mali400 videó vezérlő alapján semmi komolyra nem számítok, borzalmasan gagyik szoktak ezek lenni. Szerintem az autóhifi topikban érdemes lenne kérdezni, hátha ez az ár körül valami normális, bevált is van.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
windlord
őstag
Megerkezett a Xiaomi Xiaofang Ip kamera.
Hat tenyleg nem megy az eu - ban...Tudtok forumot, ahol utana lehetne nezni a custom fw. - nek, hogy mukodjon?!
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Erre valami kupon? Első vásárlásom lenne a GB-n.[link] -
206 cc
senior tag
válasz ben-ga #99209 üzenetére
Szia!
Nézz szét RC modellek akkujai körében pl. és keress olyasmi méretet mint ami a hangszóróban volt kb. 250-300 mAh kapacitással...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
ben-ga
tag
Sziasztok,
guruktól kérdezném, hogy bluetooth hangszóróba való kis akku tönkrement, hogy lehetne kicserélni?
ez van rajta: 302430 3.7v 0.666Wh AS1266[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz spidersoft #99201 üzenetére
a karperecről kíváncsian várom a véleményedet ha megérkezik, főleg a vérnyomásos részt :-)
-
garage112
aktív tag
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
garage112
aktív tag
Valaki tud JÓ RGB telefonnal működő izzót? Kíváncsi lennék rá, hogy milyenek ezek. Ha van rá kupon esetleg az is jó lenne
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
spidersoft
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest