Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
keresek jó minőségű felhőbe szinkronizáló Wifis IP kamerát, amit lépcsőházba fel tudnánk tenni, mert valaki lopja a lábtörlőket, virágokat, stb.
illetve szintén keresek bejárati ajtó kitekintő nyílásába építhető kamerát.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
csadi0011
őstag
Gyors gearbest pontszerzési lehetőséget tud valaki? Rivjúkat már írtam.
-
L4mie
veterán
-
Maximum1
őstag
válasz Dluinet #93890 üzenetére
Tudom, kérdés mire kell.
"11. 1GB vagy 2GB RAM?
Androidhoz 2GB a javasolt. Ha csak médialejátszónak fogod használni Kodival és LibreELEC-el, akkor 1GB is elég lesz....
12. 8GB vagy 16GB eMMC/NAND háttértár?
Android alatt ha csak médialejátszóként használod, akkor a 8GB általában elég. Ha játékokat vagy más appokat is felraksz a Play áruházból, akkor hamar elfogyhat a tárhely, a 8-ból az Android is lefoglal alaphelyzetben ~2GB-ot.
LibreELEC esetén a 8GB szintén elég normál használatot feltételelzve...."
forrás -
nagyúr
válasz enginev3.0 #93886 üzenetére
nem, 4.4-es android felett nem működik A TV GO box-on
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Maximum1
őstag
válasz enginev3.0 #93886 üzenetére
Itt többet tudsz meg.
Figyelgetem én is ezeket a kütyüket, de van 100 féle, ez a modell szokott 8 ezerbe is lenni.
Ezt látom a slágernek, ezzel szemezek.: Megogo
Azt viszont nem tudom amit kérdeztél.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz XtremLor #93885 üzenetére
Csak az a bibi, hogy az angol genuine német megfelelője az, hogy original. Az eladó pedig német. Úgyhogy ebből nem döntöd el.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Egy samsung galaxy s5 minibe szeretnék új akkumulátort rendelni. Ezt megfelelőnek találnám, biztos, hogy gyári "original", és nem utángyártott?
Mivel Németországból jönne, így gondolom nem lenne probléma a szállítással, csak nem repülővel jönne...Sovány szakácsban sose bízz!
-
Beni2360
félisten
-
asdasdasd
tag
Tud valaki akciós S9xxx TV box-ot valahol?
Illetve mikor lesznek akciós nap/napok legközelebb? -
Imy
veterán
válasz Dr. Romano #93873 üzenetére
Ez jó, de elég lenne sokkal rövidebb is.
-
Zolorado
tag
válasz spidersoft #93862 üzenetére
Nekem van egy hasonló, szintén Kínából. Nem szabvány EU dugós, hanem kicsit keskenyebb, és kihúzott állapotban is ráz.
Ha egy szúnyog eléri, akkor azt hangos csattanással jelzi, első alkalommal majdnem kiugrottam az ágyból, amikor meghallottam. Egyszer egy nagyobb jószág (valami lepkefajzat) majdnem kigyulladt benne, erősen füstölt, bűzlött és sercegett, inkább kihúztam.
Ha nem is olyan hatásfokkal, mint a vegyszeres szúnyogriasztók, de azért működik.
Kicsit mondjuk tényleg para, hogy felgyújtja a házat éjszaka...[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Ilyen Y tápkábelt milyen néven lehetne keresni?
-
Nikaré
őstag
Hi!
Nem találom korábbi hsz-t amiben le lenne írva Mi WiFi Repeater 2 beállítása pl az első lépésnél, hogy melyik régió vagy szervert kell választani. Hon Kong, Taiwan, The United States stb. ?
Melyiket kell, van jelentősége? -
Zola007
veterán
válasz Dr. Romano #93865 üzenetére
Angol ebayen keress rá a típus ra, én onnan vettem egy angol cégtől 2-3 éve gyári akku árának a felért 8 cellasat
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dr. Romano
veterán
Ebayen van olyan megbízható eladó aki normális notebook akkukat árul jó áron?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
TheProb
veterán
Van valakinek ilyen BT fülese? [link]
Mennyire lehet ez jó? fc7ba9-cel ~5ezer."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
spidersoft
senior tag
válasz w.miki #93860 üzenetére
Még csak ma jött meg, egyelőre nincs se légy, se semmi, így bedugva se volt csak amíg kipróbáltam, hogy indul-e. Tavasszal majd jön a szárnyashangya invázió, akkor lesz ennek majd értelme (szárnyashangya megy a lámpára, így gondolom ennek a kék/UV fényére is fog). Majd kell alátenni valami tepsit, hogy ha meg talál gyulladni a hangya, akkor szőnyeg ne
-
daver88
aktív tag
LiitoKala Lii - 202-ért ez most jó ár? pontozva 4,25 $-re tudom levinni...
-
w.miki
veterán
válasz spidersoft #93855 üzenetére
neked fog bogarat?
tavaly ebayről rendeltem, az elején fogdosott, de már elmúltOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Slownz
senior tag
Hol lehet reklamálni ha nem érkezett még valami Banggood-on?
Ügyfélszolgálatra már írtam, kb lepattintottak. Marad a PP?
-
ZsoltG60
aktív tag
Digiflavor Pharaoh RTA 25mm - BLACK
Kupon : NewPhara
$26.99M.Sparkling Creative 3D Lamp Star Wars The Death Star Shape Table Lamp
Kupon 3DLAMP
$ 5,99[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
Digitalpimp
senior tag
válasz w.miki #93798 üzenetére
Azt mondod. hogy mész az ivókulacsodat megtölteni. Csak nehogy valaki elkérje inni!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
spidersoft
senior tag
válasz Degeczi #93854 üzenetére
Kihúztam a konnektorból, elmentem brunyálni, belegyugtam a csavarhúzót, oszt veretett egy combos cikrát. Szóval attól némiképp több lehet... mindegy, én szótttam... kisüléskor amúgy egyenfesz van, és a 100k-n süldögél kifelé szépen lassan a két kondér (igazából három). Tovább nem akarok villanyászkodni, már így is mehetünk körmösért, lényeg, hogy ráz kihúzva is, óvatosan vele.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz spidersoft #93852 üzenetére
"a kütyüben lévő kondenzátorok (ha jól értelmezem az elektronikát) 650V-on tartják a gyilokfésűket, ami idővel ugyan magától kisül a LED-en"
Idővel - millisecundumok alatt...
(100 nF-os kondik vannak a rajzon, azok azonnal kisülnek) -
spidersoft
senior tag
Megjött az akciós... öö... Electron go out mosquito small a night lamp , 20 napja volt a GB-en 0.99USD. A cucc bliszterben érkezett, a bliszter mögötti kartonlap hátulján van a dokumentáció, ami megér egy átfutást, afféle angol elektromos csellentyűcske
Belül szögegyszerű elektronika van, ami tökéletesen alkalmas bármiféle cifra áramütések bezsákmányolására, szóval a lemezekhez nem hogy akkor nem szabad hozzányúlni, amikor van moszkító (ld. fentebbi manual), de akkor se, ha nincs, sőt, akkor se, ha ki van húzva a konnektorból: célszerű valami *korrektül* szigetelt nyelű cuccal kisütni a lemezeket, mert a kütyüben lévő kondenzátorok (ha jól értelmezem az elektronikát) 650V-on tartják a gyilokfésűket, ami idővel ugyan magától kisül a LED-en, de jobb az óvatosság.
Egyéb rendelések megérkezéséről: július 30-ától 43 rendelésem volt, melyből 20 már megérkezett (ebből egy 45, egy 44, egy 32, 5db 20-30 nap közötti, a többi 20 nap alatti érkezéssel), jelenleg úton van egy 44 és egy 41 napos rendelés, 4db 20-30 napos, 17db 20 nap alatti.
-
törölt tag
Sziasztok, keresnék usb dvbt sticket, amit win7 alá mókolás nélkül fel lehet tenni. Olyan érdekelne, amit valaki használ is, nem csak hallotta, hogy amit ajánl annak működnie kell. Köszönöm
-
lacko6
senior tag
válasz Dr. Romano #93843 üzenetére
csak ha "Xiaomi Rainbow Zi5"
csak a Xiaomi ad neked erőt és mindent lebíró akartot
ismétlem
csak a Xiaomi ad neked erőt és mindent lebíró akartot
-
lacko6
senior tag
Ehez senki nem kapott elemet?
Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light
Se a BG se a GB nem kuldi elemmel.
-
FingR86
őstag
válasz hattrickuser #93652 üzenetére
köszi az appokat, nekem még csak ma érkezett meg. tökéletesen működik
-
vince
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Másnak se nagyon akarnak megjönni a cuccok vagy csak nekem nem?
-
veterán
Na, tessék abbahagyni az offolást, mert jönnek a főnökök és lesz itt sírás rívás
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
azka79
aktív tag
Ez a hordozható bidé nagyon jó. Nem is tudom hogy éltem nélküle. Csak hogy viszem be a munkahelyi wcbe...
-
Upo
addikt
válasz tboy93 #93789 üzenetére
Én a band2-t már kihagyom, az amazfit bip-et nézegettem, de vártam eddig az angol nyelvűre. De most az xda-t böngészve láttam, hogy a huami azt írta, hogy a kínai verziót is át lehet flashelni angolra ha kijön a hivatalos angol szoftver, GB-en meg épp akciós volt, úgyhogy berendeltem. [link]
Saját GPS, pulzusmérő, hosszú üzemidő, és nekem jobban is tetszik mint a kerek amazfit (ami egy hetet se nagyon bír egy töltéssel), futáshoz-bringázáshoz sokkal jobb lesz mint a band2.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Studi
veterán
válasz w.miki #93813 üzenetére
Szerintem ne szarozz ezekkel a játékpisztolyokkal.
-
Upo
addikt
válasz w.miki #93803 üzenetére
Alaposabb munkát végző pumpás is van: [link]
És utána meg is lehet nézni hogy hogy sikerült: [link]
De akkor már kéne egy feltűnésmentes mini hátizsák amiben az egészet be lehet vinni: [link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz w.miki #93798 üzenetére
Ilyen vizipisztolyokat én a tecsóban vettem annó, a parti cuccok/szülinapi gyertyák között szokott lenni, a 3-as csomag volt vagy 250 ft. Amit linkeltél az úgy nézem csak 1 db, az meg $0.67-ért drága.
Pennyben, madarasban, 100forintos boltban stb. is szokott lenni 99 ft-ért darabra, és nem kell heteket várni.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz DJ. Ru$y #93774 üzenetére
Nekem YT + Yandex Disk párossal eddig soha nem volt gondom, azt nem tudom melyiket nézik meg végül, de olyan se reklamált akire írták hogy csipogott a YT miatt. Az oroszokat meglehetősen jó erőforrások ráfordításával supportálják a kínaiak, gondolom ezért nem volt még ilyen gondom soha.
Azzal inkább van gond, hogy nem akarják megérteni ha valami hiba van, vagy legalábbis úgy tesznek. Mint a legutóbbi banggood-os cuccom, relay board+bele tűzött esp modul, mind a kettő szar érkezés óta. A board tápra kötve ki-bekapcsol, power led villog, relé kattog (ráadásul 12V-ost rendeltem és 5V-ost kaptam helyette, még szerencse hogy észrevettem hogy nincs benne a 78L05), az esp modul meg nem fut, nem kommunikál, de ha megfelelő helyzetben érek az ujjammal a kivezetésekhez akkor mégis, ha elengedem, azonnal megáll. És nem szeretnék éjjel-nappal kint állni az udvaron hogy fogjam a modult. De akármit magyarázok, videót küldök, mindig csak elküldik az AT parancsokat amit be kéne írni, illetve most ott tartunk, hogy ők állítólag contactoltak a manufacturerrel és majd szólnak nekem ha van fejlemény...
Még a board-ot éppen lehet hogy meg is tudnám csinálni, valószínű az STC 15F104W kontroller bugos rajta, csak ki kellene venni és rövidre zárni a kimenetet a bemenettel, mert csak annyit csinál, hogy ha az esp-től kap 5V-ot a bemenetre, akkor kiadja a kimeneten, amivel meghajtja a relé kapcsoló tranzisztort. Más fajta hasonló board-on ez már működött, de az bírta hónapokig, aztán néha random ráindított a relére (nem örültem neki). Ott is a hasonló STC kontroller lett rossz, de azon a panelen ki volt alakítva a direkt út, kidobtam a vezérlőt, és volt két szomszédos pad amit össze kellett csak forrasztani, azóta is működik rendesen.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest