Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz pocokxx #95083 üzenetére
Ilyen volt eddig egyébként, [link]. Teljesen megfelelt az igényeimnek, bár nyilván nem bánom, ha kicsit jobb. Nem ragaszkodom feltétlen a LEDhez sem, az állítható fényerősség nem hátrány, de pl. egy ilyen is megfelelhet, ha itthonról kell. Ha 4000 Ft körül nincs értelmes vétel, akkor lehet inkább itthonról veszek valami izzós verziót.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
vasi89
addikt
Melyik az ajánlott xiaomi hybrid headset? Tudom h van egy széria ami nem az. Vagy pont a mostani 4es?
-
Zozzant
addikt
Hát gyerekek, engem kivágtak a Banggood-ék csak úgy zörgött, nem tudtam bejelentkezni, azt mondta az email címem nincs regisztrálva... jelszó emlékeztetőre is. Újra regisztráltam, nullán állok... ilyet még nem pipáltam.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
AcCEsS
senior tag
Én egymás után vásároltam meg ugyanazt a terméket, az elsőnél USD, a másodiknál HUF beállítással.
Ezek az árak voltak eredetileg kiírva a GearBest oldalon, és ez látszik a Paypal oldalán is:
Paypal első: 7.01 USD
Paypal második: 1817 HUFHa elosztom, akkor 259,201141227 árfolyam jön ki, ehhez képest a levonás így néz ki a számlatörténetekben:
OTP első: 1877 HUF ("5.960,EUR 314,9300" megjegyzéssel)
OTP második: 1817 HUF ("5.840EUR 0" megjegyzéssel)Tehát ebben az esetben a HUF beállítás kedvezőbb volt.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Ra3
őstag
Ugyanez a kártyaolvasó nálam is több mint egy éve hibátlanul teljesít, napi-heti szinten van használatban, sd, microsd olvasás írásra.
Előtte több olcsó is volt, pár hónapnál tovább egyik se bírta, ha most bedöglene megint ilyet vennék.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ZsoltG60
aktív tag
Original Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition ) - BLUE
17:00kor 500DB
kupon : 11nov190
$ 0,99 free shippingLumia 950XL
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #95055 üzenetére
Akkor, ha nem akarok drágát, vegyek inkább valamilyen izzós verziót itthon? Köszi a tippeket többieknek is. Igazából nekem is csak "esti fénynek" kellene géphez illetve háttérfénynek a nappaliban. 4000 Ft körül nézegetnék lső körben, ha tényleg csak hulladékot árulnak ennyiért, akkor elgondolkozom nagyobb ráfordítéson is.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
vacs
veterán
válasz zolikaDB #95005 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem írtam elég nagy betűkkel, vagy a kép nem elég feltűnő?
"Olvastam, hogy többen kerestetek Tronsmart kupont, tessék:" 94988 hozzászólás!
maestro87: én kb 2 éve használom a Transcend kártyaolvasót, eddig hibátlan!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #95074 üzenetére
hogy gyors,az oké,de vajon megállítják a vámon ezzel a 90ft-os postával,vagy ez majd kiderül?mert ugye értékhatáron felül van
-
Imy
veterán
Ehhez hasonló rögzítésű akasztót valaki tudna ajánlani? Az IKEA-ban pont kifutó készlet, és nincs nekik. Nekem 2db kellene.
-
Talala
senior tag
válasz Mr.Csizmás #95074 üzenetére
+1 a BlitzWolfra. Én is használok egyet, nagyon hasznos a különböző színhőmérsékletek és fényerősségek állíthatósága illetve a több irányú mozgathatóság.
Szerintem nem összehasonlítható a két készülék[ Szerkesztve ]
-
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #95070 üzenetére
12,5k+2,5k posta úúútálom,hogy bevezették a postai díjat...
vajon milyen eséllyel akad meg a vámon a 90ft-os postával?ollie: van vele saját tapasztalatod?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mr.Csizmás #95070 üzenetére
Akkor már ez sokkal olcsóbb, nagyon jó minőségű, 10 év alatt ég ki a ledje, USB-s csatis, de rendes elektromos hálózati fejte is adnak hozzá. Ja, és nem kell rá 1 hónapot várni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mr.Csizmás
titán
válasz betyarr #95069 üzenetére
azt passz, anno én is pontbeváltással vettem 10500 ft körül. elégedett, igen
btw most van EU raktáron is 12k-ért. vagy csájna raktár priority direct mail 90ft +.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #95068 üzenetére
szóval,akkor te egy elégedett vásárló vagy?
nincs valami kupon most erre? -
Mr.Csizmás
titán
válasz betyarr #95066 üzenetére
ja, fekete. kár hogy zongoralakk, így porosodik mint a pcsa. (mondjuk a szállópor szépen elenyészett, mióta mitugrász úr alias ilife a4s dolgozik)
lényeg hogy jó olvasni, a módokból csak a relax sárgát használom legkisebben, illetve borús időben az olvasó hideget maxon.
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #95065 üzenetére
igen,aztat tudom,hogy van egy butább verzája és nem éri meg megvenni.
neked van a jobbikból? -
betyarr
veterán
én is keresek (még mindig) asztali lámpát.nem kell akkus,csak hálózati érdekel.ez a sokszor emlegetett blitzwolf talán jó lenne (bár a bg-n egyes hsz-ekben olvastam olyat,hogy nincsenek megelégedve a fényével).ki hogy van ezzel,aki már rendelt belőle?egy 1. osztályos gyereknek lenne,ezért fontos,hogy tényleg kiváló legyen a fénye.
-
MittuDomain_
őstag
-
azbest
félisten
válasz mirci18 #95026 üzenetére
Az ingyen postás írás kapcsán előjön az általános tévhit, hogy a kínai állam állja a szállítást. A '90es években még lehet, hogy így volt.. sőt, régebben illegális volt a monopóliummal rendelkező állami posta mellett másnak szállítással foglalkoznia. A mai felkapottabb és jól megnő alternatív kínai posta szolgáltatások közül is van, ami illegális futárszolgálatnak indult kínában, például az S.F. Express. Itt egy írás róla [link]. 16 éven át lényegében HK és CN közt csempészték az árukat.
Egyébként úgy emlékszem, hogy pár éve még az sf express is foglalkozott okosított, vámkezelést elkerülő postázással, szóval nem kell félteni őket. Csak mióta megint szintet léptek, azóta próbálják hófehérnek mutatni magukat. Igaz ma már 30+ repülőjük és 400 ezer alkalmazottuk van.Szimplán csak mások ott a költségek, valamint méretgazdaságosság és a logiszika miatt képesek olcsók lenni. Nameg, vannak cégek, amelyek valószínűleg nem teljesen legálisan működnek.
Főleg azért is vicces manapság kínai támogatást írni, mivel rengeteg európai posta is beszállt a kína-európa közti posta forgalom bonyolításába. Általában valami kínai alternatív futárcég konténerezve dobja át az eu-ba, ahol az adott európai posta bontja szét őket egyedi küldeményekre, nem csak adott országon belül, hanem európai szinten. És úgy tűnik megéri nekik. Ami azért érdekes, mert ha valaki eu-n belül adna fel másik eu-n belüli címre küldeményt, az marha drága. De amikro maga a nemzeti posta hoz be kínai küldeményeket konténerszámra, elkerülve a hagyományos postai utat kína és eu közt, akkor az fillérekért is megéri nekik. Bár lehet ennek is a logisztika a kulcsa, sűrű fillér.
Nálunk szánalmas a logisztika.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Nekem egy olyan kártyaolvasóm most ment tönkre, így annyira nem ajánlom. Pontosabban, már csak azokat a kártyákat hajlandó olvasni amiket vele formázok. Valószínűleg ezt is a TV-ben való használat vágta haza. Nem tudom, hogy miért nem tudnak ezekbe valamilyen védelmet tenni.
Most egy Ugreen-t vettem, sajnos ez nem olyan kompakt, de legalább 1$ alatt volt. -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra gondoltam apámnak egy jobbféle bicskát meg pár kést, tudtok ajánlani?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz pocokxx #95052 üzenetére
ezek hulladékok, 8-10$-ért mi lehet, amiben bennevan az előállítás, és profit költsége is? (10$-ért egy alsókategóriás normál zseblámpát lehet kapni) másik meg, hogy 230V-s cuccokkal nem szabad spórolni.
blitzwolf ajánlott a témában, ha kevesled, 30k-ért lehet venni Philips smart lamp mókát.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz spidersoft #94805 üzenetére
Az enyém az esetek 100%-ában így.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Most már tényleg kell vennem egy asztali lámpát...
Nem szeretnék túl silány minőséget sem, de szeretném a lehető legolcsóbban megúszni, így a Xiaomi illetve Blitzwolf lámpákat kihagynám... Ezeket nézegettem. [link] illetve [link] Szerintetek?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
hunaqua
addikt
válasz dugesz77 #95047 üzenetére
Ezt ugyan nem ismerem,de az UGREEN termékek nagyon jók szoktak lenni.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Ra3
őstag
válasz vargalex #95048 üzenetére
Én már berendeltem egy ilyet a javaslatodra, de még nem ért ide, rendes nyomkövetéssel küldték, de már lassan egy hónapja célországba elküldve a státusza. Több kolléga is várja, ha beválik akkor lesz még pár rendelés.
Ha befut én is írok tapasztalatokat.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
vargalex
félisten
-
dugesz77
őstag
válasz Mr.Csizmás #95045 üzenetére
Én meg ezen az ugreen kütyün gondolkozom. Ilyet vett már valaki?
-
kelly416
veterán
válasz Mr.Csizmás #95042 üzenetére
Én play-ből lehúztam a roidmi life vagy roidmi driver legújabb verzióját, teszi a dolgá panasz nélkül. Csak a csatlakoztatva meg a bekapcsolva dallamok ne lennének...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
roidmi 3s tulajok: melyik appot/verziót érdemes feltenni?
-
spidersoft
senior tag
válasz gyemipapa #95022 üzenetére
Mostanában meg a fénymásoló/lézernyomtató meg amúgy minden, ahol kicsit magasabb feszültség van (pl. villám ). Egyébként ezeket a cuccokat rendesen hűteni kell, mert elég nagy teljesítményt tolnak a kerámialapokra, illetve a tápja is melegszik -- ráadásnak valahogy friss oxigént kell szállítani a lapokra illetve el kell szállítani az ózont, szóval a ventit nem nagyon lehet megúszni... vannak olyan típusok is, ahol nem a táp hátára van szerelve a lap, azoknál talán jobban kivitelezhető a hűtés. A tápja egyébként több ezer voltos kimenettel rendelkezik, emellett teljesítmény leadására is képes (eredendően neonreklámok hajtására való), szóval csak óvatosan
Megjött az wifis boroszkóp/endoszkóp: működik, tényleg wifis És tényleg tudja az 1600x1200 pixeles felbontást. Elég korrekt képe van, igaz magasabb felbontásokban csak kevés képkockasebességgel (1200p-ben pl. 10FPS). A mellékelt hasáb tápolja a kamerát és magát a wifi modult, benne egy LiPo lakik, tehát a készüléket fullra töltve tárolni nem egészséges. A kamera sima USB kameraként is működik. Egyetlen probléma vele, hogy némi játszódás után megdöglött Fényerőt lehet állítani rajta, de se a PC nem találja meg, mint USB kamera, se androidos eszközzel nem jön adás (a wifis izéhez tudok csatlakozni, csak nincs kép). Banggooddal még nem volt garanciális ügyintézésem, kíváncsi leszek rá, hogy mit hoznak ki a dologból Tetszik a kamera képe, szóval jó lenne, ha küldenének cserepéldányt
-
bul07
nagyúr
válasz mirci18 #95036 üzenetére
Ez csak AA, AAA, 9v-hoz
Gombelemhez már komolyabb kell, és nem biztos megéri kintről
Talán egy ilyen
Multi azért nem jó mert terhelés nélkül mér
Mint kocsiknál is nem elég sima multival megmérni hanem terheléses mérővel kell mérni az akkumulátort
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mirci18
addikt
válasz MittuDomain_ #94663 üzenetére
Meséljek.
A régi szép időkben mikor még divat volt úgy 2010 környékén ingyenes prospektusok rendelése külföldről.
Mert ingyen volt és sok érdekes újság és apróságok jöttek.
Egy idő után annyira megutált a postás hogy külön postafiókot nyittatott velem amit képes voltam több hónapig üzemeltetni
A mostani postásunk toleránsabb és kedvesebb.
Meg ugye mostmár egyre elterjedtebb a netes megrendelősdi és nem tud mit tenni ellene senkiNincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
w.miki
veterán
válasz Segnior_Barthez #95032 üzenetére
én Tronsmart TS-MUPP2 kábelt, és USAMS 3 Port USB töltőt
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
válasz gyemipapa #95022 üzenetére
Wikipedia:
A felszínközeli ózon számos egészségi problémát okoz. Különösen veszélyesek és rákkeltők az ózon másodlagos reakciótermékei, részben igen reakcióképes szabad gyökök, melyek szintén erősen oxidatívak, illetve mérgezők (peroxi-acetil-nitrát, aldehidek, nitrát gyök stb.). Maró hatásuk révén izgatják a szemet és a nyálkahártyát. Tüdőbe kerülve már kis koncentráció mellett is légúti gyulladást okozhatnak. Emellett a tüdő kapacitásának valamint a fertőzésekkel szemben való ellenálló képesség csökkenéséért is felelősek.
Az a helyzet, hogy súlyos egészségkárosodást okozhat egy ózont termelő készülék használata. Pontosabban nem is az ózon maga káros, hanem azon reakciótermékek, melyek keletkeznek a környezetben a hatására.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Segnior_Barthez
senior tag
Helló! A telóhoz milyen töltőt/kábelt használtok?
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Zola007
veterán
válasz lsebestyen #95011 üzenetére
akkor téged is átb, mert te is ugyaennyiért vetted
én feltettem a nagyobbik gumigyűrűvel a nyeregcsőre és készMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gorbep
senior tag
válasz gyemipapa #95010 üzenetére
Azért csak óvatosan... a 10g/h-s hamar tud a kórházba juttatni... kötelező a védőfelszerelés, és a a helység ajtajára kitáblázni, nehogy valaki benyisson, és mélyen letüdőzze... még a gumi tömítéseket is képes megenni... a szomszédomnak kölcsönadtam macskák utáni szagtalanításra... napi 10 perc használattal 1 hét alatt szivárgósra ette a bojler flex vízcsövét.... szóval óvatosan!!!
amire te szeretnéd alkalmazni, arra napi 20-30 másodperc alatt képes!!!!
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
bul07
nagyúr
válasz mirci18 #95026 üzenetére
Ceruza elem esetén nem mész sokra vele, terheletlenül nem ad pontos képet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hpeti2
aktív tag
válasz dugesz77 #91063 üzenetére
Nekem megjött a xiaomi yeelight az usb-s akkus kiadás. Sikerült behúzni 11 usd-ért. Az összeszerelés minősége hozza a xiaomi szintet. A műanyag minőségi, selymes fogású.
Micro usb-s, a kábel kb 20cm-es amit adnak hozzá, lapos széles szalag vezetékes. Van rajta egy 3 állású kapcsoló off - auto - on. On állásban erősebben világít, mint auto-n. Az auto állásnál csak bizonyos fényerősség alatt kapcsol be mozgásra és kb 30 mp-ig világít. A hátlapja mágneses, így könnyen felrakható hűtőre, kazán oldalára. Gyárilag van hozzá, egy kör alakú fémlap amin ragasztószalag van, így máshova is felragasztható és ehhez a fémlaphoz mágnesesen rögzül a lámpa. Tehát a későbbiekben könnyen levehető és tölthető a lámpa.Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
mirci18
addikt
Egy kis pongyola írás a kínai postázásról.
Bár eléggé gyár a szöveg de egy dolog szöget ütött a fejembe.
Hogy tud egy termék ennyire olcsó 8 cent lenni eladási árként?Másik dolog:
Multimétert szeretnék venni.
Szigorúan csak ceruzaelemek és gombelemek mérésére tehát nem kell komoly technika.
Ebay-on ez a belépő szint.Ez jó vagy keressek mást?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Ghard
őstag
válasz csadi0011 #95001 üzenetére
Kb 3 éve használom az A4Tech egérpadom, semmi kopás nincs rajta mintha új lenne. Gearbesten van hasonló 542 Ftért.
(#94998) Mr.Csizmás
Ekkora mérettel nem tudok mit kezdeni. Gondoltam elsőre, de lehet mégis veszek egyet
Viszont csak azért sem xiaomit -
ZsoltG60
aktív tag
JJRC H36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter - GRAY
kupon : 11nov178
9,99$ free shippingLumia 950XL
-
gyemipapa
senior tag
-
gyemipapa
senior tag
válasz sepsi0 #95017 üzenetére
Túlzott mennyiségben minden káros a szervezetre. Az alkohol is, cigi is, kávé, sőt, a gyógyszerek is, és még sorolhatnám..
A levegő fertőtlenítésére használatos, megköti a szagokat, elpusztítja a baktériumokat, és a penészgombákat is. Megfelelő töménységben, és behatárolt időtartamban használva nem káros.
Egyebekben rengeteg infó van róla a neten. Régen a gyógyító célra, és barnításra általánosan használatos quartz lámpa bocsátott ki ózont, jellegzetes szagot árasztva.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
Dzsolo
senior tag
válasz gyemipapa #95015 üzenetére
Szerintem ennyiért ajándék, ár/érték arányban, a működési idő is kiváló, de kinek mi, én már akkor is boldog lettem volna ha 4 órát üzemel, ahhoz képest messze túlszárnyalta az elképzeléseimet.
Emberi szervezetre káros, vagyis az élő szervezetre Fertőtlenít, szagtalanít, (pl izzadság, kutya-macska szagot kiválóan eltünteti, klímát fertőtlenítettem vele és tökéletes, a hab ehhez késest semmit sem ér.)
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Most lehet le vagyok maradva, de az O3 nem káros az emberi szervezetre?
Amúgy pontosan mire lehetne használni, mert engem is érdekelne? -
Dzsolo
senior tag
válasz gyemipapa #95006 üzenetére
Sokáig bírta szerintem, 40-80 óra között teljesített, nagyon megbízható, rengeteg autót fertőtlenítettem vele, (szobát, párnákat stb..) mikor már bőven behozta az árát akkor meg kölcsön adtam a haveroknak, na ők nyírták ki végül, ,de napi 2-3 órákat üzemeltették mert garázst fertőtlenítettek vele. (macskák éltek a garázsban) Sőt a felső kerámia lap tönkre ment és csak az alsóval is simán üzemelt tovább Most láttam hogy lehet hozzá kapni kerámia lapokat is ha ezt tudom nem dobom ki Egyébként ha csinál valaki hozzá egy tárolódobozt a két végére benyom 2 db 12 cm ventit sokkal tovább bírja, a hő a nagy ellensége. Áprilisba vettem és augusztus végén adta meg magát. Kb. 10 óra használat után kezdett látszódni, hogy a kerámia lap kezd elhasználódni, nem vészesen de foltosodott, utána még sokáig bírta de elég hamar jelentkeztek rajta a használat jelei.
-
bul07
nagyúr
E-mailbe jött két jó ajánlat
Linkek az e-mailből mert Email Only Price
440 Stainless Steel Liner Lock Folding Serrated Hunting Knife - BLACK
$3.99 és ezt még lehet pontozni így $2.83 (760Ft) a vége
És nem kicsi bicska penge hossz 8.6cm
Csak
Csak nincs márkája és az írják az értékelésben hogy nagyon műanyagMásik
Ganzo Firebird F6802AL
$6.39 és ez pontozva $4.67 (1250Ft)
Tetszik a formája kecsessége, és a penge hossz is rendben van 7.5cmHát nem tudom semmi szükségem bicskára de akkor is izgatja a fantáziámat
-
attiati
veterán
[Fidget Cube]
kupon: hwx15h
0,69 usd -
gyemipapa
senior tag
Szebb kivitel, viszont 3-szoros áron töredék teljesítmény (10g/h vs 55mg/h).
Én a szekrény tetejére tervezem, ott nem látszik, és véletlenül sem lehet megérinteni. Tőled is megkérdezem, milyen rendszerességgel használod, és mennyire érezhető a hatása?[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Zola007
veterán
válasz gabor9991 #95004 üzenetére
akkor téged átb.sztak, mert én 0.8 dollárért
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
jjeahh
nagyúr
válasz chatran #94980 üzenetére
Nekem is ilyen hátsó lámpám van, én szeretem, de azért rendeltem én is egy tartalék lámpát. Igaz gyakran töltöm, de eddig nem sikerült lemeríteni, a leghosszabb táv 40km volt, amit letekertem vele. Az illesztéseknél be lehet látni a belsejébe, de eddig a slaggal mosást meg az esőt bírta .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zolikaDB
veterán
Nem tudtok vmelyik hangszóróra kupont és/vagy akciót?
- Tronsmart T2
- Tronsmart T6
- Blitzwolf BW-F3
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Tönkre ment az Ozon generátoromnagyon jól bírtra meg vagyok vele elégedve, viszont találtam 5 $ olcsóbban Elvileg az olcsóbb 10g tol óránként igaz dupla annyit fogyaszt, illetve gondolom jobban is melegszik. Szerintetek melyik a jobb választás? kísérletezzek vagy vegyen ismét azt ami már bizonyított?
-
csadi0011
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest