Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
dudikpal
senior tag
USBM-USBF 3.0 hosszabbító kábelre van valami jól bevált BB?
[ Szerkesztve ]
-
Fastfact
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen órát. Meg vagyok vele elégedve, a háza nagyon jó kidolgozású, és még pontosan is jár Viszont a szíj elég gagyi műbőr.
Tudna valaki ajánlani valódi bőr szíjat? Nekem a "genuine leather-re" mindig csak műbőrt dob fel.hol méz, hol áfonya
-
Zola007
veterán
keresek keményfedeles kábelrendező táskát, amiben elfér legalább 15db kábel és ugyanennyi adapter
ilyesmit: [link]
ui: a zöldből vettem múltkor, gagyi
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Vertigo18
addikt
válasz Dr. Romano #94381 üzenetére
A szíjon is lehet állítani, pontosabban bevenni. Nagyon egyszerű a menete, leveszed két "kapcsot" mind a két feléről a szíjnak, aztán előveszel egy ollót és nem félsz használni. Ha rám hallgatsz, akkor mindkét szíjból egyet-egyet vágsz egyszerre, míg jó nem lesz.
Nálunk már vagy 5 ilyen elment, kisgyereknek tökéletes...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz DJGABI #94385 üzenetére
What's in the box:
- 1 x ORICO 2.5 & 3.5 inch Hard Drive Docking Station
- 1 x 3.3Ft. USB3.0 Cable
- 1 x User Manual
- 1 x Service CardNotice: Not include HDD.
Érdekes, hogy a termékképeken, egyedül csak notebook melletti képen mutatja,hogy kell táp hozzá.TV-ről, PC-ről elmegy simán USB kábelről?Vagy TV-vel, PC-vel 2.5" imitál, a Notival pedig 3,5"?Ja igen, most nézem ott már a 2,5" és a 3,5" winchester is benne van.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
eddieke666
aktív tag
Első gombnyomásra idő,második gombnyomásra dátum,harmadikra pedig másodpercet mutat.Évet az enyém nem mutat.
-
Mr.Csizmás
titán
olló (komolyan, méretre kell vágni)
(#94380) csadi0011 mennyi az annyi rendesen?
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ra3
őstag
Pont a hétvégén láttam ilyet a pepcoban, én inkább ott venném, nem biztos hogy bizonytalan eredetű kínai műanyag cuccokat szívesen áztatnék az innivalómban. Nyilván amit én láttam az is kínai, de talán jobban odafigyelnek rá hogy miből van.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Dr. Romano
veterán
Megjött az akcióban 30Ft-ért rendelt ledes óra.
Kb. ennyit is ér:
A szíjjon nem lehet állítani, fix méret (lol).Beállítása nehézkes, főleg azért mert a gombot erősen kell nyomni és nyomáspontja se nagyon van. Meg lehet adni dátumot és évet is, de sok értelmét nem látom mert egy gombnyomással csak az időt tudja kijelezni, ráadásul ahelyett hogy instant egyből mutatná az időt még valami animációt is lejátszik előtte.
Előnye hogy masszív és a rögzítést mágnes is segíti és 2db AG10-es elem benne van. Fényereje oké.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
csadi0011
őstag
Valamiért gyanúsan olcsó ez az Orico Sata USB dockolo állomás 2,5"/3,5".
Én már vettem, de aki olcsóbban keres, hát tessék. -
mzso
veterán
Helló!
Egyszer régen láttam ilyen gömböt amiben szinezett víz volt amit lehetett használni jégkocka helyett. Ebay-en ilyesmire hogy keresnétek?
Még érdekesebb lenne (bár ilyet soha nem láttam) ugyanilyen csak viasszal. Azt lehetne szoba hőmérsékleten tárolni, és a forró italt pont annyira hűtené le amennyire kell. (Vagy még jobb lenne ha viasz lenne egy dupla falu pohárban, de ilyen tuti nincs.)
-
mzso
veterán
válasz Feketelaszlo #94356 üzenetére
"mert kisebb erőkifejtéssel lehet írni a papírra"
Egy jobb zseléssel vagy rollerrel is elérheted
-
tipuka
addikt
válasz Feketelaszlo #94356 üzenetére
én ugyan nem vagyok toll szaki, de pl csak vékony hegyű tollal tudok írni normálisan, a vastaggal kiolvashatatlanul írok
-
ZsoltG60
aktív tag
Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 English Version - ENGLISH VERSION WHITE
Kupon : Mi300M
$6.69 free shipping.
Lumia 950XL
-
Latency
senior tag
válasz attiati #94352 üzenetére
Az asztali gépen elvittem odáig a fizetési folyamatot, ahol a szállítási módot lehet választani,ekkor az app-ban is rákattintottam a checkout-ra, de nem mentem tovább. A place your orderre kattintva már a $0.01 jött fel. Nem számítottam rá, valószínűleg valamilyen hiba miatt sikerült csak, de remélem így is elküldik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csodavas #94369 üzenetére
Dluinet által linkelt Ugreen ismert, jo marka. A kialakitasa jo mert kabeles es nem az usb portba kell beleeroszakolni kozvetlenul vagy hosszabbitoval, van rajta kanóc. Én annak adnék egy esélyt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csodavas #94366 üzenetére
Igen most nezem mar fogalmaztam a privatot hogy kifizetem ha megrendelted. Bocsi...
Jonak tunik amit linkeltel, olcsobban nem lattam csak joval drágábban.
Dluinet: CF kartyas kell neki, en is beleszaladtam Latom neked sikerult kimagyarazni aranylag gyorsan. Ugreen is jo marka.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fecus
őstag
Tudjátok van az az eset amikor az elosztóba pont rossz tájolással rakták az aljzatokat, és az adapterek elfedik a szomszéd aljzatot is.
Láttatok olyan adaptert ami nem csinál mást csak 90 fokkal elfordítja a lyukakat?
Általában másik elosztót olcsóbb lenne venni, de ez egy túlfeszvédős csoda.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csodavas #94363 üzenetére
Megbizhato eladotol normalis: [link] Itthon is kb. ennyi amugy.Bazz ez SD, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
csodavas
tag
Sziasztok! Kérdezném, hogy esetleg van e ajánlott cf kártya olvasó? Szemezgetek egy majdnem 5 dollár körülivel, egész jónak tűnik. Állítólag usb 3.0 verzió. Vagy ez a cf kártya dolog már ennyire elavult dolog? Lehet inkább fényképező vázat kellene cseréljek. Ezt néztem ki. Ha valaki rendelt már hasonlót, szívesen fogadnék linkeket.
-
headhunter
addikt
Kábel TV (CATV, DVB-C) jelerősség, jelszint mérésre, melyik márka ajánlott? (Olcsó eBay vagy Ali)
-
bul07
nagyúr
válasz dugesz77 #94354 üzenetére
Meggyőzött rendelek
Csak még a színt nem tudom eldönteni, ehhez a cipőhöz kellene, és ha nagyon világoskék akkor feltűnő lenneAmúgy nem csak ez a gond az általam linkelttel, zacsiba jön és kicsit a formája is már, kép egy értékelésből
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dugesz77
őstag
A legnagyobb darabot nem raktam rá a cipőre az 8 cm nyugalmi állapotban és 17-ig nyújtható és igen a gumi cipőfűzőről beszélek mielőtt a magas labdát leveritek de jó erős anyagnak tűnik
16 darabos készlet, bár ez nem ugyan az a márka.[ Szerkesztve ]
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz attiati #94347 üzenetére
Napjaink töltőtollaira (kifejezetten a japánokra,Parkerekre, Lamykra stb.) szerintem már nem jellemző a maszatolás, beszáradás (ok, ez a Jinhao mondjuk pont maszatolt). Gyorsíró meg különösebben sosem voltam, tehát ez nem volt szempont (műszaki rajzokat, ábrákat úgyis ceruzával skicceli az ember). Egyébként én kifejezetten jegyzetelés, tanulás miatt szoktam át - igaz, nem csak azért, mert kisebb erőkifejtéssel lehet írni a papírra, hanem mert borzasztóan tetszett, hogy minden töltőtollnak rendes, merev tollteste van. Nem hajlik, bicsaklik mint a nádszál, a csuklót sem fárasztja az írás. Persze golyósakból is vannak normálisabbak, de ha egyszer van itthon tinta (ami azért szintén egy filléres tétel) akkor nem feltétlen kell patronokkal szórakozni - injekciós tűvel az újratöltés is gyerekjáték, szóval mondhatni környezetbarátabb dolog már akkor is, ha csak 2-3 évig bírja egy toll (ilyen időtávon egy tucat golyós BIC-et biztos elfogyasztottam régen).
Egyébként a billentyűzet - folyóírás résszel abszolút igazad van: épp ezért is írtam, hogy ehhez ugyanúgy egy kicsit "toll-o-fílnak" kell lenni, mint ahogy az átlag ember sem érti meg, hogy miért vesz az "audiofíl" fél millió forintért hangfalat. Neki annyit is megér az által a tárgy által okozott öröm: aki tényleg csak néha napján tölt ki valami iratot azt nyilván nem fogja érdekelni a különféle különleges tollak világa - s nem is hibáztatható ezért.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
NAAAA
Már írok is neki hogy jöhet a százalék mert fórumba ajánlottam és sokan vásárolnak , olyan 100$ elég is lesz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Latency
senior tag
válasz ZsoltG60 #94321 üzenetére
Universal Monopod Tripod Mount Stand Clip Bracket Holder - BLACK
A kupon és az app használatával sikerült $0.01-ért megvennem -
attiati
veterán
válasz Feketelaszlo #94342 üzenetére
kösz, rég olvastam ilyen átérzéssel egy tollról
És miért jó a töltőtoll egy golyóstollal szemben? Körülményes, maszatol, nehezebb jót találni.
De amit a leginkább nem értek, hogy manapság az emberek 90%-ban gépelnek és 10%-ban írnak. Akkor is csak alig valamit. És olyankor is villámgyorsan kell írni, nem az írás szépségére vagy élvezetére figyelni.
Például főiskolán jegyzetelni vagy aláírni valamit. Megértem, hogy van egy réteg, akinél a 90-10% pont fordítva van, mondjuk szakmából kifolyólag. De nem annyi ember, mint ahányan odavannak ezért a Xiaomi tollért.
Nekem ez a felfoghatatlan kategória -
ZsoltG60
aktív tag
Inflatable Drink Holder Float Unicorn Shaped Design - WHITE
Kupon : cheap916
0,99 $+ 0.01 $ ShippingQi Wireless Charger + Charging Receiver for iPhone - FOR IPHONE 5 / 5C / 5S / 6 / 6S BLACK
Kupon : wirelessj
1,69 $+0.03$ ShippingLumia 950XL
-
bul07
nagyúr
válasz dugesz77 #94343 üzenetére
Én is rendelek egy adagot
Mennyire néz ki rendes fürdőznek?
Nem néz ki nagyon műanyagnak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dugesz77
őstag
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz attiati #94338 üzenetére
Golyóstollak közti különbségről nem tudok beszámolni, mert azt a toll-o-fíl társadalom barbár íróeszköznek tartja és még a létezését is elutasítja, de töltőtollak között óriási különbségek vannak - nincs olyan toll, ami univerzálisan mindenki kezében jól ír. Van, aki a fejnehéz tollakat szereti, míg más a kiegyensúlyozottabb darabokat. Van, aki karcosan ír, megint más a szélesebb profilú hegyeket részesíti előnyben. A hegy anyaga sem mindegy, mert máshogy hajlik a nyomás alatt az iridium, arany, acél hegy. S persze az is fontos, hogy mennyire engedi folyni a tintát a toll.
Aztán persze ott vannak az extrém drága tollak, amiket gyakran óriási testbe bújtatnak és mindenféle aranyozott képzőművészeti díszítésekkel látnak el, de ez már teljesen más kategória, gyakorlatilag a keleti kultúrában ez tölti be a herendi porcelán szerepét (bár nem is oly rég még Európában is nagy hagyománya volt). Ennek ellenére szerintem annak is érdemes több típust kipróbálni, aki nem tervez több százezer forintot kidobni a tökéletes toll megtalálása érdekében, mert a filléres kategóriában is óriási különbségek lehetnek (még tán golyóstollak között is). -
DJGABI
addikt
Megjött a Roidmi 3S,egyelőre csak álló helyzetben próbáltam, így jobbnak tűnt mint az olcsóbb transmitterek. Sistergés nem volt. Ellenben amiről mások is panaszkodtak a topicjában, basszusnál a recsegés jelentkezett. Ha a telefonon lejjebb vettem a hangerőt, és a rádión fel, úgy jól szólt.
Az mondjuk fura/vicces hogy a mihome app nem ismerte fel -pedig ott van egyik változata a listában- külön alkalmazás kell neki
Mondjuk megjött elvileg a gyorstöltés a 4X-re így a töltő része picit ehh...<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
attiati
veterán
válasz petipetya #94333 üzenetére
mitől lesz egy toll a tollak csúcsa?
Mondjuk egy Uni Laknock Line tollhoz képest?
Ez tényleg mindent tud, amit egy toll tudhat
Egy bal kezes toll+betét pedig még jobb, mert kevésbé súrlódik a papíron.[ Szerkesztve ]
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz petipetya #94333 üzenetére
Olyan Jinhao töltőtollat én is vettem korábban, de idővel folyni kezdett és pacát hagyott. Hasonló árban kapható itthon Platinum Preppy is, ami garantáltan problémamentes és légiesen finom mozdulatokkal lehet vele írni. Ha egy golyóstoll lehet az evolúció csúcsa, akkor az nem tudom mi lesz
-
ZsoltG60
aktív tag
Fengtu 80L Outdoor Large Capacity Mountaineering Bag Nylon Mens Package
Kupon : FTBACKPACK
$ 23,99Lumia 950XL
-
TheProb
veterán
VEITHDIA-khoz nem tud véletlen valaki valamilyen kupont?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
petipetya
nagyúr
Megjött a 09/12-én rendelt Xiaomi fém toll.
Jelentem, valóban jó bele a pax/parker betét. Sőt szinte kívánja magába a gyári pax kinézetű műanyag betét helyett. Joggal nevezhetjük az evolúció csúcsának, a megfizethető árú tollak cápájának.
Persze azért már úton van egy filléres töltőtoll (és pár patron) a teljesen átlátszó színben, mert megtetszett: Ha megjön, erről is beszámolok.
"nincs rá lezsóidő"
-
AllTheBest
őstag
válasz CHIPman #94327 üzenetére
Nálam egy augusztusi csomag kb 12 nap alatt ért ide a dpd-hez kerülés után, előtte kb 10 napig nálam is így volt, most egy 11-es rendelést várok én is, szintén az adatok továbbítva a dpd felé...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
dugesz77
őstag
Befutott mára sok más mellett ez a Snap -up on megcsípett(1,11$-ért) gumi cipőfűző.
Sajnos így alapon elég drága de nagyon jó. Elég könnyű belefűzni de szinte kitéphetetlen a helyéről. Nagyon jól tartja a lábat. Ha valami nagyobb akcióban sikerül még rá lecsapni ,biztosan veszek belőle. -
CHIPman
nagyúr
GB Eu Express mennyi idő kb? 13-án rendeltem, másnap kaptam egy smst dpdtől, hogy pár munkanapon belül kiszállítják, és azóta ugyanúgy áll a tracking (A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé).
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
spidersoft
senior tag
válasz géeles #94251 üzenetére
Mennyire jók ezek a Tecknet egerek? Egy már ránézésre nem rossz egér itthon 15-20.000 körül mozog... belbecs terén hozza azt a szintet, mint egy közepesen drága Logitech harmadáron, vagy ne reméljem? Melóban most egy kéklámpást Trustot használok: méretre, fogásra nem rossz, de ugyanúgy sprézgetni kell az enkóderét, mint a filléres ebayeseknek... Tudom, don't trust in Trust
Amire szükségem van:
- drótos,
- kényelmes és elég nagy (a lentebb linkelt színejátszó csodaszép széltében/magasságban kb. az alja, ami nekem még kényelmes),
- mindenképp matt festésű/festetlen, és idővel önmagától megf!kásodó TPE bőrözéstől mentes, valamint nem gumibetétes,extrák, amiknek örülnék:
- korrekt scrollwheel (lehetőleg valami fém/más módon súlyozott),
- a három gomb (a középső is) tisztességes mikrokapcsoló legyen, amit nem kell kontaktsprézgetni, illetve az enkódere se legyen kontaktos (az is a gombokhoz hasonlóan valami normális/márkás legyen benne).Nem kell százezer DPI, sem lézernyaláb, de funkciógombokra sincs szükség (a három alapgombon felül kikötök belőle mindent, mert csak a bajt csinálják), és súlyozhatóságra sem (úgyis kitermelek belőle minden plusz súlyt, a könnyű egeret szeretem). A Gigabyte GM-M6880-amat kedveltem, de nagyon gyűjtötte a koszt a fényes lakkozása miatt, a gumibetét meg tisztíthatatlan volt rajta. A kistesóját, a GM-M6800-at melóban használtam. Az már korrekt matt festésű, de abban meg a középső gomb sima egyszerű "tactile button" nyomógomb, azt folyton cserélgetni kellett...
Szóval ezeket nézve, lehet nekem való a Tecknet, vagy gyűjtsek még egy kicsit egy Logitechre? Hozzátenném, boldogan használok egy 0,99CAD áron vásárolt egeret jó egy éve... bár már kellett néhányszor kontaktsprézni, a nagyobb baja inkább az, hogy a scroolwheel tengelyét képező vékony hatszögprofil beletört az enkóderbe, így beesett a kerék: se középső gomb, se gördítés... kifúrtam a kereket és kapott egy méretre faragott fogpiszkálódarabot, amivel látszólag teljesen jól működik, de nemtom meddig bírja falábbal, jó lenne valami korrekt felmentő sereg Köszönöm az infót!
(upsz, ez megszaladt... bocsánat a terjedelemért)
@(#94319) gixxergabi: mondjuk fékkarra nemigen tennék ilyet, mert megcsúszhat... másrészről meg ha rátenném, nem lenne fékem -- mióta fejlesztettem V fékre, azóta eléggé tövig kell húzni a gázkart, hogy legyen hatás (igaz, jóval jobban fog, de nagy a bizonytalansága, így eléggé szét kell állítani, hogy ne húzzon rá hol balról, hol jobbról a ráfra). Valamire csak jó lesz majd fogantyúnak
[ Szerkesztve ]
-
cadtamas
tag
2x5 m színes led szalag
9.99$, pontozva 7$ körül hozható -
Beni2360
félisten
válasz vidaila #94314 üzenetére
Általában 2-3 nap de lehet több is az attól függ mikor vette át.
Nekem most Péntek Du vette át és még mindig nem kaptam meg a pénzt.
Ugye ez hétfőtől indul amikor megkapják a pénzt, nem kapkodják el.
Na és még ott van a bank könyvelési ideje is kb 2 nap.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
lacko6
senior tag
Xiaomi yeelight USB Powered Small Night Light - WARM WHITE LIGHT WARM WHITE LIGHT [link]
9usd AUFB1
-
ZsoltG60
aktív tag
Universal Silicone Tablet Finger Stand Holder - BLUE
Kupon : Tablet99
$0.99+$0.02 Shipping
Universal Monopod Tripod Mount Stand Clip Bracket Holder - BLACK
Kupon : standclij
$0.39 Free Shipping
Lumia 950XL
-
gixxergabi
senior tag
válasz spidersoft #94315 üzenetére
Sztem a fékkarra való a kicsi...
-
AllTheBest
őstag
válasz norbert1998 #94316 üzenetére
Yep, annyi, hogy elég sokáig tart 11-én rendeltem egy vernee mars pro-t, a dpd csomagkövetési szám már régen el lett küldve, de még mindig nem csináltak vele semmit, egy chuwi tabletet is rendeltem már így, az is kb 1 hónap alatt ért ide.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Krogoth
senior tag
válasz norbert1998 #94316 üzenetére
Pontosan.
Kifizeted a ternék árát és a szállítást, utána egyszer csak Angliában terem és a DPD házhoz viszi. -
norbert1998
nagyúr
Ez az EU Express akkor tehát hogy működik? Tegyük fel 150 dolcsi a cucc, 7 dollár az EU express. Akkor 157 dollárból megvan mindenestől? Vagy hogy megy ez?
-
spidersoft
senior tag
Mindenki nyugodjon le, ma jött egy 48 napos csomagom banggoodról (mostanság nem egy kapdosós idegbeteg brigád, régen elég fürgék voltak az onnan jövő csomagok). A cucc két pár (így volt akciósan $1.11) kerékpárkormány szivacs fogantyú -- illetve négy pár, mert minden példány gyereket vár. Hátha tudja valaki: a csemetekapaszkodók mi célt szolgálnak? Bowdenre való?
-
vidaila
senior tag
Foxposton feladtam egy utánvétes csomagot, amit elvileg hétfőn fel is vett a címzett, pénzt viszont még nekem nem utalt ki a foxpost. mennyi idő ez körülbelül?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Beni2360
félisten
válasz géeles #94304 üzenetére
Miért? Még senki nem találkozott olyannal, hogy egy termék 32 $ volt és a szállítás 1.5 $
Másik eladónál meg a termék 12 é és a szállítás meg 22 $ volt. Akkor ha nem kellene fizetni a szállítás után akkor ki lehetne játszani a hatóságokat. Az összegek csak példák voltak, de sajnos már találkoztam ilyen árképzéssel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Sanyo77
tag
válasz wwenigma #94300 üzenetére
Semmit nem értek.
Mi a fenének szorozgatod a 21000-et (a termék amerikai árát) 1,27-el.A cucc kerül 21000 ft-ba átszámítva
A szállítás kerül (a vám-ig) 6000 ft-ba
A posta szolgáltatás kerül 2500 ft-baEzután amit itthon fizetnem kell az áfa + posta szolgáltatás miatt:
(21000+6000)*0,27=7290
plusz 2500Ennyit is fizettem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz AcCEsS #94290 üzenetére
De szerintem földeljük el a témát..- részemről lehet ha az eredeti hszmet figyelembe veszed ami nem neked szólt és erre reagáltam. És ez nem földet még annak sem néz ki.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vargalex
félisten
válasz vargalex #93796 üzenetére
Hogy legyen valami pozitívum is: hétfőn újra írtam a Banggood-nak, hogy most sincs a nevemre csomag. Ma újraküldték a multimétert egy teljesen új rendelési számon, ráadásul normál tracking numberrel. Legalábbis az automatikus levél és az oldaluk alapján található infók alapján...
Alex
-
wwenigma
Jómunkásember
-
w.miki
veterán
Megjött a Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2
Hogy kell beállítani? Kell hozzá valami Xiaomi fiók is, csak úgy magamtól nem tudom használni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Dluinet #94201 üzenetére
+(#94205) 66zio : Köszi, ezek jópofák, különösen a kifestő, mert találtam macskásat is (az mindig befutó).
(#94237) emre: Hát igen, nekem sajnos csak vámhatár alatti dolgok játszanak, pedig igazából ezt is lenne kinek ajándékozni.
Ha bárkinek van még ötlete a "Mi a fenét vegyek Karácsonyra?" jeligére ne habozzék megosztani!
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Original Xiaomi USB Type-C Charge and Sync Cable 1.15m
Kupon : 11nov090
$1.69Lumia 950XL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest