Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

Egy hétvégét kihagyok, és már többszáz új hsz! :N
    A műterhelésre én forrasztanék egy hibás cuccból kitermelt micro usb aljzatot, 2 rövid kábel, egy kevés 2 komponenses ragasztóval odaragasztva mondjuk a panel aljára.

Nekem olyan microusb bemenetet is tudó fehér van, aki írta az 1 amperes limitet, az írt, hogy user error volt, az nem vett fel eleget amit rárakott. De kb 1 hete rendeltem én is egy olyan kék keweisi mérőt is, majd meglátjuk.

Valaki írta a lidl ledes nagyítót, tavaly vettem belőle, 2 led van benne, pár nap után az egyik kialudt, a másik halványan villog. A blokkját persze elszórtam, vettem még egyet, az azóta is jól működik, és gondoltam hogy a másikat visszaviszem a blokkal, de még mindig itt van... :( Most majd visszaviszem és kicseréltetem, közben a fiam is elkezdett elektronikázni, az meg jó lesz neki.

Banggood hírlevélben milyen sapka jött :DD , nagyon remeg a kezem a gomb felett, most még ráfogom arra, hogy nem tudom milyen színű legyen a szakálla. Közben ebay-en találtam párszázzal olcsóbban, még nagyobb a kísértés. :C

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés