Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsomi82
újonc
Sziasztok!
Nem tudom valaki közületek rendelt már korábban ilyesmit?
Star Wars-os sütivágó. Nem csak fej, mert abból találtam egy raklappal, hanem a testes lenne a lényeg, mint ez:Honnan lehetne ilyet találni, amit viszonylag olcsón MO-ra is elhoznak?
Köszi
-
dugesz77
őstag
-
cris78
őstag
Getone
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dugesz77
őstag
-
Doki16
addikt
Honnan lehet most a legjobb áron biztosan eredeti Xiaomi Piston 3-at és Xiaomi MiBand-et kapni?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
XtremLor
őstag
-
nagyúr
válasz Real_Necro #28280 üzenetére
Hát ahogy ezeket a macskajancsikat elnézem, az másért kophatott ki
-
Real_Necro
veterán
válasz Avicularia #28272 üzenetére
Jó sokat eshettek vele a srácok, a gatyájuk térdnél már erősen kikopott...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Vasinger!
nagyúr
-
DJGABI
addikt
van már annál is újabb [link]
(#28270) tonyrulez majdnem jobb ajánlatok vannak mint ebayen basszus [kés] 200Ft. ráfrissítettem meg el is fogyott... legit
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
L4mie
veterán
ja ez volt a nagy bejelentés? O.o hát annyira nem vág földhöz az ilyen kerék. :
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
veterán
-
Avicularia
veterán
Új xiaomi cuccot láttátok? [link]
-
Real_Necro
veterán
Most nézve ebben nincs bridge csak az e27-es lámpacsek. Úgy is vezérelhető telóról? 6W azért több mint 3
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
tonyrulez
őstag
válasz Skynet258 #28265 üzenetére
Snapupon vettem egyet, de sokat nem kell tőle várni. Edigitalon most akciózva vannak a LED égők, ingyen ki is hozzák, érdemes ott is szétnézni.
Én egy ilyet rendeltem, 11W, 65 wattosnak felel meg, 920 lumen, melegfehér, 1 év gari, 890HUF.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #28267 üzenetére
nekem van egy ilyen, nagyon tré.....max hangulatvilágításnak jó...igaz csak 3W-os az enyém.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
draco31
veterán
válasz Feketelaszlo #28263 üzenetére
Még ilyen is van? Megyek is.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Real_Necro
veterán
válasz Skynet258 #28265 üzenetére
Jól értem, hogy adnak egy lámpacseket meg egy kontrollert hozzá? A kontroller milyen módon kommunikálhat a lámpával? Hogyan kötöm utána wifire? Egy ilyet lehet be is rendelnék mókázni.
-
Real_Necro
veterán
válasz Silent77 #28243 üzenetére
Dobnál majd felém is egy PÜ-t? Gyerkőc mellett mostanában sokszor utólag értesülök csak a hírekről...
-
Skynet258
veterán
Banggood-on 3W-os LED izzó E27-es 359Ft-ért. Az a baj, hogy csak 220 lumen-es, nekem ennél erősebb kéne, de hátha valakinek jól jön.
-
titán
DJ. Ru$y és Outlander köszönöm az infót.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz draco31 #28260 üzenetére
Kínai órás topikban kéne szétnézni, de ami nekem van Infantry is nagyon hasonló kialakítású, hajlamos már bővizes kézmosás után is bepárásodni.
[ Szerkesztve ]
-
ben-ga
tag
Köszi mindenkinek!
azt hittem, h 2aa méret csak nagyobb kapacitás -
draco31
veterán
Van tippetek fém szíjas analóg vízálló karórára? Valami hasonlóra gondoltam.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
titán
Sziasztok!
Melyik az a program amivel mérni lehet az sd kártya sebességét, állapotát és nem órák hosszat vizsgálja? -
DJGABI
addikt
válasz ben-ga #28254 üzenetére
1 akkus házból meg ez a fajta tök korrekt: [link] fém, 1A körül le is ad, még valamelyik hiperszupermarketbe is árulták kompletten, tesó ilyet vett legalábbis itthon.
töltő most így egyhez felesleges. feltöltöd a powerbankban...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ben-ga #28242 üzenetére
Barátnőmnek van/volt ilyen... 4-5 töltés, áttöltés után már mutatja, hogy felveszi az áramot, de alig akarja tölteni a telefonokat. Próbálva több kábellel, több telefonnal. Meghalt úgy néz ki.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
kenand
veterán
Everbuyingot kerüljétek.
Rendeltem tőlük, küldés biztosításra is fizettem. Elviekben nem nyomkövetett, de volt tracking ami egy kínai honlapra mutatott, utolsó bejegyzés 2 hónappal ezelőtt, hogy megérkezett a küldési osztályra, de valódi feledásról , Magyarországra érkezésről nincs több info. (véletlenül a magyar honlpon is nyomkövetjető opciót elfelejtettem belkikkelni)
30 levél/paypal dispute után sem akarnak fizetni, pedig azzal reklámozzák a küldési biztosítást, hogy azonnal rendezik a problémát....Kénytelen voltam a pypalnál escalationt indítani (dispute határidő után sem akartak semmit csinálni).- Most várok mi lesz...
2.5 hónapja kifizettem, a cuccot de se pénz, se küldemény....Ilyen céggel még nem futottam össze, pedig vagy 300 küldeményem jött már Kínából (DX, Banggod, Geekbuying, Ebay, Aliexpress stb). Szerencsére néhány tűnt el eddig, de rossz/hamis cuccok után is visszakaptam eddig a pénzem, Paypal escalationt még soha sem kellett kérnem....
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Silent77 #28243 üzenetére
Pont volt egy ilyen feltevésem még snap up idején, hogy aki a 300 ezres Quadcoptert megnyerte bagó pénzért(nem emlékszem már pontosan mennyi), arra hogy nézhetnek a vámon,hogy beküldi a 2 ezer Ft-os paypal számlát. Erre mondta valaki, hogy a számla számít amennyiért megvette. De szerintem minden esetben az eredeti értékét fogják nézni.
Ugyanúgy patt helyzet, hogy Kínában van ismerősöm, aki szívesen elküldené a telefont ajándék gyanánt karácsonyra, csak, hogy a vámon ugyanúgy ki kell fizetnem az értékére kivetett ÁFA-t, hiába nekem ingyen van, mivel ő ott kifizeti és ajándékként küldi el. Röhej.Egyébként szerintem a quadcopterekkel nem foglalkoznak.
Banggood amúgy is , mindegyiket külön csomagolja.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
veterán
válasz Minstrel #28241 üzenetére
Ha megjön, akkor pár darab természeten jut nektek is.
Annyiért vettem, de lehet őket nem érdekli, és az eredeti árat fogják figyelembe venni.
Ezt még senki nem erősítette, vagy cáfolta meg.
Egyesek szerint nem foglalkoznak a számlával, az eredeti árat fogják nézni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
ben-ga
tag
válasz Laci.M #28233 üzenetére
köszi, valami olcsóbbat, kisebbet szeretne a barátom...
ilyeneket nem szabad megvenni? -
cris78
őstag
Én rendes voltam. Csak 2 h8 minit vettem. Gondoltam ha már kettőt nyertem idén akkor veszek is
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
andris5
tag
válasz Silent77 #28204 üzenetére
Hmmmm 554 Ft az elírás vagy valami kuponnal annyi? Sajna el is fogyott reggel olvastam a hozászolásodat de sajnos be kellett nagyon fejezzek egy melót... Mire ideértem coming soon fogad. 3 akartam rendelni...
sorry már látom később is volt róla beszélgetés
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz maestro87 #28231 üzenetére
Ne is mond...
Négyet rendeltem első körben.
Gondoltam veszek még egyet, ennyiért akkut nem kapsz.
Azt nem tudom, hogy csináltam, de 10db landolt a kosárban.
Erre próbáltam refundot kérni, ennyi nem kell, de nem engedte. Sőt a vámon tuti megfogják.
Nem kicsit vagyok ideges.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Laci.M
senior tag
válasz ben-ga #28232 üzenetére
Formától függ. Én keresztanyámnak egy lapos 5000mAh-s Xiaomit vettem, alapterületre nagy, de mivel lapos így a női táskába jobban passzol mint a 10000-es, amit mindenki másnak javaslok.
(Ha xiaomi akkor banggood, gearbest, tinydeal... Aliexprsesst kerülni érdemes)[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
ben-ga
tag
Sziasztok, ha a kis méret a preferált, akkor milyen power bankot ajánlanátok?
esetleg honnan? -
maestro87
őstag
válasz Atomgeszi #28185 üzenetére
Tudom mi az a glimmlámpa, de nem értem hogy jön ez ide. Szó se volt róla, hogy van a szabályzóba glimmlámpa is beépítve. Royalka azt írta, hogy az e27-es LED lámpája világít halványon a digitális szabályzó kikapcsolásakor, erre havri1 felhozta a glimm lámpás normál kapcsolót. De ő ezt V/ problémájára hozta fel (amit nem tudtam teljesen értelmezni.), nem royalka-nak válaszolt. dugynok erre azt írta, hogy nem a fázist szakítja meg, ami azért hülyeség mert a legtöbb helyen nem is lehet mást megszakítani. Ha bekukkantasz nálunk a kapcsoló mögé, akkor hiába fogod keresni a nullát nem találod meg, mert indirekt módon a lámpán keresztül tudod csak megkapni, ami meg már nem nevezhető nullának. Ha meg bemész pl. az obi-ba ott sem nagyon fogsz találni olyan fényerőszabályzót ami nullát is igényel a működéséhez, azaz két csatlakozójuk van csak: 1 fázis és egy lámpa be/kimenet. Még talán valami szabvány is előírja már, hogy nem lehet hozzáférhetővé tenni a nulla vezetőt a kapcsoló mögött. Ami azért jó mert Jóska nem tudja majd a kapcsolót rosszul bekötni, azaz a fázist és a nullát rövidre zárni a kapcsoló felkapcsolásakor. És az összes fényerőszabályzónak is mindegy, hogy hogy van bekötve (L-L, LA-LA vagy L-LA, LA-L). Így a neten fellelhető legtöbb digitális szabályzó kapcsolási rajza is használhatatlan mivel 90%-uk feltételezi, hogy direktbe van nullád és fázisod is a kapcsoló mögött.
Tehát a nulla direktbe megy az izzóhoz, így semmilyen kapcsolót nem tudsz úgy bekötni, hogy a fázis az E27-es foglalat csavaros részén jelenjen meg, amit izzó cserénél könnyű megérinteni. Én egy szóval sem írtam sehol, hogy nincs nulla a rendszerben ezért a Jóskás példád nem helyénvaló. Hogy fogja meg Jóska a fázist? Azt csak izzócserélésnél tudná ha hozzáér az izzó foglalatához, de ha helyesen lett feltéve(bekötve) a csillár akkor ilyen nem fordulhat elő. De ez már megint egy másik téma, a lámpa felszerelés ami megint nem kapcsolódik az eredeti kérdéshez.(#28186) dugynok:
Bocs, ide vágsz két szót szakmai válasznak amiből elvárod hogy megértselek és még nagyképűsködsz is?
Mellesleg a cikked nagyon jól bizonyítja hogy el sem olvastad!
Egy speciális eset kivételével az összes képen a nullvezető direktbe megy az izzóhoz amit ideáig is írtam ellentétben veled. Te azt írod, hogy rosszul van bekötve a kapcsoló ami egy nagy baromság mert kapcsolót rosszul nem lehet bekötni csak a lámpát (a cikk sem azt írja, hogy a kapcsolót kötik be rosszul)! Royalkához feleslegesen hívatnál villanyszerelőt mikor egy fázis keresővel ő maga is megtudja nézni, hogy a fázis a foglalat külső peremén van-e vagy a belső póluson. Ennyi. Felhoztátok itt a glimm lámpás visszajelzésű és normál kapcsolót mikor digitális fényerőszabályzóról van szó! Lehet, hogy royalka 1000 hozzászólással ezelőtt megemlítette, hogy neki glimmlámpa is van a fényerőszabályzóján, de honnan kellene azt nekem tudnom. A digitálisnak meg szépen leírtam az okát, hogy miért nem kapcsolhat ki teljesen és miért világíthat a LED-es égő OFF állapotban is. Analóg fényerőszabályzóknál ez nem fordulhat elő, mert azokon többnyire van egy mechanikus kapcsoló is ami tényleg megszakítja az áramkört, de digitálisnál nem lehet megszakítani teljesen mert akkor nem lesz kakaó az infravevő egységnek. Kevertétek a szezont a fazonnal.
Részemről lezárva a téma, bocs a sok offért de ennyi szerintem még elfér a sok "még nem érkezett meg" hozzászólás mellé.(#28204) Silent77:
Erről lecsúsztam, nekem is teljes árat ír már. Ilyen áron vettem volna egyet, mert nekem még nincs ilyenem és biztos ezért vagyok kiközösítve egyesek által. Várom a fejleményt, hogy kiküldik-e nektek vagy refundolnak. -
L4mie
veterán
-
zoltan6
őstag
válasz Freddycom #28217 üzenetére
szerintem elírták a kedvezményt,mert most 14% százalék kedvezmény van már rá.ez lett volna a jó,helyette 86%-ot írtak tegnap este valami tévedés folytán.1db-ot sikerült megcsípnem,bánom hogy nem rendeltem többet jó lett volna karácsonyi ajándéknak pár rokonnak,ismerősnek.itthon 8000ft az ára.
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztala a led-szalagokkal ? ilyesmi kellene csak mondjuk valami olcsóbb alternatíva, amit az ikea kínál szekrénybe 1m hosszú kb, ~12k. Lényege, ha elhúzom a gardrób ajtaját akkor felkapcsol, ha pedig vissza akkor le. Mozgásérzékelős csoda kütyüt.
Normális minőségben lehet valahol kapni? -
atees
őstag
Van olyan okos óra apple watchon kívűl ami még kezeli az iphonera érkező smseket?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
zsiz
őstag
köszi! igaz, hogy most adtam el az X5C-met, de megígértem magamnak hogy ha lesz valami snap-up kaliberű akcióban szobai kopter, akkor veszek egyet bohóckodni. három lett belőle már csak azt remélem, hogy nem valami selejtes szériát szórnak ki, ami már eleve hibásan érkezik
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
tonyrulez
őstag
Azannya, repült is kettő a kosárba. Így már lesz 4
Bár a legelső, amin tanultam, lassan kezd szétesni, 2 motor cserélve, propvédők levágva, propellerek úgy néznek ki mintha salátát turmixoltam volna velük, már olyan hangja van mintha berhelt kipufogója lenne, de még mindig repül Nem rossz szerkezetek.
Kérdéses hogy tényleg ennyi, vagy csak elcseszték az árát.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
air
nagyúr
válasz lsebestyen #28205 üzenetére
Csak egyet?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok!
BG-n rendelt valaki Orvibo Allone-t? ha igen lenne par kerdesem ezzel kapcsolatban ha ram irna pm-be megkoszonnem..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
titán
ADATA micro sd kártyáról valakinek infó? 64Gb-os kellene, a Samsung megadta magát pedig gyári volt, nem kamu.
Illetve US $49.49 120Gb-os SSD ettől a cégtől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony