Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
q1w21
csendes tag
Szia
Csak egy ötlet, a legolcsóbb megoldás az újságpapírba csomagolt palack több rétegben, nem szép,de beválhat. Vagy víz, gáz, fűtésszerelő boltban lehet kapni polifoam csőhéjat különböző méretekben. Kicsit barkácsolni kell, hogy legyen alja és teteje, kupakja. talán van olyan is amire kasíroztak fényvisszaverő hőtükör fóliát, de barkácsolással ez is megoldható. A radiátorok mögé lehet kapni ilyen hőtükörfóliát. Vagy az újságpapírba csomagolt palackot még alufóliával betekerheted. -
q1w21
csendes tag
Sziasztok
2PCS NCR 18650B 3400mAH 18650 3.7 V Lithium Rechargeable Battery
Ezt most megéri megvenni? Nem gagyi?
-
q1w21
csendes tag
válasz havri1 #24990 üzenetére
Ebay
E-mail-ből másoltam.Hi jxvbel_6x2fda,
Here's what just happened:
We're sorry to hear that you haven't received "Outdoor Wrist Bag Sports Running Pouch Wallet Mobile Cell Phone Arm Bag New Blue". You've opened a request, and we've notified the seller that you've requested a refund for the item.Here's what you need to do next:
Please allow a few days for the seller to respond to your request in the eBay Resolution Center.
If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Sep 17, 2015, please let us know. On that date, you can escalate your request to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your request and get back to you with a decision within 48 hours.
What you should know:
If we don't hear from you by Oct 11, 2015, we'll assume that things have been resolved, and your request will be closed. Note that once a request is closed, you won't be eligible for a refund through the eBay Money Back Guarantee for the item.
Nem kaptam meg egy terméket amit eBayen licitálással vásároltam, kérem vissza az árát.
7 nap egyezkedés az eladóval, ha nem tudunk megegyezni akkor ebaynek szólnom kell és az ügyfélszolgálat megvizsgálja a kérelmemet, 48 órán belül értesítenek a döntésről. Ha 1 hónapon belül nem szólok az ebaynek, azt feltételezik, hogy a dolog megoldódott és a kérésem automatikusan lezárul. Ha lezárul, már nem leszek jogosult a visszatérítésre az eBay pénz-visszafizetési garancia elvész. -
-
q1w21
csendes tag
válasz Silent77 #26179 üzenetére
New Version Upgraded Hubsan X4 V2 H107L 2.4G 4CH RC Quadcopter RTF
Price: US$ 9999.00
Price: Ft 2846629
Jó ára van most. Nem csináltam képet róla, csak érdekességnek szántam. Biztos most állítgatják az árakat. -
q1w21
csendes tag
válasz Cathfaern #26227 üzenetére
Meg kell növelni a napelem méretét, úgyhogy ezentúl szolár sárkányrepülővel járunk. Poénból rákerestem és létezik napelemes repülő.
Lehet kapni ilyen összecsukhatót ami több kis panelből áll, talán lehet valamire használni. 15W USB Folding Solar Panel Outdoor Portable Charger For Mobile Phone
Ha ezt magamra terítem menet közben véd a nap káros sugaraitól.
[ Szerkesztve ]
-
q1w21
csendes tag
válasz musli26 #27036 üzenetére
Olang Cortina túrabakancs
Eredeti ár: 22 990 Ft
Akciós ár: 17 990 Ft
Sajnos itt most nincs minden méretben. Én 6 éve ilyet használok, de egy korábbi modellt, azóta apró változtatások történtek a modellen. Kb. 4 év után kezdett elválni a talpának a széle a bőrtől, de visszaragasztottam cipőragasztóval és időnként meg kell ismételni a ragasztást. A talpa nekem már láthatóan kopott, de még jó ideig bírni fogja remélem. Ha boltban veszed lehet, hogy megtudod nézni a gyártás idejét. Nem jó ha régóta a boltban van. Nem csak télen használom, nyáron túrázáshoz is. Nekem bevált ez a bakancs.(#27039) kenny123
Festékboltban takarófólia pár száz forint. Jól körbetekerheted vele a matracot, de inkább új matrac kéne mert a fóliára ráizzadnál szerintem. -
q1w21
csendes tag
válasz musli26 #27123 üzenetére
"Az ajánlott bakancsot te utcára hordtad?" Igen utcán hordom, simán viselhető utcán akár farmernadrággal is. Teljesen elfogadható kinézete van. De túrázáskor a hegyen és az erdőben szintén ez van rajtam. "Mennyire volt nehéz?" Hát nem mértem még meg, de szerintem nem nehéz. A gumitalpnak és a bőr felsőrésznek van némi súlya, de nincs benne nehéz acélbetét mint a munkásbakancsokban. "A sós, latyakos hó mennyire viselte meg?" Bírja a vizet, nem ázik át. Ehhez a bakancshoz Olantex membránt használnak ami olyan mint a Goretex vagy a Sympatex. Ez a membrán réteg biztosítja a vízállóságot, de ezen kívül a bőrt gyárilag lekezelik egy vízlepergető réteggel amitől a bőr felületén gyöngyöződik a víz. A bőr nem szívja magába a vizet. Idővel ez a vízlepergető réteg megkopik és pótolni kell mert különben a bőr befogja szívni a vizet. Én ehhez Nikwax bőrimpregnálót használok. Tél előtt szoktam impregnálni és ha télen túrázunk, nagyon sáros lesz és muszáj kefével letakarítanom akkor takarítás után szintén impregnálom. Ha a bőr beszívja a vizet és sós a latyak akkor száradás után biztos meglátszik a bőrön a fehér só, de letakarítható. Érdemes ezt megelőzni az impregnálással. 4 évig semmi probléma nem volt vele vigyáztam rá, de ezután elkezdett lejönni a talpának a széle amit visszaragasztottam és így még mindig használom. Már 6 éve hordom, akkor én 26 ezerért vettem és azt hiszem 1 év garanciát adtak rá. A saját tapasztalatom és az internetes vélemények alapján ajánlom ezt a bakancsot, de észrevettem, hogy a gyártó időnként változtat a bakancs kinézetén. Nem tudom, hogy az anyagminőségen is változtat e vagy csak a divatot követi. Én legközelebb is ilyet veszek ha lehet még kapni.
-
q1w21
csendes tag
2015 Luxury 1600DPI LED Optical Adjustable Wired Gaming Mouse
eBay licit, szerintem 3.79 helyett 379 dollár sikeredett valakinek. -
q1w21
csendes tag
válasz betyarr #27743 üzenetére
Csavarhúzó készlet 8 db-s Handy
8in1 multifunkciós csavarhúzó készlet - beépített LED lámpával
HAMA 39694 Mini csavarhúzó készlet
Hirtelen ezeket találtam ami praktikusnak tűnik néhány használatra, de a minőségről semmit nem tudok. Ha nagyon olcsó és még led világítás is van benne akkor gondolom gyenge minőség, egyszer használatos vagy egyszer se. ?[ Szerkesztve ]
-
q1w21
csendes tag
válasz ben-ga #28417 üzenetére
Ez most kicsit olcsóbb.
Polarized UV400 Sunglasses Night Vision Driving Eyewear Shade Glasses[ Szerkesztve ]
-
q1w21
csendes tag
-
q1w21
csendes tag
válasz maestro87 #30402 üzenetére
CREE XML XM-L T6 LED Zoom Zoomable Flashlight
Vagy licites.
Nekem kettő van ebből a lámpából mindkettőre ultrafire van írva és biztos, hogy nem eredeti egyik se. Apró különbségek vannak köztük, de használhatóak. Az egyik megjegyzi azt a módot ahogy kikapcsoltam és bekapcsoláskor ugyanazzal a móddal világít, de legalább 5 percet kell várni a következő bekapcsolásig mert különben a következő módra vált át. A másik lámpa mindig átvált a következő módra a következő bekapcsoláskor. Az egyiknek fehér műanyag a led körüli fényterelője, a másiknak bronz színű fém. A feliratok is különböznek egymástól. Az egyikre rá van írva, hogy CREE XML-T6, de szétszedtem és a led nyáklapjára U2 van írva. Szóval ahány féle annyi fajta. Olyan alkatrészek vannak bennük amiket éppen sikerült beletenni a kínaiaknak. Ami éppen kéznél volt. Ettől függetlenül a fényüket én jónak mondom, a zoomolhatóságot is. 1500 és 1700 Ft körül szerintem egy próbát megért. A bátyám 30000 körül vett régebben egy led lensert ilyen méretben, ahhoz képest a mai hamisítványok, utánzatok 1500 forintért jobban megérik az áraikat. Tartósság szempontjából még nincs tapasztalatom, de valószínűleg gyengül majd a fényerő vagy hamar tönkremegy valami belső alkatrész és akkor legközelebb egy ajánlottabb lámpát fogok venni. -
q1w21
csendes tag
válasz vwpolopg #31879 üzenetére
Ki lehet törölni. A My Orders-ben a termék előtt vagy fölött van egy kis négyzet amit ki kell pipálni és a lista alján van egy Remove gomb,erre rákattintasz akkor a pipával kijelölt termék átkerül a Recycle Bin kukába. Itt ismét ki kell jelölni a pipával és a lista alján található két gomb Batch Delete, Batch Restore törlés vagy visszaállítás közül a delete törléssel végleg törölhető a termék a listából.
-
q1w21
csendes tag
válasz huliganboy #33936 üzenetére
Mini USB Wireless Bluetooth Adapter V 4.0 Dongle High Gain CSR 4.0 For Win7 / 8/ XP Laptop Headset CBW-148710
Állítólag a win10-zel is működik, itt a fórumon olvastam. Személyes tapasztalatom még nincs vele, de hamarosan kipróbálom.
Én eBay-en vettem. -
q1w21
csendes tag
válasz huliganboy #33979 üzenetére
Még nem kaptam meg, de majd írok róla.
Találtam róla így hirtelen egy hozzászólást ami nem túl régi, talán dugesz77 fórumtárs tudna róla pár szót írni. -
q1w21
csendes tag
-
q1w21
csendes tag
válasz dugesz77 #49519 üzenetére
Szerintem ez az a link.
Ehető rovarok, bogarak. Én skorpiós vodkát akartam, dísznek a polcra, de elmaradt a vásárlás. -
q1w21
csendes tag
válasz dugesz77 #64907 üzenetére
Befőttesüveghez jó lehet az olajszűrő leszedő fogó vagy a hevederes csőfogó.
És hogy olcsóbb legyen, megpróbálkoznék házilag összebarkácsolni hevederes csőfogót pl. söprűnyélből és régi ócska derékszíjból.
Nagyüzemi konzervnyitó mozgáskorlátozottaknak alkalmas lehet, de amit én találtam az nem olcsó. -
q1w21
csendes tag
válasz fateless #64990 üzenetére
Hok-izom erősítő.
Egy anyának akinek műtötték a karját és nem tud erőt kifejteni vele.
Szerintem hónapokig pihentetnie kell amíg meg nem gyógyul, addig csak mozgatnia szabad és nem erőltetheti. Ha maradandó sérülés nélkül gyógyult akkor kezdheti el az izomerősítést.
Olyan konzervnyitóra és befőttesüvegnyitóra van szüksége amihez kis erőkifejtés szükséges, könnyű kézbe venni és könnyű a használata. És olcsó legyen.
Video[ Szerkesztve ]
-
q1w21
csendes tag
-
q1w21
csendes tag
Sziasztok
Banggood-on mi ez a pulykadarabolós valami? Megosztottam facebook-on, ezért kaptam tegnap is és ma is egy-egy plusz lehetőséget arra, hogy beírjak valamilyen számot. Ha jól értem. De milyen számot írjak be? Nem igazán értem.
Link -
q1w21
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #66498 üzenetére
Nagyon szívesen.
Nekem nem volt szerencsém, még. Egy mobiltelefon rendelési számával próbálkoztam ami meghaladja a 24 dollárt, de semmi. Érvénytelen szám. Lehet azért mert eu-s rendelés? -
q1w21
csendes tag
Banggoodon a 3M 6200 légzésvédő maszk 2551Ft, 8,88$ jó áron van.
-
q1w21
csendes tag
Sziasztok
DD4-ről hogy lehet vásárolni?
Tegnap regisztráltam és a rendelésem végén felugrik egy ablak, hogy "Order failed" nem jutok el a fizetésig. -
q1w21
csendes tag
válasz w.miki #68858 üzenetére
Rájöttem sikerült.
My Account > My Address > Edit > State/Province mezőbe nem írtam be a megyét.
Azért nem írtam be mert nem kötelező, nincs ott a kis piros csillag mint a kötelezően kitöltendő mezőknél.Bács-Kiskun megye · Baranya megye · Békés megye · Borsod-Abaúj-Zemplén megye · Csongrád megye · Fejér megye · Győr-Moson-Sopron megye · Hajdú-Bihar megye · Heves megye · Jász-Nagykun-Szolnok megye · Komárom-Esztergom megye · Nógrád megye · Pest megye · Somogy megye · Szabolcs-Szatmár-Bereg megye · Tolna megye · Vas megye · Veszprém megye · Zala megye
Próbáld meg ha nálad is ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
q1w21
csendes tag
válasz Vertigo18 #71155 üzenetére
Hidraulikus Ajtóbehúzó Karos 25-45kg-os ajtóra
Vagy ajtócsukó
4400-tól + szállítás ára. De ha van a környéken vas-műszaki bolt, érdemes lehet oda benézni. -
q1w21
csendes tag
-
q1w21
csendes tag
válasz szakalistvan #71218 üzenetére
Az N betűt fejjel lefé tetted oda.
-
q1w21
csendes tag
-
q1w21
csendes tag
-
q1w21
csendes tag
-
q1w21
csendes tag
Sziasztok!
Egy régi rádiós órának a nyomógombjait szeretném felújítani mert a gumirugók már tönkrementek.
Találtam hozzá alkatrészt, de azt hiszem minimum 10000 darabot lehet rendelni. Nekem csak 10 darab kellene.
Hogy keressek rá? Sajnos a google most nem volt a barátom, angol tudásom pedig alig van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest