Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ANOka #117094 üzenetére
Komolyan ennyire nehez a keresot hasznalni kimovil-on vagy gsmarenan? Huawei Ascend P7
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni egy ilyen Ardunio kópia starter packot: Aliexpress
Van ennél olcsóbban is ez a pack másik oldalon, esetleg szokták ezt akciózni is néha?
-
martillo
tag
Xiaomi smart power strip beallitassal mas is megszenvedett???
Egyszeruen nem tudom az itthoni halozaton munkara birni, mert nem akar csatlakozni, rossz jelszo vagy gyenge jele ir. A jelszo jo, a jel se lehet gyenge, mert mar a router melle tettem es ugy sem...Ha telefonnal csinalok hot spotot, akkor azzal mukodik a parositas, csak a rendes otthoni nettel nem.
Jart igy mas is, mi volt a megoldas?Koszi!!!
-
őstag
válasz pulutodurumo #117092 üzenetére
A 150 mm nekem már sok! Nem akarok tepsifont.
Tudom: tű a szénakazalban![ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz ANOka #117075 üzenetére
Ha elvaras a min 2 gb ram, akkor a GSMArena szerint 0 db talalat van 2016-nal ujabb keszulekeknel.
Ha a 140 mm-t 150-re emelem akkor 26 talalat. (Viszont nem szurtem 5" ala, igy ebben 5" is lehet)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
nagyúr
válasz 206 cc #117089 üzenetére
Rolton E500 -ban van beépített akkumulátor
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
..egyszerű ,úgymond asztali rádiót keresnék édesanyámnak. Amolyan mindïg szóló háttérzörejnek, még bluetooth-os hangszóró is jó l3nne amiben van rádió és az azért működik is jól!...ne csak recsegjen!!...kb. 30usd-ig gondolkozom valamiben! Szabó család forever......remél3m van még aki érti?![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
hardline
senior tag
Boruit rj 02 fejlámpára van most működő 6-7$-os kupon? Flash sale van, de inkább megspórolnám azt a 3$-t A januári kódokkal nem ment.
-
spileraaa
senior tag
elektromos autópumpa érdemes kinabol rendelni?
ha érdemes van ajánlott típus?vagy inkább megvárni míg lesz a lildl-ben?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
cidalain
veterán
válasz Czimby #117081 üzenetére
10 EUR összeggel növelt összegnek megfelelő vámteher, amit nem kell megfizetni a jogszabály szerint: 10 EUR/ 0,27 %, azaz 37,037 EUR.
A tényleges vámteher mentességi határ tehát 2018.januárra vonatkozóan 37 EUR, dollárra átszámítva: keplet:
37,037 x euro februar / dollar februar = vamhatar USD-benEuro februar es a dollar februar innen kaphato meg
Aht nem tudom viszont hogy ha valamit februar 27-en rendelsz, de csak aprilis 5-en er a vamra, akkor melyik honappal szamolnak. Ha aprilissal az szivasnert te rendeleskor csak februarral tudsz kalkulalni, es ha kicentized akkor a ket honappal kesobb ha az arfolyam kedvezotlenul alakul akkor jelentosen meg lehet szivattyuzni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Czimby
addikt
válasz garage112 #112169 üzenetére
A cikkben szereplő Februárra számított 45.69USD, hogy jött ki nekik?
Mert épp kinéztem egy 45.3 USD értékű cuccot, de mérete miatt tuti kiveszik,
biztos lehetek benne, hogy nem kell fizetnem ha ezzel a leveléllel elküldöm?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
lac14548
aktív tag
Ennek a zöldség spirálvágónak van valami - bevált, kipróbált - kínai alternatívája?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Beni2360
félisten
válasz DJGABI #117076 üzenetére
Azért a Motorola flip teló még Amcsiban bőven vannak. Szinte amit látni azok mind Motorolák.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Jarod1
veterán
valami jófajta párásítót tudtok ajánlani?
a villanykörte formájú kilőve, most döglött meg.. -
DJGABI
addikt
válasz ANOka #117075 üzenetére
hát nem tudom, nem véletlen haltak ki ezek a flip-es telók... csamcsungnak vannak koreában belpiacosban, aztán ennyi. szerintem droid sincs igazán rá felkészítve. felejtős
android dual sim-et tudom ajánlani [link], vagy van az általános milyen telefont vegyek... de ezekkel a feltételekkel nehéz lesz sztem
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
őstag
Tudom, hogy ez nem telefon topik (ha kell átmegyek oda, csak melyikbe?), de mégis felteszem itt a kérdést:
Kinek mi a véleménye a Vkworld T2 Plus készülékről? (Ali; GB; BG)Még nagyobb OFF témát kordában tartva:
- Nem érdekelnek az 5"-os vagy annál nagyobb készülékek! (Képernyő mérete <5" vagy a készülék legnagyobb fizikai mérete <= 140 mm!)
- Olyan dual SIM-es androidos telefon keresek, ami SD kártyával akkor is bővíthető, ha két SIM kártya van benne. (2 SIM + 1 TF együtt!)
- A kamera felbontása, minősége és száma egyáltalán nem érdekel, mivel nem szoktam telefonnal fényképezni. -
dugynok
senior tag
Melyik az ajànlott sonic fogkefe gb vagy ali rendelésből?
-
RedCactus
senior tag
válasz fateless #117062 üzenetére
A Parlament képét nem is lehet csak úgy felhasználni. Engedélyhez kötött vagy mi.
-
imike999
csendes tag
Akkor már nem él, egy órája még lehetett venni.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz #39868659 #117067 üzenetére
Tévedj Persze, én sem a csodát várom. Viszont asszonyom miband2-je jól szuperál, ezért ettől sem várok kevesebbet. Legrosszabb esetben négyezeré' lesz egy hívásjelzőm A hitelkártya méretű, GB-ről rendelt telómmal, ha összedobom az árát, akkor nem is rossz üzlet, mert az maradéktalanul működik.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
janek2
tag
Sziasztok.Milyen usb type c kábel ajánlott?Esetleg egy kupon?
janek
-
addikt
Van Aliexpressen egy csomó "Aliexpress Select Coupon"-on, ám sehova nem dobja be, hogy tudom felhasználni?
-
Bec
tag
válasz fateless #117062 üzenetére
Korábban írtátok,felraktam ezt a MonkeyEcho chrome kiegészítőt,azóta jobb oldalt feldobja ha a GB-n mászkálok hogy van kupon a cuccra a "check available cupons"-ra nyomva átdob egy másik lapra ahol látható a kupon és egy kedvezőbb ár. Ott van lehetőség "Buy Now"-ra majd visszadob a GB kasszájához emeltebb áron mint amennyiért kínálják,csak a kupon bemásolása is megemeli az árat. Több terméknél kipróbáltam minden drágább lesz mint előtte,más is találkozott ezzel??
-
mr_kickass
tag
Sziasztok!
Elektromos fogkeféhez keresnék kupont, a két kiszemelt a Digoo DG-YS11 és a Soocare X3 lennének. Érdemes várni pár napot/hetet, vagy nem nagyon szokták akciózni őket? Köszi előre is!
-
DeFranco
nagyúr
válasz norbert1998 #117058 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz -secret- #117052 üzenetére
https://www.gearbest.com/table-lamps/pp_1168431.html
Azt hittem, megy csípőből is a nagyágyúknak!
Kösz előre is! -
Siriusb
veterán
A felmagasztalt utourch lámpához tud valaki kupont? Köszi!
-
MrDerekas
addikt
válasz w.miki #117043 üzenetére
5 dodo az 5 dodó Lesz beszámoló, főleg, hogy magam is igen kíváncsi vagyok a vérnyomásos részre.
(#117049) maestro87 A fél óra el is ketyegett ahogy írtam is. Hogy mekkora deal, azt nem tudom, de a kispénzes, senkinek se kellő vackok 200 darabosára se jutottam még be.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
nimfas
addikt
Sziasztok,
Anyámnak szeretnék egy falra akasztható LCD-s órát szép nagy digit számokkal amik mutatják a(z):
-Időt (óra,perc,mp)
-Dátumot
-Belső hőmérsékletet
-Külső hőmérsékletet
-(Esetleg páratartalmat.... jó ne legyünk telhetetlenek)Mivel a külső hőmérséklet is kéne ezért olyan kéne aminek van külső egysége is.
Feltétel lenne az elemes működés, adapter nem játszik, mert a macska lekapja a vezetéknél fogva.Javaslatok, esetleg konkrét típusajánlat ami bevált?
Előre is köszönöm!!!
-
Beni2360
félisten
Igen kifolyhat és szét marja az érintkezőket. lehet, hogy a mostani újabb elemeknél nincs ilyen opció, de volt már sajnos precedens, hogy bent felejtett elem szét mart mindent belülről.
Én meg mivel már nagyot halló vagyok már ilyen apróságok nem is zavarnak, még a projektor ventijét sem hallom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
joergie
őstag
-
benfolds
őstag
köszi szépen a segítséget, jó fejek vagytok!
-
erdey_a
addikt
bocs, nem voltam gépközelben
annyi, hogy amit először néztem 2 dollárért, na az nem jó bele, de ez 4-ért igen
Vérboci
-
DeFranco
nagyúr
válasz gyapo11 #117008 üzenetére
értem. én ezt a linkelt boltban vettem, most odadugtam a fülem mellé, a számlap felől hallgatva 2 cm-ről lehet hallani valami egészen távoli iszonyatosan halk percegést, 5 cm-ről meg konkrétan semmit.
október óta megy ugyanazzal az ikea alkalisk (egyszerhasználatos) elemmel, tűpontos tehát valószínűleg nem merül.
én mindent értek, hogy itt mindenki sentinel és egy üres tanyán nem tud aludni attól, hogy a kert végében hangosan nő a kankalin de ebből amit mutattam az a példány amit mi vettünk csendes és nem eszi az elemet.
nyilván én sem véletlenül vettem ilyet, falra mászok a tiktakkolástól.
-
Bolber
csendes tag
válasz quailstorm #117003 üzenetére
Köszönöm.
-
vittorio7
őstag
Ez az USB C kábel ennyiért jó áron van?
-
zsiz
őstag
válasz Beni2360 #117025 üzenetére
Miért nem? Mert "kifolyhat" az elem, vagy más okból?
A szobámban egy ilyen nagy DIY faliórám van [link], ehhez olyan szerkezet van, amin nincs másodperc mutató. A perc mutató ugrik másodpercenként aprókat, tehát nem folyamatosan megy. Elég hangos is, szerencsére nem vagyok az a fajta, akit ez zavarna az alvásban
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
MrDerekas
addikt
válasz w.miki #116846 üzenetére
Ezt a kálváriát amit átéltem Tegnap ezen akcióban az óra nullázásakor gondoltam egy merészet és kattintottam. Esélyem sem volt az 5 darab egyikét kifogni, de na. Adjunk neki egy esélyt. Leesett az állam, mikor bejött. Aztán a pp oldalon lehervadt a győztes mosoly, ugyanis nem volt 15 dollárom. Gyors fejelés, hogy akkor most mit is... Már bank acc-ot is hozzáadtam új fizetőeszközként, de minden igyekvésem kapufa volt. Az őrangyalt végül itt a fórumon találtam meg (ezúton is köszönet neki ). PP ballance pipa. Igenám, csakhogy közben lejárt a fizetési időablak és closed lett a vásárlásom. Semmi gond, írtam a supportnak. Aránylag gyorsak voltak, mert 14 óra elteltével választ is kaptam: Vásárolja meg újra. Venném én 15 dodoért, venném. Csakhogy az akció nem így működik. Mára időzítő beállít, uccsó két percben szemem a számlálón, nulláknál kattintás a snap-re... és kattint, és kattint... Amit nem néztem, hogy tölt az oldal és váratlanul a fizető oldalon leltem magam és örömmel szabadultam a 14,99 dollártól Az esélyem a nullát közelítette egyetlen ilyen akció esetén is, de hogy meg is dupláztam...
Szóval 4-8 hét múlva remélhetőleg véleményem is lesz a LYNWO M6 vagy XIAOMI2-ről. Ha meg klinikára kerülök időközben, annyi hasznot hozok belőle, hogy 24 órás mérővel hasonlíthatom össze[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
ó, köszönöm, még a regisztráció előtt érdeklődtem, ezért nem láttam a lehetőségeket.
szerk: (#117029) fo_di hát akkor ez mégsem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
sziasztok! a paypal milyen kártyákat fogad el? csak internetes fizetésre alkalmas kártyát? pl. maestro-t nem?
-
Beni2360
félisten
Lemerült elemet nem hagyunk benne, én úgy tanúltam.
Kérdés van olyan óraszerkezet ami mp. mutató nélküli? Ha igen akkor az nem kattog meg búg ?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
FingR86
őstag
pohár olcsón ?
-
tomazin
veterán
válasz cidalain #117016 üzenetére
Np, megertem(bar elsore el akartalak en is kuldeni melegedni, de letettem rola). A topic nagy resze mikor jon meg, latom a gomboket is (nem csak itt), nem gondoltam, h ez is ennyire valtozo lehet.
De ha mar itt tartunk: nektek mennyire jellemzo a penteki kezbesites? Nekem szinte semmi nem jott meg meg penteken, pedig jon akkor is a postas csajszi. (Aki mindent zokszo nelkul kihoz, kedves, rendes, tehat biztos nem neki nincs kedve dolgozni penteken)
-
Trabi TM
csendes tag
válasz cidalain #117007 üzenetére
"email only ár több napig szokott élni, de nincs lejárati idő, így hogy mikor van pontosan vége az akciónak szintén kérdéses."
Én úgy látom, hogy ott az óra, ami jelzi, hogy 2 nap, és 10 óra van vissza az akcióból. Miután hétvége van, és a kínai ünnep volt, szerintem könnyű tippelni, hogy nem fogják ennyi idő alatt lepontozni azt a reviewt, amit még meg sem csinált...
-
vittorio7
őstag
válasz vittorio7 #117010 üzenetére
Ezt a Mi Max 2 néztem ki. Pontozva jó ára van.
-
zsiz
őstag
Én ilyet vettem: [kép] Linkelni nem tudom, mert azóta már 404.
Folyamatosan megy, nem kattog, de nem hangtalan. A hangja nem tudom mennyire zavaró, mert nekem kintre kellett a műhelybe. Viszont az elemet zabálja, - bár ebben biztos a hideg is közrejátszik -, így nálam általában egy helyben áll, lemerült elemmel.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
tomazin
veterán
válasz cidalain #117007 üzenetére
örülök, hogy az én hszemnél fogyott el a türelem.
mivel még nem csináltam egyetlen érteklést sem, de azt már olvastam, hogy nem automatikus a dolog, így gondoltam megkérdezem, hogy ált. mennyi időt szokott ez igénybe venni.mellesleg ha azt az infót kapom,hogy esélytelen, akkor felteszem itt a nagy kérdést, hogy akinek van egy zsák pontja ami le fog járni, akkor esetleg lenne-e kedves segíteni egy fórumtársán pár darab 18650-ért cserébe.
-
Arcképgyáros
Megjött a Kínából rendelt Meizu füles Ausztriából. Még szerencse, hogy nem fizettem eu expressre.
-
gyapo11
őstag
válasz vince #116998 üzenetére
Nem húzzuk nyársra, de nem fogja érteni. Én sem értem a 30 $ fölötti lámpákat vevőket, mások a 10 $ fölöttieket sem értik, megint mások meg 100 $-ért is szívesen vesznek és nem értik azokat, akik nem értik.
Hasonló az egyéb kínai kütyükhöz, olcsón szeretünk vásárolni, azonban van amit vagy nem lehet megkapni olcsón, vagy vállalhatatlan minőségben, ezért nem kell csak a drágább.
Lámpánál csak egy adat a fény mennyisége. Lehet kapni 1000 lumenhez közeli lámpát 10 $-ért. De lehet hasonló fényerejű fele súlyú és fele méretű lámpát kapni 50 $-ért, és lehet hogy valakinek ez fontos, hogy bárhova elfér, nem akad bele ha az övén fityeg stb. Aztán lehet 20 $-ért olyat kapni, ami szintén 1000 lumen, de háromszor messzebbre világít, van akinek ez a fontos. Vagy szintén 30-ért olyat, ami szélesen is tud világítani közelre meg szűken is messzire, twoo in one, van akinek ez a fontos, hogy nem kell két lámpa, hanem egyben megvan a két tulajdonság.
Aztán vannak lámpák, amik kivillogják az akku feszültségét, vagy világít/villog a gombjuk, így sötétben könnyű megtalálni, vagy védik az akkut a túlmerítés ellen és jelzés után lekapcsolnak. Vannak akiknek ez a fontos, hajlandók fizetni a kényelemért.
És van az Imalent, a tekerős fényerőszabályozással 1-1000 lumen, és nem kell több lámpát keresni.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a különbség a Xiaomi Mi Max 2, Global és International Version között? B20 egyikben sincs, az oké. A globálhoz gondolom van EU töltő, a másikhoz meg nincs? És ezen kívül? Az International Version milyen android van? Milyen ROM lehet rajta?
-
gyapo11
őstag
válasz DeFranco #116975 üzenetére
Én a Conradban vettem ilyen nem kattogó óraszerkezetet, egyrészt éjszaka hangos, másrészt kiszivornyázott két elemet pár hónap alatt, azóta elem nélkül szép csendben várakozik.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
cidalain
veterán
válasz tomazin #117005 üzenetére
mi ez már, átmegyünk itt jósfórumba?
szerintetek mikor jön meg a csomagom, szerintetek mit fognak mondani a ticketre, szerintetek mikor kapom meg az értékelős pontokat, szerintetek vajon holnap mit fogok reggelizni, szerintetek hány évig fogok élni...eleve két hülye jóslást vársz el:
-vajon meddig lesz akcióban a lámpa
-vajon ameddig akcióba lesz, megkapod e a pontokatmost mit vársz? mondjam hogy igen, biztosan? ettől megnyugszol?
vagy ha azt mondom hogy tutira nem, akkor mi lesz? nem csinálsz értékelést, vagy nem veszed meg a lámpát? vagy megveszed teljes áron?
tényleg az én hasraütésemen (más fogalmatlan igen-nem válaszán) múlik az egész?
csináld meg az értékelést, aztán ha megjön holnapra akkor vedd meg a lámpát.azt tudom mondani, hogy én amikor értékelést csináltam, akkor nagy többségében másnap megkaptam a pontokat. de most ugye ünnep volt, szerintem még nem 100%-on pörögnek, meg van egy csomó elmaradásuk is, az tuti. email only ár több napig szokott élni, de nincs lejárati idő, így hogy mikor van pontosan vége az akciónak szintén kérdéses.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tomazin
veterán
Ha ma este csinálok egy pár reviewt akkor van rá esélyem, hogy megkapom a pontokat, mire lejárna ez?
-
quailstorm
nagyúr
válasz Bolber #116962 üzenetére
Kicsit overkill, de gophert.
Nekem még a legelső van meg, kifutó szériás volt 13k-ért. Az 3 tizedesjegyes amper kijelzést tud.Amúgy csak jót tudok mondani. Földelt. Audiofil-kompatibilis, abszolút semmi zaja nincs, miközben egy laptoptöltőről hajtott Rolandnak van. Ezen kívül nem különösebben melegszik, pici, és erős.
19V 4.2A-es laptopot vígan viszi.Lehet úgy is, hogy megveszed a legolcsóbb gophertet és hozzá a több bigyót, én is egyesével vettem meg. Az alapcsomagban csak egy tápkábel és egy banán-krokodil van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest