Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Mikor teszed az agyad, de olyan hülye vagy, hogy saját magadat járatod le, mert egy apróhirdetés szavainak jelentéseit sem ismered.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Cs1csó
félisten
válasz KROK640 #65296 üzenetére
Nagyon jól megfogalmaztad kb. magas ÁFA (15% bőven elég lenne) gyenge forint (amit az MNB intézett nekünk egyértelműen) az alacsony fizetések is tény ( a románok is megelőztek már minket ami szomorú talán még a bolgárok vannak mögöttünk)
Az egy külön adalék, hogy mivel urambátyám ország vagyunk ezért sok tehetségtelen ember van pozícióban és NINCS verseny kb. sehol ezért mindent alacsonyabb hatékonysággal csinálunk és persze egy része el is van lopva ezért még vagy 30% rámegy erre.
Vegyük a Lánchidat: egy kemény ellenőrzések alatti rendszerben kijönne mondjuk 10 milliárdból nálunk 20 milliárd lesz és mivel dilettánsok csinálják miután "kész" fog kelleni még vagy 5 milliárd, hogy a hibákat orvosolják.
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #65290 üzenetére
Jah, külön kitolás velünk, hogy az alacsony fizetések, és a legmagasabb AFA mellett még a gyenge forint is nehezíti a dolgok megfizethetőségét.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #65290 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #65288 üzenetére
Árulták ezt 46k-ért is.
-
koko52
nagyúr
-
koby11h
őstag
Aha, el tudom képzelni olyan sztereotip képként: kopasz tetkós BMW gyűrűs tulaj tankolja a 2005-ös házilag tuningolt német rendszámos BMWT-t (látszik a felnin a kézi festés és az utólag felrakott kicsit más színű spoiler pop szegecsei is az éppen betanuló kezek munkáját dicsérik). A kocsiból pedig kihajol egy festett szőke műmellű és feltöltött szájú csaj egy ilyen BMW-s ruhában és éles nyávogó hangon kiabálni kezd: Sanyi! Hol a cigid? Mer' rágyújtanék míg tankolsz!
Idilli kisvárosi kép szombat reggel[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
opr
nagyúr
Es ahhoz hasonloan azoknak a noknek szol, akik megbizhatoak, mint egy 2 literes dizel bmw.
Rakoltod a gatyadat, leeget, aztan ott hagy az ut szelen.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
gban
veterán
19" monitor, jelképes összegért elvihető
Nem találjátok ki úgysem szóval elárulom, a jelképes összeg az 12kPostázást nem vállalok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Oposzumtoszó #65264 üzenetére
Nekem kell ez a dúdú
-
senior tag
-
BiP
nagyúr
A korát csak 18 évvel tévesztette el, de gondolom a km állásban is ilyen nagyságrendű a csúsztatás.
-
Cs1csó
félisten
Reklámozhatná úgy, hogy "keveset futott"
-
senior tag
-
-
-
TeeBee73
veterán
Settings: Very High
Resolution: 320*240
MOD:
#65252: oriic:
#65253: BiP: Hja. Mint ha a "Man Eater"-t "Sharknado" címmel adták volna ki.Ezt a gyöngyszemet meg most találtam. És még nem is a "Hülyevagyok" boltból.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
gban
veterán
full maxon vitte GTAV TOMB RAIDEREK PROJECT CARS FARY CRAY CRISSIS
Postázást nem vállalok.
-
-
-
-
-
-
gban
veterán
Helyben, celeron G1840 7k
Postázást nem vállalok.
-
-
TaaT
nagyúr
"Eladó Intel Core i7-3770 Quad-Core 3.4GHz LGA1155 Processzor!
A legerősebb LGA 1155-ös foglalatú processzor."Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
"Átvételi lehetőség Szegeden személyesen. Ez esetben az ár 8000 Ft/db. Postázás esetén az ár 9000 Ft/db + postaköltség."
Give them hell Ukraine!
-
BiP
nagyúr
válasz qnadam #65227 üzenetére
Én is ezt mondon, nem tudunk semmit. Honnan jött az a többieknek, hogy kajamaradékos, nincs letakarítva, stb.?
Ha ők látják a hirdetést, akkor be kellett volna tenni a kritikus részt/fotót, nem pedig "bennfentesként" hivatkozni olyan részletekre, amit itt a fórumban nem látunk. Mert így ebben a formában se nem vicces, se nem informatív.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Trailblazer #65220 üzenetére
"Szia küldesz még fotot a vezérlöröl 7be ide adod"
Ezek után...
Jó fej voltam, mert bár a hirdetésben ott van, hogy értelmes mondatokra válaszolok, megírtam neki, hogy 10 ezer az ára...Nem az van az ingerküszöböm felett, hogy koszos a szék, hanem hogy ez egy átlagos hirdetés sajnos mostanában... Már meg sem lep.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
törölt tag
Ez valami bug, hogy bepipálom a csomagküldéssel is opciót HA-n, de kilistáz olyanokat amikben nincs csomagküldés megjelölve? Vagy a Linux nyomorék?
Vagy azért, mert bazár hirdetés és fizetős? Mondjuk egy bolttól pláne elvárnám, hogy hajlandó legyen postázni.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz solena #64515 üzenetére
Régi téma, de most frissen telepítettem Win 10 2004-et egy notira, eleve online fiókkal, így a OneDrive valóban magától a C:\-re akar befoglalni magának helyet.
A megoldás ennyi rá.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
-
kenwood
veterán
válasz envagyok #65207 üzenetére
Es az mennyire eletszeru,hogy megnyitok egy hirdetest,ami x forintra szol,majd megvasarolom 2x aron a termeket?
Mert ugye ezek jellemzoen a piac ar 60-70%-an vannak hirdetve,tehat a 2x mar 120% felett lesz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
KROK640
nagyúr
-
kenwood
veterán
Meg amikor beirja, hogy Budapest, aztan kiderul, hogy ott csak a postastol,futartol tudod atvenni ...
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Az olyan csoves, amikor a 2x8-as ram kitet meghirdeti X forintert az ember, majd beirja a hirdetes vegere, hogy az ar /db ertendo, tehat 2X
Miert nem tudja eleve a valos, 2X aron meghirdetni ?
Vagy a cimbe beleirni,hogy 2db 8 gigas, X/db.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
envagyok
veterán
válasz elder troll #65201 üzenetére
Egy hirdetés volt.
-
törölt tag
válasz elder troll #65201 üzenetére
Nekem leesett rég, bár én a lapcsaládon töltöm le az életfogytiglanomat.
A pénzért dolgozni kell, úgyhogy megírta a hirdetéseket és harcolt a lidércekkel. -
elder troll
őstag
válasz #89309696 #65200 üzenetére
Ha valaki ennyire nagyban tolja az ipart, akkor ez leeshetett volna magától is. Hiába töröl valaki egy hirdetést archiválás helyett, ha a címsorban látható a termék gyártója és típusa (vagy amit leírt címnek).
(#65199) envagyok
Gugli "kess" már nem dobja ki, így ezt igazolni vagy cáfolni sem tudom, a hirdetés címsorban nem szerepelt xt, csak az a biztos.
Viszont amin sokkot kaptam az az 1060-as hirdetések mennyisége. Csak a hirdetéseket megírni egy örökkévalóság lehetett, és a lidércekkel való küzdelem alatt minimum megőszültem volna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest