Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz customer114 #41098 üzenetére
"Az új ára 60 Euro volt, most csak 15 000 Ft" 19e ft vs 15e ft, minnyáelalélok' ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Syl
nagyúr
válasz customer114 #41098 üzenetére
Kihasználhatatlanság miatt - csak hogy tudd
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
customer114
őstag
Outdoor?! (kihasználtság hián)
-
Vakegérke
félisten
válasz Mecy_Lacee #41094 üzenetére
Ha 50 köbcentisek, nem túl erős a verda.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
cbmfan
őstag
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Chaser
legenda
egyik ismerős akar venni egy mac pro-t, megkért segítsek, benézek az egyikbe:
"Eladó egy 2013 Late Macbook Pro kiváló kozmetikai állapotban, hardveresen tökéletes.A készüléknek egy apró hibája van, a kijelzőn apró vízszintes csíkok jelentek meg 2 éve, azóta a helyzet változatlan, tökéletesen működik."
címben erre semmi utalás, világűrbe bannolhatnák nyugodtan az illetékesek, 150-200e ft-os "apró hiba", ami címben sincs feltüntetve
-
SUPREME7
addikt
válasz aprokaroka87 #41080 üzenetére
Beszartok, true story, állami cég, ott dolgozott egy faszi 10+ éve, mikor felvették, leadott egy nyilatkozatot, hogy költözéskor eltűnt az általános iskolai bizonyítványa, ki ne hitte volna el, hogy nincs meg a 8 általánosa, rugalmasak voltak, felvették, kisfőnök lett, majd a cégnél 1-2 hamis érettségi miatt elkezdték felülvizsgálni a leadott bizonyítvány másolatokat, és kérték tőle is, nem tudta leadni mert nem is volt neki és több mint 10 év után derült ki, és kirúgták
-
maláj
addikt
válasz aprokaroka87 #41080 üzenetére
százalékos arányban szignifikáns a történet
-
Astroboy
őstag
válasz customer114 #41075 üzenetére
-
zolee5016
őstag
Fel kell menni a hegyre....gondolom a hegy opciós,az is eladó
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Vertigo18
addikt
-
Tewe013
őstag
-
SP4C3
veterán
-
cbmfan
őstag
ezek is egymásra találtak...
-
zolee5016
őstag
válasz Trailblazer #41052 üzenetére
húbazzz...és 2x egymásután.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-igu-
addikt
Most azt hiszitek, viccesek vagytok... Láttam én már dombon álló ház magasteraszán kerekes kutat... ÉS NEM MŰKÖDÖTT!
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
veterán
Csuda csúszda eladó, így akarta írni.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Trailblazer #41045 üzenetére
Igaz.
Rosszul irtamMondjuk ebben a topikban ez kb topik "tartozék"
-
Trailblazer
veterán
válasz aprokaroka87 #41044 üzenetére
Pláne, hogy csúszda lesz az.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Mecy_Lacee
senior tag
"Samsung smart led tv
55 000 Ft
Eladó nagyon szép álapotban a fent emlitet tv sérülés mentes semi hibája nincs 82cm wifis az ár fix !"Azért ne vesszünk el a részletekben (se)...
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
-
seniman
veterán
válasz Mecy_Lacee #41034 üzenetére
Jobban gátolja a mobil vindóz a működését,mint az a bolhapöcsnyi repedés. Amúgy jó kis teló(volt)hibátlanul ér is vagy kétezret.
Na de a mai kedvenc FB hirdetésem:-pálcás hegesztő
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Mecy_Lacee
senior tag
"...elado egy nokia lumia 520 kartya fugetlen kis repedes van rajta de a mukodesg nem be fojalsoja..."
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
-
Mecy_Lacee
senior tag
"Biciglis gyerek ülést keresek"
Valakinek van?
-
seniman
veterán
Ha valaki egy Asus Expedition vga-t Expendition-ként hirdet,az simán csak analfabéla,vagy ezzel utal rá,hogy a kártyája túl van árazva kissé?
-
Smiley
addikt
válasz Chaser #41027 üzenetére
Igen ez maganszemelyken tok oke, de amikor van egy rakas dolgom, nem fogok meg egy 20e alaplap miatt jegyzokonyvezni meg telefonalgatni meg szarakodni. Igy mindenki happy, az eves lomtalanitasnal meg ugyis kiszorjuk a nagyjat. Amugy lekopogom mostanaban nem nagyon szart be semmi.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Chaser
legenda
válasz Smiley #41026 üzenetére
én meg közlöm vele, h akkor erről szíveskedjen adni egy jegyzőkönyvet, amit viszek a fogyvédelemhez mellékelve a panaszkönyvbe beírtakkal, és majd küldök linket a homárról meg a többi helyről ahol neten közzé teszem...éééés ha tetszik ha nem, úgyis garanciáztatni fogják, de akkor már többet fogok rájuk verni mint ami most járna..kb ennyi, nem volt még rá szükség
-
Smiley
addikt
válasz Chaser #41025 üzenetére
Jah, csak kozli, hogy igy nem veszi at garira aztan vigyem oda ahova akarom. Sajnos az idom tobbe kerul mint ezekkel az idiotakkal vitatkozni. Tisztaban vagyok vele, hogy nekem van igazam, de nekem nincs idegzetem az ilyenekhez, szoval ezert taroljuk ezeket. Multkor egy 20e ft-os gyarilag doglott disk-nek a csomagolasan veszekedtunk az egyik helyen... (disk-et soha nem viszek vissza, kiveve ha meg nem tettem ra adatot) Aztan jott a mi a francert nem oriztem meg az antisztatik zacsijat. (Penteken vettuk, hetfon vittem vissza mert nem indult el.) Mondtam neki, hogy lesz@rom, szamolja ossze hogy az elmult 3 honapban mennyi disk-et vettem, aztan ha kicserelitek akkor szoljatok ha nem akkor dobjatok ki a francba, mert nekem ennyit nem er... Aztan vannak a jofej cegek, ahol szol, hogy 2-3 hetig tegyem el ha tudom a csomagolast. Tipikus balkan, legyen papir garilevel doboz meg minden szar... de azert javul a helyzet, ceges szinten is egyre tobb dolgot rendelunk kulfold-rol.
-
Chaser
legenda
válasz Smiley #41024 üzenetére
nem tud rá hivatkozni, jogszabály a mérvadó, nem kell csomagolóanyagot megőrizni, az eladó nem hoz jogszabályt csak alkalmazhatja, felülírni csak vevő javára lehet - sajnálatos h legtöbb ember nincs tisztában a jogaival és azt csinálnak vele amit akarnak -
céges gar megint más téma, ott pl nincs 2 hetes elállási jog sem, se fogyvéd, de arra is vonatkozik h csomagolást nem kell megőrizni - szép is lenne arra külön raktárakat fentartani ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Smiley
addikt
válasz Chaser #41023 üzenetére
Én ettől falra tudnék mászni. Céges szempontból is hatalmas ötlet, hogy az összes dobozt meg minden szart őrizgetni kell évekig... Nálunk kb 20nm helységben vannak plafonig a dobozok. Hülyeség az egész, de erre a legegyszerűbb gari elutasításánál hivatkozni meg szivatni a népet.
-
Chaser
legenda
válasz seniman #41015 üzenetére
cégesnek megvették, tréfa vissza, lap kiír selejtbe aztán elad, ez szokott lenni általában
seniman a tartozékok igen, a csomagolásból viszont semmi - ha a gyártó/szeriz jó fej és nem kéri be pl alaplaphoz a hátlapot v sata kábelt akkor jó fej, de az más történet -
-
cbmfan
őstag
mondok jobbat: két hete láttam bolhapiacon nem idén barnultnál pár imac-et és macbook air-t, 150 ezer/db áron. sok sikert kívántam az eladáshoz.
-
szebe
addikt
-
TaaT
nagyúr
válasz seniman #41015 üzenetére
"biztos van rá egy érdekes magyarázat,miért nincs semmi papír a laphoz."
Nemrég egy asus strix lap volt eladó facén, 3hónapos. De egy hátlapon kívül semmi sem volt hozzá, emberünk szerint nincs helye a dobozokat tárolni, így cakk-pakk kidobta az egészet.
Ilyenkor amúgy mi van a garival?
Give them hell Ukraine!
-
seniman
veterán
-
Chaser
legenda
válasz Trailblazer #41013 üzenetére
mázli, ilyen termék bolti ár felét éri, annyiért már el lehet gondolkozni megéri-e a rizikó, felette meg esetleges meghibásodásnál könnyen nagyon drága is lehet
-
seniman
veterán
Z370-es lap az aprón 35-ért.Se garancia,se számla.Ugyanez boltból 51K újan.
A hülyének is megéri,ja nem,csak azoknak éri meg. Akinek 16 ropit nem ér meg két év garancia,az igazolt származás,az tényleg vegye az apróról a ki tudja honnan mutyizott holmikat.
-
Krogoth
senior tag
-
Chaser
legenda
"Lenovo X 201 akció Számlával,garanciával több darab NE KEVERJÜK A LEPUKKANT darabokkal"
az a bibi ha vadonat új, bontatlan, akkor _talán_ ér annyit amennyiért árulja..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest