- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
[link]
Vajon mit jelenthet egy Retail alaplapnal az OEM szo ?
doboz nelkul,zacskoban aruljak,es akkor hirtelen oem lesz belole"Az OEM (Original Equipment Manufacturer) kifejezés arra a szituációra utal, amikor egy vállalat az eredeti gyártótól megvesz valamilyen terméket, majd mint sajátját adja tovább, gyakran valamilyen nagyobb termék részeként. Nem egyértelmű ugyanakkor hogy ebben a helyzetben az eladó eredeti gyártót vagy a felvásárlót nevezzük OEM-nek."
-
cbmfan
senior tag
Mate 8, közel két éve használom. mielőtt megvettem már megjött a világ túlfeléről az üvegfólia, becsukható ablakos tok és övtartó hozzá, mai napig úgy néz ki mintha új lenne, csak a fólia jobb felső és bal alsó sarka van alig láthatóan lepattogzódva. hiába van bármilyen tok vagy fólia rajta ha zsebben hordják. feszül, nyomódik, míg övtartóban lazán van, maximum dörzsölődik, de a toknál ez nem számít.
-
quailstorm
félisten
válasz
Trailblazer #43797 üzenetére
Gorilla Glass a nyírástól, feszítéstől véd nagyon. Meg attól, hogy törés esetén elvágja a kezedet meg a torkodat.
Már egy első generációs Gorilla Glass-t is C-be lehet hajtani de még nem tört el. (2009)
Egy hamis ablaküveg érintő viszont olyan szépen az államba robbant, hogy szedegethettem a szilánkokat.Ejtéstől is véd csak nem olyan látványosan. Kavicstól, pontszerű ütéstől nem tud védeni az se.
Karcállóság a másik dolog, bár én is meg haverom is meg tudtuk karcolni, szóval inkább fólia. Neki vízparton a homok intézte el nekem meg a bénaságom és a farmeren a szegecs.Tempered glass viszont sokszor tényleg elnyeli a becsapódást és csak az törik, nem egy készüléken láttam élesben.
-
mpo
veterán
válasz
Trailblazer #43794 üzenetére
Volt egy Nokia Lumia 800 Windows-zal, azon Gorilla Glass volt, fólia nélkül használtam évekig, a gyári hátlapot kapta meg.
A Redmi 4X-re meg elöl-hátul raktam védelmet, de ez a tempered glass se védené meg a kijelzőt a töréstől.
Hamis biztonságérzetet ad.
A GG megérne 5-10$-t., de mégse rakják bele. -
Silεncε
őstag
válasz
Trailblazer #43790 üzenetére
Nekem sincs most éppen fólia rajta, az előző üveget sikerült félbetörnöm, az új meg nem passzolt rá, így levettem a francba. Ja, és antivírust se használok (vagy a linux pörög vagy a win beépítettje). Nem kell minden sz@rt letöltögetni és nincs baj
-
mpo
veterán
válasz
Trailblazer #43788 üzenetére
tempered glass, és arra még került egy sima matt fólia is. Masszív tokot szintén kapott, és már esett is le, persze ennyire levédve semmi baja nem lett
Hogyan lenne baja, amikor az érintőképernyő se működik ennyi védelem után?
-
Wesder
titán
válasz
Trailblazer #43788 üzenetére
Én Nilkin Frosted+Fullcover kombót szoktam hasznàlni.
-
Trailblazer
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó #43785 üzenetére
a több mint egy éves telefonomon nincs semmilyen fólia, köszöni jól van, az előtte levőn 3 évig nem volt, mikor megvettem került rá, aztán 3-4 hét múlva épp asztalon volt mikor berobban rajta az a csoda ( : azóta ilyen sz@rokra nem költök, még a 3 éves telefon kijelzője is karc mentes állapotban tört ketté, mikor autóban ráültem ( : a mostani is gyári állapotú, miközben velem együtt dolgozik lakás felújításon, csak egy egyszerű vékony szilikon tok van rajta, h ne karcolódjon a háta, a mai üvegek zömét nehéz megkarcolni, leejteni nekem meg nagyon ritkán sikerül, de akkor is megfogom a lábammal 90%-ban
-
Cs1csó
titán
-
válasz
Depression #43780 üzenetére
Nemtom, en valahogy akarhanyszor talaltam olyan biciklit, ami tobb, mint 200k volt, es megerte az arat, mindig kiderult rola, hogy auto.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Depression #43780 üzenetére
Szerintem egy sima 0-val többet írt. Volt már nálam is véletlenségből, hogy félregépeltem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Cs1csó #43777 üzenetére
"ha lesz egy okostelóm akkor már első pillanattól üvegfóliával használnám"
Oh, erről eszembe jutott az egyik hirdetés.
"Hibája sajnos leesett ezért a képernyőjén hajszálrepedések keletkeztek ami szinte láthatatlan és a működését nem befolyásolja mikor leesett azonnal vásároltam hozzá üvegfóliát ami azóta is rajta van és ütésálló tokot."
-
Cs1csó
titán
Na igen erről nem is beszéltünk. Volt egy ház a környékünkön amire vagy 15 évig ki volt téve hogy eladó. Gondolom ért x milliót de x+40%-ért árulta.
Gondolom ahol most élsz és tegyük fel szeretsz is nem akarnál költözni de ha valaki odajönne hogy 2x annyit ad érte akkor elgondolkodnál, de 2x annyiért meghirdetni már merész.TaaT
Ez megint ízlés dolga, nekem most buta telefonom van és bazira nem érdekel már ütöm vágom de ha lesz egy okostelóm akkor már első pillanattól üvegfóliával használnám és amint nagyon karcos, vagy akár törött lenne a fólia én cserélném és egy fillért sem adnék olyan telóért - max ha kijelzőcsere árával olcsóbban adják - amin repedés stb. van.
-
TaaT
nagyúr
"Csak csere!!!
Samsung s7 edge,kártyafüggetlen,a kijelző plexi sérült.""- Makula Péter Bruno: Mi jen telo kel erde"
-
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #43766 üzenetére
Én olvastam, kiváló mű,
a komornyik a gyilkos. -
nullpoint
őstag
válasz
Trailblazer #43766 üzenetére
Egy népszerű magyar oldalon fent van, eBook/hu kategóriában, 11. és a 12. kiadás is.
-
mpo
veterán
válasz
Trailblazer #43764 üzenetére
Jól tudod.
De itt van, most reggel belenéztem, a 600. oldalon a 140. pont miatt megbuktam volna. Az egész 16 oldal, de az eredeti számozást tartalmazza.
[link] -
Trailblazer
veterán
Ha jól tudom, a 12. kiadásban változott pl. az ésszerű észszerűre.
-
-
seniman
veterán
válasz
aprokaroka87 #43757 üzenetére
-
mpo
veterán
válasz
Depression #43746 üzenetére
Használd egészséggel sokáig.
Amit linkeltem, talán megtalálod az összetételét és akkor kereshetsz hasonlót, arra az esetre, ha egyszer megszűnne, mint a Moschus meg sok más jó női illat, amit a feleségem is szeretett vagy férfiaknál a Brut33 after shave.
Egyébként az eladó azt mondta, ugyanaz a parfüm más illatú lesz egyénenként.
Igaz lehet, mert az embert szag alapján lehet azonosítani (szagazonosítás), mert egyedi az illata, így a bőrön lévő anyagok megváltoztatják a parfümöt is.
Az izzadásgátló stiftek közül az Old Spice nálam hatástalan, a Gillette meg működik. -
seniman
veterán
válasz
Depression #43746 üzenetére
Mondd ki,hogy b*zi zsaru(k).
-
Depression
veterán
20 éve ugyanazt a márkát használom, nincs köztük. Ezek szerint nekem jó a gyagyi is (a listában azért vannak olcsóbbak). De ha nekem ez jött be, és ráadásul kapható a rossmanban. Aztán kaptam méregdrágát karácsonyra, amit féláron egy meleg (vagy metrosexuális) rendőr elvitt azonnal, mert nekem nem tetszett az illata.
-
mpo
veterán
válasz
Cs1csó #43744 üzenetére
A személyre szabott parfüm, az nálam a rontáslevétellel egyenlő átverés.
Feleségem női műsorában láttam, megkérdezik mik a kedvenc virágai, fűszerei, színei, drágakövei és ehhez kevernek hozzá illő csodaszert. Mint a távgyógyítás.
Aztán nem mondhatja azt, hogy nem tetszik, mert akkor kiderülne, hogy nem ismeri önmagát.
A marketingszöveg se segít a választásban, igazából a szaglás számít, meg az összetétel, nem vehetek olyat amiben pacsuli van.Ez legutóbb is segített a választásban, ott vannak az összetevők képei, ráhúzod az egeret, kiírja mi az.
[link] -
Cs1csó
titán
-
mpo
veterán
válasz
Trailblazer #43740 üzenetére
Nem így van, a régi gyártók miatt tettem ki.
Chanel, Christian Dior, Guerlain, Hermés, Lancôme, Thierry Mugler, Yves Saint Laurent, Givenchy.Sok divatos (rövid életű) is kap díjat.
Egyébként meg szaglás alapján kell eldönteni, akár van díja, akár nincs.
Ajándékba venni nem egyszerű, mert jártam úgy, hogy azt mondta rá a nejem: Vénlány illat.
Végül az anyósomé lett. -
Faterkam
addikt
válasz
Trailblazer #43740 üzenetére
A nyugati aluljáróba is van, occsóé díjazott
-
updog
őstag
Bakker nagyon unom már ezeket az "eladó xy mert véletlenül többet rendeltem" hirdetéseket. Hogy lehet véletlenül többet rendelni?
Nyerészkedés céljából, OK, írd azt.
Máshol olcsóbb volt, megvetted ott, a drágábbat eladnád (=nyerészkedés céljából), írd azt.
De olyan nincs hogy véletlenül ennyire hülye vagy.
Na mindegy, ez kikívánkozott.
-
-
TaaT
nagyúr
"Eladó egy pitbike 2014 és évjárat 16 ló ero privát üzenetben mindent el mondok róla csere érdekelne Robogóra vagy akár milyen motoralkatrész ára 70 ezer Ft az ár minimálisan alkuképes szállítani nem tudo.m — Kemeneshőgyész környékén."
-
TaaT
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #43727 üzenetére
2 300 méj nyomokal = 2db 300mm mélynyomóval.
Az 500W lesz az erősítő. Persze jó lesz az szerintem 2x50W RMS-nek 8Ohm-on. [link]
-
Wesder
titán
Szegény sràc azt hiszi a csalósban hogy megtalàlja majd normankàt.
Valszeg ha tudnànak címet màr rég kiigazítottàk volna a nézését, meg a jàràsàt. -
mpo
veterán
válasz
quailstorm #43716 üzenetére
Aura.
Én vagyok a feleségemnek a ura.
-
quailstorm
félisten
-
nullpoint
őstag
Devnullban van eladó Gigabyte Windows 1080 OC
Az mit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával