- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
MasterDeeJay #122225 üzenetére
Igazából az elindul, jónak tűnik, biosig tesztelt fogalmak nem azt jelentik, hogy hibás a termék, hiszen pont azt sugalmazod, hogy jó. Ha mondjuk 5k-t fizetett érte, akkor nem kellene pampognia, mert alkatrész áron vette, de 15-20k körül már jót lehet venni. Én is visszavenném ilyen esetben. Akkor nem kell visszavenni, ha mondjuk úgy írod a hirdetést, hogy bekapcsol, de teljesen nem tesztelted le, és ezért meg a kora miatt nem vállalsz rá garanciát, vagy hibásként árulod. Mert ekkor le van írva hogy hibás, vagy nincs garancia.
Velem is volt olyan, hogy biosig teszteltként vettem olyan alaplapot, amin nem mentek se az usb, se a lan portok, de még windowst se tudtam rá telepíteni. Ott is azzal érvelt az eladó, hogy hát (szerinte) "olcsón" árulta. De önmagában ha valamit olcsóbban adsz az még nem azt jelenti, hogy hibás is lehet, illetve nem kell rá felelősséget vállalni. De ha beírod ezt, akkor nem mondhat semmit. Lehrt hogy így jóval kevesebbet kapnál érte, de ez van.Mondjuk a vevőket sem kell félteni, régebben eladtam egy lapot, ír a vevő, hogy rossz a 2. Pcie port, de neki jó így is, természetesen kérne 50% kedvezményt. Mivel teszteltem, és ha tesztelek, alaposan tesztelek, ezért tudtam, hogy jó volt.
Írok neki, hogy semmi gond, nálam ugyan ment, mert kipróbáltam, de küldje vissza, ránézek, és ha rossz, visszaadom az árát.
Semmi válasz, majd másnap elindítja az értékelést.
Én nem reagáltam rá, mivrl felajánlottam a visszavételt.
Egy hét múlva lejàrt a kérelem, de azóta se válaszolt.
99% biztos vagyok benne, hogy ez amolyan ráijesztés volt vevő részéről, hogy diszkont áron vehesse meg. Megpróbálkozott vele, végülis pénzébe, idejébe nem került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest