Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Teljes mértékig egyetértek veled.
Régen én is ez a zártabb jellegű, kerti, tóparti stb iszogatás híve voltam, de hamar kinőttem a szockört, ahol általában amúgyis beáll egyfajta "rend" és mivel amúgyis könnyen ismerkedem, rájöttem, hogy nekem a szórakozóhelyek jobb terepek. Csak mostanában barátnőmmel kezdtünk megint egy kicsit ilyen szűkebb társasági jellegű dolgokat összehozni, de ugye ez már megint más.UI: Szinte kizuártnak tartom, hogy ne jártál volna abba a bizonyos debreceni kocsmában, maximum nem emlékszel rá. És ugyanaz a neve 70 éve
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
senior tag
Tudtam, hogy számíthatok rátok.
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
-
senior tag
Amúgy azt hogy tudnám elérni tőlünk nyugatabbra, hogy ha beülök valahova akkor gyömbér üdítőt kapjak, ha kérek?
Eddig vagy néztek rám érdekesen, vagy tonikot kaptam, vagy bármi mást, de a gyömbér eddig nem jött össze.
Hiába magyaráztam, hogy ginger ale, hogy nem sör, nem alkoholos stb.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
Nem tudom mi az a Tik Tok együttes, még egy számukat se hallottam.
-
-
-
-
-
Árban tényleg más kategória volt, mert mocskos drága volt minden
Én szeretem, ilyen drágaságokat nem veszek, de alkalomszerűen becsúszik. Amire meg már ráírva is hülyeség van, azt minek venném...
Spúrban volt 2015 körül valami búza biosör. Valami névtelen akármi termék. Azt harapni lehetett, és olcsó is volt
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
opr
nagyúr
Sörfesztivál azért nagyon más kategória, mint a túlárazott, lehúzós romkocsmák. Ott tényleg vannak jó nedűk, sokszor konkrétan olcsóbban, mint a romkocsmás pancsolt, vizezett "kézműves" szar.
Én amúgy se vagyok nagy sörös (és most finoman fogalmaztam), de sörfesztiválon sikerült már olyan sört inni, hogy csak cuppogtam utána, hogy ejha, ez fasza volt - mondjuk a vicc az, hogy pont az egyik legolcsóbb volt az. A drágábbak között számomra volt jó meg meh, de semmi különleges."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Hát, én pl. a pécsi sörfesztiválon nem ittam rossz kézművest Persze, drágák mint az életed, de általában finomak. Dobozosból, üvegesből se veszel Sárkány sört, meg Deep-et...
@KROK640 : ""csak szándék kérdése" - itt a legnagyobb probléma, a szándék hiánya. "
A bűnözők követésére írtam a szándékot. De igaz a várostervezésre is"Debrecennek a vezetősége és döntéshozói, designerjei stb, legalább 25 éve olyan emberekből áll, "
Nem lep meg@szebe : "De amikor már tárkonyos ragulevesek meg hasonló elborult hülyeségek törnek fel, akkor" azt nem veszed meg?
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Nem kínzom magam, őt nem nézem, mert irritáló és érdektelen is. A másikakat nézem, nekik van valamennyi értelmük is. Legalábbis többet érnek sok hazainál akik már az anyjukat is eladták vagy cégnek vagy politikának vagy csak simán irritálóak.
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
Pepsinek vannak, de csak cukormentes. Energiaitalokból feküdtek rá nagyon az ízesítettekre, mert az a piac jobban pörög.
A narancsost még mindig bőven kedvelik 66 százaléknyira.
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Astroboy
őstag
A hsz-ed első bekezdésével 100%-ig egyetértek, de a másodikkal már kevésbé.
Itthon (Coca) kólából van sima/zero/vaniliás/citromos/cherrys, szóval kb. ugyanaz a választék mint bárhol máshol.(De az igaz, hogy az eredeti még mindig 10x jobban fogy mint bármely ízesített.)Narancsost már nem várnék, hál'Istennek egyre kevésbé vevők rá.
[ Szerkesztve ]
-
Grg
tag
válasz szebe #114666 üzenetére
Kinek mi jön be, nekem semmi bajom a különleges ízesítésekkel, inkább a nevetséges árakkal van bajom. Azért az milyen, hogy 0,33-as sör nincs 1300Ft alatt.... Egy kicsit elszálltak a magyarok ebben is, de sajnos úgy látszik van akinek ez sem drága. Ehhez képest a horvátoknál a Spar-ban a legdrágább helyi kézműves/kisüzemi sör 2,50€...
Na meg -kinek inge majd felveszi- a magyarok nem is nyitottak semmi újra ízesítés terén sem, ld. pl. a narancsos/citromos kóla, minden normális országban van, itthon nincs, mert .. ááh,na mindegy -
szebe
addikt
A kisüzemi sörfőzés is elkurvult sajnos, pedig az elején tényleg korrekt cuccok jöttek ki (mad scientist vagy horizont core cuccok, amiben semmi extra). De amikor már tárkonyos ragulevesek meg hasonló elborult hülyeségek törnek fel, akkor már beborul az ember homloka.
Aztán szépen visszatértünk oda, hogy inkább iszok (ha egyáltalán) Budvart, Peronit, vagy Kronenbourg 1664-et.A borok se rosszak szvsz, csak el kéne felejteni, hogy mi vagyunk a borkészítés alfái és omegái.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
KROK640
nagyúr
"csak szándék kérdése" - itt a legnagyobb probléma, a szándék hiánya. Debrecennek a vezetősége és döntéshozói, designerjei stb, legalább 25 éve olyan emberekből áll, akik autóval nőttek fel, soha az életben nem voltak klasszikus értelembe vett gyalogosok, és nem tudják nem autóból nézni a várost.
Erre utalnak olyan dolgok, mint több megszüntetett gyalogátkelő hely (ami egyébként a forgalmat nem gyorsítja, csak megoldja, hogy egy helyett három zebrán kelljen átmenni), a bicikli utak megoldása (a járdákra felfestve egy biciklis sáv oszt jónapot, azok is sok helyen igencsak kaotikusan), vagy a buszmegállók kivitelezése. De jöhetnék a szökőévente egyszer (tényleg 5 percenként) pillanatokra zöldreváltó lámpákkal is, vagy azzal, hogy a belvárosban egyre több (természetesen fizető) parkol épül.Persze jöhetne az egyszeri autós, hogy de lám, a főutca fele sétálóutca, és a sétáló övezet évről évre terjed kifelé, de azonkívül, hogy jelentősen megnehezíti a városban valló közlekedést, illetve két villamos megálló kivételével tömegközelekdéssel megközelíthetetlen lett a szűk értelmbe vett belváros, semmit nem ad a gyalogosknak. (ellenben készül egy jeleneleg túlméeretezettnek tűnő körút)
"Ehhez képest a menetrendek.hu -n évek óta követhető realtime egy csomó járat " - Ez így van.
-
opr
nagyúr
válasz KROK640 #114662 üzenetére
Jah, igen, a "kezmuves" sor meg bor. Nevetseges arakon, kobanyai minoseg/iz alatt, sokszor kb szensavmentesen, a bor meg kb a tescos tabis barat bor szintjet hozza, de neha meg azt sem. Mindezt olyan aron, mintha a francia rivieran innad a helyi michelin csillagos etteremben a helyi boraszat legjobb evjaratat.
Kb resti szint szamomra, csak luxus arakon.
Sokszor meg a szag meg a tisztasag is kb resti szint...Tegyuk hozza en soha nem voltam a kocsmazos alkat, 1000szer inkabb annak a hive vagyok, hogy ha mar iszakolas van, vegyuk meg a piat, aztan barati tarsasaggal egy to partjan vagy valakinek a kertjeben vagy valami hasonlo helyen fogyasszuk el. Nem kell uvoltozni, nincs vita/verekedes, buz, es tizedebe kerul az egesz.
ui:
Fingom nincs, melyik helyrol beszelsz.
Szerintem also hangon 20 eve voltam utoljara "helyi" kocsmaban. Abban sem vagyok biztos, hogy barmelyik letezik meg azok kozul, illetve ha igen, ugyan az lenne a neve, ha egyaltalan emlekszek ra, mi volt akkor. Es reszemrol jo ez igy.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
homerhamm
addikt
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Romkocsma szinten teljesen egyetértünk. Sőt, ha tele van kézműves (érts otthon pancsolt) sörrel meg borral, akkor pláne nagyot megy és csillagászati, az ára. De igazából full 1950-es évek, amikor lepukkant omladozó igénytelen kocsmákban mindenféle házipancsolmányt (kézműves jeligével) fogyasztanak az emberek, csak épp a scenario egyetlen előnye, a hihetetlenül alacsony ár hiányzik.
Persze, ha meggondolom én törzshelyem is gyakorlatilag romkocsma (covid alatt alakították azzá, konkrétan azzal, hogy mindenhol leverték az amúgy hibátlan vakolatot, és ez volt a "felújítás" ), de mentségére legyen mondva, hogy az ország talán legolcsóbb helye, de hogy a városé, mindenképp arra fogadni mernék. Pár éve jártak le Pesti (diák)csajok (több társaság is), mert azt mondták, hogy oda-vissza vonattal együtt is olcsóbb itt berúgni, mint Pesten letolni egy éjszakát.
(Biztosra veszem, hogy te tudod melyik hely ez)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Alusky
aktív tag
válasz KROK640 #114654 üzenetére
Széles látószögű mód be van kapcsolva, vannak ennél durvábbak is belőle. Nekem nem szokott bajom lenni tőle, de én a VR-t meg a hajózást is kényelmesen viszem.
A műbajszos kopi az Anton (múltkor még szőke raszta volt amúgy), ukrán youtuberek de már vagy ezer évesek. Ő az újgazdag srác a csapatban aki pénzeli az egészet (mivel a Google nem fizet, csak külsősök), ennek megfelelően az elviselhetetlen stílusa is adott, meg a sok kamu ami a videóban van mind hozzá köthető. A többiek normálisak, már aki maradt, mert páran kiléptek közben.
Ha ő irritáló akkor Supersust meg az Elvtársat ne nézd meg, mert az valami borzalom amit azok csinálnak. Azt a négy videót tudtam megnézni csak amit Magyarországon forgattak meg amit együtt a két csapat, de már ott legszívesebben rádöntöttem volna valami 5 tonnás radioaktív bunkerajtót arra a törpe faszra meg a haverjára. Nem is tudom, hogy magyar youtuberből van-e ennyire irritáló.Buszmegállók nálunk fából vannak körbeburkolva, oda legalább 10-15-en beférnek és nem veri be az eső.
Romkocsma itt rendben van, szimplán csak kurva drága, mint minden felszopkodott, agyonhájpolt f#szság.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #114596 üzenetére
Ha mindezt a munkahelyedre viszik, és a fizetett munkaidődben lévő szabadidődben oldod meg, akkor még úgy ahogy rendben van sör-csoki kombóért. Ha nem így van, akkor üdv a falubelieim között. (ha elhozza akkor már úgy gondolja, hogy fizetni nem kell, mert az volt, hogy elhozta)
-
válasz KROK640 #114653 üzenetére
Vannak már elég jó módszerek erre, csak szándék kérdése.
"Nyilván egy automata mondogatja be ami nem tudja a késést."
Ehhez képest a menetrendek.hu -n évek óta követhető realtime egy csomó járat@opr : Nemtom, én sok romkocsmát szerettem, bár azokban általában nem volt összetévesztve a romkocsma az igénytelenséggel Tehát volt takarítva, meg romnak volt kialakítva, nem egy romos épületbe beraktak egy pultot
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz KROK640 #114654 üzenetére
Na, a romkocsma... Soha nem ertettem. Kicsi, retek, fos minosegu, igenytelen hely, de legalabb annyiba kerul, mintha egy 5*-os szallodaban koktelozgatnal. Mindenbol a letezo legszarabb van benne osszekombinalva, erre a nep rajong erte meg imadja. Ha megdoglok se ertem. De ha az kell a nepnek, hogy le legyen huzva... ¯\_(ツ)_/¯
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
válasz Alusky #114579 üzenetére
Ezzel nincs gond, amíg egy újépítésű házról van szó, és 2-3 évig van így. Nekem is volt ügyfelem akinek félkész házba kellett beköltözni (mégis tudott fizetni ha kellett), de pár év alatt kialakult.
A másik ez a nagyi bútoros cucc, nyilván ott a szegénység is belejátszik, ósdi és nem menő, de végülis ha elél vele, akkor jó. Nekem is vannak 100 éves bútoraim (harmonikusan beillesztve a többi közé)Kreosanék : Ez borzalom, nem tudom mit bhaszott a kamerával de 1 percen belül a szemem is fájt meg a gyomrom is kavargott.A fura bajuszú kopasz csávó megolyan szinten irritáló, hogy már csak azért se nézném az egészet. Azt viszont láttam, hogy romhalmazokban tengetik a napjaikat. Bár úgy 20 éve nyugat EU-ban is divat, hogy a nyers téglafalat bevakolás helyett csak lefestik. Nekem sosem tetszett, mint ahogy a manapság nagy tiszteletnek örvendő "romkocsmák" is amik nekem szimplán csak lepukkantnak és igénytelennek tűnnek. Dealelnék velük simán, ha az árszabás is olyan lenne, de pont ezek a legdrágábbak.
-
KROK640
nagyúr
Azért ezeket éjjel-nappal, "kísérgetni" szerintem sokkal drágább lenne mint bezárva tartani.
Nyilván egy automata mondogatja be ami nem tudja a késést.
Igen, Debrecennek ilyen buszvégje van, de még 2000 előtt felmerült Debrecenben, hogy a vasútállomás helyszínére behozzák a buszvéget, és a villamos végállomás is ott van létrehozva egy nagy közlekedési csomópontot. 2000-ben már úgy beszéltek róla, mint ami holnap elkezdődik, és 2002-3ra lett volna kész. Többszörös halasztás után, 2020-ban kellett volna átadni ... na most 2024-ben ott tartunk, hogy a legutóbbi (asszem) 5 milliárdért készült terveket is kidobták. és még egy kapavágás sem történt.
Ami egyelőre történt, az az, hogy a tervek jelentős egyszerűsítésen (olcsósításon) estek át.
Debrecenben a korai tervek szerint a vasútállomás mellett a föld alatt lett volna a távolsági buszvég, mellette alagútban a 4-es ment volna, a felszínen a villamos és helyi buszok (egy részének) végállomása, no meg maga a pályaudvar --- na ebből tartunk már ott, hogy a fixen telepített 4-es főút és a vasút állomás közötti felszínre hogy kéne beszuszakolni úgy a távolsági buszvéget, hogy a villamos megállót se üsse ki, és ne legyen sokkal kisebb mint a jelenlegi, amit már a '90-es években kinőtt a város).
Egyébként a kinőtt buszvégünk mókás, mert a különleges főépületen kívül amúgy egy egy kis buszmegállót eltekintve az egész nyílt színen van és esőzésekkor és nagy napsütésekkor kicsit sem vicces helyzeteket teremt. De különösen nagy esőzésekkor, amikor a buszvég területén az út nemes egyszerűséggel folyóvá duzzad az elégtelen (semmilyen) vízelvezés miatt.
Ráadásul azzal, hogy a buszok "körbe mennek" olyan brutális dugók tudnak kialakulni, hogy pl a 12-esről a mondjuk 14:30kor induló busz 14:45-kor még simán a buszvég területén van, holott ennyi idő alatt már Szoboszló alatt kéne járjon.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Alusky
aktív tag
válasz qnadam #114632 üzenetére
Én meg tavaly simát akartam igaz az Bramac volt, de csak gyalult maradt a raktárban... Elhoztam 40-et, mert kellett.
-
-
opr
nagyúr
válasz qnadam #114640 üzenetére
Ugyan, a beton alatt van fold, nem?
Amugy olyan jo oreg legenyanyas logikaval meg megoldhato a dolog asassal is, siman.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz qnadam #114638 üzenetére
Hade, bakker, hagyod, hogy ez megallitson? Assal egyet! Fenn kell itt akadni minden hulyesegen, komolyan, ezek a mai fiatalok, semmi onallosag, semmi eredeti gondolat...
-
Ugyanez fotós vonalon. Jó borfotó : Kell világítás : lehúz fentről egy mocsok nagy softboxot, amiben egy stúdióvaku van. Ja, de ez így féloldalas. Lehúz másik oldalon még egyet.
Darabja pár százezer+pantográf, amire fel van szerelve+legyen egy műtermedDe nekem is mondtak már olyat, hogy ja, nem gond, hogy panelban laksz, és van 1db asztalod, meg lehet oldani... szerintem ha meglátná a szerszámparkot, elsírná magát
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Jaja, a konnyu kis otthoni DIY, mindossze egy 2000nm-es csarnok kell hozza, tele ipari szintu szerszammal, koztuk a letezo legdurvabb cnc meg (fem) 3d nyomtato meg stb gepek, es mar kesz is a boltihoz kepest negyedannyira hasznalhato cucc, anyagarban mindossze az eredeti 3/4-ert, alig 10 ember es 300 munkaora aran.
-
BiP
nagyúr
Kedvencem azok a barkácsvideók, ahol mondják, hogy kár megvenni boltban XY összegért, otthon könnyen meg lehet csinálni.
Majd a faszi nekiáll milliós szerszámokkal meg ipari cuccokkal (x év tapasztalattal) összerakni.
Kösz. -
Alusky
aktív tag
Hozzám nem kell jönni segíteni megnyugodhattok , mindent egyedül csinálok magamnak. Azt mondjuk nem csodálom, ha az akinek egy lapos meg keresztcsavarhúzó az összes felszerelése az nem tudja egyedül megoldani, annál azért több szerszám kell a hatékony munkához.
Ha olcsóbb bútor akkor bőven kellenek plusz csavarok, sarkok, akár gyalult tetőléc is, főleg ha tudja az ember előre, hogy az adott bútordarabot túlterhelve kívánja használni vagy a megszokottól eltérően. Ez meg eleve már tapasztalatot kíván meg.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
-
-
opr
nagyúr
Reszemrol az a velemeny, hogy ha vannak otthon legalabb relative normalis szerszamaid, akkor annyira sima ugy, hogy emlitesre se erdemes. Viszont ha a hozza adott vackokkal kell szivni, akkor ugy mar borzalmas. Egy sima elektromos csavarhuzo mindenfele fejjel, meg esetleg nagy ritkan egy gumikalapacs csodakra kepes.
Fentebb emlitett havernak is mondtam, mikor errol dumaltunk par hettel a bekoltozes elott, hogy az elso utja valami szerszamboltba vezessen (eddig albiban lakott, az ossz szerszamkeszlete kb egy csavarhuzo volt), es vegyen par dolgot. Meg fogja halalni magat nagyon... Utana mondta rohogve, hogy a szerszamokkal kapcsolatban az van, hogy "ketto lett, maradhat? "
Mert eredetileg csak egyet vett, amit a ket csapat adogatott egymas kozott, de ez kb fel ora utan kiderult, hogy mely torok, ugyhogy inkabb elugrott a kozeli szerszamboltba (praktiker talan, ha az van meg egyaltalan) es vett mindenbol meg egyet. Aztan a butorozos akcio utan az egyik szettet nekiadta annak a havernak, akinek szinten zero szerszama van es szinten sajat hazat fog venni 1-2 even belul, hogy jol fog az meg jonni."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
blp85
aktív tag
Egy pár IKEA-s cuccot raktam már össze, de még a PAX szekrényhez sem kellett segítség. Vagy nem vagyok lusta, vagy nem vagyok szociális.
#114621BiP sőt postán is elküldik ingyen a pótalkatrészt, igaz van olyan termékük, ami már kifutott és alkatrész sincs hozzá (pl. a forgószékem, de a marhabőr változat sincs már nekik (az volt anno 42 ezer, most meg a sima kárpitos 80 ezer ).
[ Szerkesztve ]
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
veterán
válasz cidalain #114619 üzenetére
így tettem tönkre egy cipősszekrény egyik lapját de mást eddig nem nagyon.
elmentem az ikeába venni másik lapot, mutattam, hogy ezért, de legyintettek egyet, és ideadták ingyen. pedig erre tényleg simán mondhatták volna, hogy user error, fizessek.hanyas vagy, te disznó?
-
cidalain
veterán
eddig egyszer szopatott be bútor, összekevertem egy spéci csavart ami volt 10 mm hosszúban is meg 12 mm hosszúban is. és amikor a 10-est kellett volna betenni akkor kilógott, nem értettem miért. persze mert ahova korábban a 12-est kellett volna oda raktam a 10-est. kicserélés után jó volt.
persze az első oldalon leírták hogy van az A jelű csavar meg a B jelű, de csak képpel, azt nem mondták, hogy figyelj ezek tökugyanolyanok, csak az egyik 2 milivel hosszabb rohadtulfigyeljoda. mondjuk nem értettem miért kell két méret, csak a szopatás miatt volt jó. (két részes tolóajtós szekrény 20-as bútorlap. és valami keresztpolcot tartottak fixen. a két szélső lapba ment a 12mm-es, középre meg ugyanabba a lukba a 2 db 10-es szembe - szélső lapba is elég lett volna a 10-es szerintem...)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Igen, mert mindenki szívott már vele, de azért a legtöbbeknek nem megoldhatatlan.
Aki mást áthív, annak a nagy része szerintem lusta"Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet."
Ha nem te vagy a célközönség, attól még valakinek lehet az Lehet, hogy nekem sem vicces, de szerintem elfér, nem ítélem el.Mutogatni való hater díszpinty
-
F.E.K..
senior tag
Nagyobb méreteknél azért olykor jó ha van egy pár plusz kéz. De ez csak a méretek miatt van olykor.
Nekem inkább az szokott gondot okozni, hogy szerelés közben kell a bútor helye... ééés még 2x annyi hely. Ami gyakran nincs, szóval lehet kreatívoskodni (ebben a Jysk cuccai még rosszabbak, a csomagok nem szerelési sorrendben vannak, tehát simán van, hogy az első csomagot kinyitod, aztán kell egy darab a hármas, mad az ötös csomagból, aztán folytasd az elsőből... szóval ki kell pakolni az összeset. Ha van hová...)
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
BiP
nagyúr
lejárt a szerk. idő.
Na mindegy, elengedem az ikea témát.A beszívva ... akármi nekem sose érdekes, nem vicces. Olyan, mint amikor egy buliban rajtad kívül mindenki részeg, csak te vagy józan. Nem buli, kiábrándító.
Vagy azért van, mert karótnyelt boomer fsz vagyok, vagy csak sose jött be a bármi szívnivaló cucc. Kívülről ezek meg nem viccesek.
(nem mondom, részeg papik esés kelésén tudok röhögni, de amikor arról szól a téma, hogy azt hisszük, hogy kurva viccesek vagyun (mert belülről annak tűnik), kívülről nem biztos, hogy az).
Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet. De lehet, hogy kíváncsiságból ránézek. -
-
BiP
nagyúr
válasz qnadam #114604 üzenetére
Persze, ketten gyorsabb és egyszerűbb. És van olyan helyzet, hogy nagy darab, mozgatni kell a kész szekrényt, ketten megoldhatóbb.
De egy tök átlag helyzetre én nem hívok át ezért kilométerekről havert-rokont.
#114605 opr : Teljes lakás bútorozása más kérdés. Ott azért egyedül tényleg sok és embert próbáló.
Csak azon szoktam csodálkozni, hogy ez már szállóige, hogy az ikeás bútorokat nehéz összerakni. Tele van a net olyan mémekkel, meg standuposok is ezzel szoktak poénkodni, hogy apuka szenved vele.
Mondjuk lehet, hogy átlagember tényleg szív, mert nem tudja értelmezni az ábrákat se, de azért józan paraszti ésszel kisakkozható. Meg persze kell hozzá némi térlátás. Kézügyességet nem írom, mert ez nem egy asztalosmunka nehézség, legózni meg mindenki legózott kiskorában -
koko52
nagyúr
válasz homerhamm #114607 üzenetére
Nagyon szigorú! Mert csak azért 4 szó, mert hibásan írta.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
homerhamm
addikt
-
-
opr
nagyúr
Semmi. Méret, idő. Egyedül is megbirkózik vele bárki (kivéve azt a párat, ahova tényleg két ember kell), de egyrészt ketten gyorsabb, másrészt ketten fun, lehet közben dumálni meg minden, harmadrészt meg ha egy segg üres lakás teljes bútorozásáról van szó, azért jobb minél gyorsabban túllenni rajta, egyedül az elég sok lenne azért.
-
veterán
raktam össze én is olyat, ami elvileg kétszemélyes, de azért ketten jóval gyorsabb az.
a csúcs berlinben volt, ahol mindenképp kétszemélyes volt az előszobai szekrény, mert az előszobában nem volt hely elfektetni, összeszerelve viszont nem fért át volna be az ajtón amit az alján kellett szerelni, dobozokra állítva csináltuk meg alulról...hanyas vagy, te disznó?
-
BiP
nagyúr
válasz qnadam #114599 üzenetére
Nem vagyok ezermester típus, de én raktam össze egyedül 236x60x200-as tolóajtós PAXot. Meg még mellé egy 5darabos (szumma 2.25méter) ajtósat a gardróbba. Ezeket használtan vettem, szétszedve, i20 tetőcsomagtartón elhoztam. 2 helyről, mindkettő BP, de mindketten néztek is rám, hogy komolyan gondolom?
Ja, mellé van még egy 2méter hosszú nem ikeás, de kb.elemekre szedhető tolóajtós másik szekrény. Azt is ki kellett pakolni, szét kellett szedni, kivinni, majd újra összerakni, amikor felújítottuk a gardrób padlóját.
2 nap alatt 6.5 méter szekrényt raktam össze. Herótom volt már a szereléstől, de meglett.
(Pont az említett 70es évekbeli szekrények párjait váltották ezek a használt PAXok.) Így megvolt kb.300e-ből, újan inkább 600 lett volna, csináltatva meg 1m felett.[ Szerkesztve ]
-
Nekünk volt olyan, aminél a végén derült ki, hogy többen kellenénk De azért megoldottuk mindet.
Költöztetővolt az eddigi legjobb : ja, Jysk-es? Azt nem kell szétszedni, szétesikVan Praktikeres tolóajtós. Azt összerakni volt meredek, szétszedni meg sz@r
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest