- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
homerhamm
addikt
"Lákátos"
-
imre.tabajdi
csendes tag
Mindeközben a spar vonalkód leolvasónál (pénteki a kép, mai napon meg ki volt jelölve az egész "oldal")
-
Top cat
addikt
-
Csupingo
veterán
válasz
morcosharcos #114387 üzenetére
Alatta van valami videó rögzítő, vagy mi lehet? (Az ibm-től eltekintve.
)
-
-
-
Top cat
addikt
Helyi termés. Már minden
-t megvesznek?
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #114359 üzenetére
Ciril betűk vannak a 200-ason, így -mivel magyar (akar lenni) a szövek, ukrán hrivnyára vagy szerb dínárra gondoltam. De gyors gugli, azok nem így néznek ki, más a színe is.
Hanem orosz rubel van a képen. A 200as zöld, az 50es meg ez a fosbarna, rajta az a szobor.
A 200ason a ciril felirat meg oroszul van, azt jelenti kétszázHcl: igen, ez az egy malacos kép volt most.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
cidalain #114373 üzenetére
Ez sem feltétlen lenne probléma egy viszonylagosan jól működő országban pl. az USA-ban is tradicionális a republikánus vs. demokrata ellenállás, azaz kvázi jobboldali vs. baloldali, konzervatív vs. liberális.
Filmekben is szokott lenni, hogy adott család "republikánus" vagy "demokrata" és akkor nagyapa-apa-unoka mind ugyanarra szavaznak.
Nálunk ez nem tudott kialakulni, nem volt rá 250 év úgy, hogy kvázi "tiszta" lappal indultak (nem volt királyság stb. bár voltak "gyarmati" státuszban, de nem minden állam van aminél ez a fázis teljesen kimaradt)
Persze a bevándorlók hozták a saját kultúrájukat de ez még az XX. század elejéig azért rendesen "feloldódott" a "népek olvasztótégelyében" ("melting pot"Az már más kérdés, hogy van gettósodás stb.
Nálunk ez a 35 év úgy látszik nem volt még elég
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #114370 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
cidalain #114368 üzenetére
A reggel 8 pont az az idő, hogy ha "gyorsan" alszol és már 3-4 körül ágyban vagy és közel az előadó plusz ruhában fekszel le és a oktató mindig késik akkor elég 7:52-kor felkelni. az már majdnek 4-5 óra alvás és akkor még ott van majd a délutáni csendes pihenő mint a nyugdíjasoknál vagy az óvodásoknál. Az majd mindent - is - rendbe tesz.
Nekem volt egy félév ami úgy kiesett mint Ozzie Osborne-nak a 80-as évek. (az, hogy nekem csak egy félév esett ki és nem egy évtized egyszerűen csak financiális okai voltak: a drog és az alkohol is drága, a drog az annyira, hogy azzal nem is éltem alkohollal meg csak félmunkát lehet végezni)
-
cidalain
veterán
válasz
Cs1csó #114367 üzenetére
De várjál, én akkor aludtam délig, ha hajnal 4-ig buli volt előtte. Sajnos ilyenkor a többszöröse elment este, mint a reggeli ára
Volt olyan félév, amikor majdnem minden nap 12 óra utánra vettem fel az összes órám. Egy kivétellel, mert az az egy előadás csak reggel 8-kor volt... -
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #114361 üzenetére
Csodálkozunk, hogy itt tart az ország? Ebből újrázás lesz 26-ban.
-
totron
addikt
Lehet, de inkább az van, hogy klasszikus megélhetési passzívribi, aki ugyan utcasarokra nem áll, de a keresetkiegészítés jól jön, így megejt egy óvatosan semleges üzenettel körített képet, magában természetesen vastagon szánalmasnak gondolva jövőbeli üzlettársait. Igazi biztonsági játékos: bugyival nem, zoknival viszont meglépné. Kategóriáját tekintve a Vaterára 500-ért is mindent felkúró megélhetési eladók szintje, "nem"szexualitásos felhanggal, csak ez "ötezer lesz". De ne legyünk rosszmájúak, biztos nem boldogul az életben ésvagy teljes önérdek hiányában szeretne örömet szerezni őszintén. Van ilyen zacskós vágott zöldségmix, azt 2 hétig szoktam érlelni alsó hangon saját csomagolásában, 1 hét az nagyon halovány ebben a műfajban, biztos ráérez majd.
-
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #114361 üzenetére
Inkább aludtál volna délig, mi?
-
-
-
homerhamm
addikt
-
Pikari
veterán
válasz
quailstorm #114346 üzenetére
Nem dohányzó, orvosként praktizáló svájci női tulajdonostól.
-
homerhamm
addikt
válasz
Mondj valami pozitívat erről az autóról.
-
válasz
Leesett. Füstmentes. Nem indul.
-
-
koby11h
őstag
válasz
Erdőben lehet ilyeneket találni elhagyatottan, mikor pl. pár évvel ezelőtt egy rablás utána elrejtették és ott áll azóta is...
A motor beindításig "füstmentes"?
-
Top cat
addikt
-
totron
addikt
válasz
homerhamm #114336 üzenetére
Megérte előfozetni BBC Earth-re valakinél (nincsremény).
Van ilyen gyémántos plész, de hold az, ha jól emlékszem. Mindegy, Jani úgy is megy arrafelé jövőhéten, megkérem, kanyarodjon már araa.
A főnévkötő az főnév után írandó, kü lön. Csodamód a telben és a márkanévben nem volt hiba. Egyéni teljesítmény ez, mert kopipésztig még akkor sem ment volna el, ha tud a létezéséről.
(#114330) this is life, a foglalkozós az egy korrekt kategória, persze ha meg van említeve. Az szokot a gond lenni, hogy árban nem hajlandó lekövetni az eladó a kategóriát.
-
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz
this is life #114334 üzenetére
...csak komoJJJJJJJ érdeklödök jelentkezenek és bármit meghalgatok.
-
-
cidalain
veterán
válasz
this is life #114330 üzenetére
Rosszul írtad: nemlopót!
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
totron #114322 üzenetére
Gyerekként imádtam:
- amikor a hideg-meleg víz hatására színt váltott az autó
- amikor a matchbox ajtaja "átfordul" és olyan lesz mint ha "behorpadt" volna ez a "eljátszani" egy karambolt
- az olyan autót ami át tud fordulni (teteje lesz az alja, az alja a teteje)úgyhogy ez nagyon jóóó
-
-
homerhamm
addikt
-
koby11h
őstag
válasz
totron #114315 üzenetére
Szerintem is nevetséges, de ez az ő döntése, én csak egyszer szereltem át a gépét, de nem kérdeztem, hogy ebben mi nekik a poén, semmi közöm hozzá.
Nálunk otthon pl. közös számla és minden megbeszélve. Egyikünk sem tilt a másiknak semmit, de mindig szólunk róla, hogy normálisan tudjunk tervezni. -
totron
addikt
válasz
koby11h #114304 üzenetére
Bocs, nem tudom megállni, rohadt szánalmas papucs az ismi. Nyilván nem 1bit kosként kell egymásnak menni egy házasságban sem, de a spektrumnak emez a vége sem okés. Bujkálni és sumákolni egy önként választott házasságban, nincs is annál jobb. Gondolom a wife meg veszi magának a top hajlakkokat, kencéket szabadon. Nem tudom ez az asszimetria-e a szebb vagy ha ő is sumák.exe-t futtatja bőszen...
-
homerhamm
addikt
válasz
morcosharcos #114311 üzenetére
Ráülni a labdára kell!
-
válasz
morcosharcos #114309 üzenetére
Amíg nem állsz rá, mint 2010 körül egy kollega a Codegenre
Cégnél sok olyan volt, több száz. Amúgy nem volt gond velük, sima integrált P4 lap elfért benne.
Itt meg rendszeres a leharcolt Lenovo P5** workstationok sámliként való használata. 20 kiló vas... az elbír.
-
morcosharcos
őstag
Zalman T6, mert felülről nem nyitott (ne peregjen bele semmi véletlen), oldalt 120mm-es ventinek lyuggatott, tehát a kari onnan is tud szippantani, egyébként telifém plexi nélkül, belülről fér bele bőven minden, és elöl viszont 2x120mm venti elfér benne, valamint teljesen szellőző az eleje, szal a nagyobb teljesítményű vidikariknak is jó huzatot csinál. Elöl 2x 120mm arctic venti van most benne, hátul 1x120mm Zalman, ennyi a házhűtés, de így is letol tíz fokot furmark alatt a szénné OCzett 1660TI-on. Annyi hogy felsőtápos, de én azt a kialakítást jobban szeretem. Ja és a legjobb: sok évvel ezelőtt újonnan valami 8ezer ft volt. Illetve még most is forgalmazzák, de olyan jól tartja magát küllemre, hogy nem látom értelmét tartaléknak venni egy üreset, ez se fog "elromlani" soha, nem is tud.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
tserrof77 #114302 üzenetére
Nem értem a komoly problémát. Azon az 1 szem képen annyira nem is tűnik retkesnek. Az meg, hogy régi a ház, nagy ügy. Az árban tényező, de nálam nem showstopper. Szóval emiatt kicsit túlárazott a hirdetés, de nem vészesen.
Én is gyakrabban frissítem a konfigot, mint a házat. Kb.7-8 éve vettem új házat, addig egy sulinetes Codegen volt ~15évig. (Hasonló megoldással, mint koby ismerőse) -
koby11h
őstag
válasz
tserrof77 #114302 üzenetére
Van ilyen ismerősöm, akinél mindig minden ugyan abban a házban van 15+ éve. Mostanra egy 12 gen i5, 32 GB, 1 TB SSD, 3070, 750W táp.
Meeeert: a felesége nem nézi, hogy új vagy régi a gép, ameddig ez a gépház!!! Ő pedig így újít 2 évente, hogy elviszi "kitakaríttatni"Sulinetes Codegen nagytorony, azóta ezt játssza.
-
tserrof77
őstag
Eladó pc itt az aprón. A ház egy pécéarénás ezeréves, a belseje még oké is lenne H310/9400F/2*8GB/1660
Ez is nemám letakarítaná... Meg.. megérdemelt volna a cucc egy értelmes kuckót is. Ezt, így eladni a hirdetett ár -30k kb
De legalább nem írta, hogy megszeretett. de pasztázva frissen. Ja, lehet, azzal kente ki a házat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest