- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
cidalain #112993 üzenetére
Tisztelt néhai Ügyfélszolgálat!
Az adott feliratú gombot nem találtam a harckocsiban - kérem feljegyezni, mint hiányzó tartozék!
Ellenben megnyomtam a szintén Önöktől vásárolt BRAVE1 Earlybird kuponos drónomon a прицілювання та стрільба gombokat.
Amennyiben felépült új telephelyük, kérem értesítsenek a javítás megkezdésének várható időpontjáról.
Üdv,
Ügyfél -
cidalain
veterán
válasz
koby11h #112991 üzenetére
Köszönjük az észrevételt, csapatunk folyamatosan a maximális ügyfélelégedettségért dolgozik. Kérjük a ticket nyitásához, és a probléma azonnali megoldásához üljön be a vezetőfülkébe, majd nyomja meg a самознищення feliratú piros gombot.
Amennyiben nem jelentkezik újra, a ticket 30 nap múltán bezárul, és a vásárlás automatikusan befejezettnek minősül.
Köszönettel az Ügyfélszolgálat -
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #112989 üzenetére
El tudom képzelni...
Tisztelt Збройні сили України!
Rendeltem Önöktől folyó hó 10-én egy darab sértetlen, tesztelt és felújított T-72B3 harckocsit (2A46M5 harckocsiágyúval, 840KW-os motorral és az ajándék Rogatka acélléc kötényezéssel).
A csomagot tegnapi napon megkaptam, de sajnálattal tapasztaltam, hogy a jobb oldali UMS lánctalpon, valamint a torony hátsó részét borító ERA lemezeken - figyelembe véve a körültekintő fém konténeres és buborékfóliás csomagolás - szállítással nem magyarázható sérülések találhatóak.
Mivel a sérülés jellege és az eszköz előélete alapján úgy érzem, hogy ezek már a csomagoláskor fennálltak, így kérném az eszköz javítását. A 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet - az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról alapján a javítást a helyszínen kérném, mivel a harckocsi tömege a 10 kg-ot meghaladja és tömegközlekedési eszközön sem szállítható és nincs felsorolva a 4. számú mellékletben sem. A fennálló hibákról fotókat mellékeltem.
Köszönettel,
KROK640 -
KROK640
nagyúr
válasz
Csupingo #112979 üzenetére
Nem
Nem reflexből XD
De erre mondta azt barátnőm : "akkor ma téged eddig már háromszor próbáltak meg kirabolni". - milyen igaza vanMéghozzá díszdobozban, semmi se utaljon a tartalmára.
Csak az a helyzet, hogy sértetlenből komoly hiány van
és félnek, hogy a sérültet meg megreklamálom, és adhatják vissza a pénzt
-
cidalain
veterán
ilyen csak a mesében van, a múltkori után mégegy:
Eladó Gigabyte GTX VGA kártya, dobozában, papírjaival.
a múltkoritól elérően, itt legalább a kártya valóban Giga, de a papírjai ASUS-ok. (a doboza kinyitva látszik, így az lehet a sajátja is...)
nem ugyanaz a két eladó, így nem lehet hogy összecserélte a dolgokat a fotózáshoz. -
KROK640
nagyúr
Pedig direkt idézőjelben írtam, hogy a "bankom". Az enyém meg sehogy nem kommunikál velem, és ebből is volt már bajom. Már csak ezért is volt eleve gyanús. Azt gondolom nem kell mondanom, öcsém nem tudja a kódomat, Kiskundorozsmán sem járt soha, de még a környékén sem, amúgy se adnám neki oda a kártyámat, ami ráadásul nem is volt mínuszos. (és a kártya fél percen belül fizikailag is előttem volt)
#112978 Trailblazer : És ez csak egy csütörtök.
-
KROK640
nagyúr
Nálam legalább szakadt néni, szakadt Volga... de Oroszországból jött ezért ide? XD (dehogy, nyilván meglátta és bezsákolta)
Végülis így sem jártam rosszul, mert a 366-osomat 466-osra cseréltem, és tuningban is jobb volt az új lap, 585MHZ-ig feltudtam menni napi használat mellett ami azért komoly előrelépés volt a 366MHZ-hez képest. Mondjuk a VGA pont akkora visszalépés volt, hogy a játékok kb ugyanúgy mentek, de később aztán GeForce 256-al szépen kifutotta magát.
-
cidalain
veterán
válasz
Trailblazer #112978 üzenetére
na, nem mintha ez eddig nem lett volna nyilvánvaló
-
KROK640
nagyúr
Ma reggel (2024. 03. 21.) arra ébredek, hogy hív a "bankom" hogy 50 ezer ft-ot próbálnak meg levenni Kiskundorozsmán a számlámról. És hogy én vagyok-e? Mondom, hogy "áh, biztos az öcsém, nem tudja, hogy mínuszban van, mert tegnap a végrehajtó mindent elvitt róla". Erre nem rámrakta a telefont elköszönés meg minden nélkül???
Hát milyen már ez? XD (innen tudom, hogy fogalmuk sincs mennyi volt a számlámon)
10 perc múlva jön egy SMS, egy jól láthatóan külföldi számról (+91 tehát India), ellenben tökéletes magyarsággal, hogy a megrendelt csomagom kiszállítása fennakadt, mert hiányzik a ház szám, ám a következő linkre kattintva ezt pótolhatom, és akkor jön a csomagom. Csakhogy, nem várok semmilyen csomagot! (Jó, leszámítva azt a szovjet T72B3-at Donyeckből, de azt az Ukr posta hozza, nem az indiai XD )
Eddig soha semmilyen csaló nem keresett mióta ez a számom van, most meg rögtön kettő is.Majd ezután kedvenc kölcsönkérős ismerős párom írt, hogy a tegnapi 20 ezer után adjak már nekik ma is 20 ezret...
-
hcl
titán
válasz
KROK640 #112962 üzenetére
Eben pont az volt a fura, hogy nem valami szakadt cucc és szakadt néni volt". Végül kisakkoztam, hogy limit cap jumper kell.
Otthon 8GB-ra limitálva indultak, csak épp eléggé cink volt, hogy így a 2db 20GB-os HDD, összesen 16GB kapacitást mutatott 40GB helyett"
Ha tudtad volna, hogy mit kell feltelepíteni rájuk, akkor megúszod a továbbit@koko52 : Meg csalók is, és újsághirdetésben is lehetett csalni.
Ld. még "snake oil". -
homerhamm
addikt
Egy kis retro.
-
KROK640
nagyúr
A 366-osomból így lett 466-os (másik lappal).
hazavittem a 2db 20GB-os HDD-t és együtt és külön-külön is merevre fagyott tőlük a lap miután leszámolta a RAMot.
Sík ideg voltam, elvittem haverhoz, ott csont nélkül mentek. Elvittem másik haverhoz, ott is mentek külön-külön is meg együtt is. Végül kisakkoztam, hogy limit cap jumper kell.
Otthon 8GB-ra limitálva indultak, csak épp eléggé cink volt, hogy így a 2db 20GB-os HDD, összesen 16GB kapacitást mutatott 40GB helyett, ami hát túl nagy kompromisszum volt számomra.
Akkor jött a csere a 366-ról 466-ra és másik lapra a TNT1 --> TNT2 M64-re. A VGA határozottan rossz üzlet volt, de sajna csak így ment a csere, legalább a 192MB RAM maradt, ami akkoriban elég soknak számított, mellé egy 466-os CPU és 2×20GB HDD már egyenesen nagyon menő volt.
Ez a 466-os később rövid ideig 768MB RAMmal is ment, végül 384-el adtam el, ami akkoriban eléggé soknak számított. -
KROK640
nagyúr
válasz
cidalain #112952 üzenetére
Nekem a Celeron 466-osba az egyik HDD fejjel lefelé és 45 fokban volt beépítve, úgy ment vagy fél évig, kutya baja sem volt.
2001 tavaszától folyamatosan legalább két HDD-m volt. 2×20GB, majd hol egyiket hol másikat cserélve (tehát belépve a 40+20GB lépcsőt is) jött a 2×40 GB, ugyanezen az elven 2003 elején a 2×80GB (ami akkor eléggé TOPnak számított), majd szintén ezen a mintán haladva a 2×120GB. Egyszerre sosem volt pénzem és lehetőségem mindkét HDD-t cserélni, de általában 2-3 hónap múlva a kisebb is egy olyanra cserélődött mint a nagyobb, akkor egy kicsit nyugi volt, majd a régebbi cserélődött egy még nagyobbra, aztán a kisebb mellé ugyanakkorára.
2×120GB-nál aztán eléggé nagy torpanás jött, nem úgy álltam anyagilag meg más is fejlődött, plusz az Athlon XP sokáig bírta, került még melléjük egy 160-as HDD is, de a két 120-as bizony 2003-tól 2009-ig bírta, noha 2006-ban már le akartam cserélni őket egy 320-asra, csak sose jött rá össze a pénz.
Mindenesetre 2001 óta kb mindig két HDD van a gépemben, kivéve a 2010-es évek elejét mikor a 120-as kikerült az 1TB-os HDD mellől, lévén nem túl sok értelme volt. Aztán 2015-től 2+1TB elvet tovább tolva most 4+2TB van a gépben, na meg az SSD. De ezt már szeretném egy 8TB-os HDDvel kiváltani, és a 2 és 4TB-os kikerülne a gépből, külső házakba, mint a külső házas 4TB-osom. Pillanatok alatt rá lehet dobni a gépre, de a gépbe 1×8TB is elég lenne az SSD mellé -
KROK640
nagyúr
válasz
blp85 #112923 üzenetére
Nekem van egy Nokia 5510-esem, porladozó bekapcsoló gombbal és berepedt kijelzővel
2009-ben még ment, azóta nem próbáltam, a dobozában várja a jobb időket. Első telefonom volt, életem egyik legszebb időszakára emlékeztetve, nehezen válnék meg tőle, pedig valójában már csak lom jelen állapotában.
Aztán ott van a 7610-esem, a 2010-es évek közepén még pöccre indult, de már évek óta nem találom a töltőjét, szóval fogalmam sincs h indulna-e még? Pedig a legritkább kivitel, igen szép állapotban, lehet, hogy még érne is valamit. Poén, hogy a doboz amiben küldték, mai napig apró tartó dobozként funkcionál, így elmondhatom, hogy a dobozát tovább használtam mint magát a telefont. Tudjátok, Nokiás doboz, szegény verzió.
A 6300-ásom erősen hiányosan teljesen döglött állapotban lengedezik ki tudja hol. A Lumia 630 pedig a saját dobozában várja a szebb napokat.Ellenben barátnőméknél két asztalfiókot képzeljetek el, mindenféle régi telefonokkal a 3210-től a 2008-as Sonykon, Motorolákon mindenen keresztül. Van amelyikből 2-3 db is van. Persze a javarésze működésképtelen, de ránézésre is retro. Amikor volt a régi készülékért újat adunk csere, akkor szerintem egy telefonboltra valót ki tudtak volna ha ezeket visszaviszik.
-
válasz
cidalain #112955 üzenetére
a gépeimben 1-1 tb van, de az már ssd. az asztaliról persze kiderült, hogy pcie adapterbe dugott nvme ssd-ről nem tud bootolni, ezért a belső usb-re van dugva egy pendrive, arról indul a bootmanager, ami berántja a windowst
de ezek az egy terák csak cache-nek meg átmeneti helyi dolgoknak vannak, a nasban van még 3x8 tb, meg tesómnál egy másik nas egy húszterás vinyóval mentésnek, amióta a megszűnt a google drive korlátlansága
meg még egy másik helyen van 8 tera a filmeknek, tévéfelvételeknek meg egyéb hülyeségeknek, meg akciós volt a kétterás usb ssd, amivel tök kényelmes adatot hurcolni... eh, sok ez, megint rendet kell tenni. -
cidalain
veterán
válasz
koby11h #112956 üzenetére
Ja, rendszernek nekem is van egy ssd mellette. Azt elég korán beszereztem, 64 gigával kezdtem (használtan). Aztán vettem újan egy 120-ast, de akkor éppen alig gépeztem, így 5 évig állt a polcon. Tavaly tettem be szüleim gépébe, én meg vettem egy 256-ost, rendszernek bőven elég
-
hcl
titán
válasz
cidalain #112952 üzenetére
Haver vett egy 80GB-ost, a Via pocis PentiumIII lap csak nézett bután. 60GB felett nem kezelt.
Cap limit jumper, HDD manager progi, és akkor már bootolt róla(Ez megvan? A cap limit bekamuzta 32MB-osnak a winyót, így a BIOS felismerte, elindult róla a gyártó progija, ami felülírta a memóriába cachelt BIOS rutint, és így már működött a gyári kapacitáson a winyó.)
-
hcl
titán
"Tisztelt Postán maradó!
CsomagküldeményÉrtesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek.
Küldemény adatai
.
.
.
"
Rendes postás levél, az adatok stimmelnek, az, amit rendeltem, postán maradó csomagként. -
TESCO-Zsömle
titán
Hagyomány. Nagyapám elsődleges irányelve a
Jó lesz az még valamire!
#112936 Top cat Nem panaszkodtak, 2-3db még most is megy. Nem chia, nMag. Igen, jól. Kartonpapír. Az SSD-től jobbra az a zöld valami pedig egy üveg SchlangenKönig. Az vigyáz rájuk. Elűzi a rossz szellemeket.
#112937 totron: Áá, a pláttenspíler csak dísz. Nem működik. Tavaly kapott el a gépszíj és vettem egy Pro-Ject A1-est meg azóta vagy 40-50
lemeztalbumot. -
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #112933 üzenetére
Azoknak a vinyóknak ott jobb oldalt, jót tesz a fejjel lefelé való üzem?
Csak nem Chia?És jól látom, hogy hullámpapírral vannak összefogatva?
-
hcl
titán
válasz
TESCO-Zsömle #112933 üzenetére
Asszony szerint nálam van kupi.
@Golden9 : Licencelni kell voltonként?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #112931 üzenetére
Azért remélem valamivel tisztább.
-
-
blp85
senior tag
Nekem a kedvencem az Ericsson T65-ös és K300-as felpúposodott aksija volt. A T65 hátoldala két torx csavarral volt rögzítve, és szépen lenyomta a hátlapot. Van egy pár, már retró mobilnak mondható készülék otthon (T65, K300, Nokia 3310, Samsung Star II stb.), amit valahogy működésre kellene bírnom, hogy az adatokat letöröljem róluk, aztán valami gyűjtőnek adni, van ami alkatrésznek jó, de a két Nokia eléggé jó és gyári állapotban maradt meg (örökké való, mint a nyomorúság).
-
totron
addikt
válasz
cidalain #112914 üzenetére
A rövidzár bármely formájával ilyen relikviát szerintem senki nem terhelne, különben meg bruha, lássuk a vaterás szintjét a hirdetésnek. Olyanokat írsz, mint amikor én bakfis fejjel hankkártyát vettem a sarki PC butikban: "...és az alapzajjal mi a helyzet?" Masszív sor állt mögöttem, de ha nem oldom fel a helyzetet és köszönök el, kb. korlátlan ideig maradt volna az eladósrác lefagyott állapotban, olyannyira sikerült frózingolni.
Vagyis egynél többfelkiáltójeles csókánál felesleges előállni ilyen bonyi javaslatokkal, ő csak annyit szeretne, hogy beszopizd a cumit és landingoljon a bankszámláján a lé. Te cserébe kapsz egy kis illékony vékonyszeletet a letűnt gyerekkorból. Mindig is agyonütötte a retrót nálam az ilyen hirdetés, elég kényes a terület. Irigylem akinél nem, és semmi sem képes beszennyezni a folyamatot és makulátlanul tudja élvezni a végén a tárgyat, fejben gondosan körbepakolgat az emlékeivel.
(#112916) Top cat, amiből annyit érzékel a vevő, hogy ő 1995-ben volt bódottágban és akkor nyalt először elemet, kicsivel később meg.. mást is. Vitrinfaktor, vitathatatlanul.
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #112913 üzenetére
"Felénk is divat volt nyalogatni.
"- különben honnan tudja az ember, hogy jó e még az elem.
Nekem emlékeimben az [Orion CTV022] infrás távirányítója él, hogy abba kellett 9V-os elem (na jó, nem csak abba).
Nekem ami meglepő, hogy van egy SonyEricsson W880-as telefonom, amit még 2008-ban vettem, igaz már nincs napi használatban, de az akkumulátorja tartja a töltést (néha a kezembe kerül, és évente egyszer bekapcsolom, illetve meglepődök, hogy ezt az evezőlapát kezeimmel hogy tudtam kezelni).
-
homerhamm
addikt
Megmondom őszintén.
-
cidalain
veterán
válasz
totron #112909 üzenetére
azért egy 40 éves elemnél én már nem elégednék meg azzal, hogy mennyi a feszültsége.
valami terhelést rakjon rá, és úgy mérje le. vagy rövidzárási áramot esetleg.
enélkül a tökéletes jelző nem tökéletes.
mondjuk nagyjából mindegy is mennyi kakaó van benne, mert ezt nem használni veszi az ember, hanem vitrinbe maximum. -
Top cat
addikt
válasz
hotkar #112911 üzenetére
Az elektrolit akkor is oldja a külső cinket, ha az elem nincs használatban. Majd 30 éve lejárt. Ezek az elemek, amúgy sem voltak a minőség csúcsai.
totron
Ki tudja már mennyi volt akkoriban a 9V-os. De biztos, hogy nem volt olcsó.
Felénk is divat volt nyalogatni.cidalain
Igen, attól, hogy megvan a feszültség, még egyáltalán nem biztos, hogy elegendő áramot is tud leadni.
Szerintem itt a tökéletes jelző, a külalakra vonatkozik. -
totron
addikt
-
cidalain
veterán
Úgy, hogy egy adhoc szervezetlen szar volt az egész, gondolom senki nem tudta mi van, hogy van, mikor van, mert nem volt leírás, vagy közös megbeszélés előtte.
Vagy pont egy egybites volt a sofőr, aki nem értette hogy a másik jobb keze felőli úton jövünk erre, amazon versenyzünk arra.
Az összes résztvevő autót lefoglalnám és bezúzatnám a francba, a sofőröktől meg örökre elvenném a jogsit. Mert mindegyik felelőtlen idióta fasz, még áram vezetésére sem alkalmas. -
BiP
nagyúr
válasz
Trailblazer #112901 üzenetére
Hogy a túróba jött szembe valaki?
-
Golden9
veterán
válasz
Trailblazer #112904 üzenetére
-
hcl
titán
válasz
Gratulálok
Biztos nem tűnt fel a yardnak. Ez a nagyteszkó lehetett. -
cidalain
veterán
válasz
Az idióta, aki szembe ment.
Nagyobb idióta a szervező, hogy idiótákat hív versenyezni.
Emlékszem egyszer egy szervezett versenyre a rábaringen. Ketten is úgy döntöttek, hogy versenyen kívül, elzárt területen megtolják a döntött nagy kanyaron a gépet. Az egyik irányban, a másik szembe. Hát találkozott a két kocsi, kb két lakótelepi kontérer méretűvé transzformálódott a két lada. -
Trailblazer
veterán
válasz
cidalain #112899 üzenetére
hcl topictársunk városában megmutatták minap a dreg racsét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok