- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Alusky #114579 üzenetére
Ezzel nincs gond, amíg egy újépítésű házról van szó, és 2-3 évig van így. Nekem is volt ügyfelem akinek félkész házba kellett beköltözni (mégis tudott fizetni ha kellett), de pár év alatt kialakult.
A másik ez a nagyi bútoros cucc, nyilván ott a szegénység is belejátszik, ósdi és nem menő, de végülis ha elél vele, akkor jó. Nekem is vannak 100 éves bútoraim (harmonikusan beillesztve a többi közé)Kreosanék : Ez borzalom, nem tudom mit bhaszott a kamerával de 1 percen belül a szemem is fájt meg a gyomrom is kavargott.A fura bajuszú kopasz csávó megolyan szinten irritáló, hogy már csak azért se nézném az egészet. Azt viszont láttam, hogy romhalmazokban tengetik a napjaikat. Bár úgy 20 éve nyugat EU-ban is divat, hogy a nyers téglafalat bevakolás helyett csak lefestik. Nekem sosem tetszett, mint ahogy a manapság nagy tiszteletnek örvendő "romkocsmák" is amik nekem szimplán csak lepukkantnak és igénytelennek tűnnek. Dealelnék velük simán, ha az árszabás is olyan lenne, de pont ezek a legdrágábbak.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
- HyperX/SteelSeries/Razer/Corsair/Logitech Vezetékes/Vezeték Nélküli Fejhallgatók+INGYEN FOXPOST
- Logitech g920 + logitech váltó
- Eladó PSP "PlayStation Portable" pezsgő arany
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest