- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
-
cidalain
veterán
válasz
Silent77 #101590 üzenetére
nem kell a versenyzéshez BMW. nekem narancssárga kocsim van, az is olyan némelyiknek, mint a vörös zászló. tegnap is 80-nal battyog kielőzöm, aztán az istennek nem tudok elmenni mellette, még mindig az első kereke van mellettem. azt hittem rossz a kocsim, akkor néztem a mutatóra, 130. a hülye nekiállt rámgyorsítani, miközben mellette voltam. és jöttek szemben.
csakhát hiába menőnarancs 1,2 75 ló
megjegyzés: indexe annak is van, aki nem használja -
-
cidalain
veterán
-
blp85
senior tag
válasz
koko52 #101585 üzenetére
Nekem a rolleres és kerékpáros (a jobb kéz szabályt nem ismeri, így múltkor majdnem motorháztető dísz lett a kerékpárosból)...
Az a baj, hogy az ilyek az idejüket leszolgált kotlával, 0 karbantartással menőznek, miközben az autó majd szét esik, alkalmatlan a közúti közlekedésre és mindenre, a lényeg, hogy ugyanolyan jele, mint az új BMW-nek vagy Merci-nek.
-
cidalain
veterán
válasz
envagyok #101565 üzenetére
Fordítottja. Kinézem a cuccot, ráírok, 5 percen belül jön a válasz. 30 perc alatt lezongorázunk mindent, még aznap fel is tudná adni. Remek, utalok, ígéri ír majd ha betette automatába. Nem írt, 3 nap múlva érdeklődök, be sem lép a fórumra. 5 nap után feladta végre. Persze privátot nem írt. Hétvége is van közben, így 9-10 nappal a gyors üzletkötés után már nálam is lesz az áru (remélem azzal minden oké lesz. Szerencsére nem sürgős, de akkor is. 10 nap alatt biciklivel megjártam volna oda-vissza)
@oriic
Rádlicitálok, duplázom. -
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #101568 üzenetére
Semmire, nekem is volt 6 darab bontatlan, már gari nélkül.
kb. 5250 Ft/darabért tudtam eladni, kíváncsi leszek végül mennyiért megy el ez a bontott darab
Linkeltem neki, hogy boltban 9200-ért van 24 hó garanciával, házhoz szállítva, normális helyről... erre levitte 18600-ról 9000-re -
KROK640
nagyúr
válasz
mancer7151 #101570 üzenetére
Azzal csak Eunochként
-
envagyok
veterán
Vevő jelentkezik a hirdetésemre, megegyezünk vételárba, szállításba, írja hogy mindjárt utal
1 óra múlva ír, hogy utalt, várja a cuccot, megadja a címét.
Nézem nincs pénz.
Másnap reggel írok, hogy nincs itt sz utalás.
Nincs válasz.
2 nap múlva újra írok, megint semmi válasz.
Azóta eltelt lassan két hét.
Se pénz, se válaaz.
Lehet 20 bepróbálkozásból 1 elküldi anélkül, hogy csekkolná a számlát? -
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #101546 üzenetére
Ez is szépen mutatja, hogy az, hogy mennyi pénze van, meg mennyi esze van, semmi összefüggésben nem áll egymással.
A képeken amúgy elsőre semmi gyanús nincs a linkeknél stb. (bár jól mutatja emberünk hozzáértését a citromailes fiók). Illetve csak anyni, hogy "foxpost csapat" nem pedig "a foxpost csapata". Illetve, hogy itt már megrendelésről van szó...
Ezután a bankkártya adatok, (számlaszám helyett) és CVV kód, egyértelműen vásárlásra utalnak. Ezután még kap is megerősítő kódot, amit szinn megadni (és még itt sem eisk le neki, hogy vásárol és nem elad!)
majd egy óráig sehol semmi (gondolom a bank vacakolt az SMS-el), és utána a bank 1 perc alatt fefüggeszti a számlát (vajon miért?), az átvert meg letiltja a kártyáját (eső után köpönyeg).
Aztán a banknak még 2 hét kell, hogy kihozza, hogy nem ők a hibások (elsőre is látszik, bár szvsz a havi díj beszedések mellett azért ügyelhetnének az ember pénzére is ilyen esetben -- ha nem így lenne minek függesztették fel a számlát? és tényleg akkor már minek?), emberünk pedig még egy ügyvéddel való konzultációs díjjal is megfejelte a veszteségeit. (további 20-30-40 ezer ft) -
hcl
titán
Valaki tudja, hogy ajánlott levél megy-e még utánvéttel? Ezer éve küldtem, valamelyik verziója akkor már nem ment.
-
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #101545 üzenetére
Az a baj, hogy akiknek ez a cikk szól, azok el sem olvassák az ilyen cikkeket, aztán persze várja, hogy a bank majd kártalanítsa...
850 ezer forintot gomboltak le a Jófogáson egy eladóról a Foxpostra hivatkozva
-
CJ4567
nagyúr
Eredeti(bekapcsolható feliratok) és angolul . Ajánlom először meghallgatni, majd bekapcsolni a feliratot a maximális hatás érdekében
Kpop-ot meg senki se a lenyűgöző zeneiségért hallgat, de ez is a kinek mi kategória, egész mindenevő vagyok, kivéve a magyar zenék, és a death metal.
-
homerhamm
addikt
válasz
Trailblazer #101536 üzenetére
Éreztem, hogy Lionel Messit kellet volna írjak.
-
KROK640
nagyúr
Az Amcsi rap nagyjából tényleg, de ezt a kényszer szülte, aki nem ült fel erre az east VS west vonatra, az jó eséllyel sehová sem jutott, és ezzel bizony járt az "én_vagyok_a_faszagyerek_mindenki_leszophat_itt_a_fuxom_meg_a_1000_nőm_és_a_kocsim " vonal, amit kb addig szerettem csak amíg el nem kezdtem érteni a szövegeket. De akadt pár értelemsebb is, igaz kevesebb popularitással, full igaz ez a francia rap kultúrára is, amibe szintén eléggé beleástam magam. MO-n a 2000-es években szintén született rengeteg jó, ami nem erről szólt, elég csak FankaDeli, Deniz (itt egy még korábbi (2005)), Deego, Hírwevők, vagy még akár SP/Pixa (talán Halottpénz) korai műveire gondolni (2000-es évek közepe, vége; ami szerintem a magyar underground virágkora volt), csak aztán aki emelkedett az rögtön eladta magát a populáris világnak, mert a pénz, az pénz...
(a linkeknél bőven a teljesség igénye nélkül 1-2 zenét linkeltem csak az előadóktól)
-
KROK640
nagyúr
válasz
koko52 #101498 üzenetére
Fantasztikus lehet, már nem is vagyok rájuk kíváncsi. Értem én, hogy a 20 IQ-s csajoknak a "gengszter" jön be, de amikor belekeveri valamibe, vagy mehet beszélőre, akkor ez a vonzalom hamar elmúlik.
Anno volt egy kiszemeltem akinek szintén ilyen gengszter srác jött be (17 éve már). Eredmény : A "gengszter" ült 10 évet 2-3 részletben (a csaj persze otthagyta), aztán hajléktalan lett a "gengszeter", és már 4 éve halott (velem egy idős volt -- míg ő börtönben volt, én bejártam fél európát, életem 4 különböző országban, és saját házam lett). A csajnak pedig tavaly született gyereke, és Londonban él egy jó fiúval (és közben sokéve velem is volt kicsit - viselve jöttem rá, hogy nem feltétlen őt akartam mégsem). Na, ennyit ér ez a nagy gengszter gyerek szerep.Végül ez a klasszikus jut eszembe : (most nem találtam meg hirtelen)
Ahol az van h gengszter régen és most :
Az első képen egy jól öltözött, pénzes, nőkkel udvariasan és védelemezően bánó, hatalommal rendelkező figura áll, a másik oldalon meg egy ilyen kis csíra. Gengszer régen és most valami ilyesmi volt a felirat, és pontokba szedve a sok különbség. -
szebe
addikt
válasz
koko52 #101503 üzenetére
Utólag szerintem kifejezetten mókásak ezek a tinikorosztályt kiszolgáló együttesek (menőcsajcsapat, menhelyikutyatekintetű fiúbandák, emo világfájdalom, stb), de ami igazán vicces, az a magyar koppintás.
Szerintem nincs olyan stílus, aminek ne lett volna meg a magyar megfelelője, hogy aztán gyorsabban tűnjön el a süllyesztőben, mint ahogy megjelent.A YT megtekintés meg nem sokat jelent, ha tizenmilliós megtekintés mellett falunapon lépnek fel egy sörsátorban. Más meg simán megtölt egy BP Parkot, vagy Arénát.
-
mpo
veterán
A magyar könnyűzenével engem vallatni lehetne, ezért 30 éve nem hallgatok rádiót, a tv-ben a kedvencekben csak sport, ismeretterjesztő csatornák vannak, így a többi nem is létezik, tömegrendezvényre nem járok.
A kocsiban a saját összeállítású CD-im vannak, egy magyar sincs rajta, többnyire régi számok. -
hcl
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!