Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz koko52 #101498 üzenetére

Fantasztikus lehet, már nem is vagyok rájuk kíváncsi. Értem én, hogy a 20 IQ-s csajoknak a "gengszter" jön be, de amikor belekeveri valamibe, vagy mehet beszélőre, akkor ez a vonzalom hamar elmúlik.
    Anno volt egy kiszemeltem akinek szintén ilyen gengszter srác jött be (17 éve már). Eredmény : A "gengszter" ült 10 évet 2-3 részletben (a csaj persze otthagyta), aztán hajléktalan lett a "gengszeter", és már 4 éve halott (velem egy idős volt -- míg ő börtönben volt, én bejártam fél európát, életem 4 különböző országban, és saját házam lett). A csajnak pedig tavaly született gyereke, és Londonban él egy jó fiúval (és közben sokéve velem is volt kicsit - viselve jöttem rá, hogy nem feltétlen őt akartam mégsem). Na, ennyit ér ez a nagy gengszter gyerek szerep.

Végül ez a klasszikus jut eszembe : (most nem találtam meg hirtelen)
    Ahol az van h gengszter régen és most :
    Az első képen egy jól öltözött, pénzes, nőkkel udvariasan és védelemezően bánó, hatalommal rendelkező figura áll, a másik oldalon meg egy ilyen kis csíra. Gengszer régen és most valami ilyesmi volt a felirat, és pontokba szedve a sok különbség.

Új hozzászólás Aktív témák