- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koko52 #101498 üzenetére
Fantasztikus lehet, már nem is vagyok rájuk kíváncsi. Értem én, hogy a 20 IQ-s csajoknak a "gengszter" jön be, de amikor belekeveri valamibe, vagy mehet beszélőre, akkor ez a vonzalom hamar elmúlik.
Anno volt egy kiszemeltem akinek szintén ilyen gengszter srác jött be (17 éve már). Eredmény : A "gengszter" ült 10 évet 2-3 részletben (a csaj persze otthagyta), aztán hajléktalan lett a "gengszeter", és már 4 éve halott (velem egy idős volt -- míg ő börtönben volt, én bejártam fél európát, életem 4 különböző országban, és saját házam lett). A csajnak pedig tavaly született gyereke, és Londonban él egy jó fiúval (és közben sokéve velem is volt kicsit - viselve jöttem rá, hogy nem feltétlen őt akartam mégsem). Na, ennyit ér ez a nagy gengszter gyerek szerep.Végül ez a klasszikus jut eszembe : (most nem találtam meg hirtelen)
Ahol az van h gengszter régen és most :
Az első képen egy jól öltözött, pénzes, nőkkel udvariasan és védelemezően bánó, hatalommal rendelkező figura áll, a másik oldalon meg egy ilyen kis csíra. Gengszer régen és most valami ilyesmi volt a felirat, és pontokba szedve a sok különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 3090 24GB / X570 / 36GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest