Hirdetés

2024. július 22., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Luck Dragon

Persze aki nem tudja miről van szó , az most sem fogja megtudni . Egy forrást tessék írni vagy legalább miről van szó röviden , esetleg link formájában . :) :R

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#3) D1Rect válasza 7 (#2) üzenetére


D1Rect
félisten

A másodikat nem is láttam. :R
Részeg, vagy valami kristály vagy mi a tök?

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#4) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog

Miről van szó? :D
Hallottam már az ürgéről, de kb. annyira érdekel, hogy... semennyire :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#5) D1Rect válasza hcl (#4) üzenetére


D1Rect
félisten

Pesti user meglepődik azon, hogy vidéken emberek füvet nyírnak hétköznap délután.
goto #2

[ Szerkesztve ]

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#6) sh4d0w válasza D1Rect (#5) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Mondjuk nyilván nem a legnagyobb melegben csinálja épeszű ember. Handrást meg ha zavarja, ajánlom az Alföldet, vagy Lappföldet - nem lesz humán szomszéd.

https://www.coreinfinity.tech

(#7) hcl válasza D1Rect (#5) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Ezen mindig röhögök, mert azért ennyi fogalma a világról még ezeknek is szokott lenni. De hát valamivel kell nézettséget csinálni.

Mutogatni való hater díszpinty

(#8) Syl válasza D1Rect (#5) üzenetére


Syl
nagyúr

Amikor a pénzes, városi tahó vidékre költözik és elkezd hisztizni a zaj miatt... :W
Fűnyírás, kutyaugatás, kakaskukorékolás, tücsökciripelés stb.

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#9) Samus


Samus
addikt

Szégyenlem, de nagyjából tudom, hogy egy ilyen influenzás, vagy mi a bánat ez a tag. Mióta a munkahelyemen átálltam Edge-re, a kezdőlapon mindig egy rakás állítólagos hír van, köztük volt ez is. Egyébként nem tudom, a Bing honnan szedi ezeket, de szinte mind ilyen kattintásvadász valami.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#10) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Én még talán az első covid hullámban láttam egy két videóját, de többet nem. Pár napja láttam a "jólvanezígy"-ben róla egy kis beszámolót hogy megháborodott. Az a fűkaszás videó nagyon késsz volt, csóró nem tudja hogy ilyenkor kussolni kell és másnap délben flexelni hogy minden egyensúlyba kerüljön. :DDD
Falun nőttem fel, de nem emlékszem hogy bármikor lett volna bárkinek problémája abból hogy valaki hangosan csinált valamit nappal, pedig volt olyan 3. szomszéd aki még esőben is damilozott 20:00 körül. :))

[ Szerkesztve ]

(#11) Syl válasza KISDUCK (#10) üzenetére


Syl
nagyúr

> másnap délben flexelni hogy minden egyensúlyba kerüljön

Ellenflexelni :DDD

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#12) weiss válasza KISDUCK (#10) üzenetére


weiss
addikt

Falun nőttem fel, de nem emlékszem hogy bármikor lett volna bárkinek problémája abból hogy valaki hangosan csinált valamit nappal

Én is falun nőttem fel, és biztosíthatlak, hogy ugyanúgy k****anyáztak az emberek, csak az orruk alatt, mert persze máskor meg ők flexeltek, vágtak fát.

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#13) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

Szimplán hülye. Nagyon nem bírom a tagot, egy beképzelt valaki, akit épp felkapott a média anno.. :U

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#14) KISDUCK válasza weiss (#12) üzenetére


KISDUCK
addikt

Volt hogy hallottam kis káromkodást, de az megállt 1-2 szóban, nem b@sz@kodtak 1 percig hogy há ím meg úgy.

Syl:

úgy úgy :))

(#15) kuntics


kuntics
aktív tag

Pár videóját láttam én is, több nem igazán kell belőle. Volt/van pénz, épült is egy házat, meg elhitte a filmeknek a nyugodt kis családi házas életet. Csak hát ugye az nem jött be, arról elfelejtett tájékozódni, hogy falun van fű, vannak állatok meg nem mindenki influenszer és zajjal jár a hétköznapi “falusi élet”. Vett volna egy tanyát, ott talán nem zavarja a szomszéd. A parizeres kenyér bor kombó meg egy csoda :)

De volt pár hónapja is egy kirohanása, amikor vmi autóról videózott. Letelt a kiszabott ideje, de még neki állt feljebb mikor elzavarták.

(#16) mephi666 válasza D1Rect (#5) üzenetére


mephi666
nagyúr

küldök neki egy nótát ezért :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) totron válasza weiss (#12) üzenetére


totron
addikt

+1

(#18) shaddam


shaddam
aktív tag

Handrás mindig is egy (pénzes) proli volt. A marketingje volt jó, meg remekül ráérzett mikor kell egyik szektából átülni a másik szektába. A házát is úgy tarhálta össze. Ahogy hallom eddig se csípték a környéken, de a videó után ez csak rosszabb lesz :C

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja

(#19) nyunyu válasza shaddam (#18) üzenetére


nyunyu
félisten

20 éve a házimozis szektát tolta, onnan átment zöldség-gyümölcs kofába, aztán mostanában elektromos közlekedőedény promóterként funkcionál?

Mit hagytam ki?
(Kb. a házimozis érában volt utoljára emberi méretű arca, melósistván magyar hangjaként már eléggé isten komplexusa lett.)

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#20) .Szaki.


.Szaki.
addikt

Nem egyszerű a helyzet. HAndrás lehetne akár egy jó youtuber is, de a személyisége egyszerűen nem teszi ezt lehetővé. ...

Ő a tipikus példája azoknak, akiket finoman csak úgy szoktak jellemezni, hogy "nem a legélesebb kés a fiókban". Régebben követtem a munkásságát, sőt időnként mostanában is rápillantok a csatornájára és tényleg voltak és vannak is jó tartalmai, de a fentebb írt dolgok miatt egyszerűen értékelhetetlenné válik minden amit csinál.

Azt a live-ot nem láttam, amire Pista is reagált, csak a megvágott verziót, valamint a fűkaszás videó is megvan. Tisztán látszik, hogy bár úgy tesz mintha értené mire utal Pista, egyszerűen nem fogja fel a lényeget és persze Pista sem tökéletes - és akkor finom voltam - de azért az minimum vicces, amikor egy HAndrás úgy gondolja, hogy magasabb szinten van nála. Anyagilag lehet, de ebben az esetben nem pénzügyekről van szó, hanem intelligenciáról. Érzelmiről is.

Azt sem érti miért volt szükséges Pistának a saját csatornáján szóvá tenni, hogy a francért nem lehet normálisan használni egy tesztautót, vagy ha már egy méretes tuskó az illető, akkor legalább miért nem takarítja ki visszaszolgáltatás előtt. ... Egyszerűen nem érti.

Amiben viszont igaza van: A magyar kommentszekció, legyen szó YouTube-ról, Facebookról, vagy akár TikTokról (mondjuk aki ezen a platformon minőségi fogyasztókra számít, az meg is érdemli) egyszerűen katasztrofális állapotban van. Azzal teljesen egyetértek, hogy lehet szó bármilyen tartalomról, ott mindig lesz minimum egy barom, aki a témától teljesen függetlenül valami marhaságot fog bekommentelni. (De csúnya vagy; biztos részeg vagy; nézd már a kopaszt; kussolj már, ...stb.) Ezek tényleg felháborítók, de ezt egy tartalomgyártónak egyszerűen meg kell tanulni kezelni. Nem azzal van a gond, hogy ezeket magára veszi. Aki azt mondja, hogy leszarja, azt is biztosan szíven üti.

A gond azzal van, ahogyan erre reagál. Proli módon elkezd gusztustalanul káromkodni, anyázni, istenelni, ez pedig meglátásom szerint teljesen kontraproduktív.

Fontos kiemelni: Nem azzal van a baj, hogy káromkodik. Göbi is szokott káromkodni, Pista is, még Karotta esetében sem ritka. De a káromkodást is tudni kell használni. Valaki YT-on írta és én is egyetértek vele, hogy ott van például TheVR Pisti is. ... Ha valaki, hát ő folyamatosan káromkodik, mégsem zavaró, mert tudja, hogy azoknak a szavaknak mikor és hol van a helye. András meg csak túltolta. ... Amire persze később azt mondta, hogy szándékosan tette, szerintem viszont nem erről van szó.

(#21) totron válasza nyunyu (#19) üzenetére


totron
addikt

Egy nagy gyerek szenvedélykiélését látjuk, az eszköz/fókusz változik időről időre, van ilyen. De miért követik emberek? Ez az igazi kérdés. Számos antipatikus mozzanat van a videóiban, de a kedvencem, mikor téglával beb@sztak egy még jó ablaküveget egy lakatlan házban - nem kell ehhez kommentár. Pozitívumok is vannak, szeret kikutatni 1-1 témát, népszerűsége okán még szóba is állnak vele érdemi emberek is időnként. Az megint egy jó kérdés, hogy a közönsége ezekből a mélyebb tartalmakból mennyit fog fel. Az összes fűkaszás mondjon le, eleve, megszületés előtt.

(#23) shaddam válasza nyunyu (#19) üzenetére


shaddam
aktív tag

Az ősidőkben lehetett valami gémer vonal is. Legalábbis rémlik hogy talán xboxozni járt hozzá pár hazai gémerújságíró. Valamelyik checkpointban említették

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja

(#24) RudY


RudY
addikt

A létező legjobb reklám, számtalan helyen róla beszélnek/vitáznak még olyanok is, akik talán soha nem is hallottak róla. Nagy hirtelen sokkal többen keresik fel a csatornáit és nézegetik a régebbi videóit is, akár érdeklődéssel... zseniális marketing. :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

(#25) .Szaki. válasza RudY (#24) üzenetére


.Szaki.
addikt

És ez mitől zseniális?

(#26) dugo_ válasza RudY (#24) üzenetére


dugo_
veterán

Quality over quantity.

(#27) hcl válasza .Szaki. (#25) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Célt eléri.
Én még akkor hallottam róla, amikor Apple vonalat tolt, meg láttam valami elektromos autó tesztet, de nem ragadt meg.

Mutogatni való hater díszpinty

(#28) shaddam válasza .Szaki. (#25) üzenetére


shaddam
aktív tag

Na pont ez az. Már nem olyan idők vannak hogy mindegy mit csak beszéljenek rólam = siker. Lásd a budlight egy hónapja tartó mélyrepülése. Handrás egy csomó pénzt kap patreonról, ilyen videók és médiahírverés után lehet a szponzorok elgondolkodnak hogy nem akarnak ehhez asszisztálni

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja

(#29) D1Rect válasza RudY (#24) üzenetére


D1Rect
félisten

Szerinted a hirdetők mit szólnak hozzá, hogy a brandet ezzel az emberrel társítják?

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#30) .Szaki. válasza shaddam (#28) üzenetére


.Szaki.
addikt

Pontosan erről van szó.

Ezen felül azok a követők is, akik eddig úgy gondolták, hogy oké, vannak korlátai a srácnak, de van egy-két jó tartalma, azok ezek után azonnal leiratkozhatnak. Akik pedig most felkapták, azok a trash-re mennek, nem pedig a minőségi tartalomfogyasztásra.

Na igen, a budlight is egy szép sztori.

(#31) hcl válasza D1Rect (#29) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Elég sok influencernél ez már a kezdetkor problémás :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#32) Luck Dragon válasza 7 (#2) üzenetére

Így még nem láttam kiakadva . Köszi a linket .

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#33) Kolondrum

Andrásunkról mindigis az volt a véleményem, hogy nem az átlag magyar fejjel gondolkozik és elbújva a videóiban (legalábbis amikor még néztem) ott volt az a faktor ami miatt leírta magát nálam. Ezzel meg végképp. Pcs.

(#34) RudY válasza D1Rect (#29) üzenetére


RudY
addikt

Nem ismerem annyira a ténykedését, néhány napelemes videóját néztem meg, annyira nem volt számomra érdekfeszítő a többi témája (sem). Száraz tény, hogy egyes tartalmi elszámoláskor a nyers klikk után csordogál a járulék. Ha van olyan brand, akinek/aminek ő az arca, akkor továbbra is kétesélyes a megítélése, hiszen az is tény, hogy van olyan masszív tömeg, akiknek nagyon bejön a "fúúgecc ez a csávó kimondja aztathogy..." és fel is vállalja, akkor ez őszinte gyerek, lehet hinni neki.
Mindettől függetlenül beletenyerelt valamibe, megosztottabb most lett a közönsége, nyilván felvállalja amit és ahogy nyilvánossá tett és megoldja, ahogy akarja. :DDD

(#35) D1Rect válasza RudY (#34) üzenetére


D1Rect
félisten

Sok millió mínusz volt ez a pár perc.

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#36) nyunyu válasza shaddam (#23) üzenetére


nyunyu
félisten

Ja, Stöki emlegette Gaborca adásában Handras néven Csumit/Tatcomot, csak nem voltam benne biztos, hogy a kilencvenes évek végi Guru táborokból nekem is ismerős Tatcom, meg a mostani Handras az ugyanazt a személyt takarja, így nem kötöttem össze a vegyünk panelba millióért hifit arccal.
(övé volt anno a netdepo.hu, mielőtt átnyergelt az iStylera?)

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#37) lo_jo


lo_jo
senior tag

Mit vársz attól, aki egy "negatív IQ tesztről" még büszkén posztol is? [link]

(#38) .Szaki. válasza lo_jo (#37) üzenetére


.Szaki.
addikt

Jézusom! ... :C

(#39) janeszgol válasza nyunyu (#36) üzenetére


janeszgol
félisten

"Kováts Tamás, az akkor még hazai irodával rendelkező Electronic Arts magyarországi marketingese (korábban Tatcom néven a PC Guru és ZED magazinok cikkírója) segített nekünk kicsit a dolgok mögé látni." [link]

(#40) janeszgol


janeszgol
félisten

Az átlagember valóban elég gonosz másokkal. Lásd FB, tiktok, Insta hozzászólások. Masszív gonoszkodás, semmi több. Gonosz emberek gyűjtőhelye ezek. Plusz a PH is.

De! Én azt látom, hogy az átlagtól jobb élete van, így ezt kéne megbecsülni. Tudja nagyon jó, hogy mennyire gonosz emberek annak, akik mennek hajnalban dolgozni, meg szívják a kátrányt a gyárakban stb. Na neki ezeket nem kell csinálnia.
A fenének olvassa a hozzászólásokat. Inkább élje a saját életét, és skippelje a hozzászólásokat. Vagy alkalmazzon szorgosabb admint, aki minden ioyat kitöröl, ami érzékenyen érinti.

(#41) totron válasza nyunyu (#36) üzenetére


totron
addikt

A tárgyalt sztárszemélytől függetlenül: miért ne lehetne hifit venni millióér', ha adott esetben van igénye rá, de a sikeressége/dörgőlőzőségi hajlandósága nem akkora, hogy saját kertes házra telljen?

(#42) aprokaroka87 válasza janeszgol (#40) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Szerintem ez sok " influenszernél " valami beragadt dolog.

(#43) 8th válasza sh4d0w (#6) üzenetére


8th
addikt

Alföldiként mondom az alföldön is ugyanez van. Random napszakban flex, fűkasza, benzines fűnyíró, tuctuc zene, kutyaugatás, macska vonyítás. A tizenéves kölkök motorozgatnak fel alá a buherált motorjaikkal, rohadt hangos büdös traktorok, kombájnok fel alá. A második szomszédban fél öt és kilenc között végig kukorékol a kakas (fejben már egy hadseregnek elegendő pörköltet főztem belőle) plusz még beszerzett egy pávát vagy mi a szart az meg úgy ordít egész nap, hogy az embernek az az érzése támad, hogy míg nem figyelt lepottyantották a Jurassic Park kellős közepén. A szembe szomszédnak van egy olyan "jó" szokása, hogy kikapálja a gazt reggel este este hétkor mikor ablakot lehetne nyitni végre nekiáll eltüzelni ami amúgy vagy öt éve tilos de pont leszarja. 5x szóltunk, hogy legalább várja már meg míg megszárad és akkor gyújtsa meg de debil nem lehet vele szót érteni. Elitta már az agyát nem is érti a problémát. A vidéki élet ilyen nekem már fel sem tűnik pedig eredetileg külvárosi panelproli volnék. Én választottam ezt az életet én jöttem ide városból nehogy már majd a szomszédság alkalmazkodjon a gyüttmenthez. :D

hábandika pedig ne a szomszéd qrva anyját szidja mert még leveri a koronát a fogáról ha a fülébe jut. Inkább fogja a pereputtyát és takarodjon be a betondzsungel közepén álló paneltömb tizedik emeletre ott majd nem fog füvet nyírni senki. Mekkora köcsög proli amúgy. Párizsis kenyér borral, gecc... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Minden háború csak halált hoz, sok-sok ember halálát, akinek dolgozni kellett volna és nem meghalni. És szegénységet hoz, csapást nyomorúságot. Akár megnyerik akár elvesztik, a háborúban csak veszíteni lehet." Wass Albert

(#44) kuntics válasza totron (#41) üzenetére


kuntics
aktív tag

Ha erre járna egy hifista javitson ki ha tévedek:

Milliós hifi rendszer mellé már illik a helyiség akusztikájára is figyelni, amibe bele jöhet akár a komplett szoba “kibélelése”. Ez jócskán vesz el a térből, meg a családi költségvetésből is. És valószinűleg még ezután sem lesz 100%ig olyan a lakás, amibe illene a milliós hifi rendszer. Plusz ugye a mai 1 millió nem egyenlő az 5 évvel ezelötti 1 millióval vásárlói értéken.

Meg különben is, rendes hifistánál csak a kábelezés 7 számjegyű összeg ;]

(#45) Feketelaszlo válasza KISDUCK (#10) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Jó, de ez a "falun nőttem fel, ezt itt így szokás" nem érvényes kifogás, mert nagyapám is falun nőtt fel - ugyanazon a földrajzi helyen -, az ő korában mégsem volt szokás. S nem csak azért, mert még nem találták fel a motoros fűkaszát, hanem mert nem volt elfogadott, hogy pihenőidőben nagyon zajonganak az emberek, még jobban tiszteletben tartották egymás nyugalmát. Aztán ez valahol félrement és jött helyébe az a mentalitás, hogy ha ő is krampácsolhat akkor én is, majd a '90-es években csúcsosodott ki egy állandósult zajszennyezésben*.
Viszont az, hogy a te vagy az én gyerekkoromban a szokatlan időpontokban történő hangos munka elfogadott volt már változik - ami talán nem olyan nagy baj. S az én tapasztalataim szerint többnyire nem a gyüttmentek problémáznak amiatt, ha a helyiek hangoskodnak, hanem inkább fordított az összefüggés és az őslakosok szokták kikérni, ha a betelepülő vasárnap füvet nyír vagy beröffent egy aggregátort.
Ettől persze handras még egy irritáló ripacs, de néha még az irritáló ripacskodásban is meg kell látni az igazságot.

*Azóta főleg azért csökken a zajszennyezés, mert bejött egy csomó EU-s meg iparági szabályozás a hangnyomás értékekre, így már nem tud olyan hangos fűnyírót venni a szomszéd, mint régen vagy pl. a mai autók sem alakítják olyan hatékonysággal zajjá az energiát, mint anno a Kispolszki

(#46) Somatom


Somatom
veterán

Tök érdekes ez a topik. Nemtom ki az a Handras, de már útálom. ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#47) hcl válasza Feketelaszlo (#45) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

A legtöbb településen a helyi önkori megszabja, mikor lehet zajongani. Csak hát a kutya se tud erről. :DDD

Mutogatni való hater díszpinty

(#48) KYZRR


KYZRR
őstag

Tőle egy emlékezetes videót ismerek, amikor egy macskás képen kiakadt...
[link]
Szóval, ja, nem sokat nőtt az ingerküszöbe azóta. :DDD

You can only die once, make sure it is worth it...

(#49) bitblueduck


bitblueduck
senior tag

én annak idején toltam neki pár $-t patreonon is, mert alapvetően nagyon jó videókat is készít. De aztán amikor újra gondoltam hogy nyomok egy kis támogatást akörül volt ez is, aztán inkább hagytam a fenébe ->benzines fűnyírót köpködi.
amellett, hogy néha rájön a gyökérség még az is baj, hogy neki mindig igaza kell legyen.
alaposan utánajár témáknak, 90%-ban jól is gondolhatja, de amikor valami oltári baromságot von le ahhoz is körömszakadtáig ragaszkodik. Pl egyszer szívott AMD K6-os procit, az nem volt jó neki aztán azóta is gagyi az AMD [link]

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#50) mephi666 válasza bitblueduck (#49) üzenetére


mephi666
nagyúr

k6-2-m volt 20-25 éve... szaggatott vele a divx-es gladiátor :) tényleg nem hozta az elvárásaimat, de nem tartott vissza, hogy utána duron750-re váltsak, ami ár/érték-ben marhajó volt... azóta x2 3800, athlon2 250, ryzen3 2200g... notiban i3, i5... egyiket se szapulom :K mindegyik tökéletesen jó arra, amire használom

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.