- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
És C#-ban hol fogsz tudni esetleg asm dolgokat beültetni? Vagy vezérelni valamit normálisan?
ja meg azért linux alá pl gcc++ full ingyen. Lézeres időmérőt csinálunk, pic helyett PC-vel ( lassú volt a pic ) és LPT-n kapja az adatokat majd csinál egy adatbázis. Amúgy a pic szoftvert is 400.000 k-ért csinálta egy srác, C és asm.(#45) PazsitZ : Nem csak a programozáshoz kell a matek. Integrálni muszáj,, mert azzal tudsz leírni sok mindent. Komplex megint kell reaktanciák leírásához pl. Matrixok is kellenek ( villtan ), Laplace, Fourier meg sok esetben használod egész életeden át munkától függően.
-
dabadab
titán
"Könnyen tanulható és rapid."
Hat, code monkey szinten lehet hogy az (viszont azok nem tul jol fizeto allasok), viszont ahhoz, hogy az ember rendesen atlassa es megertse minden feature-et, azert nemtrivialis mennyisegu tapasztalat kell.
A rapiditas meg leginkabb framework fuggvenye, amit persze meg kulon meg kell tanulni es altalaban ez a huzosabb tetel, nem maga a nyelv (maradva C++-nal: hatalmas kulonbseg van pl. MFC meg Qt kozott (nem mondom meg, hogy melyik javara), pedig hat mindketto C++).
-
dabadab
titán
"A C++-nak meg kb 0 értelme van, ha pénzt(sok pénzt) akarsz keresni"
Bocs, de ezt a marhasagot honnan vetted?...
C++ tovabbra is eleg keresett es azok, akik jo benne, hatarozottan a jobban fizetett programozok koze tartoznak. Raadasul a C++ annyira nem osi nyelv, mint mondjuk a COBOL, szoval ha valaki ezt erti, akkor kulonosebb gondot nem okoz atnyergelni Javara vagy C#-re vagy akarmi legyen az eppen agyonhype-olt nyelv.Csuty94: hogy ontopik is legyek, kezdesnek ajanlanam a windows parancsokat meg a batch file-okat, ezekkel pikk-pakk meg tudsz csinalni ilyen alap dolgokat, mint az idozitett kikapcsolas, anelkul, hogy egy csomo erthetetlen voodoot el kellene vegezned, mint mondjuk egy C++ program megirasakor, pl. ezen a site-on kb. minden ott van, ami kell neked.
Crystalheart: diploma nelkul mar tiz evvel ezelott is baromi nehez volt programozokent elhelyezkedni, ez nem uj dolog, sot, gabordeneses diplomaval se volt egyszeru az allaskereses. Aki programozni akar, az szerezzen be legalabb egy BSc-t.
-
Crystalheart
őstag
Az egy dolog, de hacsak nincs valami über referenciád, akkor a papír az egyetlen, amit fel tudsz mutatni. Én ezzel a progimmal meg az elitsuliban szerzett kitűnő OKJ-s bizimmel semmire sem mentem (hiszen az OKJ semmit sem ér ezen a területen), még egy nyamvadt rendszergazdaira sem, de mindegy.
-
Crystalheart
őstag
A mai világban, amikor kezd túltelítődni a piac programozókkal, és szinte előírás az egyetemi diploma, vagy nagyon komolyan ráfekszik, és ezt a szakmát választja, vagy csak hobbiszinten műveli, ha műveli. Szerintem nem feltétlen kell ahhoz programozónak lenni, hogy valaki programozgasson.
Én pl. a programozói egyetemet az első fél év után otthagytam, mert rájöttem, az az elvetemült zombulás nem az én világom, pedig nekem nagyon is volt hozzá érzékem. (Az ötödéves szakdogám egy több tízezer soros adatbázis-normalizáló oktató- és segédprogram volt , ami persze nem normalizált magától, de az iskolai papírra írogatást kiváltotta, és adatbázisba mentett, tesztet is lehetett vele íratni hálózatban, hitelesítve, meg miegyéb. Bár lehet, hogy ha ma ránéznék, már erősen gondban lennék, az eljárások felére nem emlékezvén.
)
-
Crystalheart
őstag
Kétlem, hogy pénzt akarna vele keresni, inkább csak kis segédprogikat csinálni. Ami azt illeti, az a pár év középsulis programozás nálam is erre volt jó, ha valami gondom van a gépen, és nincs rá specifikus program, akkor jó eséllyel csinálhatok valami ultra-erőforráskímélőt, ha az ilyen kis egyszerűbb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest