- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Crystalheart #16 üzenetére
túltelítődik?
errefelé éppen boom van
. sysadmin vonalon konkrétan ősszel már egy szem friss diplomás nem volt állás nélkül a 40ből, pedig felvevőpiac lett még volna (na ott elgondolkodtam, hogy IT/rendszerprog vonal helyett networkingre kellett volna mégis menni, mert eközött a kettő között vacilláltam).
programozgatás meg programozás között lehet van különbség
.
"Bár lehet, hogy ha ma ránéznék, már erősen gondban lennék, az eljárások felére nem emlékezvén.
"
ööö, kommentelés?;Đeredetihez:
parancssor van, bűvészkedni lehet vele, kérdés, hogy mi a cél. ha nem tudod, mi az, akkor pl érdemes valami kezdő linux könyvön végigmenni. alapokra olyan 120 órát kell rászánni, ha értelmes vagy. mmint intenzív 120 órát, láblógatva/gimnáziumi szinten számolj 150-300 órával. ja igen, gyakorlatban is végig kell próbálni mindent, mert attól, hogy az ember tudja a kernel processek PIDjét, attól még nem fogja tudni használni.cből: van a "lehányt" borítós programozzunk c nyelven. ez az alapokra megteszi. van még a programming: principles and practice using c++, ez angol, de a célra jobb, bár Stroustrup kissé szószátyár (azért remek... írónak van mégegy c++ könyve, az később egyik legjobb referenciamű lesz). alapok az első space invaders szintű játékig 300 óra. magyarul van még a programozzunk c++ nyelven, de az a könyv akkor érdekes, ha mindenképpen téglákat akarsz ... szóval eléggé mindf*ck. hozzáértőbbeknek: pl előbb mutatja meg hogyan kell összerakni egy exception handlert, mint egy classt. rendes példákat meg nem ad. tetejébe kegyetlenül száraz, szóval refnek jó, tanulni kínszenvedés.
mappát bejelszavazni lehet, sőt van még ezer remek megoldás jogok managelésére. win7 kevésbé robosztus, mint egy server2003/2008, de azért el lehet azokkal is lenni. mit/hogyan könyv van azokhoz is. 120óra.
-
sz4blya
tag
válasz
Melyik egyetemeken lehet ilyen zombulás szinten programozást tanulni? Én mindig is ilyesmire vágytam
-
havasa
aktív tag
válasz
A piac tényleg telítődik programozókkal, de jó szakemberből hiány van.
Az egyetemet elvégzők nagy része ténylegesen nem ért semmihez, mert nem volt affinitása az iskolai évek alatt és csak a "papírra" hajtott, de ez csak az én meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest