Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Igen, ezt mondom én is, csak azt nem írtam, mióta van ez.
proci985: Volt rá időm, hogy tanuljam, napi több órám, ez most nem igazán van. Angolból kihagytam a középszintűt anyagi okokból, rögtön az emelt nyelvvizsgára mennék, csak szerintem még rám fér némi gyakorlás, hogy tuti ne baltázzam el, mert hosszú ideig egy lövésem van. Jövő tavaszig kellene összehozni, mert akkor már jól jön a felvételihez. Nem vagyok egy nyelvzseni, programozásból sem azért voltam jó, mert könnyen tanultam a parancsokat, hanem mert jól átláttam az algoritmusokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest