Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Bozso68 #1398 üzenetére
csapj le rá amíg van 96 dolárért! [link] eu raktárból 1 hét alatt megjön, nincs már áfa, vám sem rajta.
veszel hozzá vagy egy átalakítót [link] vagy ha van 5V 2A töltőd azt használod vagy veszel egy eu-s töltőt hozzá. [link]+ kábelt [link]
Nekem még 146 dollár volt szállítással együtt. 305Ft-al számolta a PP akkor. -
-
-
tookie
tag
-
Bozso68
őstag
Köszi a válaszokat.
Még egy kérdés: Elég a 32GB-os verzió duál használathoz, ha nem akarok nagy adatmennyiséget tartani rajta? Aprón találtam relatíve jól áron 32-est.
És egy második: Fejhallgatót hogy lehet rajta használni? Jack dugó? -
törölt tag
válasz
Bozso68 #1390 üzenetére
Én biztos nem vennék hozzá gyári billentyűzetet. Bármilyen HID profilos BT billentyűzettel működik. Ha beáldozol az adapternek egy portot, akkor pedig bármelyik 2,4Ghz -es, wireless billentyűzettel működik. Az összes Androidos kütyümmel működik a Logitech MK220 kombóm, az Apple BT billem és a Logitech m555b BT egerem. Így Magyar kiosztású bill. -t használok. A Microsoft -nak van egy új, szétnyitható billentyűzete. Remélem, hogy van belőle Magyar kiosztású. Német biztosan van, mert az volt a kezemben. Az közel áll a mienkhez. A Trust -nak is van egy nagyon jópofa, golyós-egeres billentyűzete.
-
válasz
Bozso68 #1390 üzenetére
Fólia elől, hátul van rajta.Nézz szét a használt piacon is, az a leggyorsabb. Elég jó a virtuális billentyűzet is, de én itthon normál billentyűzettel,egérrel,monitorral használom. 10 colos billentyűzeten szörnyű gépelni... itt van most nálam egy 10 colos acer kisgép, nekem nem esik kézre... mondjuk nem is arra lett beszerezve
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Egyfajta utazós tabletet szeretnék vásárolni netezésre, filmnézésre, angry birdsre, youtubra, stb. A 10" jó méret, androidos jobban bejön, de a boltunkban a központtal a távoli asztali kapcsolat windows alapon megy. Így oda is jól jönne kisegítő számítógépnek a dual miatt.
Először a HI10-ben gondolkodtam, de belegondoltam, hogy a 15,6"-os FHD-s laptopomat is csak HD-ban használom. A 2GB RAM meg szerintem elég a 2,93GB helyett.
Így maradt a VI10. Itt most bejött az Ultimate és a PRO is az alapgépen kívül, ha jól értelmezem az itt leírtakat.
A PRO verzió a maga 64GB-jával jó választás lehet EU-s készletről 161 dollárért, vagy érdemes még várni az Ultimatere? Vagy van jobb beszerzés (csakis EU-ból)?
Ékezetes billentyű használatára mi a jobb, és végül is az általánosan elfogadott? Berendelni tokkal vonóval, vagy inkább itthonit használni stickkel, és csak a tabletnek tok?
Illetve képernyővédő fólia javasolt, vagy tényleg van rajta alapból?Bocs a sok kérdésért, sok az infó a topicban, és inkább kérdezek.
Köszi: Zsolt
-
-
Flashget
félisten
válasz
Victoryus #1386 üzenetére
Gondolom már ilyet?
Chuwi Hi10 First User Hands On -
válasz
Elektrosokk #1385 üzenetére
Még egy hdmi-vga átalakító kéne, mert a legtöbb projektoron amivel találkozok csak az van. A chuwit meg könnyebb lenne hurcolászni, mint egy 15 colos laptopot... Plusz 6 órás üzemidő 2.5 helyett.... Karácsonyra rendelek egyet.
-
Elektrosokk
veterán
-
válasz
Elektrosokk #1383 üzenetére
Igen, Win10+Remix van fent. Semmi probléma, elvannak, stabil mindkettő. A win10-ben ki vannak kapcsolva a frissítések. A windowst bill+egérrel használom általában, vagy a Wifi mouse segítségével a telefonról irányítom az egeret ha filmet nézek a tv-re kötve a tabot. Annyi, hogy már nem VLC-t használok, hanem MediaPlayerClassicot, azzal nem szaggat a Z-nation se! Meg semmi más se.
-
tipuka
addikt
hali, berendeltem én is a Chuwi VI10-et, hamarosan én is csatlakozom hozzátok.
-
Sziasztok ! Lehet lassan csatlakozok kozetek , a kerdesem az lenne erdemes e felrakni a w10 th2-ot ra, vagy inkabb jobb beken hagyni es 8.1-el hasznalni . W8.1-et hasznaltam mar tabon , kellemes volt , a w10 mennyire oli meg a tablet hasznalatanak konnyuseget ,pl gesztusvezerlesek vagy azok hianya ... stb .
-
Thusor
őstag
válasz
Flashget #1378 üzenetére
A legújabb intel videó driverrel megszünt a hiba. Már csak annyi bibi van a dologban hogy a Windows update automatikusan felteszi a régit, hiába állítottam be hogy az eszköz drivereket ne tegye fel updateről. Valami tipp, hogy lehetne lebeszélni, hogy régebbi drivert tegye fel?
-
Thusor
őstag
válasz
Flashget #1374 üzenetére
Igen 32 bites. Már szinte teljesen használhatatlan mint tablet. Ha hosszabb időre alvó módban hagyom egyáltalán nem tudom feléleszteni. Csak a reset használ...lehet újra húzom. De már másodjára teszem fel újra, múltkor időközönként meg teljesen megfagyott. Nem értem mi lehet a baj....lehet a tablet hardweresen rossz vagy nem tudom de már nagyon idegesítő.
-
Flashget
félisten
nálam is az van fenn 32bites verzió, de nem csinál ilyet.
Nálad is 32 bites van?Kérdeznék én is.
Droidon valóban nem tudja a direct wifit vagy wifi displayt a chuwi pl. tv-re küldött filmet vagy fényképet megjeleníteni mint a xiaomi telóm? wifi beállításoknál nincs Vagy csak én nem találom hol lehet ezt bekapcsolni? -
-
gps76
őstag
Valakinek nincs véletlenül a Remix rom-ról egy szűz cwm mentése? Mert kipróbálnám, a fastboot-os módszerek fail-lal leállnak.
-
-
Thusor
őstag
Chuwi vi10 Windows 10 professional oprendszerrel sokszor nem ébred fel alvó módból. Amikor a bekapcsoló gombot benyomom akkor bejön a kikapcsolás kérdés a Windows részéről de jelszót már nem kér a felébresztéshez csak fekete képernyő. Olyat is csinál, hogy alvó módba helyezem és helyette kikapcsolja magát. Szerintetek mi lehet a gond? Húzzam újra az itt általatok belinkelt verziók valamelyikével? Ez egy msdna Windows ami fent van.
-
mazsi
senior tag
válasz
albinolynx #1361 üzenetére
Nagyon nem akarom szétkapni, csak a backup partíciót és, az update miatt túlméretezetteket.
Tényleg! Melyik a backup szerintetek? Az utolsó?
-
Dyde
aktív tag
Gearbestről eu warehouseból uk töltővel most 96 dollár... kár h egy hete vettem egy hi8at. Ha ezt tudom...
-
gps76
őstag
Ez tényleg jó lenne...Aki nagyon ért hozzá röviden leírhatná a menetét,mert még mindig nem tudom a Remix-et felrakni,meg egy puci win is próbára várna,kiegészítve melyik BIOS,driver pack.
Utána ha kipróbálná pár emberke,mehetne az első hozzászólásba is,mint jól optimalizált rendszerek telepítése egymás után. -
mazsi
senior tag
Lementve pendrive-ra a töméntelen sok partíció. Nyomozás nélkül tudjuk, hogy melyik törölhető probléma nélkül?
Tolnék fel egy szűz win10-et, de akkor már törölném a sallangot és tesztelném a Remixet is egy menetben.
Van valahol lista a 17 partíció típusáról? Inkább mellőzném az empirikus tesztelést, ha lehet.
-
egopista
csendes tag
Milyen BIOS van rajta? próbáld meg az alap biossal, a techtablets oldalon a "Windows 8.1 Drivers And Bios/ V1032G Dual Boot BIOS111 (8.2 MiB)"
Próbálgattam a sajátomat frissíteni a legújabbra, de volt pár driver amit sehogy sem akart megenni az új bios-szal. komolyan végigbogarásztam az összes mentést innen is, meg a baiduról is leszedtem, amiket a chuwi fórumban linkelgettek, de semmi sem tetszett neki.
Alap BIOS-szal viszont vígan működik minden
Csak egy ötlet, de hátha beválik -
Windows 8 és 10 esetén a gépházban speciális rendszer indítást kell kezdeményezni és engedélyezni a nem aláít driverek telepítését. Ha magadtól nem találod Google jó barát keress rá van útmutató. De ez is le lett írva itt sokszor. Talán az indító topikba be kellene tenni...
Touch driverek külön kell felvenni olvass vissza -
Gford
csendes tag
Ehh, csak elso restartig volt "jo".
Teljesen mindegy milyen i2c drivert probalok megetetni vele, an intel-tol letoltottottel is csontra fagy, es csak a reinstall segit.
De ahogy latom XDA-n, meg mas forumokon, nem csak nekem van ez a gondom.
Kezdek kifogyni az otletekbol lassan en is -
gps76
őstag
Próbaképpen kipróbálnám a Remix OS-t, de mint irtam nemrég a parancssoros dolognál a fastboot erase ... parancsnál kiírja,hogy FAILED. A francia oldalon lévő MFT módszernél szintén amikor törölni akar hibák sorozatát írja. Mit rontok el? Driverek fent vannak,igaz Win 7 32 bites van a notin,de fastboot devices parancs látja a tabot,meg rootolni is lehetett,nemhiszem hogy itt lenne gond.
Más: felraktam a cwm recovery-t, és amikor gombkombinációval droidban indítom először bejön az a rész ahonnan a recoveryt is lehet indítani,meg kiírja a bios verziószámát,és a rebootot válsztva indul el a droid.Ennek így kell lennie?
-
-
Gford
csendes tag
Na ugy nez ki sikerult, az egyik hszben volt egy backup amivel mukodott
-
Gford
csendes tag
Azzal tettem fel.
Ahogy eler az i2c driverig onnantol megfagy a gep vegleg, es nem bootol tobbet csak ha ujrahuzom a win-t.
Ha nem pipalom be az i2c-t, akkor vegigmegy, de semmi nem megy amihez kene az i2c ;/Probaltam dpinst-el is az i2c drivert, ujrainditast kert, es azonnal megfagyott ugy is.
-
Gford
csendes tag
Udv Mindenkinek!
Sikerult szereznem egy ilyen gepet. Tulaj letorolte particiokat es inkabb ideadta nekem szorakozni amikor megunta. Feltelepitettem ra most win 8.1-et, de driverek nelkul nem az igazi es itt jon a gondom.
Amikor telepitenem az intel i2c drivert egesz egyszeruen megfagy a gep, es tobbet nem is indul el a windows, csak bootol orokke.(8.1/10).
Barmi otlet mi okozhatja, vagy mit csinaljak?Ezt irja a friss telepites utan.
-
mazsi
senior tag
Rootolással rengeteget szenvedtem egy régi frissített windowsos gépen <win10 64 bit>
Nekem ez a módszer vált be végül: http://forum.xda-developers.com/android/development/intel-android-devices-root-temp-cwm-t2975096
2. A driverek is összegabalyodtak (legalább 100 android eszköz járt a gépemen az évek során), ezért előtte a PdaNet driverét telepítettem fel.
3. Ezután futtattam egy ideiglenes cwm-et a gépen,
4. majd onnan felment legújabb SuperSU is.
1. Itt érdemes lementeni az értékes partíciókat is, bár ezt windows alól megteheted egy Macrium Reflect segítségével is, én beáldoztam root előtt egy 64 GB-os pendrive-ot a tökéletes klónozás kedvéért.5. Ezután boldog újraindítás után érdemes a SuperSU appot egyszer indítani kezdésnek, hogy gyorsabban kapjanak a programot jogokat.
Örülünk.
Tudom volt már többször, de hátha valakinek az én összefoglalóm gyorsabb eredményt hoz. Főleg a driverre figyeljen oda mindenki!
Utólag megszámoztam az ésszerű sorrendjét a teendőknek, ha valaki szereti a szamárvezetőt követni.UFF
-
egopista
csendes tag
válasz
Balinov #1334 üzenetére
Androidra a cikkben is említett Blur fix-et telepítsd, ha olvasgatnál is rajta!
http://techtablets.com/chuwi-vi10/downloads/A windows kulcsát nem árt kiolvasni és jól elmenteni valahová!
Ezt leszámítva nekem minden rendben volt kibontás után, lehetett örömködni
Na meg Windows 10 frissítés, ha szükséges, de csak aktiválás után!
-
Balinov
titán
Sziasztok Sracok, ugy nezki, helyi postas kezbesites alatt van a Vi10 Pro-m, szoval ma varhato a kezbesites.
Van valami amire figyelni kell elso hasznalatbavetelkor, erdemes valami tweak-et, beallitast mindjart az elejen megcsinalni? Toltesi ciklusnal mire figyeljek,stb?
Koszi
B -
törölt tag
Nem csak a mérhető teljesítménynövekedés számít. Ezeknek az X86 -osoknak az egyik nagy problémája a melegedés. Aktív hűtés nélkül csak órajel, azaz teljesítménycsökkentéssel tudják megakadályozni a túlmelegedést. Ezért nem mindegy, hogy 28, vagy 14nm a csíkszélesség. A másik, amit már írtam, a RAM használat. A Bay Trail és a Z8300 csak single channelt támogat. A prociteszteknél ez a különbség sem jön ki. De gyakori RAM használatot igénylő műveleteknél igen. Valamint, minél több a RAM, annál fontosabb az ott tárolt adatok elérési, mozgatási ideje. Az meg egyértelmű, hogy ezeknél a kütyüknél az egyik nagy korlát a 2GB RAM. Sztem nem véletlen, hogy a Teclast is a Z8500 -zal szereli a 4GB RAM -os Tabját.
-
-
-
gps76
őstag
Arra tudtok választ miért nem tudom felrakni egyik módszerrelmse a Remix OS-t? fastboot devices látja a tabot,meg driverek is fent vannak,rootolni tudtam az eredetit. Fail-lal leáll.
-
törölt tag
válasz
Szabadh #1323 üzenetére
Nehéz a korrekt összehasonlítás, mert az egyik ARM, a másik pedig X86 architektúrájú. De, ha az általános alapokat nézzük, akkor a Tegra3 egy 40nm -es csíkszélességen gyártott, 2011 -es "őskövület". Igaz, hogy a Z3740 sem a legújabb típus, de sztem nagyságrendekkel jobb, mint a Tegra3. De, sztem már inkább a Z8X00 sorozatot (Cherry Trail) érdemes nézni és nem csak a 14nm -es csíkszélesség miatt. Ezekből sztem a Z8500, Z8700 lehet a nyerő, mert azok dual channelen támogatják a RAM -ot, míg a Z8300 csak single channelen.
-
Szabadh
tag
Bocsi, hogy itt dobom be a kérdést, de eddig segítőkész volt mindenki
Melyik jobb a két processzor közül? Annyi mindent írnak, én meg a felét se értem.INTEL ATOM Z3740
Nvidia Tegra 3 Quad Core 4x 1,3Ghz -
mustardo
csendes tag
válasz
gyuresz68 #1319 üzenetére
sinceritytrading. Nála olcsóbb, megbízhatóbb, gyorsabb eladót nem fogsz találni.
-
xtend
senior tag
válasz
gyuresz68 #1316 üzenetére
Nekem is ADATA kártyáim vannak (eredetiek), de eddig lekopogom semmi gondom nincs velük.
Viszont minden jó termék közé becsúszik 1-1 selejt néha, ezt sajnos tudomásul kell venni. Haveromnak az eredeti Samsung sd kártya halt meg 1 év után úgy, hogy először a fényképek fele látszott csak, majd el-el tünedeztek róla dolgok, aztán már semmi sem tudta olvasni a kártyát....ez van sajnos -
mazsi
senior tag
válasz
gyuresz68 #1316 üzenetére
Hamisított kártyáknál van ilyen probléma. Érdemes letesztelned és felül írni a partíciós tábláját. A legtöbb ilyen kamu cucc 8 GB-os.
Ez nem a Chuwi hibája. Ha nemrég vetted, érdemes visszakövetelni a pénzt.
-
gyuresz68
csendes tag
Sziaaztok újra lenne egy kérdésem. Ki milyen memória kártyát használ? Az én gondom, hogy van egy adata 64gb class10-es kártyám (32gb chuwi) formáztam már fat32-re ntfs-re is és mindig előjön a következő hiba: a rámásolt fájlok egy idő után hosszabb-rövidebb olvashatatlanná válnak, van amelyiket törölni sem lehet. Most jártam úgy, hogy mire a játékot feltelepítette már nem tudtam elinditani mert nem volt olvasható az indító fájl. Kérdezném, hogy a kártya nem lehet jó vagy ezt a win 10 csinálja? Már azon gondolkodok, hogy visszateszem a win 8.1-et.
-
-
gyuresz68
csendes tag
Sziasztok. Sikerült telepítenem a win10-et. Androidot letöröltem. A pendrivet fat32-re kell formázni akkor tud bootolni. A drivereket a doobledriver mentésből tettem be amit belinkeltetek, csak az érintő driver nem jó. Melyiket kell feltenni?
-
wentworth
tag
A 8.1-ből a kulcsot hogy tudom kinyerni?
-
wentworth
tag
Csak csinaltam a vegeredmenyrol is kepet
Lehetne meg melyebbre asni de mar nincs kedvem. (system32 mappa pl)
Kozbe megegy dolog eszembe jutott. A lapozofajllal is el lehet jatszani. Meretevel esetleg kikapcsolas akinek nem kell.
-
wentworth
tag
válasz
wentworth #1300 üzenetére
Utalom mikor elkulok valamit de kesobb nem lehet modositani.
Az lemaradt hogy a cmd-t rendszergazdakent kell inditani a hibernalas kikapcsolasahoz.
Tovabba a bongeszok sutijeinek torlese, es youtube vagy egyeb videokat privat ablakban erdemes nezni hogy semmit se mentsen a hattertarra
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest