Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
ugyanez jart az en fejemben is
tegnap betoltam fagyasztoba 1 orara...
kivetel utan 0.8A-al kezdett tolteni kb 1 oran utan leesett 0A-ra
mintha megtelt volna az aksi...
- tolto led nem egett
- bekapcsolni nem lehetett...olyan mintha vmi futna rajta mert a toltesbol egyiknaprol a masikra veszit...
1 nap allas utan lehet tolteni...nem az USB csatival es toltessel lesz a problema... mas gaz lesz...
lehet elszalt a kepernyo vagy a WIN vagy vmi...
de meg a bios sem jon fel
posta vissza kinnya.... -
-
Blue Eagle
őstag
Életszerűnek tűnik, valószínű igazad van. Az is hiba, hogy mennyire nincs hivatalos szupport a Chuwi oldalán, de ejnye...
Más:
Pont most nézem a ProduKey appocskával, hogy a Chuwin az aktivált Office-nak nem jelez semmilyen termékkulcsot, viszont a laptopomon igen. Ez miért lehet? -
Mostmár végülis minden okés rajta, annyi, hogy ha kikapcsolt állapotból bootolok droidot, van,hogy a fastboot menübe dob, itt a rebootot választva már szépen betölti a rendszert. Nem tudom, ezt hogy lehetne kiiktatni, nekem így megfelel, remélem, a következő tulajnak is. Úgyis olyannak adom el, aki tisztában van vele,hogy "mit vesz".
-
-
-
gps76
őstag
Én is civis vagyok...
Nálam a Remix-et backup-ból tudtam felrakni,de sajnos a fényerőt nem tudtam állítani, utána visszament szintén backup-ból a gyári. Elgondolkodtam én is partíció törléseken,dehogy törlöm az olvasottak után. Csinálok én is Aida riportot később. Gondoljatok bele, mennyit jógázhatott a kínai,mire összavarázsolta az egész szoftvert, hogy működjön. -
-
Tomsteel
tag
Néztem, köszi! Lekaptam a csomagot, ami tartalmaz bios-t (amit az elején említ mint megoldás) de nem jöttem rá hogyan tudnám ezt flashelni másik gépről. Gyanítom ha erre találunk megoldást, akkor azzal inkább egy mostani biost kellene újratenni, hogy alaphelyzetbe álljon, ez lenne a kulcsa a dolognak.
-
törölt tag
Nem csak a mérhető teljesítménynövekedés számít. Ezeknek az X86 -osoknak az egyik nagy problémája a melegedés. Aktív hűtés nélkül csak órajel, azaz teljesítménycsökkentéssel tudják megakadályozni a túlmelegedést. Ezért nem mindegy, hogy 28, vagy 14nm a csíkszélesség. A másik, amit már írtam, a RAM használat. A Bay Trail és a Z8300 csak single channelt támogat. A prociteszteknél ez a különbség sem jön ki. De gyakori RAM használatot igénylő műveleteknél igen. Valamint, minél több a RAM, annál fontosabb az ott tárolt adatok elérési, mozgatási ideje. Az meg egyértelmű, hogy ezeknél a kütyüknél az egyik nagy korlát a 2GB RAM. Sztem nem véletlen, hogy a Teclast is a Z8500 -zal szereli a 4GB RAM -os Tabját.
-
törölt tag
Ez a lépés nekem hiányzik a képből. Ugyanezzel a SOC -cal az Intel gyárt TV sticket. Abból maga az Intel készít és forgalmaz Linuxos verziót is. Tehát, az alapvető driverek adottak. Lehet, hogy a touch input nem működne, de egérrel és billentyűzettel lehetne használni. Ami pedig az OS működését illeti, sztem a Puppy lenne a legideálisabb az ilyen vasakra. Ennek ellenére, hiába túrtam a neten, nem találtam nyomát ilyen próbálkozásnak és nem értem az okát.
-
davidsz
senior tag
Azt. Nekem is működött, amikor szűzen telepítettem a Win10-et, de most hogy nov. 9.-én új buld van - 1511 ezzel van a baj - nem működik. Régebbi Win telepítővel meg el sem akar indulni a telepítés.
Most félhalott állapotban van. Működik, de se kamera, se tipitapi és van egy csomó ismeretlen eszköz, amihez semmilyen driver nem megy fel.
Tegnap este óta ezzel szívok. -
Szabadh
tag
aham. igaz megoldható USB-n is a hang ha nem működik a hdmi-n. De azért jó lenne tudni előre.
Még nem tudom kipróbálni, mert még meg sincs megrendelve a kütyü.
Az is egy kérdés lenne, hogy honnan érdemes rendelni.
Eu raktár, vagy Ali express sima posta, hogy ne legyen vám...
Az Ultimate típust néztem abban Z8300 proci van. -
Balinov
titán
Koszi Sracok a hangos meg tarhelyes valaszokat.
Kozben a penzugyminiszterrel folytatot targyalasok eredmenyekepp picit valtozott a felallas/keret..Mar nem instant get a cel, 2-3 hetes szalitassal is ellennenk.
Ebbol kifolyolag a "sima" 32GB-os Vi10 mar nem annyira vonzo, helyette vagy a Chuwi Vi10 Pro esetleg a Chuwi Vi10 Ultimate (mindketto 64GB)
Arany kozeput persze a 64GB-os pro lenne, de hangyabokanyival dragabban meg lehet meg most is csipni a Cherry Trail-es Ultimate-t.
Vagy itt, vagy a Windowsos tabletes topikban igaz picit leszoltak a Z8300-at, mivel csak single chanel memoriavezerlos, de hangosan gondolkodva mivel a Vi10-eknel meg az Ultimate is csak 1366 x 768 felbontasu, nem pedig FHD, talan teljesitmenyben nem ervagas a SC. Cserebe a 14nm miatt kevesebb naftaval is beeri es a 12EU is igeretesebbnek hangzik mint a Baytrail-es Pro/Sima
Itt azt irja, hogy a snapi 801-hez hasonlo teljesitmenyt nyujt . Viszont a linken emlitet LPDDR3 Memory Controller (2x 64 bit, 25.6 GB/s) az nem DC memoriavezerlo?
-
Flashget
félisten
Árgépen 14-15K (annyit nem ér)
T meghirdette 8K-ért és mellé adott 2000Ft-os kupont.
Így már csak 6K ebből lejött az aranykártya pontok vagy mi a neve 2K és így lett végül 4K az ár.
Csak ezzel nincs megoldva a kényelmi rész mint a chuwi saját billel, hogy a gép állítva/döntve van. -
-
Flashget
félisten
megtenném, ha nem merült volna le egy usb-s egér és bill miatt is telepítés közben hiába volt töltőre rakva
kikapcsolt állapotban (egér, bill kihúzva) alig töltött valamit fél óra alatt és csak 5%-on van. ez normális dolog? éjszaka nem tudom tölteni az a baj és lassan pakolhatom el.
szóval még hátra van a win10 kulcs elmentése, de az lehet majd csak holnap lesz. -
mustardo
csendes tag
Ezt a bemásolós dolgot nem is tudtam eddig. Miért nincs alapból így felülírva?
+1: Be lehet-e valahogy integrálni az összes drivert a Windows telepítőbe?
Ui: Kipróbáltam ezt a bemásolást. Felülírtam az eredeti fájlokat, majd rendszergazdaként futtattam. Le is futott, de restart után ugyan úgy nincs touchscreen-em
-
Flashget
félisten
Már korábban leszedtem mikrofos oldaláról a hivatalos win10 home-t pendrive-ról települő változatát csak gondoltam ha gond lesz a régebbi bios-al akkor tudom honnan kell leszedni.
Aztán majd idővel kiderül marad a droid is vagy megy a levesbe és csak tisztán win10 marad egy új tiszta telepítés után. -
Kloss
őstag
Majd átrakom Megára, de most valamiért nem tudtam oda feltölteni.
Bocs, ez nem válasz akart lenni, tabról vagyok és mellé böktem
-
Flashget
félisten
Igen páromnak. netezéshez bőven elég vagy email olvasásra
Dilemma volt az idő mikor rendeljem. Tavaly emlékszem a karácsony miatt november végétől káosz volt a szállításokkal. Úgy kalkuláltam ha 1-1,5 hónap szállítás annyi belefér, erre rendeléstől számítva 1 hét alatt meghozta a futár.
Majd miután megkapta megkérdezem win10 vagy droid legyen vagy mindkettő. -
-
Flashget
félisten
Rólam is tudták a cím, telefon alapján még sem küldtek.
Az átalakító állandóan bevan dugva egy elosztóba így azzal nincs gond.
Aktibált a win 8.1 is már, csak a magyar nyelvi fájlokat szedem le csak már akarta a win10-t rakni nem engedtem. Még pár teszt és megy a csomagba vissza, 2 hónapig a szekrény mélyére. -
Flashget
félisten
Szerencsére hagyományos Win 10 telepítéssel és az elmentett win 10 kulccsal beaktiválódott újra.
Tehát pl. ha letöltjük ms-ről az iso-t (pendrive vagy DVD verziót) és azzal frissítjük a már aktivált win8.1-t akkor nem lesz gond?
Ha nem akartok Windows 10 frissítéseket (kis tárhelyhely miatt) WiFi-t metered-re (forgalomkorlátosa)
ez nem lassítja pl. a netezést vagy youtube videózást?
-
-
-
A 32 gb-os ami először volt az csak annyit tudott nekem is. Másmilyen emmc van benne. De nincs köztük érezhető különbség, nem találtam lassunak a régit sem. A legtöbb telefon is ennyit tud. Pl lenovo p780. Egy normál hdd sebességét hozza mert a véletlen elérési ideje jobb.
-
-
Laci.M
senior tag
Régebben nekem is átjöttek a dolgok, de az elmúlt időszakban nagyon rászálltak ezekre a dolgokba. PMP-t nem tudom mi, de tv box az sima. Én már telefon és quadkopter után is fizettem (kis hubsan átjött, nagyobb wltoysot megfogták) Érdemes olvasgatni a kínai rendelős topikot. Pont ez miatt találták ki az EU-s raktárokat. Viszont hiába az eu-s raktár, ha valami van kínába kell visszaküldeni. Érdemes olvasgatni a kínai rendelős topikokat.
Szerencsére én is általában megúszom, bt speaker (többször), órák, power bankkok -> (mind értékhatáron felül) átjöttek eddig szerencsére.
További jó áfamentes vásárlást, majd szólok ha kell nekem vmi teló kintről!
Victoryus: Köszi, valahogy átsiklottam felette.
Mennyi stand by és kijelzőidőt értek el win alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Gombászkönyvek egyben
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest