Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Köszönöm!
Még olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges (win8 aktiválás után) úgy telepíteni a win10-et, hogy usb-ről tisztán? A frissítések, service pakkos telepítések nekem mindig szükségmegoldásnak tűntek több velük a baj, mint amennyire hasznosak. Illetve létezik méretcsökkentett win10 verzió? Kiindulva az asztali win7-ből ami szeret elterülni a tárhelyen jó lenne valami csökkentett tárhelyes verzió.Aláírás
-
-
törölt tag
Nagyon ne éld bele magad, ez a Tronsmart nem akkora szám! Lehet, hogy van USB3, viszont csak 10/100 -as a LAN, AP6330 -as Wifi, 6335 helyett (ac támogatás) és a HDMI verzióról is hallgatnak. Ha 2.0 lenne, akkor már reklámoznák. Ezért, tutira veszem, hogy csak 1,4. Lehet, hogy a SOC -on újítottak, de ami a körítést illeti, az elég "visszafogott".
-
Attól függ, hogy kézzel akarod átírni a dpi értéket, vagy felteszed azt a csomagot, ami a techtablet oldalon van.Utóbbi magától megcsinál mindent, csak egy pc kell hozzá. Root jogot ez a csomag nem ad, kizárólag javítás. A lényeg, hogy a pc-n rendben legyenek a driverek, az ABD tudjon kommunikálni a tabbal.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
sinak
tag
Engem nem érdekel, mert van kulcsom, igaz nem a Binges Winhez, de teszek rá sima 8.1-et és az ugyanúgy W10 Home-ra frissül, mint a Binges. Nem görcsölök a GB-vel tovább igen visszafizetnék ha visszaküldeném, de való igaz 43 ropiért ne várjak legális windows-t. Azt pedig sehol nem írták, hogy aktivált winnel kapom, csak annyit, hogy Android + Windows. És ebben nem kamuztak. Van rajta Win csak nem aktiválható.
[ Szerkesztve ]
-
-
MajaG
senior tag
Ne szedd le, én megtettem, mert jó ötletnek tűnt a nagyobb tárhely.
Aztán rájöttem, hogy 1-2 dologra kéne az android. Már 4 napja túrom a netet, de nem bírom visszarakni, hiába találtam leírásokat a flash mindig elakad. Fogalmam sincs, hogy tudnám vissza állítani gyári alap értékre, ha valaki meg tudja csinálni már fizetnék is érte...
A biosban nektek mi van beállítva alap OS értéknek Droid/Win?
Beakadás:
[ Szerkesztve ]
-
-
robi1979
aktív tag
Én sehogy nem fogom tudni beaktiválni a wint. Hívtam megint a Microsoftot, ugyan azt mondták mint ti: nincs a biosba kulcs az aktiváláshoz, az a serial amit a product key progi kidobott meg csak arra jó hogy telepítsem a wint. Magyarul: előre telepített windows sincs rajta hivatalosan és beaktiválni sem fogom tudni.
Természetesen dispute-ot nyitottam a Gearbestre, bár a disputeban a refund összeget üresen hagytam, lehet hiba volt."Dear Paypal,
I bought a "Chuwi Vi10 Android 4.4 + Windows 8.1 Tablet PC" 64gb from Gearbest UK warehouse. I received the item, but with FAKE and UNREGISTERED, UNACTIVATED Windows 8.1 without serial number and without product activation! I can't activate it, because this Windows don't have correct serial number! I bought this Windows tablet pc for Windows programs, for Windows use, but I can't use it as Windows tablet pc beause this Windows is an UNREGISTERED version without serial numbert! You can't use a Windows tablet without Windows!
In the product description on Gearbest Site: "Tips: This tablet PC can be directly to upgraded to the Win10 system." I can't upgrade to the Win10 system, becaouse the Win8.1 is unactivated, I can't activate it because don't have correct serial number!Please send a correct serial number to me for activation!
Or refund a licensed serial for this Win8 because I bought a windows tablet pc which I can't use as win tablet pc with an UNREGISTERED and UNACTIVATED win8!
The Win8 product ID is: 0026-7000-000..................
The Chuwi Vi10 machine serial number is: Vi10PQ64G2................If the Gearbest can't send a correct key to me for Windows activation, I want a full refund! I'm very angry, because I can't use a windows tablet without windows! This item NOT AS DESCRIBED!
Best Regards"
Ilyenkor mi a teendő? Mert működő win amit aktiválni is lehet csak kellene rá! Milyen verzió jó ehhez a Chuwi Vi10 64gb-shez? egyszerűen nem hiszem el hogy eddig mindenki be tudta aktiválni azt a xart ami rajta volt csak én szívok vele.
-
Van benne, jól látod, változik is! De ki lehet kapcsolni! Start menübe írd be, hogy fényerő!
Az androidnál is tárol sok adatot a donor gépről egy cwm mentés is. Legalábbis a Lenovo telómnál nem adtuk közre a mentéseket, hanem aki értett hozzá, az kiszedte amit ki kellett. Mac cím, gyári szám, meg imei szám... de ott ezek az nvram particióban vannak, a Chuwinál nem tudom.
Esetleg a Remix os-t os kipróbálhatnátok, hátha az felmegy. Csak annak is nagyon utána kell nézni.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
MajaG
senior tag
ÉN nekem van 32 giga tárhelyem. 20 megabittel lehet rá feltölteni.
Itthoni saját szerómra, ha valaki felnyomná, vendém lenne egy sörre! Ha működne az elgondolás, akkor többre.
Priviben keressen, aki vállalná, hogy 1 éjjel feltolja.
sing1ep1ayer
(őstag)
A Windows abszolút nem lényeges, mert az akár azonnal legyalulható és pofonegyszerűen újra is telepíthető. Az androidot szeretnék páran visszarakni.Hopsz, azt hittem az egész fájl rendszert le lehet ghostolni vele.
Winnel sokra nem megyek, az tény. Az most is működik.
Apropó win10! Ami az összefoglalóban van link onnan valaki már le tudta szedni a Win10-et? 4 napja próbálom, de mindig megszakad pár száz mega után.
RemixOS se megy fel, ugyanaz a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kamillo67
tag
Teljesen igaz, fél évig biztos tartja majd az árát.
Az alin már kapható.
Ez áfásan, vámkezelve több mint 90 rugó. Biztosan király, de 2db Vi10 (32GB) áránál is drágább.
De ha lesz majd Európai raktáron is, akkor se lesz az olcsóbb.#FingR86
Azért tegyük hozzá, ha vkinek megfelel a 4:3-as képarány.[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Ennyiből kijön a windows 10 home kulcs ami elég a tablethez. Szóval annyira azért nem drága. De ha inkább előbb [windows 8]-at venne akkor kicsivel még olcsóbban jön ki és utána ingyen frissíthet.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
Thusor
őstag
Teljesen legális üzlet. Hivatalos forrásból szerzik be a microsoft OEM kulcsokat. Tehát igazából ha megvásárolod semmi mást nem kapsz a számlán és az aktivációs kulcson kívül. Majd letöltöd akárhonnan a windowst és aktiválod ezzel az OEM kulccsal és teljesen legális lesz a windowsod.
Ha nem létezik olyan progi amivel össze lehetne fésülni a partíciókat, akkor milyen módon törölte az aki már ezt megtette? Egy sima windows 10 telepítő pendrive-ről, mondjuk megfelelő erre a célre? 64 gigabájtos verzió esetében melyik partíciót kell érintetlenül hagyni, hogy a windows megfelelően működjön rajta a biossal együtt?
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest