Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Miutan mar feltelepult a windows akkor tudod ezeket beallitani , a tomoritett meghajto a kesobbi frissiteskor jon jol , mert neha sziz rendszernel is keves a 32 gigas tarhely ha nagyobb frissito csomag erkezik mint pl az AU,CU update volt . Egy lenovo szivatott ilyennel , nem lehetett annyira kicsontozni a rendszert , hogy az AU fel lehessen rakni (pendriverol se ment) a meghajto tomoritese azonban ezen segitett. A lapozo fajl fix merete , annyiban jo hogy nem szabadon foglalja le a helyet a win , a hibernacio/fastboot kikapcsolasaval is kb 0.5-2 giga hely szabadul fel a tarhelyen, mert a win elore lefoglalja , ez lathato is a meghajto ,rejtett elemek lathatova tetele utan a hiber.sys nev alatt .
-
Hasznald a belso tarhely tomoriteset, illetve a fastboot/hibernacio kikapcsolasat,lapozo file merete lehet fix 2.5 giga , tovabba a frissitesek utan a lemezkarbantarto hasznalata kotelezo win alatt vagy ccleaner . Nekem 64 gigas van a szabad hely 43 giga az 58-bol ... pedig jo par frissitesen tul vagyok mar ... a geek uninstallerrel pedig a felesleges metro/modern appokat tudod torolni ..
-
Hülyén hangzik de fel kellene rá dobni w10-et...gondolom a droid verzió is rendelkezik bios-al...érdekes nekem a duál bootoson az első dolgom volt a droidot eltüntetni,azóta öröm és boldogság,ennél már csak akkor lennék vidámabb ha 64 bites w10-et tudnék szuszakolnek rá ...de efi alól nem akar össze jönni
.. -
-
-
-
-
válasz
csimpas #3719 üzenetére
Nalam a legutolso hivatalos build van fent driverek hozza driver pack dd pack
Az erinto drivere [link] rendszergazdakent futtatva rakd fel .
A win 10-et pedig biosbol inditva pendriverol . -
Egyszeru a win 10 telepitese , csak a driverek legyenek meg,boot pendriverol az osszes particio torlese ,utana indulhat a win telepites ,amit kell letrehoz maganak ,recovery,efi particio...etc , eger billentyuzettel felrakni a drivereket (a touchpanelt kulon kell install bat filebol rendszergazdakent felrakni ) win kigyomlalasa geek uninstallerrel es mar hasithat is a tablet ...
Victoryus
A te ismerttod gyozott meg tobb mint masfel eve hogy erdemes hasznalni a chuwi ezen termeket.. koszonom a teszted igy utolag is .. -
-
-
válasz
Hasek99 #3706 üzenetére
A gyari akksi merete 3x160×124 mm ilyet kell keresned az aliexpressen vagy ket darab 3063169 3.7
3x63x160 3.7 v 40mah akksit amit parhuzamos kotessel illesztesz ossze , ha itthon veszed kb 10000 ft az aliexen nagyjabol 4500ft kornyeke . Aliexpress [link]Illetve a hp 10 plus 2101 akksi ami jo lehet hozza
-
-
-
válasz
FingR86 #3673 üzenetére
A turbo kikapcsolhato nyugodtan ,nalam a cpu/gpu turbo core is ki van kapcsolva, a cpu alul feszelve ,illetve a szorzot is lejjebb vettem (kimelem a haldoklo akksit) .. a turbo offnak nincs hatasa a ghost touchra , ha befutok a hw-nak (minden full tempon) a visszajelzo led mar villog a magas homerseklet miatt, akkor se jon elo a ghost touch problema. Nalad valamilyen hw hiba lesz valoszinuleg ...
-
-
-
válasz
Schimi070 #3661 üzenetére
Neked VI 10 pro van , mert ha igen es nalad elfer akkor nalam is lesz hely hozza ...az akksi merete 30x125x169mm ...
Amugy anno egy 10000mah akksit vettem bele , de nem fert el
Az akksi toltesvezerlo elektronikat ne felejtsd majd el atforrasztani a regi akksirol az ujra, a 3 szalas bekotes miatt, mert egyebbkent nem tudod majd tolteni ,a harmadik szal a termisztore... -
-
-
Nem tudjatok , hogy akksit hol lehetne beszerezni a tablethez, mert amit rendeltm fel eve lassan nem jott meg ,a benne levo meg 60%-os toltottsegnel knock out-ol.. aliexpressen nem leltem a benne levo akksihoz hasonlo meretu es kapacitasut..
-
-
-
válasz
User_Smike #3568 üzenetére
A 32 giga tarhely kisse szukos, de ha remix os-nek adsz kb 8 gigat , es a tobbi a win ala van rendelve akkor elfernek majd, de a win frissiteseknel azert lehetnek gondok a szukos tarterulet miatt , ismerosomnek 32 giga emmc-n csak win a tableten ,nyugos volt az rs1 frissites (hely hiany miatt , szuz windowson)... de meghajto tomoritessel vegul sikerult az update ...
-
válasz
Hompi01 #3558 üzenetére
Akkor eselyes hogy a magnes erzekelo a ludas ami a tabletben van vagy pedig a tokban levo magnes lehet hogy tul gyenge, esetleg nem jo helyre van beagyazva a tokba , lehet ki kene operalni a tokbol a magnest ..azt amelyik a fenyerzekelo szenzor kornyekere esik , a tok felso vzsszintes reszeben .. ugy probaltan , hogy csak siman oda raksz egy magnest , es akkor is eljatsza e ezt a mokat, mar mint a ki-be kapcsolast ?
-
válasz
Hompi01 #3556 üzenetére
A magneses kapcsolast sehogy , win alatt az enegiagazdalkodas , a hasznalt sema beallitasaiban , fedel lehajtasakor mit csinaljon. Droidon nem emlekszek hogy lett volna ilyen funkcio,beallitasi lehetoseg . De lezart tokkal amugy is alszik , ha kinyitod akkor meg ugy veszi hogy hasznalni szeretned es feleled...
-
Szerintem csinalj egy tiszta telepitest es utana a double driverrel rakd fel a bacup-ot , a touchpanelnek kulon drivere van , csak az install cmd filet kell admin modban futtatni ,itt minden meg van hozza nalam a 8.1 drivereivel fut hiba nelkul,amikor anno frissitettem akkor egyedul a hatlapi kamerat nem tudtam feleleszteni... az i2c driver fent van , mert annak hianyaban nem latja a hw eszkozoket.. ha tiszta telepitest csinalsz eger billentyu szukseges lesz mig a touch drivert fel nem telepited .
-
válasz
FingR86 #3548 üzenetére
A dd mentesem [link] probald ki hatha mukodik majd , ha nem akkor van meg egy par mentesem ...
Hompi
Ha nem droid alatt lenne a gond akkor eleg lenne az a beallitas hogy az usb felebresztheti az eszkozt. Nem lehet hogy a billentyuzet touchpanel resze ebresztgeti a tabletet? -
Csak otlet , ha tomoritened a windows particiojat es a 8.1-et pendriverol frissitened akkor megoldodnanak a helyhiany gondjaid. Esetleg ideiglenesen kissebbre zsugoritani a droid particiot , s ha a win update feltelepult a takaritas is meg volt utana ujbol teljes meretre vissza allitani a droid particiot ...
-
-
-
-
-
-
válasz
anorche1 #3523 üzenetére
Csak erdeklodtem hogy merre lehet a szenzor .. szerintem csak en lihegem tul a kerdest... mert az en fejembe ugy all ossze , hogy dioda meri az akksi homersekletet (a cellakra epitve)az bedrotozva az elektronikaba, majd az alaplapba .. tenyleg az uj akksival hogy muzsikal a tableted ?
-
válasz
this is life #3521 üzenetére
Még egy kerdessel zavarnalak , a termisztort is atraktad , konnyen elerheto helyen van , vagy azzal nem foglalkoztal ?
-
-
-
Meg van az akksi , de egy problemaba bele futottam , a gyari 3 vezetekkel van bekotve, amit meg vettem 2 vezetekkel rendelkezik. Nem tudjatok ez esetben mi a teendo , a harmadik vezetek mi celt szolgal ? Amit vettem akkumlatort az rendelkezik sajat elektronikaval..
-
-
-
-
-
Nem rudja valaki hogy milyen méretű az akkumulátor a tabletben szélesség,hosszusag ,magasság.. Mert az enyemben is haldoklani kezdett,kb 37% toltottsegnel mar kikapcsol...
-
-
válasz
Schimi070 #3475 üzenetére
A 9 giga keves lesz a frissiteshez , emlekeim szerint valahol tizenv valahany giga kell majd neki , gondolom a temp ,win old mappa ...stb . Esetleg tiszta telepites , win particiot leformazod es az UA-t telepited ra pendriverol,majd dd a drverek vissza pakolasa ...amugy egy tisztan wines lenovora , kitakaritott rendszerrel iscsak ugy ment fel hogy tomoritve lett a meghajto...
-
-
-
-
-
-
válasz
Blue Eagle #3289 üzenetére
Nekem az atalakitos kinai olcso puha muanyag boritasu toltot csomagoltak, az atalakito meg tobb mint siralmas ...
-
válasz
Blue Eagle #3287 üzenetére
Szerintem igen, s ha jol olvasgattam a forumot, kevesen hasznaljak a gyari toltovel... nalam nem a tolto hanem az usb kabel okozott ghostot , radugtam a telefonom a chuwi kabelre ,a samsung adapterevel , es meghulyult az erintes a telefonon... repult is a toltovel egyutt a kukaba. 😷
-
válasz
Blue Eagle #3285 üzenetére
Ha ez vigasz en se a gyari toltovel hasznalom (annak tul kicsi volt a kapacitasa) hanem egy samsung 2Ah toltovel, nokia usb kabellel ,igy toltes is van es ghost touch sincs.
-
-
-
válasz
vandor01 #3131 üzenetére
A techtabeleten a dd mentest toltsd le a ami 8,1 hez van , es probald csak a wifit frissiteni... ha az eszkozkezeloben , ranyomsz a halozati eszkozok ,wifire onnet a tulajdonsagok kozt is frissitheted amit a win a legfrissebnek lat . Nalam eddig 2014,08 driver volt , most frissitttem a winnel a 2015,05-re..ha mentesbol allitod vissza, telepited a wifit arra figyelj hogy realtech vagy broadcomos e a wifi es az annak megfelelot allitsdvhelyre a dd mentesbol, csak a wifi legyen bepipalva ... a tobbi hw elemet ne bantsd ha nincs gond vele .
-
Arra nincs tippetek , mikent lehetne orvoslni hogy sleepbe ne kapcsolja ki a wifit, mert van amikor ebren marad , de tobbnyire bontja a halozatot.. ?
-
válasz
szadan911 #3091 üzenetére
Ezzel se megy a touch [chuwi touch driver]
-
-
-
-
válasz
Joccc07 #3063 üzenetére
Akkor ez szivas , nem ertem miert nem akar neked menni , nalam ugyan az a sorozat , es ha nem is gond nelkul de kb fel nap alatt talpra allitottam a fenti modszerrel ... azt a fajta telepitest valasztottad penrol amikor a regi rendszert leturja (formatalja ) es ugy teszed fel a w10-et, majd a tobbi... moat jutott eszembe hogy az iso amit felraktam az integralt frissitocsomagos win10 volt a dirty windowsrol... mas kulonbseg nem volt ..
-
válasz
Joccc07 #3055 üzenetére
Ubuntubol lehet ezt kene megprobalni [link]...
Lovagjazz
Ami nalam segitett a touch elszallasa utan , pendriverol bootoltattam , aztan egy teljesen szuz telepiteskent felraktam a w10-et, majd netet nem adtam neki es ugy felraktam a w8,1 ala valo dd backupot . Ekkor csak az elforgatas vezerles nem mukodott, amit a windows destroy spy , rotate fixel tudtam felelesztni ....utana kikapcsoltam a driverek auto frissiteset, felraktam az intell updaterrel a gpu, proci friss drivereit, az alaplapi chipset illesztot frissitettem ... nalam semmi gond minden mukodik.. igaz mig rajottem hogy lehet feleleszteni vagy fel napom ra ment . -
-
válasz
gretzky77 #2906 üzenetére
Igen a 10 is legalis lesz , mert kb meg nyolc honapig ingyen frissitheto a w7/8/8,1 w10-re. Elsore frissiteni kell , ha aktivalta magat utana mar lehet tiszta telepites, es vagy megadod a w8,1 serialt , vagy kihagyod a lepest , mivwl nincs ra szukseg, ugyan is az alaplap hw id- vel be fog ujbol aktivalni.
-
válasz
gretzky77 #2903 üzenetére
Azert mert itt veszed attol a gyarban meg legalis win kerul ra, biosba van egetve a serial , most neztem meg .....
Aktivalasi gondok is inkabb a w10-el voltak , vannak de nem ak kimondottan a tabnal , hanem frissitett w10 majd tiszta telepites es utana van akinek nehezkes az ujra aktivalas, de vegul aktivalja magat a win,vagy ha uj konnyebb licence kulcs kiolvas majd leirni egy lapra , aztan tiszta telepitsnel megadhatod mert megeszi a w10 legutolso telepitoje.. -
-
válasz
Hasek99 #2744 üzenetére
A droidon csak at kell allitani a nyelvet... win alatt pedig a magyar nyelvi csomagot letolteni , teruleti es egyebb beallitasokat magyarra atallitod , restart es hu lesz ... az en tabomon nem sokaig volt 8,1 es angol nyelv ... emlekeim szerint, 24 oran belul mar a win 10 figyelt rajta , pendriverol frissitve, magyar lokalizacioju winnel .
Vati182
Biosbol indisd majd a telepitest , ott kel majd kijelolni a boot sorrendet , legalabbis nekem a hagyomanyos f10,f12 nem ment. Driverek lesznek hozza? Mert azok nelkul nem biztos hogy minden hw elem mukodni fog... -
válasz
Hasek99 #2726 üzenetére
Mivel nekem hiba a tabbal csak user error volt , szerintem nem fogjatok megbanni .. win es droid alatt is nagyon kellemesen dorgozik a rendszer... de lehet ranezhetnel a 8 colos verziora is , kissebb , s emiatt a gyerkocod is konyebben fogja majd hasznalni... a myaudio nevet meg ne is emlegesd , ha ra gondolok meg ma is felsirok almomban
myaudio 808dcc 152 napbol kb 95-ot szervizben toltott . Pfujjj
Hasek
Nem kell frissitened , maradhat w8.1-en , az is kellemesen hasznalhato , csak a win patcheket , drivereket ne bantsd , persze ha geek vagy akkor mas a leanyzo fekvese ... -
-
Win alatt mukodik a wifi , bekapcsolja ? Vagy addig el se jut ? Ha nincs wifi az eszkozkezeloben akkor lehet drivert kene telepitned hozza ,lehet hogy ott pusztult le valami ... esetleg repulogepes uzemmod ? Mert akkor is lelovi a wifit alapbol . Amugy nem keverendo a dual boot ellenere a ket rendszer , egymastol fuggelenul mukodnek , es kulon drivereket particiot ... stb hasznalnak .
-
-
válasz
CSAVI38 #2654 üzenetére
Szia ! Az inetrnet explorert hivd elo a keresobol , ird be a nevet es akkor feldobja , mivel telepitve van , ha ak nem a programok es szolgaltatasok listaban le van tiltva , ott engedelyezni kell , majd rakeresni es kitenni start menube. Virusirtonak a baidu antivirust hasznalom , ingyenes es az avg motorjat hasznalja , eddig nem volt vele gondom a vasat se fogja es van egy ket hasznos plusz funcioja is , tuzfal felugyelet, adblock ... stb . Ha feltetted a dd mentesbol a drivereket , es nem okozott problemat , akkor ne foglalkozz vele .. a dd mentesekkel amugy is eleg heklektikusan banik a rendszer.. feltszi az ember a meglevo driverekre es erdemi valtozast nem hoz , ha valami gond volt elotte , utana is megmarad. Ellenben ha szuz rendszerre rakod fel , akkor meg eletr kelnek a hw elemek . A tobb particioval ne foglalkozz , a win hozta letre az uefi illetve a gpt particios tablat latod ...ne bantsd ..
-
-
-
-
-
-
válasz
lovagjazz #2599 üzenetére
Nalam a touch a touchdriver intaller telepotese utan eledt fel , a techtablets oldalrol a 8,1 driverek mappaban levovel sikerult beroffenteni, meg az ott leve 8,1 dd backuppal, de ez se jo mindenkinel ...nalam w10 tiszta telepites , wifi nelkul a dd backup, majd a toucdriver installer es restart...
-
-
-
-
-
Fiuk megjott a tok es meglepett , mert aktiv tok , ha lehajtom alvoba tszi a tabot kinyitaskor pedig ebreszt, pluszba egy erinto cerkat is adtak hozza , kb 12 nap alatt ert ide a megrendelestol szamitva.
Ez a delikvens [link] -
Buek mindenkinek !!!! Inni es tabletet javitani ☺
-
-
5-10 percnel nem tartott tovabb, neha okezni kellett a nem whq driverek miatt , de szepen fel is rakott mindent.
Dvlac
Lehet meg kene probalnod a techtablets oldalon fent levo 8,1 dd bacuppal eletre kelteni az eszkozt, persze nem biztos hogy ettol jo lesz , de nalam a 8,1 techtabletes dd backup mukodik. -
válasz
albinolynx #2495 üzenetére
Koszi az infot, akkor ki se probalom ...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest