Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Laci.M
senior tag
Elkezdem csinálni Ez a leírás alapján. Remélem jó lesz
-
seebi
csendes tag
Heló!!
Nem viccnek szántam tényleg fizetnék érte ha valaki feltámasztaná.Idestova 3 hete hete topogok környékbeli szerelők nem értenek a tabbokhoz 1 vállalta de neki még a pent se ismerte fel én sokkal tovább jutottam de jól össze karcolta.
S E G I T S É G! ! ! -
Flashget
félisten
Köszönöm a válaszokat, továbbítom az illetékesnek.
Én pedig kívárom az újabb chuwit H10-et. -
azbest
félisten
válasz
Flashget #780 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy volt egy rövid időszak, amikor az eu raktárból rendelt csomagokból a dpd elveszített néhányat. Ennek a kezelésével van némi probléma, mert ki akarják váratni azt az időt, amit a kínai rendeléseknél illik.
Amellett hogy valóban egy hét alatt meg kellene érkezzen euból, az is kiderült hogy a szövegértés nem erőssége az embereknek, a beidézett visszatérítési javaslat alapján.
Emellett pár ragszám nélküli levél késedelme vagy elveszése került szóba.
Nem tudom hányan rendeltünk sikerrel onnan, de a negatív kommentek ugyanattól a fél tucat embertől, ugyanazokról a küldeményekről szólnak, csak napo ta többször is beírják hogyan halad azügyük.Szerintem az eu rendeléses részen lehet pár kedvező ajánlatuk, a szállításnál már több opció is van,. Kínából pedig átlagosnak tűnik.
-
válasz
sing1ep1ayer #777 üzenetére
Erre nem kell! Ennek éles képe van alapból.
-
Thusor
őstag
Hogy lehet feltelepíteni a legújabb biost a chuwi vi10-re, illetőleg érdemes?
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Victoryus #768 üzenetére
Meg kell kövesselek, tévedtem. A stock droid sokkal rosszabb a Remix OS-nél, szóval inkább visszaraktam az utóbbit. Kipróbáltam az általad linkelt hacket is 3rd party launcher telepítésére és csodálatosan működik. Így most a rootolt Remix Nova Launcherrel megspékelve egy álom, és még widgeteim is vannak.
Csak egy kérdésem maradt: erre is telepíteni kell azt a felbontás-korrigáló akármit, amiről a cikkben szó van a gyári droid kapcsán? -
-
sinak
tag
Itt egy [link]!
Ez ONDA tabokra van, de tökéletesen megy a Chuwi-val is. Én is ezt használom. Kis szépséghibája, hogy ez is elindul a Win indulásakor, de legalább nem indítja újra automatán, hanem megkérdezi és Mégsem-et tudsz nyomni.
Mivel a háttérben fut valéahol folyamatként ezért nincs benn az Automatikus indulás mappában, sőt a feladatütemezőben sem. Valahol a Regístriben kell lennie egy kulcsnak ami meghatározza az indulását. Ezt még nem volt időm megkeresni. de amint meglesz leírom hogyan kell elbánni vele
-
jata108
csendes tag
válasz
Victoryus #772 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, az első megoldással sikerült kikényszeríteni belőle a "sérült" módot!
A másik megoldás - hogy egy idő után magától helyreáll - sajnos nem hozott eredményt, legalább 10x próbáltam.
(bocsi, hogy már egy felmerült és megoldott problémára kérdeztem rá, valóban nem olvastam végig a fórumot) -
Ha bekapcsolás után kicsit vársz, míg elkezd tölteni a win10, majd addig nyomod a power gombot amíg le nem áll (kb 5mp) akkor a következő újraindításnál fel kell neki dobnia a bővített indítási lehetőségeket, mivel úgy érzékeli nem töltött be rendesen a windows.
Ebbe a hibába páran már belefutottunk egyébként, én is. Nekem végül magától kb 5. újraindulás után már elindult normálisan. Le kell róla törölni a program files mappából az os váltót és a másikat feltenni amit linkeltem korábban.B verzió: bootolsz pendrive-ról, és kitörlöd a program files mappából az os váltót.
-
jata108
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy van-e arra valami módszer, hogy a win10-et csökkentett módban indítsam? (mint a pc-nél f8-al). Csont nélkül feltettem, aztán az os váltó progit is, de attól tartok véletlenül az indítómenübe tehettem. Ahogy indul a win, még a bejelentkezés alatt le is kapcsol és indul egyből az android, egyelőre tehetetlen vagyok :/ -
válasz
sing1ep1ayer #767 üzenetére
Még nem próbáltam, csak tipp volt. Úgy tűnik kicsit nehezebb másik launchert feltenni, de nem lehetetlen: [link]
-
válasz
sing1ep1ayer #765 üzenetére
Tenni kell rá egy Nova launchert, aztán meg van oldva a probléma
A widgeteket meg az alkalmazások menüt én is hiányolom belőle.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez a Remix OS elég fapados. Az alkalmazások között nagyon klasszul lehet vele váltani, de gáz, hogy egy nyomorult widgetet sem lehet kitenni rá.
-
-
válasz
sing1ep1ayer #761 üzenetére
Működik a power+hangerő le gomb is, csak eleve lenyomva kell tartani mindkettőt. Én meg előbb nyomtam a powert, utána a hangerő le gombot. Szóval megvan az os választó
Más: én is telepítettem programokat a micro sd-re, de nem érzem lassúnak. Onnan megy a winamp, mp3direct cut, vlc, crystal disk, irfanview. -
válasz
sing1ep1ayer #758 üzenetére
Az indul el amit utoljára használtam.
-
Laci.M
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #758 üzenetére
Az alapértelmezett oprendszert ki lehet választani BIOS-ban. Félmegoldásnak jó.
-
válasz
sing1ep1ayer #756 üzenetére
Billentyűzettel be tudok lépni a biosba. Azóta nem is próbáltam újra, mert megy az oda-vissza váltás mindkét oprendszerrel. Egyébként mennie kellene a hangerő gombos váltásnak is. A win10 meg azért állt le lassan a remix telepítése után, mert frissítést telepített, nem volt köze az androidhoz. Lekopogom, minden rendben mindkét oprendszerrel. A remix sokkal jobban bánik az akkumulátorral, mint a gyári. Szerintem.
-
Thusor
őstag
Hol lehet az a beállítás windows 10 alatt, hogy a spotify küldje a zenét bluetooth hangszóróra alvó állapotban is? Amíg be van kapcsolva a képernyő addig megy a dolog, de amint kikapcsol a képernyő egyből leáll a zene.
-
Működik a több app egymás mellé helyezése a remixben. Tálcán jobb egér gomb, phone.
-
sing1ep1ayer
őstag
A 32 gigás Chuwin ugye 7gb az Android partíció. Ebből mennyi marad szabadon alkalmazások telepítéséhez? Egyáltalán lehet arra a partícióra telepíteni bármit is, vagy ehhez SD kártya kell?
-
-
Pcm
tag
Szia!
Csak 8.1-el próbáltam, szépen ki lehet gyomlálni felesleges meghajtóprogramokat, billentyűzeteket, stb. És integrálni lehet bele a drivereket is. Rengeteg beállítási lehetőség is van. A telepítő ISO fájl mérete olyan 700Mb-al csökkent, a telepített rendszer is kb. ennyivel lett kisebb.
Ésszel kell használni, a különféle lehetőségeknél angol nyelvű segítséget ad.
Csak saját felelősségre! -
-
MajaG
senior tag
-
Laci.M
senior tag
Hajrá! Ha működik megcsinálom én is mindenképp. A sima telepítéssel is sokat szívtam, alig akarta felismerni boot meghajtóként a pendrive-ot, így én magam nem merek kisérletezgetni. Sokadik pendrive sokadik win verziója lett a nyerő (a pendriveok más géppel tökéletesen bootolhatóak)
-
törölt tag
válasz
Victoryus #740 üzenetére
Na, ezt jónak mondod! Amikor a telót kerestem, akkor feltétel volt, hogy KK legyen, ne Lolli (akkor még Xposed sem volt Lollira). De, ezt nem értem. Hogyhogy nem lehet egymás mellé tenni? A Remix OS lényege a multitask-multiwindow. Ha ez nem megy, akkor mi értelme az egésznek?
-
-
válasz
Victoryus #725 üzenetére
Remix os : úgy néz ki sikerült működésre bírni a google játékokat is. Töröltem a google services összes mentett adatát az alkalmazás kezelőben. Tehát így már 100%-os a remix os. Még rootolni akarom, mert per pillanat nem az.
De van egy olyan lehetőség is, hogy a power management app blokkolta. Francia fórumon azt írták, hogy engedélyezni kell a google szolgáltatásait. Úgy fest így már tökéletesen működik minden. -
Pcm
tag
válasz
sing1ep1ayer #736 üzenetére
-
-
Igen, összevonható, Androidos partíciók után gyalulhatsz, de a needromos Win 8.1 Wimbootos telepítés-uygn több partíciót használ de még is jóvel heyltakarékosebb, mint egy sima USD driveról felhúzott hagyományos 8.1.
Win 10
Nap-mint nap azt veszem észre, hogy semmit sem telepítek még is egyre kevesebb a szabad hely, pedig már hibernációt és s Win 10 frissítést is letiltotta, disk clean manager sem talál semmit... -
Pcm
tag
Felraknék egy Win 8.1-et.
Kérdésem: melyik a 2 Windows partició,és ha ezeket törlöm, össze lehet-e vonni őket az új telepítés előtt. -
-
sinak
tag
Én próbáltam visszaküldeni még az elején amikor nem lehetett online aktiválni. Kértem is tőlük a pontos postacímet, de nem voltak hajlandóak címet adni, csak hajtogatták, hogy a garancia és visszaküldés oldalukon írtak szerint járjak el. Persze sehol a weboldalon egy postacím ahová vissza lehet küldeni bármit is. Szóval én nem reménykednék
Ja és visszaküldeni Kínába kell, nem az EU raktárba ahonnan érkezett
-
MajaG
senior tag
Óriási öröm ért ma reggelre...
elég gyanús volt, hogy 32%-ot töltött csak bele éjjel, mondom lemerítem újra kalibrálom...
Hát természetesen tönkre ment az akksi benne, csak akkor kapcsol be ha töltőn van.
Valaki gariztatot már GearBestnél? Mert sok jóra nem számítok azok után, hogy elküldték a win helyett a KMS activátort. Legjobb ha indítok egy paypal dispute-ot nem? -
Remix Os telepítése:
Amire szükség lesz: megfelelő driverek egy pc-re, a fastboot és az abd kapcsoltnak normálisan kell működni.
A remix os-re:
A remix os-ből csak a system.img és a boot.img fájlok kellenek! Ezt a kettőt be kell másolni oda, ahol az abd.exe meg a fastboot.exe található.
Utána pc-ről indítani egy parancssort.
Parancssorba: adb devies (ezzel ellenőrizzük, hogy él-e a kapcsolat.)
Utána:
adb reboot fastboot
A tablet újraindul fastboot módban.
fastboot devices (ellenőrizzük, él-e a kapcsolat)
Utána ezeket írjuk be a parancssorba:
fastboot erase system
fastboot erase data
fastboot erase cache
fastboot flash system system.img
fastboot flash boot boot.imgUtána újra kell indítani a tabot. Utána kis türelem, mert első indulásnál kicsit tovább tart. Amikor elindult, akkor 3 nyelv közül lehet választani: angol/kínai/kínai valami. Az angolt választva szépen elindul. Utána már a beállításokban ott a magyar nyelv is.
Ez az android is 4.4-es, de kicsit gördülékenyebb, mint ami rajta volt, és pl. Iron Froce játénál is érezhetőbben gyorsabb. Egy gondom van vele, hogy a google játékok egyelőre nem megy, de majd megpdóbálom a google services frissítéseit leszedni. Más gépeknél is volt hasonló hiba, a google saját alkalmazásai összeakadnak... röhej.
Billentyűzetet, egeret, pendrive-ot ugyanúgy kezeli, mint a gyári rom. Az aksi talán lassabban merül, és kevésbé melegszik a gép hátulja. Gondolom kicsit optimalizáltak rajta. Egyelőre tesztelem tovább.
Google áruház van rajta, onnan tudjuk telepíteni amit kell. pl gmail nincs rajta alapból.
Váltás windowsra: status bart lehúzva, kikapcsolás ikon, ott van az os switch. -
válasz
sing1ep1ayer #723 üzenetére
Opendott csak Inteles Andoid-ja több, mint 9 partíciót tartalmaz, max a méretével lehet játszani (cache partíciót kisebbre venni stb)
-
Thusor
őstag
Szerintetek ez mennyire lenne ideális tok?
-
Ronam
addikt
Szerintem a Chuwi Vi8-ra gondolt.
-
Laci.M
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #708 üzenetére
Én csak olyan partíciókat szeretnék törölni amik az androidnak nem kellenek. Az image-et néztem ki, hogy az már érezhető plusz tárhely lenne. Win újrahúzás nem probléma.
Vizes Tomi: Testvértopik???
-
Thusor
őstag
válasz
Vizes Tomi #716 üzenetére
Értem. És kemény tokból van valamilyen ajánlott? Nem mindig cipelném magammal a billentyűzetet, egyszerűbb néha anélkül használni.
-
Thusor
őstag
Chuwi vi10-hez milyen tokot tudtok javasolni? Billentyűzetes tokom már van, most olyasmit szeretnék ami olyan mint egy laptop tok.
-
-
FingR86
őstag
válasz
Vizes Tomi #712 üzenetére
Gearbest ? nekem volt vagy 5-6 nap, mire egyáltalán feladták.
kaptam egy 12 jegyű kódot, amit ezen az oldalon tudtam követni: [link]
-
Vizes Tomi
tag
Pff megrendeltem, egy 64 Gb verziót pénteken, de semmi nem akar látszani a csomag nyomkövetésben.
Láma kérdés valamilyen DXF szerkesztőt nem tudtok rá?
Hm talán mindegy hogy Win vagy Android -
A server verzió 30 napos trialt használtam. De szerintem a pendriveról működik utána is.
A helyzet az, hogy feltettem a Remix Os-t. Tud magyarul, csak kicsit furák a betűközök. Szép és jó, csak egy baj van vele: bekapcsolás után is feleslegesen nyomom a hangerő gombot, az android indul el.Szóval egyelőre tesztelem...
De! A status barban van os váltó, azt indítva megy a win is! Majd leírom hogy sikerült feltenni, nem volt nehéz.Egyelőre tesztelem még, ne engem szidjatok ha nem fog menni! -
Nem kérdés, hogy a táblagépek közül az ipad a legjobb és a legminőségibb darab, más kérdés, hogy nekem nem éri meg az árát. Családban mindenkinek van saját 14900Ft-os OpenDott tabja (4:3-as) és nagyon szeretjük arra amire használjuk, arra ugyan olyan jól használható, mint egy iPad mini, és a 4 árából sem jött volna ki egy iPad mini sem. Azon meg folyton vitázhatnánk, hogy ki használja. Van egy barátom ő szereti a divatos dolgokat, 1 iPadjuk (majd 200 000Ft-ért vették) van és aszt mondta az index.hu sokkal simábban fut az ipadon.... biztos igaza van. De én nem nézem az indexet a tabon....leginkább könyvet/képregényt olvasok rajta arra meg tökéletes
-
Ritka undorító egy program ez a clonezilla... Akkor kipróbálom a macriumot ... remélem az nem ilyen fapad. Ezzel hamarabb fogom kinyírni a tabot, mint lementeni róla a cuccot. A 64 megás recovery particiót megpróbáltam lementeni, de baromira nem csinálta meg. Csak villogott a kurzor a nagy fekete képernyő felső sarkában.... Ez így nem megy.
Macriummal 31 perc alatt sikerült lementeni a 64 gigás chuwiról mindent, 20%-ot merült közben. Gyaorlatilag egy csupasz windowst indít el, azon fut a program. Jól átlátható, egyszerű. Hát a clonezilla ehhez képest a kőkorszak. Plusz van egy fájlkezelő és ennyi, kb 500 mega az egész.
Egyik usb-n a pendrive, másikon egy 3 particiós hdd. Billentyűzet meg otg-vel. Egyébként lehetne tölteni is, mert mentés közben úgy se kell a billentyűzet. Stabilan 60MB/s sebességgel másolt az IcyBoxra. A lementett fájl mérete 10GB. -
-
-
kamillo67
tag
Teljesen igaz, fél évig biztos tartja majd az árát.
Az alin már kapható.
Ez áfásan, vámkezelve több mint 90 rugó. Biztosan király, de 2db Vi10 (32GB) áránál is drágább.
De ha lesz majd Európai raktáron is, akkor se lesz az olcsóbb.#FingR86
Azért tegyük hozzá, ha vkinek megfelel a 4:3-as képarány.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Külpolitika
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest