Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAlo
aktív tag
Androidon HDMIvel rakotve a tvre be lehet valahogy állítni hogy a tablet kijelzője kapcsoljon le amíg a tvre van dugva ? Esetleg ha alapból nem tudja van hozzá valami app ? (Egy másik tableten amit használtam így működött , még felbontást is lehetett állítni)
-
Ma én is berágtam rájuk, egy drónhoz rendeltem négy lakatrészt, vártam rá 4 hetet, ma megjött 2 alkatrész az aksi és a propeller nincs a csomagban...... rendszerük szerint mindent elküldtek....
Az aksi karácsonyi ajándékhoz lett volna pluszban.... hogy ne csak 7 percet repüljön a drón...Bangood Eu sem jobb, rendeltem 3 drónt, (fiamnak, unokatesónak, kolléganőm fiának) az első eltűnt. B2C-vel küldték, kiderítettem el sem jutott a B2C szállítócéghez... azaz a Bangood fel sem adta, 10 levél után legalább refundot ígértek, majd meglátjuk...
-
mazsi
senior tag
Geekbuyingnál vannak nagykövetek, akik random megtalálnak fórumokban, oldalakon embereket. Az elején nagyon lelkesek, majd lassan eltűnnek ha komolyan gondolnád. Nem sok hazai megállapodásról tudok, azok se hoztak túl sok hasznot.
Többször írjátok az EU raktáras billentyűzet hiányát. Nekem van itthon egy felesleges. Jó pénzért meggyőzhető vagyok, tényleg a port fogja a többi mellett
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Részemről soha többet Gearbest, a durva hogy egyik kínai shopnál sem tapasztaltam ennyire szar hozzáállást sosem.
BG-ről rendeltem EU raktárból blitzwolf töltőt se híre se hamva kedd óta. Olyan holland TN-t adtak amit egyetlen TN kereső oldal sem lát.
Hozzá rendelt kábeleket kínából a mai napon jelent meg infó 17tracken 州小包大宗收寄处理中心, 已封发 -
MajaG
senior tag
válasz
Victoryus #2090 üzenetére
Gearbest egy igazi sz@rrágó cég!
Direkt fizettem pluszt postára, hogy kari előtt megjöjjön a csomagom, 12-én rendeltem, azóta fel se adták! Ticketre nem válaszolnak.
A Chuwi miatt (nem volt a win kulcs jó) anno kiharcoltam 10 dolláros kupont, mikor beütöttem, felugrott úgy az ár, hogy csak 5-öt ért. Részemről soha többet Gearbest, a durva hogy egyik kínai shopnál sem tapasztaltam ennyire szar hozzáállást sosem.
Vissza fogok térni az Ebayhez mégha drágább akkor is... -
-
Janaboy
veterán
válasz
Tomsteel #2081 üzenetére
Attól tartok ez se ilyen egyszerű..egy jó megoldás lenne, ha lenne még egy ilyen gép és valaki csinálni egy külső elektronikai romflasherrel egy mentést aztán ezt beégetnénk..
Btw küldtem e-mailt a chuwinak, amúgy a flasthtool tud firmware-t égetni (szerintem ez lenne a bios), csak kellene dnx firmware is, amit nem találtam..és azt se tudom hogy lehetne kimenteni!
-
SirAlo
aktív tag
Ha lementettem a CWM recoveryvel a rendszert mit kell megtartani belőle ha nem szeretném az sd kártyán tárolni? Ezeket hozta létre:
-
Flashget
félisten
válasz
Janaboy #2065 üzenetére
Ha ő valóban a GB-től van akkor nagyon gyorsan kooperáljanak billt a VI10-hez eu raktárba amíg nem törlik a pontjaimat és vele együtt majdnem 8 dollárt.
-
-
Tomsteel
tag
Ha ebay-ről vennék egy üres bios chipet (tudom a pontos típusát) és beforrasztom a helyére, vajon mi történne? Visszaáll alapra a korábban kikapcsolt usb vezérlő? A 6 ikonos boot menü ha jól sejtem nem a bios chipbe van égetve, ahogy a linux felület sem, tehát utána már pendrive-ról mehet a bios frissítés, vagy felrakás, mert ugye üres.
Jól tévedek?
-
válasz
Tomsteel #2076 üzenetére
Gondolom akkor egy OTG kábellel is ugyanaz a helyzet. Tehát nem lesz USB-d ezzel az átalakítással sem?
Janaboy: Akkor tutker nem megy OTG kábellel sem?
Viszont a bios-ban nem tudod visszakapcsolni?Az be kellene hogy jöjjön bekapcsolás után egyből a megfelelő kombóra. Jut eszembe viszont, hiába,ha nem megy a bill otg-vel sem, akkor cseszheted, hisz nem tudsz esc-et nyomogatni bekapcsolás után.
-
Tomsteel
tag
válasz
icecave #2074 üzenetére
Az a gond, hogy nekem nincs USB-m, egyáltalán. Ebből indul a probléma, lekapcsoltam a vezérlőjét bios-ban. (nyilván nem ez volt a célom, megtévesztő volt)
A leírásoddal épp a "végzetes kapcsolásom" előtt raktam rendbe a rendszert.
Ezért keresek olyan megoldást, amivel valamilyen fejlesztői környezetből másik számítógépről lehet windows-t telepíteni az android telepítéséhez hasonló módszerrel. (vagy bios-t frissíteni / resetelni)
-
Janaboy
veterán
Manufacturing tool is fastboot módszert használ!
Szerk: Tudom, a gond, hogy innen a windowst nem lehet visszahúzni
-
válasz
Tomsteel #2073 üzenetére
Simán. Másik gép sem kell. Csk 2 db pendrive, meg egy usb hub.
NEkem csak egy pendrive volt, így a másik egy külső vinyó volt.
Leszedtem innen a win10 image-t: [link]
Majd ezt a linket bedobtam a google.translate.com oldalon, és lefordítottam angolra - így - (vagy magyarra, tökmindegy) és követtem az utasíásokat. Ha megvolt a 2 penrdive image, mindkettőt a hubra raktam, meg egy egeret és billt is. VI10 boot menüjében kiválasztottam, melyik pendriveról bootoljon, a másikról meg kiolvasta az image-t. Felment a win, és kész. Előbb persze a droidot tetem helyre fastboot-ból, de ezen leírást követve utána úgy megy fel a win, hogy nem fogja piszkálni a droidot.
Janaboy: Igen, de a cmd-s megoldás abban jobb,hogy nem cseszi el a win-t. Legalábbis nálam így volt.
szerk.: Nem kell megijedni, ha csak 1 pendrive-os a leírt módszer, több megoldás van, nekem ment mindkettővel.
-
Janaboy
veterán
Közben Tomsteel ideadta a vi10-et, pár óra vacakolás után se sikerült megoldani
Windows alól sima liba lenne, de windows hiányában nem ilyen egyszerű a helyzet!
Dnx módban (ami lényegében egy fastboot mód) nem sikerült, nem is vagyok benne biztos, hogy lehetséges!Van egy FPT nevezetű Intel Flash Progammer Tool, ami érdekes mód felismeri, backuplni tudom, de a flashelés valami szekvencia hiba miatt nem megy..kerestem leírást de nem találtam..
Még van 1-2 ötletem amit végig próbálok de eddig ennyi
-
Janaboy
veterán
Képzeljétek most kaptam itt a fórumon egy angol üzit egy Blair nevű tagtól, hogy látta a hi10-es írásom a fórumon, hogy ő a GB-től van és hogy nem akarok-e velük kooperálni
-
Flashget
félisten
válasz
silver-pda #2061 üzenetére
tabon a win pont ugyanolyan mint laptopon vagy pc-n.
-
egopista
csendes tag
válasz
Tomsteel #2048 üzenetére
Még a dokkolással való játszadozásom idején minden usb-be dugtam pendrive-ot, hogy kiderítsem a portok számozását. Az usb root hubon 4 port van, a sorendre már nem emlékszem, de talán 1 felső Usb 2 alsó 3 micro(otg) 4 dokkoló. Szóval ha hub van letiltva akkor a saját billentyűzetével sem fog menni.
Viszont azon agyaltam, hogy ha droidon az az os switch képes átállítani a bootot Windowsra, akkor abból talán valami flashelő fájlra is lehetne irányítani. pl. SD kártya?
Ha megvan az apk, talán át lehetne írni, annak aki jobban ért hozzá -
válasz
silver-pda #2061 üzenetére
Mennek, normál windows.
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Win alatt böngészőben flash-es játékok mennek rajta? (droidnál nem) -
-
gps76
őstag
válasz
Tomsteel #2056 üzenetére
Most néztem meg a dokkoló két USB beviteli eszközként(bill., meg az tapipad) jelenik a HID-on belül.
Általában az USB-t úgy szokták tiltani, hogy kikapcsolják azt a részt a chip-ben és csak standby-ban van.
Bluetooth eszközök vezérlője Serial HCI Bus használ, esetleg innen nem lehet elindulni?
Az enyémből nem tudtok hasznos dolgot kiszedni? -
Tomsteel
tag
Összedugtam telefonnal microusb-microusb kábellel és a tablet elkezdte tölteni magát a telefonról
-
Tomsteel
tag
Pendrive nem működik, azt nem látja, de másik géppel vidáman kommunikál. Most az előbb adtam egy usb hubnak külső tápról áramot micro usb-n otg-vel és sima usb-n is, de nem segített. Micro usb-n bedugás után egy másodpercig ad áramot (világít az egér vörös fénye) utána pedig ez a fény kialszik, de a "díszítő" fénye égve marad, tehát csökkentett táp, stand-by féleség marad végig. Nagy usb-n semmi nem történik.
-
-
XtremLor
őstag
válasz
this is life #2051 üzenetére
Van sima y kabel, az egyiken lehet tapot adni neki kulon, a masik az eszkozzel kommunikalhat.
-
-
Tomsteel
tag
válasz
bordapapa #2044 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, Egopista hozzászólása alapján próbálgattam egy fém keret nélküli lapos pendrive-ot odaszorítani, de nem jártam sikerrel. Lehet rosszul csináltam valamit, de gyanítom, hogy az is ugyanabba a vezérlőbe csatlakozik, a csatlakozója is közel van a vezérlő chiphez az alaplapon.
-
Tomsteel
tag
Üdvözöllek a klubban!
Sajnos érdemi megoldásom nincs, ellenben az érintő panel nálam működik, tehát az nem usb-n keresztül kommunikál. Abban tudok esetleg segíteni, hogy android alatt működésre bírjuk neked is az érintést (ha nem működik), viszont ehhez droid újratelepítés kell, ami elcseszi a partíciókat, így ugrik a win.
Ha esetleg egy működő droidból (minden része megy, adb is, mert kommunikál usb-n annak ellenére, hogy le van tiltva) meg tudod oldani a problémánkat, nagyon örülnék ha megosztanád, hogy milyen ötleted van!!
Írj nyugodtan privátot, elég sok dolgot végigzongoráztam már, hátha tudunk egymásnak segíteni!
-
-
bordapapa
csendes tag
Hülye kérdés, de próbálta már valaki a Chuwi beépített billeres tokját az ilyen letiltott USB-s vasakon?
Saját csatija van, és talán másik vezérlőn csücsül, mint a letiltódott USB-k. -
gps76
őstag
Figyeljetek nem tudom ki merre lakik, de vasárnap megyek Budapestre és nálam lesz a tab 201506xxx sorozatszámú( ami hibátlanul megy droid,meg Win10 alatt is,206-os BIOS-szal,legutolsó 1511(10586.29) frissítéssel), tud valami hasznosat kiszedni belőle,hogy végre rendbe tegyük az egész helyreállítási procedúrát ami jól jöhet bárkinek egyszer, szívesen segítek.
-
Buszos
aktív tag
Sajnos figyelmetlen voltam és olyasmit kapcsoltam ki, amit nem szabad. Windowson nevelkedtem, így a bios-reset vagy update eddig nem okozott gondot egy készüléknél sem, de beviteli eszköz nélkül ez a gép műtárggyá változott
Megpróbálom lekapni a bios chipet, van eprom égetővel rendelkező barátom, hátha be tudjuk égetni. Ha nem, vehetek az öregnek 45k-ért másikat, karácsony előtt jól fog esni.
-
egopista
csendes tag
válasz
gilfoyle #2038 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy megjelenéskor tervben volt a Dual OS, de lehet, hogy nem készültek el vele, és maradt windowsos. De abban a csomagban sincs android, amit linkeltem, szóval igazad lehet. Driverek, meg windows image azért nem ártanak vész esetére. Elvileg ha nem piszkálod akkor működnie kell szépen, de könnyű elrontani. Bár nekem pl. az explorer.exe-t nem bírta elindítani a gyári windows 8.1, így egy helyreállítással kellett kezdenem
-
egopista
csendes tag
válasz
gilfoyle #2032 üzenetére
Arra majd figyelj, hogy az Ultimate verzióhoz elvileg az itt linkelt BIOS-ok és Driverek már nem valószínű, hogy jók, és remélhetőleg az android blur fix sem érint téged!
Ultimate-hez új BIOS van, a neve P02_C165C, valamint új driver csomag is, amit korábban Tomsteel kolléga feltöltött. Ezek a C165C-hez való illesztők.
Itt a gyártói tárhely a BIOS-szal, Driverekkel, Windows 10 lemezzel. A jelszó: 1355Reméljük hamar megjön a masina és tetszeni fog
Várjuk az Ultimate-es tapasztalatokat!
-
wazo
aktív tag
A win 8 drivereket is akar frissíteni, hagyhatom neki? Nem akarom hogy valamit elrontson.
-
Bozso68
őstag
válasz
egopista #2031 üzenetére
Fejlemény az ügyben, hogy a PayPal fizetésnél a Pp fiókban az utalás ellenére nem volt hitelesített???? a tranzakció. Amit kérnek minimum, hogy számlát küldjem az előző vásárlásról, kártyafotó kitakart első 12 számmal és Pp hitelesítés. Ha nem adom meg a kártyán levő összes adatot, csak a nevet, utolsó 4 számot, meg az érvényességet, akkor azzal még nem lehet visszaélni. Pláne, hogy a Gearbest honlapján kommunikálok. Kövezzetek meg, de én ezt elküldöm nekik. Azon a kártyán sose tartunk nagy összeget.
-
gilfoyle
őstag
Most berendeltem egy Chuwi Vi10 Ultimate 32GB tabletet.
Sokat olvasgattam és a Chuwi márka tűnt ár/érték arányban a legjobbnak.
Remélem nem bánom meg. -
Milyen e-mail címről jött? Én mindig ezt nézem meg először. Paypal-os kamu adatbekérők is szoktak jönni, de elég csak megnézni, hogy milyen e-mailről jött, vagy azt, hogy hova mutat a link, amire kattintva az adatokat kérik....
BTW, hogyan tégláztad, hogy nem lehet helyrehozni valami netes image-ből?
-
seebi
csendes tag
válasz
Janaboy #2024 üzenetére
Rendelés dátuma Rendelés Összesen Rendelés állapota Művelet
December 11, 2015 19:28:45 PM 127 $. 69 Feldolgozásez a 2 -ik az elsőt szerda 14 órakor vettem péntek 14 kor nálam volt vasárnap már téglásítottam azért ugrottam bele még egybe hogy legyen miről másolni ha jó lesz lesz gazdája
-
seebi
csendes tag
Tied is ilyen?
-
seebi
csendes tag
válasz
Bozso68 #2020 üzenetére
Semmit várok a bankomról a pay vonta le ők küldték hogy fizetve de most már a második levélbe kérik a fotókat biztos kamu szerintem egy üzlet se kérhet ilyet!!!!!!
Kedves
Köszönjük megrendelését a gearbest
Megerősítjük sikeresen megkapta a befizetést. Azonban annak érdekében, hogy a fizetés biztonságát,
akkor köteles magatartás további befizetési igazolás engedélyezése előtt a tranzakciót.
A rendelését most tartásban, meg kell befejezni ezt az egyszeri ellenőrzést.
Ez egy standard csalás elleni csekket online fizetés, kérjük látogasson el honlapunkra további részletek itt:
http://www.gearbest.com/about/verify-payment.html
Mi lesz a megrendelés feldolgozásához, amint megkapjuk a megbízó ID megerősítést.
Kérjük, adja meg az alábbi dokumentumokat:
1) 1 színes fotót a személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy jogosítvány.
A fotó világosan fel kell tüntetnie, a teljes név, lejárat dátuma, aláírása és címe, ha van.
El tudja rejteni a születési dátum és a dokumentum száma az adatvédelmet.
Vagy színes szkennelt másolatát vagy képet a legutóbbi közüzemi számla (a címet meg kell egyeznie a számlázási és szállítási cím)
2) 1 hitelkártya fotót a kártyát használt fizetési
Az Ön biztonsága érdekében kérjük, csak azt mutatják, a kártyabirtokos nevét, a lejárati időt és az utolsó 4 szám.
Ha fizettek egy virtuális hitelkártyát kérjük, küldje el nekünk sreenshot a elektronikus számla, ami azt mutatja, a kártya számát és adatait.
Ha már fizetett a Paypal, kérjük, küldje el a hitelkártya másolatát, hogy már regisztrált PayPal.
3) Kérem, jelentkezzen be a PayPal számla ellenőrizni ezt a tranzakciót? Kérjük, csak megváltoztatni a paypal státuszát ellenőrizni.
Sajnáljuk minden kellemetlenségért, észrevettük, hogy az ügyfél állapotát a PayPal adatokat nem ellenőrzött, ami azt jelenti, ez a tranzakció nem ellenőrizte Paypal (vagy hatóságok által a kártyabirtokos), ami ahhoz vezethet, hogy hitelkártya-csalások.
Kedves győződjön meg róla, mindkét kellékek "mérete nem haladja meg a 2 MB-ot.
-
wazo
aktív tag
Megérkezett. Aktivaltam magyarra állítottam. Minden működik. Köszi mindent.
-
válasz
Cowardly Dog #1990 üzenetére
Megprobaltad mar feltenni ? Ha igen , mi van a tomoritett allomanyban , win 10 es hozza valo driverek ? Fel tudnad tolteni valahova, mert a baidurol csak rgisztracio utan engedi letolteni...
-
Bozso68
őstag
A Gearbest szívózott már valakivel adatbekérés címszóval? Fotózzak bankkártyát, személyit, stb...
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #1992 üzenetére
nos, kis update: tegnap esti 2-3 ora alatt, 10-20percenkent figyelve a toltest utan. Win8.1 alatt sokkal gyorsabban tolt. Mielott kerdeztem tegnap 7%-on volt az akksi (droid alatt nezve), kb fel ora alatt felment kemeny 9%-ra (ugy, hogy AirPlane modba raktam). Aztan bebootoltam win-re, es kb 2-3 ora alatt a 9%-rol (win is 9%-ot jelzett, szoval tolteskijelzes jonak - vagy legalabbis aznosnak - tunik mindket OS alatt) 78%-ra ment fel.
Kabel egy gyari HTC kabel, amit az M8-hoz adtak, tolto pedig - nem rohog
- egy Ikeas KOPPLA 3portos, portonkent 2.4A-t leado (elvileg) fali toltos aljzat.
Szoval win alatt fogom ezentul tolteni.
B
-
gps76
őstag
válasz
egopista #1996 üzenetére
Nekem van gyári billentyűm hozzá,azt mondod sima USB lenne? Nem is gondoltam rá.Tölteni nem lehet azon,nehogy kinyírj valamit vele,ott kifelé jön fesz., nem befelé.Amúgy jól használható a tapipad is nem igaz, amit írt valaki, hogy túl érzékeny lenne, olyan mint a notikon, több ujjas érintést is lekezeli.
-
wazo
aktív tag
Kézbesítés alatt. Nagyon izgulok :-)
-
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Beújítottam karácsonyra két ilyen "kütyüt" a családba, az egyik Pro, a másik sima. A pro-n nem lenne szükségem az androidra, csak a win-re, abból is a 10-esre. Jól értelmezem a leírásokat, hogy a saját, vagy usb-s billentyűzettel, egérrel és egy usb telepítővel a particiók legyalulásával simán feltelepíthetek egy újat? A linkelt driver-ekkel működni fog minden?
Előre is köszönöm a segítséget.
(karácsony közeledtével nem szívesen téglásítanám még ideiglenesen sem) -
egopista
csendes tag
válasz
Bozso68 #1997 üzenetére
Nekem is ilyen tok van, én a "mögé rakós" módszert javaslom, elég masszívan áll behajtogatva. Az általam elképzeld dokkoló csati is elférne alatta. Fantasztikus tok, jó vétel volt, egyedül az SD-nyílást takarja el, de azt úgy sem sűrűn cserélgetem. 2 hónap alatt talán egyszer vettem ki belőle
-
wazo
aktív tag
Ajánlott most a win10 felrakás? Milyen módszerrel? Update? Mit ajánlotok? Köszi.
-
Flashget
félisten
Beírások, tapasztalatok, privis javaslatok alapján ezeket rendeltem a Chuwi-hoz, hátha majd másnak is kelleni fog:
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest