Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
this is life #3699 üzenetére
az is lehet, hogy zárlatos lett az akksi vagy hogy is mondjak ezt. Egy totál halott akksi lehet olyan mintha nem is lenne benne semmi. Akksi nélkül meg pl egy telefon sem kapcsol be, hiába töltőre dugod. Annyira nem értek hozzá, ez csak egy szimpla gondolat volt.
-
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Egy kis összefoglalás 1,5 év távlatából: (Vi10 Pro 32gb)Az első 6-7 hónapban csak nagyon keveset használtam inkább teszt jelleggel próbálgattam mind az androidot és Win10-et. Eleinte voltak gondok a win10-es driverekkel (8.1 upgrade után) főleg a wifi szállt el úgy, hogy az otthoni wifi-s routeremet olyan szinten megakasztotta mikor rácsatlakoztam a hálózatra, hogy a T-home-os ip tv egységet ami a routerrel volt összedrótozva teljesen megállította,ezt még mai napig nem értem, hogyan lehetett de a megfelelő drivert felrakva megoldódott a probléma. Az azt követő időszakban már napi szinten használva volt és van a tablet( konyhában fali fix egységként). Hálózatról üzemel 99%-ban napi 8 órát is akár,online filmezésre böngészésre használva. Teljesen elégedett vagyok vele,talán 2x fordult elő, hogy elhalálozott de az is windows update után volt
. Gyorsaságra nincs panasz, pillanatok alatt betölt mindent akadás mentesen,kijelző jól látható,érintésre jól reagál. Nagyobb gépigényű játékokra(android os) nem igazán alkalmas attól függetlenül, hogy futnak rajta szerintem túlságosan melegszik, ami azért nem nagyon tesz jót egy ilyen zárt rendszernek.Szó szerint volt olyan, hogy 10 perc játék után már olyan forró volt a hátoldal bizonyos része, hogy alig lehetett hozzáérni,képzeljük el akkor mi lehetett a belsejében. Gyengébb egyszerű játékra megfelelő de komolyabbat ne ezen akarjunk futtatni mert hamar kinyírjuk.
Ettől függetlenül jó vétel volt szerintem megérte az árát anno Gearbest-ről 146$ volt. Remélem még sokáig tudjuk használni -
Flashget
félisten
Sziasztok.
32gb-os VI10 chuwi.
Parom az este szabalyosan allitotta le a win10-t es igy a chuwit is kikapcsolta. Tegnap este nem tudta a powerrel elinditani nem is reagalt a power + hangero gombra sem. 1 ejszaka toltore raktuk ma reggel nezem es teljesen feltolt e az aksi es teljesen doglott a power nem reagal. Mi dobhatta be az unalmast? Valamilyen mikrokapcsolo vagy az alap kartya amin a rendszer van? -
FingR86
őstag
kérdeznék még egyet.
Vi10PQ64G22151001407
ehhez a szeria számhoz, ennek a bios-nak kell fent lennie?
azt tudom, hogy a széria számnak megfelelően, jó hogy a 165c bios van fent.
de ebből a 165c-ből nincs frisebb esetleg? -
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3688 üzenetére
hát ez még soha nem villogott, pedig volt már párszor mocskosul forró a hátulja.
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3686 üzenetére
semmi, meg sem nyikkant a led még...
a hwinfo sem mutat még throttling-ot sehol
és ghost-nak sincs nyoma -
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3684 üzenetére
másfél órája nyűzöm ahogy bírom, youtube fut a háttérben, böngészés meg hill climb racing
kikapcsolt turbo mellett is már 78 fok a core temp, de még mindig nem csinálta!!!!!!
na most akkor mi van, bedőlt a hőmérsékletes teóriám -
FingR86
őstag
válasz
this is life #3682 üzenetére
jelenleg 50 perce fut turbo off-al.
eddig semmi ghost-ot nem tapasztaltam, pedig ilyenkor már elő szokott fordulni azért.
na de ennyi idő után még nem vonok le komoly következtetéseket.sikerült megtalálnom a fent említet videót is, ahol a szigetelő csíkokat ragasztgatja. [link]
-
válasz
FingR86 #3673 üzenetére
A turbo kikapcsolhato nyugodtan ,nalam a cpu/gpu turbo core is ki van kapcsolva, a cpu alul feszelve ,illetve a szorzot is lejjebb vettem (kimelem a haldoklo akksit) .. a turbo offnak nincs hatasa a ghost touchra , ha befutok a hw-nak (minden full tempon) a visszajelzo led mar villog a magas homerseklet miatt, akkor se jon elo a ghost touch problema. Nalad valamilyen hw hiba lesz valoszinuleg ...
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3679 üzenetére
elektromosságot szigetelőszalaggal, ennyi még megy.
elektromágnesességet hogyan árnyékoljak ?
ha jól rémlik, ilyen sárgás színű, enyhén átlátszó öntapadós csíkokat mahinált a videóban. -
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3675 üzenetére
láttam pár hete egy videót YT-on, vmi "fix" volt a neve és ilyen szigetelő csíkokat ragasztott a palikám a pcb és a kijelző közé. Nem lehet, hogy vmi szigetelés problémát akart kiküszöbölni vele ? De akárhogy keresem, most nem találom a videot.
-
FingR86
őstag
válasz
nem nyúltam hozzá, totál szűz a kicsike.
én gyári 2A-es samsung töltővel töltöm, de inkább akkor buziskodik, amikor nincs töltőn
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Kikapcsoltam a turbo modot, gond nelkul megteheto. A CPU sebesseg valoban csokken ezt az Aida is jol mutatta. Mar vissza kapcsoltam, most a Chuwi-mrol irok dokkolt angol billentyutetrol.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #3674 üzenetére
Bocs a dupláért. Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy gondolom, hogy a ghost leginkább hardver eredetű hiba. Nem mókoltál valamit a belsejében?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
FingR86 #3673 üzenetére
Nem tudok erre válaszolni én még nem próbáltam. Elszoktam boldogulni a BIOSok lelki világában, de ebben a Chuwi-ba nem nyúlkálok szívesen. Ilyen elb@szott BIOS, hogy le lehet tiltani az usb vezérlőt és akkor kizárta magát az ember. Nahát..
Figy. Jártas vagy a Macrium Reflect használatában?Ui
A kép az nagyon találó! 😜Ja! Nekem volt olyanról ghost, hogy szutyok volt a gyárilag hozzáadott eu töltő. Az zavart be neki.
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3672 üzenetére
más: olvastam olyat, hogy a ghost-ot okozhatja a melegedés, és azt írták, hogy BIOS-ban kikapcsolták a turbo-t ezzel megszűnt a ghost.
Származhat belőle vmi bajom ha rápróbálok offolni a turbo-t ?
Utána simán vissza tudom kapcsolni, ugye ? -
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3647 üzenetére
na eljött az idő, hogy rápróbáljak arra a visszaállítási partícióra, mert folyamatosan ghost-olt, próbálgattam drivereket, aztán el is szállt totál
rámentem, hogy visszaállítás, nem tartom meg a gépet, totál gyalulás.
Amikor felállt a rendszer, ugyanaz az 5 driver hiányzott, mint amikor a TT-es 2 USB-s megoldással tettem fel a gyári image-t. (hang, wifi, usb, érintő, meg az az f2bcm vagy micsoda eszköz.)
felraktam azt az 5 drivert, de továbbra is ghost-ol,
nem gyakran, csak úgy néha, random. telepítés után pár órával kezdte el először csinálni -
-
FingR86
őstag
válasz
this is life #3668 üzenetére
az USB vezérlők alatt található 4 eszköz, de egyiknél sincs bekapcsolva a dolog.
-
-
FingR86
őstag
hol kell azt beállítani, hogy a logitech vezetéknélküli egér ne ébressze fel a masinát amint megmozdul.
eszközkezelőben már kivettem a pipát, hogy "felébresztheti az eszközt", de mégis felébred rá. Esetleg Bios szinten kell vmit állítani? -
Schimi070
csendes tag
válasz
gyuresz68 #3664 üzenetére
Az évfordulós (anniversary) frissítésre gondolsz azt hiszem, nálam is hol megy-hol nem a kamera, ha skypeolni akarok, az eszközkezelőben és kamera beállításnál is azt írja jól működik. Ha utána megnézem a skypeot, már ott is megy. Kb. 100 poszttal korábban volt a kamera illesztőről szó.
-
gyuresz68
csendes tag
Sziasztok. Van egy vi10 32Gb tabom. Az a gondom, hogy a win10 feltelepítette az alkotói frissítést és azóta a kamera nem működik. Csak win10 van rajta, jól működött az első és a hátsó kamera is. Skyphoz kellene. Milyen megoldás létezik?
-
Schimi070
csendes tag
válasz
this is life #3662 üzenetére
Nekem 32Gb.-os VI10 van, mivel egyenlőre újra jól teljesít az aksi, nem fogom addig cserélni még működik.
-
válasz
Schimi070 #3661 üzenetére
Neked VI 10 pro van , mert ha igen es nalad elfer akkor nalam is lesz hely hozza ...az akksi merete 30x125x169mm ...
Amugy anno egy 10000mah akksit vettem bele , de nem fert el
Az akksi toltesvezerlo elektronikat ne felejtsd majd el atforrasztani a regi akksirol az ujra, a 3 szalas bekotes miatt, mert egyebbkent nem tudod majd tolteni ,a harmadik szal a termisztore... -
Schimi070
csendes tag
válasz
this is life #3660 üzenetére
Köszi, ha közelebb laknánk egymáshoz, kipróbálhatnád az enyém.
-
-
Schimi070
csendes tag
válasz
this is life #3658 üzenetére
Úgy emlékszem bele fog férni, most nem tudom megnézni, mérni mert a karom be van gipszelve és a szétszerelés akadályozva van.
-
-
Schimi070
csendes tag
válasz
this is life #3656 üzenetére
Én ezt vettem, hamar elért hazánkba, itt ültek rajt egy hétig, összesen 17 nap, laoszi postával.
Most svéd postával küldi, az állítólag nem gyors.
A link majdnem lemaradt. https://goo.gl/wn6BDN -
Nem tudjatok , hogy akksit hol lehetne beszerezni a tablethez, mert amit rendeltm fel eve lassan nem jott meg ,a benne levo meg 60%-os toltottsegnel knock out-ol.. aliexpressen nem leltem a benne levo akksihoz hasonlo meretu es kapacitasut..
-
Schimi070
csendes tag
válasz
Blue Eagle #3650 üzenetére
Az egynapos kezelés előtt is 5-6 órán keresztül töltődött, mégsem bírta akkor 1 óránál tovább. Megvagyok rémülve, mi lesz ezután, alig merül a tab.
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3652 üzenetére
alap esetben:
van a proci azon vmi hővezető szivacs azon egy nagy aluminium az pedig bevan borítva egy hőszigetelő fekete fóliával.
e helyett lenne
proci, rajta mx 4 paszta, rajta réz lap, arra hővezető ragasztó és úgy rá az aluminium hűtés amiről eltávolítom a hőszigetelő fóliát.
azért ez már leírva is sokkal hűvösebbnek tűnik [link]
nem bánom, ha a hátulját nem állja a kezem... inkább oda vezesse el a hőt, mint előre a kijelző felé és elszíneződjön a nagy hőtől.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
FingR86 #3651 üzenetére
Oké, rézlapka és kicsi is. Hőt felveszi, de hogy adja le környezetének? Hova vezeted el? Gondolkodtál már ezen? Ezektől a rézlapkáktól nem lesz jobb a hűtés, már most boritékolom. Hol van a nagy felület a szép bordák amit a levegő átjár elvonva a hőt? Sehol. Na, ez lesz itt a baj.
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3650 üzenetére
bocsi, ez nem válasz akart lenni, csak rossz helyre kattoltam
az lenne a kérdésem, hogy szedte e már szét vki annyira a masinát, hogy meg tudja nekem mondani az alábbi kérdésemre a választ. Kicsit még jobbá szeretném tenni a masinát, és eszközölnék rajta egy kis hűtés módosítást, csak nem tudom milyen vastag réz lapkát kellene venni hozzá. 0.8 vagy 1mm körüli lenne az ideális ? [link]
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Schimi070 #3649 üzenetére
A teljesen lemerült akksira sem enged a töltés szabályzó 1,7-1,9 ampernél többet, kikapcsolt eszköz esetében természetesen. Tehát, kell kb. 5 óra a teljes feltöltéshez. A Vi10Pro-m most múlt egy éves, még tudja az 5, max 6 óra akkuhasználatot vegyes használat mellett (böngészés, youtube).
-
Schimi070
csendes tag
Az utóbbi időben elkezdett rendetlenkedni az aksi, nem bírt ki már egy órát sem, ezért rendeltem egy újat, ami már meg is jött. Viszont pár napja felraktam tölteni (Blitzwolf töltő+ 2m Bw. kábel) bekapcsoltam megnéztem pár oldalt a böngészőn, majd leraktam és csak másnap vettem le a töltőről, megfeledkeztem róla. Akkor jött a meglepetés, azóta az aksi ugyanúgy bírja, mint régebben, amikor simán lehetett használni 3-4 órát.
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3647 üzenetére
Szerintem most hallgatok az összefoglaló első mondatára: Ami jó, azt ne akard megjavítani!
Megvárom, hogy vmi baja legyen, aztán rápróbálok majd. Mert jelenleg közel 1 napja hibamentes.
De köszönöm a tippet, feljegyzem vhova. -
Blue Eagle
őstag
válasz
FingR86 #3646 üzenetére
Na. Akkor itt a remek alkalom, hogy megnézzük mi lesz. Rosszra nem kell számítani, a lényeg, hogy ha elvégzed a gépházból a fentebb említett visszaállítást, akkor azt követően ugyanaz a 8.1 rendszer köszön majd vissza ami eredetileg lenne. Feldrájvozva, insyde2Q OS választóval, tökéletes gyári mivoltában, feltéve, hogy ez a gyári helyreállító partíció, nem pedig az amit most utóbb Te behúztál. Szerintem egy próbát megérne, minden esetre tartsd elmentve azokat a cuccokat amik most kellettek a rendbe rakáshoz drájver ügyileg.
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3645 üzenetére
-
Blue Eagle
őstag
válasz
FingR86 #3643 üzenetére
Gépház > Frissítés és helyreállítás > Helyreállítás > Tartalom és alkalmazások törlése, aztán a Windows újratelepítése.
De, először is nézd meg a lemezkezelőt. 17 db. partíciónak kéne lennie az Android partíciókkal együtt, ebből az egyik, az 5 GB-nál kicsit nagyobb a helyreállítási partíció. Nálad hogyan van most a partíciók kiosztása?
-
FingR86
őstag
válasz
this is life #3642 üzenetére
nekem végig futott a TT-es 8.1 DD mentések (rendszergazda mód ON), de ugyanaz az 5 ott maradt működésképtelenül, mint amikor felállt a rendszer elsőnek. Semmi nem volt jó belőle.
Hálistennek még emlékeztem arra a pakkra, amit korábban találtam egy TT-es topicban [link] -
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3641 üzenetére
ha most rákérdezek hogy azt hol találom és hogyan kell elő kaparni, akkor nagyon madár leszek ?
fingom nincs róla hol van az.
anno mikor megjött a tab, már nem gyári rendszerrel kaptam, mert ki lett rajta próbálva a 10 aztán nem jött be sztem a dolog és vissza lett vhogy téve a 8.1, de már nem vmi tökéletesen. Mert az érintés menet közben gondolt egyet és időszakosan megszűnt. Toltam rá egy dirty win10-et simán update-el, de ott sem volt igazán kóser minden, meg túl kevés volt a szabad hely is vmiért. Gindoltam ügyes vagyok én és intézek egy win10 clean install-t. Na hát onnantól kezdve volt csak kuvvvvavvanyázásTouch ugyanúgy elszállt időközönként, wifi hol ment hol nem, kamera csak restart után működött, amint lement alvóba és vissza tért már nem ment.és extrának még újra is indulgatott kikapcsolt kijelzőnél
pedig az eszközkezelőben minden rendben volt, vagyis annak tűnt. na kb egy fél évig így használtam
ma pedig akadt egy kis szabadidőm és úgyis túl nyugodtnak éreztem magam, aztán bele fogtam. Meg is lepődtem, hogy 2. próbálkozásra össze is jött (úgy tűnik kopp kopp kopp). Szóval most tesztüzem.
-
-
FingR86
őstag
válasz
Blue Eagle #3639 üzenetére
hali
sikerült össze hoznom a dolgot.
megcsináltam még egyszer a telepítést 2 pen-ről, aztán amikor felállt a rendszer, szimplán ebből a pack-ból felraktam a drivereket. (bt, wifi, hang, touch)
ULTIMATE PACK GENESISezután 1db sárga maradt generic sdio, azt pedig hardverazonosító alapján megtaláltam google segítségével
SD\VID_02D0&PID_A9A6&FN_2
bcmfn2 Deviceennek a driverét pedig a techtablets-es hi8 dd mentéséből szedtem ki.
úgy néz ki minden megy jelenleg.
-
FingR86
őstag
hali mindenki
kis segítséget szeretnék kérni.adott az alábbi széria számos vi10pro
VI10PQ64G22151001407
szeretnék egy gyári 8.1-et vissza rakni rá, de a drivereknél szórakozik.
techtablets-ről letöltöttem a 11 tömörített részből álló win 8.1-et
USB1 és USB2-es módszerrel feltelepül a rendszer, azután beállít még magának pár dolgot a rendszer egy restartot követően. Feláll a szűz rendszer. Eszközkezelőben van vagy 5 sárga.
hiányzik: i2c hid, wifi, hang, bluetooth, touch
hiába raktam fel DD-vel a techtablets-en lévő 8.1-es dd mentést, semmi nem változik.
manuálisan sikerült orvosolni kb az összes hiányzót, de az az i2c nagyon nem jön össze, már csak érintő hiányzik.vkinek tipp esetleg ?
-
szucsi1962
csendes tag
Így van , BIOS-al nem érdemes küzdeni, mert csak az jó ami a gyári számához van ajánlva a chuwi forumon. Ha megírod a szériaszámot akár priviben, elküldöm a linket, addig a Driver telepítéssel hiába küzdesz, ha már a biosban nem ismeri fel. A Bios sajnos úgy van megírva, mind általában az androidos tableteké, tehát csak amit gyárilag beleépítenek azt ismeri fel. És van amelyikbe Silead-ot tettek, van amelyikbe Chipone touch vezérlőt. De Silead-ból is több félével kísérleteztek. A másik amit még kitapasztaltam, hogy elsőnek legjobb telepítés után a gyári chipset drivert feltelepíteni, mert a Windows általános drájverével a HID eszközök fele nem működik, és ez lehet sd-kártya, érintő panel hangkártya stb. Amúgy link a letöltésekhez_ en.chuwi.com ezen belül a Forum, majd a download oldal. Jelenleg itt: http://forum.chuwi.com/forum-83-1.html. Újra telepítéshez itt egy jó leírás: http://itwshungary.hu/chuwi-tablet-felhasznaloknak/
-
szucsi1962
csendes tag
válasz
wentworth #3630 üzenetére
Nálam Touch panel csere nem vált be, azután találtam egy bedöglött kondit a chip mellett, amit ki cseréltem, de az a gyanúm, valami túlfeszültség van a dologban, mert azzal is pár nap után újra kezdte. Bemelegedés után már tökéletesen megy az érintő panel, de ha kihűl
a gép akkor 5-10 percig önállóan nyitogatja az ablakokat mintha egyszerre 20 ujjal püfölném.
-
szucsi1962
csendes tag
Akkor várd meg az új Chuwit, habár nem tudni mennyi még az ára, de már első látásra is jónak tűnik.Chuwi Indiegogo néven fog kijönni. Amúgy ha nem akarsz csatlakozó problémákkal küzdeni akkor szerintem a HI'§ pro, vagy plusz minkettő jó gép. És már van Magyaroszági márka szervíze is, nem kell Kínába küldeni, Itt a link
: http://chuwishop.com/chuwi-tablet-es-lapbook-javitasa/
-
Hompi01
tag
Megjött az üvegfólia holnap vagy holnap után felteszem 8$ volt
-
wentworth
tag
Olvastam hogy a szellemérintéseket, a touch csere megoldaná.
Szerintetek?
https://www.youtube.com/watch?v=g7UgLqOXXAITényleg? Bár a vezérlő chip más lehet, igy valószinüleg más driverrel megy.
Valaki tudna ebbe nyilatkozni? -
egopista
csendes tag
Ajjaj, win10 megint kitalálta, hogy ő majd kicseréli a drivereket, kilistázott 3 Qualcomm drivert, felhasználói beleegyezésre vár... előre félek, remélem a hosszú hévégéig engedi halasztani, akkor lenne időm megjavítani, ha elszáll
-
wentworth
tag
válasz
this is life #3625 üzenetére
Köszi a választ.
Úgy látom mindegyikbe Silead van, ACPI\MSSL1680 azonositoval, amit az enyém nem fogad be -
Air.Wolf
csendes tag
válasz
User_Smike #3621 üzenetére
Köszi!
Amint látom nem egy egyszerű feladat angol tudás és számtech ismeretek nélkül. Inkább hagyom úgy ahogy van eladom és veszek helyette egy HI10plus gépet dual op rendszerrel. -
wentworth
tag
Vagyis akinek MYI2C neven fut
5/12/2015
16.8.0.615
Beijing Chipone Technology Co. ,Ltd van most fennt, de neha rosszalkodik. Hasonlo kene
Ami a lenyeg:
A hardver lds: fulon
ACPI\VEN\CHPN&DEV_0001
ACPI\CHPN0001
*CHPN001 -
wentworth
tag
Sziasztok. 221510 hez tudna valaki adni mukodo double drivers vagy macrium mentest?
A hddrol sajnos elszalltak a dolgok. Fel evig kinlodtam mig jo lett de mar nem tudom melyikkel.
Windows on ghost touchol, a tolton hasznalhatatlan.
Android alatt hibatlan -
Thusor
őstag
válasz
User_Smike #3619 üzenetére
Chuwi fórumon pontosan merre találhatóak meg a működő driverek? Illetőleg a telepítés menete a Windows 10-hez? Az a gondom hogy amikor frissítem a BIOS sehogy se tudom rávenni, hogy az érintőképernyő működjön, de ha a régi BIOS marad fenn akkor meg működik.
-
Air.Wolf
csendes tag
válasz
User_Smike #3619 üzenetére
És minden jól működik? Az összes driver jó lett, különös tekintettel a wifi.re mert azzal voltak gondok win10-nél. Át kellene tennem Win10-re mert vannak olyan szoftvereim amik nem mennek android alól és nem is lesz droidos verzió belőle.
-
User_Smike
csendes tag
válasz
Air.Wolf #3618 üzenetére
persze, sajnos a pontos menetében nem tudok segíteni, mert ismerős által lett nekem is Win 10 Remix helyett. (VI10 Plus)
Chuwi fórumon fent vannak a driverek, amik kellenek, és ha jól tudom a telepítés menete is fent van.
Elsőnek is a BIOS-t kell frissíteni, utána már Pendriveról megy a telepítés. -
Air.Wolf
csendes tag
Ha le szeretném cserélni az OS Remixet Win10-re menne probléma mentesen?
-
Hompi01
tag
Én akarok rosszat ndelni üvegfóliát olyan 3000ft körül van
-
Hompi01
tag
Wifivel kapcsolatban én Xiaomi Wifi jelerősítőt használok ami egy konnektorba van bedugva de USB a csatija amúgy. Így az egész házban van mindenhol wifim és a tablet is érzékeli rendesen
-
Air.Wolf
csendes tag
Van Magyarországon valamelyik Webshopban tok hozzá?
Ma jött meg ez a típus, ne vegyétek nem jó a méret!
[link]Itt a hiba amit már elöttem is reklamált más de úgy gondoltam javítva lett. Hát nem!
-
Air.Wolf
csendes tag
Mivel nem túl acélos a WIFI hardver arra gondoltam, hogy egy USB Wifi adapterrel helyettesíteném alkalmanként ha szükség lenne nagyobb érzékenységre.
Valamelyikőtök próbált már hasonló megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest